|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika za bebe..
2.3.2011 15:15:29   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: dzecadze

Zdravo svima ...imam trik pitanje ...gde ima da se kupi BEKOLINO...NEKOLIKO APOTEKA NIJE IMALO ...O CEMU LI SE TU RADI?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 401
2.3.2011 15:16:36   
*Alexx*
Probajte u supermarketima (Maxi), ja sam tamo videla user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 402
2.3.2011 15:23:17   
Anoniman
Ima je i u Tusu. I meni se dopada sve iz kolekcije user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 403
2.3.2011 17:10:52   
SareniVrabac
u svi supermarketima sam vidjala... Idei, Merkatoru sigurno ima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
21.3.2011 19:28:44   
janajana
Ja se vec sad dvoumim sta da uzmem od kozmetike, i to izmedju Bubchen i Chicco kozmetike, i jedno i drugo imaju divan blag miris.
Da li neko od vas koristi ili je koristio Bubchen?

< Poruku je uredio janajana -- 21.3.2011 19:29:53 >

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 405
21.3.2011 19:32:11   
pepeljuga
ja koristim za sebe, super je user posted image  

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 406
21.3.2011 19:37:20   
Anoniman
Probali Bekolino kupku , fina je user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 407
21.3.2011 19:44:36   
janajana
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja koristim za sebe, super je user posted image  
I ja koristim sapun Bubchen, a uzela sam neki promo paketic u Aksi Chicco kupku i sampon, ali ne mogu da se odlucim user posted image

(Oscar Wilde)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 408
12.5.2011 14:48:41   
isidora88
koju kremu za suncanje koristite za bebe?
idem sad da kupim neku jer sunce bas przi user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 409
12.5.2011 15:35:14   
Snelle
Isidora, evo TEME user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 410
12.5.2011 15:43:43   
madre
IZVORNA PORUKA: janajana

Ja se vec sad dvoumim sta da uzmem od kozmetike, i to izmedju Bubchen i Chicco kozmetike, i jedno i drugo imaju divan blag miris.

mi smo dobili paketic pun njihovih proizvoda, ali jos nisam nista koristila. bas sam se pitala da li smemuser posted image nekako mi deluje kao da je za stariju decuuser posted image i mene bas zanima da li je neko koristi?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 411
12.5.2011 20:23:51   
janajana
IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: janajana

mi smo dobili paketic pun njihovih proizvoda, ali jos nisam nista koristila. bas sam se pitala da li smemuser posted image nekako mi deluje kao da je za stariju decuuser posted image i mene bas zanima da li je neko koristi?

Mi za sad koristimo samo njihov bebi sapun i dobar je user posted image i jednom sam je namackala mlekom za telo i proslo je ok s obzirom da ima osetljivu kozu, ali cu sacekati jos malo za ostale proizvode

(Oscar Wilde)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 412
13.5.2011 23:08:18   
Zvoncica77
Mi samo i iskljucivo sebamed i prezadovoljna sam.Dobili smo bili chicco kupku za telo i kosu i mleko.Aleksa je vristao dok sam ga kupala i okice bi mu se stalno zacrvenele.Za mleko i da ne pricam.Sve dok nisam probala na sebi,kupka me je jako okidala za oci,a mleko peckalo.Ne znam mozda su drugi zadovoljni,ali mi smo definitivno odustali od chicco.
A takodje smo dobili neki paket na poklon,ali iz Austrije,nivein,i tu je bila odlicna krema za ojede.Posto nismo cesto imali tih problema,samo par puta i namazala bih ga tom kremicom,cini mi se u sekundi bi nestalo crvenila i ojeda.Jos uvek je imamo,e sad posto nema prevoda na srpskom,napisacu na nemackom,pa ako neko ima slican problem slobodno nek je potrazi,verovatno je ima i ovde kod nas.
Krema se zove wundschutz creme mit zinkoxid und weizenkeimol

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 413
17.6.2011 9:05:32   
bokicans
Ja sam Jako zadovoljna sa Beolab kozmetikom,super mi je.Blagaa je ,ima nezan miris,Ha ,o+.Pogotovo mi je krema,dobra tj odlicna je.

(odgovor članu Zvoncica77)
Direktna veza do poruke: 414
17.6.2011 9:30:48   
Anoniman
Samo, jedino i uvek Sebamed user posted image i nezamenjiva Pavlovićeva sa kamilicom!!!

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 415
17.6.2011 11:08:34   
mmms
Johnsons baby i original Pavloviceva sa kamilicom,koristila za prvu bebu a sad i za drugu i prezadovoljna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
22.7.2011 13:24:22   
cani
Mi za telasce i kosicu Mustelu,mnogo mi je zgodno pakovanje ono sa pumpicom,jednom rukom sve obavim,ne moram da odvrcem i zavrcem...Jeste skuplje ali jako malo kolicine treba,a beban ceo mirise i sutra....Za guzu Pavlovicku i to je to.E da,ima i Mustelinu kremu za lice jer  je bio sav u nekim tufnicama,al to smo mazali na pocetku samo par puta i sve se povuklo,sad vise ne..

