Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:24:29
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mihajlo ima bubuljicice po obrazima...sa kojom kremicom to da namazemo da se povuce,kamilicom se umivamo inace....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:25:03
|
|
|
|
Ognjena
|
@ VERA980 - mislim da je ta nova ova srebrno bela o kojoj sam pisala
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:26:59
|
|
|
|
Didy
|
Crvenkapice, beba se čisti. ja to ne bih ni sa čim mazala. Mora to negde da izađe, ako namažeš, samo će se vratiti unutra i posle nekog vremena opet negde izbiti. Stefan se baš mnogo osipao, nisam dirala, prošlo je samo od sebe posle nekog vremena.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:42:59
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
onda samo cesto kamilicom...hvala,i maja mi je tako bila osuta u licu....pre sikenja malo bubuljicica,kad se zajapuri posle sikenja i kad krenu gasovi sav se zacrveni i bubuljice krenu....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:44:43
|
|
|
|
Ognjena
|
I moj bebac je imao te sitne bubuljice,do drugog meseca su se pojavljivale iz cista mira a kasnije su uglavnom izlazile kada je vrucina a prolazile su same od sebe. Crvenkapa, koliki ti je sin?
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:45:41
|
|
|
|
Didy
|
Ja možda ne bih čak ni kamilicu. Kažu da zna biti alergogena kod dece. Ako već praviš kamilicu, napravi jako, jako slabu. Bukvalno potopi i posle 1 minuta izvadi. Sestra mi je kozmetičarka, kaže da čak ni odraslima ne sme biti jaka kamilica kad se stavlja na kožu.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:46:28
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mi smo jos maleni,3 nedelje nam je danas.... kad smo izasli iz bolnice pojavljivale su se zbog vrucinstine,a sad je bas sveze napolju pa su mu izbile
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:47:30
|
|
|
|
Didy
|
Stefan je rođen u novembru, imao ih je cele zime. Mislim da nema veze sa vrućinom. Pogotovo te na obrazima.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:47:34
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja možda ne bih čak ni kamilicu. Kažu da zna biti alergogena kod dece. Ako već praviš kamilicu, napravi jako, jako slabu. Bukvalno potopi i posle 1 minuta izvadi. Sestra mi je kozmetičarka, kaže da čak ni odraslima ne sme biti jaka kamilica kad se stavlja na kožu. patronozna mi rece lice samo kamilicom da umivam i okice isto od krmeljcica...na jedno 2dc vode ja stavim kesicu.mozda bolje da uzmem rinfuznu kamilicu ovde u kesima za caj ko zna cega svega ima od trava
< Poruku je uredio Crvenkapa85 -- 26.7.2011 13:48:09 >
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 22:08:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja definitivno nastavljam sa Mustelom, jeste skupa, ali ne zalim dugo traje. Snasli smo se, pa sam narucila od ujaka koji zivi u Francuskoj i kremicu i kupku, mnogo je povoljnije ....
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 27.7.2011 16:06:46
|
|
|
|
Ognjena
|
Ja stavljam bukvalno kasiku kamilice na litar vode i ostavim da odstoji 5-10 minuta, mislim da je to dovoljno. Slazem se da ne treba da bude previse jako, ipak su oni mali
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.7.2011 16:13:15
|
|
|
|
VERA980
|
IZVORNA PORUKA: Ognjena @ VERA980 - mislim da je ta nova ova srebrno bela o kojoj sam pisala Da ,videla sam je negde u prolazu,mislim u metrou ali ne drzi me za rec...ali kakva je to jos ne znam.Sto se tice borne kis. zamenjena je kamilicom,ali i dalje vidim da ima i obicne u prodaji. Pozzz
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.7.2011 17:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Mustela Stelatopia Milky bath oil je promenio pakovanje, sa 250 na 200ml, a cena, sitnica, ostala ista: 2500din!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.7.2011 20:00:44
|
|
|
|
Elvy
|
