Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:05:46
|
|
|
|
Anoniman
|
malenac, onda se baci na pojacanje sexy vesom, a mozda i jos ponekim pomagalom
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:12:05
|
|
|
|
nina26
|
jedna ova obicna O, a druga po Eugenu axa,znaci pratim i dalje onu "moju" O?
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:18:51
|
|
|
|
malenac76
|
narucila lubrikant ali dok stigne dijete ce da podje u skolu hmmmm ovaj mjesec cu opet izvuci sexy ves hihihih
< Poruku je uredio malenac76 -- 30.8.2011 19:19:19 >
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
da, da, nina, pratis i nju. mada, mozda je najbolje ne pratiti nista, samo se sexati redovno. malenac, obavezno vadi ves! garant i eugen na onom sajtu sto se placa preporucuje koriscenje svih raspolozivih sredstava
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:38:37
|
|
|
|
malenac76
|
ovaj mjesec udaram sa svim raspolozivim pomocnim sredstvima krece zavodjenje spermica
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:39:20
|
|
|
|
nina26
|
Hmmm, Ksenci znas ti sve trikove, hvala Bogu rezultati su vidljivi tako da cu da te poslusam
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 19:41:51
|
|
|
|
Anoniman
|
tako je! sve iskoristiti i ubrzo ce ovaj forum biti prepun svezih trudnica!
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:31:47
|
|
|
|
World
|
Nina, evo opet cu napisati da ne trazim, vec sam negdje pisala.... ciko kaze da na svoju onu pravu O samo oko 15% zena zatrudni, na ovu njegovu lunarnu ne znam valjda 70-80%, a kad se desi da se te dvije poklope, onda je mogucnost 99%... (naravno svi ostave onaj 1% za 'srecnice' kojima se ne posreci...) i jos nesto, kaze da tu lunarnu ne mozes vidjeti ni po kakvim simptomima i testovima, znaci za nju ne vazi nista, ali eto ipak je tu... ako to ima nekog smisla...
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:42:50
|
|
|
|
nina26
|
Hvala World, nsiam znala za to poklapanje jedne i druge O, da je tad dobitna kombinacija, ali opet i ova tzv lunarna O od 70-80% mi je jako obecavajuca. Znas sta mi je samo cudno? Sto po njemu mi pokazuje O, bukvalno zadnji dani , evo danas mi je 5dc, a vec sutra i prekosutra mi je O, sto meni nikad ali nikad nije bilo tako. Tako da mozda ima smisla sve ove Jel si mi ti bolje
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:45:23
|
|
|
|
nina26
|
Sad bas opet gledam tabelu, nigde mi se ne poklapaju te dve O, mada ko zna kad mi je i sada prava O...
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 30.8.2011 20:47:30
|
|
|
|
World
|
ma nema veze kad ti je M, samo se ti drzi kalendara.... nekome nekad ispadne i usred m, pa sta? moja sestra je ostala trudna dok je imala M, a do tada su sve nesto pokusavali... a kako sam ja, pa evo upravo pisem na crticama, pa baci pogled da ne prepisujem... [sm=smiley1.gif
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 1:52:21
|
|
|
|
Hristinica
|
Ja ispostovala danas dr Eugena , ali mi kasni 3 mesca tako da od ovulacije trudnoce nema nista
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 1:54:44
|
|
|
|
World
|
nikad ne reci nikad
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 1.9.2011 12:43:28
|
|
|
|
Hristinica
|
oj kada bi te Bog cuo Mrzim neizvesnost!
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 9:36:13
|
|
|
|
Vockica
|
Sad sam videla temu o eugenu jonasu, nisam cula do sad..pa da probamo i to, da li treba da se naruci na njihov sajt, ili ima gde da sami besplatno izracunamo "najbolje dane"
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 9:54:06
|
|
|
|
World
|
imas tamo negdje na prvoj-drugoj strani kako da nadjes besplatno izracunavanje...
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 2.9.2011 11:21:19
|
|
|
|
mirjam86
|
glupost meni i prosli i ovaj mesec ispade ovulacija dan posle M, a plodni dan oko m, pfff
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 6.9.2011 11:57:24
|
|
|
|
sunce22
|
Ja sam stara clanica, al se nisam odavno logovala, pa sam zaboravila stari username, i otvorila novi account, cisto da ne mislite da mi je ovo prvi post. Probala sam ovu metodu prosli mjesec. Vec imam jedno dijete, cerkicu, i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i taj dan smo "odradili", ali bez rezultata. A sve je pokazivalo O, i trakice, i maybe baby, i simptomi, tako da ipak nije imalo rezultata, sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno. To je moje misljenje i iskustvo, cisto sam htjela da podijelim sa vama.
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 6.9.2011 12:28:14
|
|
|
|
mirjam86
|
ja sam i kad pogledam unazad, za cerku mi se poklopio pol po metodi, ali ne i ovulacija. Ovog puta, tj sad u avgustu mi se poklopila moja i lunarna O, i t npr preprosli mesec imala po ovoj metodi odnos i uvek sam ga imala pred i posle M dok se nismo odlucili da ocemo dete pa postovali ne plodne dane, ali eto nisam zatrudnela po kalendaru koji sam uradila plodni dani su mi jos od januara u principu sve oko M definitivno nemam srece ni jedna me metoda nece
|
|
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 7.9.2011 5:32:16
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: sunce22 , sto znaci da ja ne bih bas vjerovala u ovih 99 posto. Ne kazem da nema neke veze, ali bas 99 posto su sanse, jer stvarno nevjerovatno. sunce, izgleda da si ti upala u onih 1%... zato i kazu 99%, uvijek ima onaj 1............
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas (o ovulaciji) 11.9.2011 15:18:18
|
|
|
|
tijana86
|
meni nece da otvori link !!!!1
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 15:24:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Evo ko hoće da se igra našla sam opet izračunavanje "For free" : Odete na sajt www.astro.com i sa desne str. odabereta "Free horoscopes", onda vam se otvori više stavki, vi odaberete "Horoscope Drawings & Calculations", pa u okviru toga drugu stavku "Extended Chart Selection", tu kod "Methods" kliknite na "Special charts" i odaberite skroz poslednju opciju "Lunar Phases Fertility Calendar" onda kliknete " Click here to show the charts", iskočiće vam prozorčić u koji popunite Ime, datum i vreme rodjenja, državu-ima Yu , grad.. i onda vam izbaci za narednih godinu dana i to možete i odštampati. Eto, pa srećno Tijana evo ti uputstvo, onaj link više ne radi
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 15:48:46
|
|
|
|
tijana86
|
Meni izracunalo ali nemam pojma sta znaci. Jel hoce neko da dam link ovde da mi objasni
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 16:12:32
|
|
|
|
degu
|
Pa gledaš one datume koje su ti označene crvenom linijom, svi ti dani su ti navodno plodni, a onaj dan koji je označen uspravnom debelom crvenom linijom je najplodniji
|
|
RE: Dr. Eugen Jonas 11.9.2011 16:15:31
|
|
|
|
tijana86
|
A ovo zelena i crna tackica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?