|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
11.10.2011 6:51:10   
Lu
Nikako da nađem knjigu Tajna-Rhonda Byrneuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
11.10.2011 8:59:50   
lajla
Ja sam jako davno procitala knjigu Hirurg-Tes Geritsen i Gresnik...sinoc sam se setila tih knjiga i znam da sam bila odusevljena kad sam ih procitala...tako da ako imate vremena i volite dobar horo-triler procitajteuser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 502
25.10.2011 10:09:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Sad htedoh da napišem koliko ova knjiga može da ti da pozitivne energije kad ti je potrebna user posted image Ja sam je dobila pre 2 godine za rođendan i često je pomalo čitam otada.... Generalno, knjiga zvuči malo kao SF ali ako nađeš neku svoju ličnu filozofiju samo ti pomaže da je kanališeš! Dobra knjiga...user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 503
25.10.2011 10:12:51   
maca821
Ja cu sad da citam Moc volje kazu da je dobra knjiga, javicu vamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 504
3.11.2011 7:05:46   
Lu
Slažem se Nina, meni je došla ko kec na desetku, našla sam se itekako u njoj, svakodnevno primjenjujem neke stvari i osjećam se puno bolje, to mi je inače preporučila i psihijatricauser posted image
Inače kad razmisliš, to i nije neka filozofija, pozitivne misli privlače pozitivne stvari u život, to je istina!
Samo što smo mi ljudi često skloni samosažaljevanju, kukanju, nema dovoljno, bla-bla.

Sad sam pročitala knjigu "Skandalozno", to mi je super opuštajuća, sexy knjigauser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 505
3.11.2011 7:06:58   
Lu
IZVORNA PORUKA: maca821

Ja cu sad da citam Moc volje kazu da je dobra knjiga, javicu vamuser posted image

O čemu se radiuser posted image  

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 506
3.11.2011 10:22:11   
bebać
LU gdje si našla tu ' Tajnu'?? I mene si zaintrigirala,ustvari,nekako sam počela vjerovati u tvoj ukus po pitanju mnogih stvari,moram da ti odam priznanjeuser posted image

A ja bih preporučila ' Jedi,moli,voli'...slična kniga ovoj što LU opisuje.

Pronalaženje i balansiranje izmedju ovozemaljskog zadovoljstva i duhovne ravnoteže. Isto jako poučna, ja sam mnoge stvari sagledala na drugi način po prvi puta u životu.

Ostao mi je jedan citat u glavi:

' Ne dozvolite da se raspadnete psihički nijednom, jer će Vam to preći u naviku svaki sledeći put, i nećete moći stati.'

Gledala sam i film, super je, ali ipak kniga jer je dosta opširna i dosta puta vas navede da se zamisliteuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 507
3.11.2011 11:26:11   
marija32
Skoro sam procitala "Roman za zene" Mihala Vivega, superiska knjiga za razbibrigu.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 508
3.11.2011 11:42:05   
Lu
IZVORNA PORUKA: bebać

LU gdje si našla tu ' Tajnu'?? I mene si zaintrigirala,ustvari,nekako sam počela vjerovati u tvoj ukus po pitanju mnogih stvari,moram da ti odam priznanjeuser posted image

I ju, nemoj da ti se obije o glavuuser posted image
Nisam ni našla, skinula sam sa neta ali mi je boja u printeru otišla pa sam čitala sa laptopa a to baš ne volim, al eto isplatilo se. Pitaj one prodavače na ulici ispred Konzumauser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 509
3.11.2011 11:43:01   
lanajelena

Ja pokusavam vec sto godina da pronadjem film ali ne uspevam nikako user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 510
7.11.2011 22:51:29   
dunja RR
Vanredno stanje (Šinejd Morijarti)-dopala mi se, preporučujem za razbibrigu
Ima li nekoga tamo (Marijana Kiz)-preporučujem za razbibrigu takođe.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 511
8.11.2011 10:05:54   
bebać

IZVORNA PORUKA: bebać

I ju, nemoj da ti se obije o glavuuser posted image
Nisam ni našla, skinula sam sa neta ali mi je boja u printeru otišla pa sam čitala sa laptopa a to baš ne volim, al eto isplatilo se. Pitaj one prodavače na ulici ispred Konzumauser posted image

Pitaću i potražit ćuuser posted image

Ma neka se obije, navikla samuser posted image user posted image ebat me opet sam živauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 512
8.11.2011 17:06:40   
Anoniman
Jedva sam nasla, i to na netu, Filosofija palanke od Radomira Konstantinovica. Do sada sam citala samo odlomke po netu. Jedva cekam da mi stigne user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 513
9.11.2011 19:10:00   
bubulence
ajde mi preporucite neki lep lagan roman za opustanje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
9.11.2011 19:20:07   
Nina...
Upravo pocinjem da citam Ljubav u ranjenoj zemlji od Dzin Sason. 

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 515
9.11.2011 19:38:07   
bubulence
hm, naslov obecavauser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 516
9.11.2011 19:41:02   
Sanjica26 RR
Odlicna knjiga.user posted image
Sad citam "hiljadu cudesnih sunaca". I ona je odlicna.
Uzela sam iz biblioteke ''Stepe i druge price" od Cehova.

Direktna veza do poruke: 517
9.11.2011 19:53:50   
bebać
Sanjice meni je 'hiljadu čudesnih sunašca' i lijepa i potresna u isto vrijeme.user posted image Svakako pročitajuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 518
9.11.2011 20:05:18   
Sanjica26 RR
Bebac upravo tako. I potresna je i lepa. Vec sam pola procitala. A, posle cu da uzmem lovac na zmajeve.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.11.2011 20:10:52 >

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 519
9.11.2011 20:10:48   
hanka
Hiljadu cudesni sunaca i Lovac na zmajeve su knjige koje cu verovatno pamtiti dugo,mozda i zbog teskog perioda u zivotu u kome sam ih procitala.Tuzne,sa teskom tematikom,pitke i izazivaju krokodilske suze.Odusevile su me
Bubulence mogu preporuciti knjige Efraima Kisona,kratke price sa puno zanimljivih,svakodnevnih zivotnih situacija

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 520
9.11.2011 21:17:37   
mihi
Kapija suza, pročitah je u jednom dahu!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 521
9.11.2011 21:18:43   
bubulence
hiljadu cudesnih sunaca ne mogu da nadjem u biblioteci vec 2 meseca, a jednom sam je porucila preko neta pa su mi rekli da se ceka oko mesec dana i ja odustala, kao naci cu je negde...
hanka, hvala na predlogu. kada odem u biblioteku uglavnom uzmem odmah po 3-4 knjige da ne moram cesto da ih posecujem. a sutra saljem mm pa pravim spisak da mi nesto ne zabrlja sa onim njegovim istorijskim knjigama, jevrejima...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 522
9.11.2011 21:26:40   
hanka
efraim kison je Jevrej i opisuje zivot Izraelaca sa slatkim podsmehom,satiricar je.Najbolje od njega da uzmes "Price o zivotinjama"

Direktna veza do poruke: 523
9.11.2011 21:36:16   
lesica
I " Kod kuce je najgore " i " Kita boli more " Efraim Kison. Odlicne za odmor mozga,a sa druge strane pune situacija gde se covek prepozna user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 524
26.11.2011 12:59:13   
vesnam
Lovac na zmajeve skoro sam je pročitala, fenomenalna je i Knjiga očeva napisao je mađarski pisac Mikloš Vamoš, svaka čast za ideju, lako se čita i odlična je, svima je preporučujem

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here