mi smo koristili u pocetku sebamed cvrsti sapun i pavlovicevu kremu. Kasnije smo dobili od svekrve iz kanade neku njihovu kupku za decu koju sam koristila uglavnom samo za pranje kose. Kad smo otisli da ih posetimo kupila sam cvrsti sapun od iste firme sa kojim mu perem telo a sad i kosu posto je kupke nestalo. U medjuvremenu sam probala chichovu kupku za telo i kosu pure kao totalno biolosku i na nju je relativno lepo reagovao, tako da planiram ponovo da mu kupim za pranje kose. Jos sam bila jako zadovoljna Lush sapunom Hunny i washed the kids na bazi meda potpuno prirodan. Mi uglavnom moramo da se baziramo na tim potpuno prirodnim sapunima jer nam od bilo cega sto ima traga hemikalija koza se ospe ko da ga je neko tukao. Sto se tice krema po savetu dermatologa smo prestali da ih stavljamo i koristimo samo puder i to koji god da nadjemo jer se mnogo znoji pa mu se stvara osip od pelena, a ovako ga puder koliko toliko drzi suvim uz naravno cesto menjanje pelena...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 29.7.2011 20:08:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Mustela Stelatopia Milky bath oil je promenio pakovanje, sa 250 na 200ml, a cena, sitnica, ostala ista: 2500din! Tash ja sam Mustelu stelatriju gel ovde placala 2400, a ujak mi doneo pre neki dan iz Francuske tamo je 9e, pa ti vidi koliko nas deru sa cenom
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 30.7.2011 15:26:37
|
|
|
|
Ognjena
|
Vera, ima u Aksi sigurno, mi smo tamo pokupili i flajer vezano za tu novu Pavlovicevu ali smo ga negde zaturili.. Ja koliko sam videla i u apotekama imaju uglavnom ovu novu Pavlovicevu bez borne kiseline, ali ipak treba obratiti paznju da nekome nisu ostale na zalihama one stare. Elvy, jesi li sigurna za taj puder, ja sam nesto citala da je on stetan za bebe a pogotovo ako se udahne (nisam sigurna tacno zbog cega, ali imam u knjizi bas opsirno o tome)
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.9.2011 10:53:59
|
|
|
|
ikadunja
|
Mi koristimo Sebamed kupku i za kosu i za telo, Pavlovicevu za guzu i nista vise nismo ni probali za sest meseci. Nikakva mleka ni pudere ni kremice... Ne podnosi da se macka, ko da je nisam ja rodila jedva jopj i guzu namazem. Sva sreca, prolazi leto, a nikad nije imala ojed, valjda joj nije osetljiva koza. Sreca pa tu nije na mene
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 14.9.2011 12:31:42
|
|
|
|
MarijaBg
|
Sebamed kupku, samo par kari u vodu u kojoj se kupa, mustela sampon za temenjacu ( i stvarno je nema), pavloviceva za guzu, sebamed mlekom za telo je ponekad celu namazem i izmasiram. Isto ne voli da se macka, a koza joj je od rodjenja savrsena, tako da ni ja ne volim da je mackam bez potrebe
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:04:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mi smo kupili ovu chiccovu kupku Ima li neko iskustva sa njom i ovo johnsonovo baby ulje. Jos se nisam porodila al ako ne valja ovo da kupim na vreme drugo.
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:06:01
|
|
|
|
Jeca*
|
chicco kupka odlicna. Mada i dalje mislim da je sebamed zakon za bebe. No mi smo koristili red sebameda, red ove chicco ulje ne znam, nikad nisam koristila nijedno
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:08:41
|
|
|
|
IVA 11
|
Mi koristimo Chicco i Johnson od rodjenja...za J znam za mlijeko za tijelo sa mirisom lavande, obozavam ga, cak i ja ga koristim, za ulje ne znam, nikad nismo nijedno koristili.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:10:09
|
|
|
|
PoisonEve
|
Znaci li to da ovu kupku mozempo od rodjenja da koristimo? A ulje, moram da priznam, sam kupila eto cisto onako, ako bebi odgovara super ako ne- mama ce da ukrade
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:12:17
|
|
|
|
Jeca*
|
meni su "branili" da mackam bebu patronazna ga je mazala jekodermom, a kako je bivao stariji tako smo to izbacili, da se koza ne bi navikavala na mazalice. Samo smo mazali pavlovicevu ispod pelene mozes ovu chicco od rodjenja. Imas i takve vlazne maramice, da znas
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:15:54
|
|
|
|
PoisonEve
|
E da! Ovo sam jos htela da pitam: Kaze meni tata da se njima pokvarila ona guma na novoj ves masini jer su se unutra prale pelene isprljane od pavloviceve masti (u kojoj ima valjda AD vitamina) pa to lose utice na gumu, mada nije to nikakav bitan problem., Al sad se setih da oni samnom nisu koristili pampers pa mi je i logicno da bude tako
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 16.9.2011 15:17:31
|
|
|
|
Jeca*
|
hm...to nikad nisam cula...ali sto kazes, ti ces pelene da stavljas preko pampersa pa te bas briga za gumu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.