|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Eugen Jonas
28.11.2011 14:25:34   
MakiJ
Meni pokazuje da treba da muckam kad imamuser posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 651
28.11.2011 14:27:50   
Anoniman
Ja sam to popunila pretproslog  meseca, ali ne mogu da se setim da li se bese pise i kada je bio poslednji ciklus? 

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 652
28.11.2011 14:35:53   
MakiJ
To mi nije trazio

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 653
28.11.2011 14:43:03   
Anoniman
ma mislim da nije ni meni, zato vas i pitam to. Meni su odstupanja par dana. E bas cu sledeci mesec da muckam i po ovome  pa ce da vidimo user posted image

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 654
28.11.2011 14:52:38   
MakiJ
Pa ja cu kad mi se zavrsi necu bas kad imamuser posted image
Doktor nezna da meni user posted image zna malo da kasniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 655
28.11.2011 14:59:24   
MakiJ
A sta znaci zuti kruzic i taj crni user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 656
28.11.2011 15:50:49   
hanka
Sad sam se poigrala sa ovom zezancijom i ispalo je da smo muckali bas kad trebauser posted image
Bas cu da proverim sledeceg meseca kad budem merila BT i isla na folik

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 657
28.11.2011 16:22:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MakiJ

A sta znaci zuti kruzic i taj crni user posted image

To ne znam ni ja jos user posted image
verovatno negde pise pa ce vidimo

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 658
28.11.2011 17:54:07   
Marija984
Zuti krug predstavlja pun mesec, a crni krug predstavlja mlad mesec, provereno tacno.user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 659
28.11.2011 18:39:28   
MakiJ
E sad neznam sto je to bitnouser posted image

(odgovor članu Marija984)
Direktna veza do poruke: 660
28.11.2011 18:40:01   
hanka
Sto?

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 661
28.11.2011 18:51:48   
MakiJ
Pa sto je stavio pun mesec mlad?

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 662
28.11.2011 23:03:24   
Marija984
"Ako zelite zdravo, snazno, lepo i inteligentno dete, u neplodne dane nemojte se upustati u seksualnu igru na nepovoljnim mestima niti u astroloski nepovoljnom periodu. Astroloski nepovoljni dani su: dan Punog Meseca i dan Mladjaka, jedanaesti dan (Ekadashi) nakon Mladjaka i nakon Punog Meseca, dan eklipse." To sam procitala da je izjavio dr. Eugen Jonas, pa ako mu je verovati....user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 663
28.11.2011 23:49:15   
degu
Ovo je neko već pisao, ali to više nismo mogli da nađemo, ali dakonačno od gonetnemo šta znače te tačke. Hvala Marija user posted image (imaš divno ime) user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 664
29.11.2011 9:59:27   
malenac76
meni se do sad sve poklapalo sa eugenom...e od ovog ciklusa se ne poklapa user posted image  mozda je to dobar znak

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 665
29.11.2011 13:53:32   
MakiJ
Bas cu da probam sledeceg meseca, ako vestica nebude kasnila

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 666
29.11.2011 18:38:08   
maca821
Meni po Eugenu pada sutra muckanjeuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 667
30.11.2011 10:34:52   
Marija984
IZVORNA PORUKA: degu

Ovo je neko već pisao, ali to više nismo mogli da nađemo, ali dakonačno od gonetnemo šta znače te tačke. Hvala Marija user posted image (imaš divno ime) user posted image

Nema na cemu i hvala na komplimentu. user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 668
1.12.2011 21:13:41   
mirna32
gdje vam je to gdje upisujete sve podatke ako mi moze tko reci nemogu naci na toj stranici gdje mogu izracunati

Direktna veza do poruke: 669
1.12.2011 21:30:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Evo ko hoće da se igra user posted image našla sam opet izračunavanje "For free" :
Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu user posted image , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno user posted image

Mirna 32, evo prati samo ove korake na ovom sajtu i uspeces. srecno draga user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 670
1.12.2011 22:11:54   
mirna32
uspjela sam hvala ti sad samo jos treba sve to skuziti :) nadam se da nije komplicirano..em mi neide bas jezik em se ne kontam bas najbolje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 671
1.12.2011 22:15:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mirna32

uspjela sam hvala ti sad samo jos treba sve to skuziti :) nadam se da nije komplicirano..em mi neide bas jezik em se ne kontam bas najbolje

procitaj ovde ranije postove i to ce ti pomoci prilicno. Skapiraces brzo user posted image

(odgovor članu mirna32)
  Direktna veza do poruke: 672
1.12.2011 22:15:57   
mirna32
smijem okacit sliku da vidis ako ti to kuzis da mi objasnisuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 673
1.12.2011 22:32:06   
Anoniman
Pretpostavljam da si dobila za narednih 12 meseci, jel tako? E kada su ti crveno obelezeni dani tada muckaj, najvise kad je ona debela uspravna crvena crtica. I po njemu se O ne poklapaju sa skolskim O, zato to ne treba da te buni. Samo muckaj tada user posted image

(odgovor članu mirna32)
  Direktna veza do poruke: 674
1.12.2011 22:36:27   
mirna32
da da dobila sam graf za 12 mj...i sad mi ispada za 12 mj bas u vrijemeuser posted image da bih trebala muckati :) hvala ti puno si mi pomogla..ja se nadam da tu ima neke istine...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here