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 417
22.7.2011 14:00:46   
Ognjena
Ja kad kupam mog bebca tek svaki treci-cetvrti put koristim sapun, i to Seba Med, a izmedju toga samo obicnom vodom ili dodam malo skuvane kamilice. Za guzu koristimo Pavlovicevu kremu (ovu novu, bez borne kiseline) i vlazne maramice. E sad, vlazne maramice koristimo tako sto ih prethodno isperemo od hemije, osusimo (pa vise, u stvari, i nisu "vlazne" user posted image ) i slozimo u kutiju. Kada ih koristim, pokvasim ih sa malo vode ili ako je ostalo skuvane kamilice koju smo koristili za kupanje i to je to. Za sada ga ne mazem nicim, mada planiram da kupim bademovo ulje pa da ga povremeno njime namazem, moje malo prase mnogo voli da se masirauser posted image Eto, moram priznati da do sada nismo imali nikakvih problema sa kozom, temenjaca je prosla sama vrlo brzo a sitne bubuljice je imao prvih mesec ipo, i to takodje nismo dirali niti mazali i proslo je samo.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 418
22.7.2011 14:04:25   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Mizzy

Šta ste pripremile od kozmetike za bebu, za prve dane? Nadam se da smemo da pričamo o brendovima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 419
22.7.2011 17:26:24   
medollino
Dame sta mislite o novoj organskoj chicco-voj liniji pure.bio za bebe?
http://http://www.chiccopurebio.com/uk/
Meni deluje primamljivo? Vidim da je encimenci i aksa imaju u ponudi, dvoumim se izmedju nje, mustele i weledinih proizvoda za bebe ( kojih nema u Srbiji :( )...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 420
24.7.2011 22:49:29   
VERA980

IZVORNA PORUKA: Ognjena

Ja kad kupam mog bebca tek svaki treci-cetvrti put koristim sapun, i to Seba Med, a izmedju toga samo obicnom vodom ili dodam malo skuvane kamilice. Za guzu koristimo Pavlovicevu kremu (ovu novu, bez borne kiseline) i vlazne maramice. E sad, vlazne maramice koristimo tako sto ih prethodno isperemo od hemije, osusimo (pa vise, u stvari, i nisu "vlazne" user posted image ) i slozimo u kutiju. Kada ih koristim, pokvasim ih sa malo vode ili ako je ostalo skuvane kamilice koju smo koristili za kupanje i to je to. Za sada ga ne mazem nicim, mada planiram da kupim bademovo ulje pa da ga povremeno njime namazem, moje malo prase mnogo voli da se masirauser posted image Eto, moram priznati da do sada nismo imali nikakvih problema sa kozom, temenjaca je prosla sama vrlo brzo a sitne bubuljice je imao prvih mesec ipo, i to takodje nismo dirali niti mazali i proslo je samo.

Malo sam van tokova ali od kada je ta nova Pavloviceva??? Takodje da li je istina za staru i da je stetna? I trca sreca pitanjeuser posted image Da li ste videle da ima novo pakovanje kreme,ne ona sa kamilicom ,vec je druga boja i pise 3+ ??? Inace koristila sam merimin sapun do 6 meseci a onda zbog ekcema presla na Mustelu i Eucerin,odlicni su ! Trenutno imam nesto iz Italije Babygella i prezadovoljna sam!

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 421
25.7.2011 13:38:09   
cani
E da...to i mene interesuje,u cemu je razlika izmedju Pavlovicevih posto sam ja samo konstatovala da ih ima u vise boja ali ne znam po sastavu sta je razlicito ?

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 422
26.7.2011 11:40:08   
VERA980

IZVORNA PORUKA: cani

E da...to i mene interesuje,u cemu je razlika izmedju Pavlovicevih posto sam ja samo konstatovala da ih ima u vise boja ali ne znam po sastavu sta je razlicito ?

Ajde ko se razume neka se jevi,hvala

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 423
26.7.2011 12:58:04   
Deana
Toplo preporučujem novu kozmetiku Vreme je za bebe, proizvodi Zdravlje iz Leskovca! Dobila sam paket kad sam se porodila jer je moja sestra učestvovala u emisiji i prezadovoljna sam - koristila sam kremu čak nam je nestao i ojed i kupku koja miriše fenomenalno, cela kuća nam miriše kada kupamo bebca.....Nastavila sam da kupujem, može da se nadje u Tempu. xxxxuser posted image

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 424
26.7.2011 13:22:34   
Ognjena
Da, sto se tice Pavloviceve, mislim da sada prave samo bez borne kiseline jer drugacije nisu mogli da izvoze. Nemam sad kod sebe kutiju ali videcete da u sastavu nema nigde navedeno boric acid ili acidi borici, nisam bas sigurna kako se pise. Umesto toga su dodali kamilicu i ima jos jedna nova ambalaza, mislim da je nesto srebrno belo, ali tu nismo probali. Mislim da je ta druga namenjena bas za zastitu ostecene koze ili kod ojeda, ne znam tacno.

(odgovor članu Deana)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here