Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.3.2011 15:15:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dzecadze Zdravo svima ...imam trik pitanje ...gde ima da se kupi BEKOLINO...NEKOLIKO APOTEKA NIJE IMALO ...O CEMU LI SE TU RADI?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.3.2011 15:16:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
Probajte u supermarketima (Maxi), ja sam tamo videla
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.3.2011 15:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima je i u Tusu. I meni se dopada sve iz kolekcije
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 2.3.2011 17:10:52
|
|
|
|
SareniVrabac
|
u svi supermarketima sam vidjala... Idei, Merkatoru sigurno ima
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.3.2011 19:28:44
|
|
|
|
janajana
|
Ja se vec sad dvoumim sta da uzmem od kozmetike, i to izmedju Bubchen i Chicco kozmetike, i jedno i drugo imaju divan blag miris. Da li neko od vas koristi ili je koristio Bubchen?
< Poruku je uredio janajana -- 21.3.2011 19:29:53 >
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.3.2011 19:32:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja koristim za sebe, super je
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.3.2011 19:37:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Probali Bekolino kupku , fina je
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 21.3.2011 19:44:36
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja koristim za sebe, super je I ja koristim sapun Bubchen, a uzela sam neki promo paketic u Aksi Chicco kupku i sampon, ali ne mogu da se odlucim
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 12.5.2011 14:48:41
|
|
|
|
isidora88
|
koju kremu za suncanje koristite za bebe? idem sad da kupim neku jer sunce bas przi
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 12.5.2011 15:35:14
|
|
|
|
Snelle
|
Isidora, evo TEME
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 12.5.2011 15:43:43
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: janajana Ja se vec sad dvoumim sta da uzmem od kozmetike, i to izmedju Bubchen i Chicco kozmetike, i jedno i drugo imaju divan blag miris. Da li neko od vas koristi ili je koristio Bubchen? mi smo dobili paketic pun njihovih proizvoda, ali jos nisam nista koristila. bas sam se pitala da li smem nekako mi deluje kao da je za stariju decu i mene bas zanima da li je neko koristi?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 12.5.2011 20:23:51
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: janajana Ja se vec sad dvoumim sta da uzmem od kozmetike, i to izmedju Bubchen i Chicco kozmetike, i jedno i drugo imaju divan blag miris. Da li neko od vas koristi ili je koristio Bubchen? mi smo dobili paketic pun njihovih proizvoda, ali jos nisam nista koristila. bas sam se pitala da li smem nekako mi deluje kao da je za stariju decu i mene bas zanima da li je neko koristi? Mi za sad koristimo samo njihov bebi sapun i dobar je i jednom sam je namackala mlekom za telo i proslo je ok s obzirom da ima osetljivu kozu, ali cu sacekati jos malo za ostale proizvode
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 13.5.2011 23:08:18
|
|
|
|
Zvoncica77
|
Mi samo i iskljucivo sebamed i prezadovoljna sam.Dobili smo bili chicco kupku za telo i kosu i mleko.Aleksa je vristao dok sam ga kupala i okice bi mu se stalno zacrvenele.Za mleko i da ne pricam.Sve dok nisam probala na sebi,kupka me je jako okidala za oci,a mleko peckalo.Ne znam mozda su drugi zadovoljni,ali mi smo definitivno odustali od chicco. A takodje smo dobili neki paket na poklon,ali iz Austrije,nivein,i tu je bila odlicna krema za ojede.Posto nismo cesto imali tih problema,samo par puta i namazala bih ga tom kremicom,cini mi se u sekundi bi nestalo crvenila i ojeda.Jos uvek je imamo,e sad posto nema prevoda na srpskom,napisacu na nemackom,pa ako neko ima slican problem slobodno nek je potrazi,verovatno je ima i ovde kod nas. Krema se zove wundschutz creme mit zinkoxid und weizenkeimol
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 17.6.2011 9:05:32
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam Jako zadovoljna sa Beolab kozmetikom,super mi je.Blagaa je ,ima nezan miris,Ha ,o+.Pogotovo mi je krema,dobra tj odlicna je.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 17.6.2011 9:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo, jedino i uvek Sebamed i nezamenjiva Pavlovićeva sa kamilicom!!!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 17.6.2011 11:08:34
|
|
|
|
mmms
|
Johnsons baby i original Pavloviceva sa kamilicom,koristila za prvu bebu a sad i za drugu i prezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2011 13:24:22
|
|
|
|
cani
|
Mi za telasce i kosicu Mustelu,mnogo mi je zgodno pakovanje ono sa pumpicom,jednom rukom sve obavim,ne moram da odvrcem i zavrcem...Jeste skuplje ali jako malo kolicine treba,a beban ceo mirise i sutra....Za guzu Pavlovicku i to je to.E da,ima i Mustelinu kremu za lice jer je bio sav u nekim tufnicama,al to smo mazali na pocetku samo par puta i sve se povuklo,sad vise ne..
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2011 14:00:46
|
|
|
|
Ognjena
|
Ja kad kupam mog bebca tek svaki treci-cetvrti put koristim sapun, i to Seba Med, a izmedju toga samo obicnom vodom ili dodam malo skuvane kamilice. Za guzu koristimo Pavlovicevu kremu (ovu novu, bez borne kiseline) i vlazne maramice. E sad, vlazne maramice koristimo tako sto ih prethodno isperemo od hemije, osusimo (pa vise, u stvari, i nisu "vlazne" ) i slozimo u kutiju. Kada ih koristim, pokvasim ih sa malo vode ili ako je ostalo skuvane kamilice koju smo koristili za kupanje i to je to. Za sada ga ne mazem nicim, mada planiram da kupim bademovo ulje pa da ga povremeno njime namazem, moje malo prase mnogo voli da se masira Eto, moram priznati da do sada nismo imali nikakvih problema sa kozom, temenjaca je prosla sama vrlo brzo a sitne bubuljice je imao prvih mesec ipo, i to takodje nismo dirali niti mazali i proslo je samo.
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2011 14:04:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mizzy Šta ste pripremile od kozmetike za bebu, za prve dane? Nadam se da smemo da pričamo o brendovima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 22.7.2011 17:26:24
|
|
|
|
medollino
|
Dame sta mislite o novoj organskoj chicco-voj liniji pure.bio za bebe? http://http://www.chiccopurebio.com/uk/ Meni deluje primamljivo? Vidim da je encimenci i aksa imaju u ponudi, dvoumim se izmedju nje, mustele i weledinih proizvoda za bebe ( kojih nema u Srbiji :( )...
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 24.7.2011 22:49:29
|
|
|
|
VERA980
|
IZVORNA PORUKA: Ognjena Ja kad kupam mog bebca tek svaki treci-cetvrti put koristim sapun, i to Seba Med, a izmedju toga samo obicnom vodom ili dodam malo skuvane kamilice. Za guzu koristimo Pavlovicevu kremu (ovu novu, bez borne kiseline) i vlazne maramice. E sad, vlazne maramice koristimo tako sto ih prethodno isperemo od hemije, osusimo (pa vise, u stvari, i nisu "vlazne" ) i slozimo u kutiju. Kada ih koristim, pokvasim ih sa malo vode ili ako je ostalo skuvane kamilice koju smo koristili za kupanje i to je to. Za sada ga ne mazem nicim, mada planiram da kupim bademovo ulje pa da ga povremeno njime namazem, moje malo prase mnogo voli da se masira Eto, moram priznati da do sada nismo imali nikakvih problema sa kozom, temenjaca je prosla sama vrlo brzo a sitne bubuljice je imao prvih mesec ipo, i to takodje nismo dirali niti mazali i proslo je samo. Malo sam van tokova ali od kada je ta nova Pavloviceva??? Takodje da li je istina za staru i da je stetna? I trca sreca pitanje Da li ste videle da ima novo pakovanje kreme,ne ona sa kamilicom ,vec je druga boja i pise 3+ ??? Inace koristila sam merimin sapun do 6 meseci a onda zbog ekcema presla na Mustelu i Eucerin,odlicni su ! Trenutno imam nesto iz Italije Babygella i prezadovoljna sam!
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 25.7.2011 13:38:09
|
|
|
|
cani
|
E da...to i mene interesuje,u cemu je razlika izmedju Pavlovicevih posto sam ja samo konstatovala da ih ima u vise boja ali ne znam po sastavu sta je razlicito ?
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 11:40:08
|
|
|
|
VERA980
|
IZVORNA PORUKA: cani E da...to i mene interesuje,u cemu je razlika izmedju Pavlovicevih posto sam ja samo konstatovala da ih ima u vise boja ali ne znam po sastavu sta je razlicito ? Ajde ko se razume neka se jevi,hvala
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 12:58:04
|
|
|
|
Deana
|
Toplo preporučujem novu kozmetiku Vreme je za bebe, proizvodi Zdravlje iz Leskovca! Dobila sam paket kad sam se porodila jer je moja sestra učestvovala u emisiji i prezadovoljna sam - koristila sam kremu čak nam je nestao i ojed i kupku koja miriše fenomenalno, cela kuća nam miriše kada kupamo bebca.....Nastavila sam da kupujem, može da se nadje u Tempu. xxxx
|
|
|
|
RE: Kozmetika za bebe.. 26.7.2011 13:22:34
|
|
|
|
Ognjena
|
Da, sto se tice Pavloviceve, mislim da sada prave samo bez borne kiseline jer drugacije nisu mogli da izvoze. Nemam sad kod sebe kutiju ali videcete da u sastavu nema nigde navedeno boric acid ili acidi borici, nisam bas sigurna kako se pise. Umesto toga su dodali kamilicu i ima jos jedna nova ambalaza, mislim da je nesto srebrno belo, ali tu nismo probali. Mislim da je ta druga namenjena bas za zastitu ostecene koze ili kod ojeda, ne znam tacno.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.