Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.11.2011 7:13:31
|
|
|
|
mirna32
|
hej a nisam bas pratila dali se vi vec dugo trudite ili???to s betom nisam ni probala nikad neznam ni sta trebam hehhe...prije nego cemo krenuti u akcije pravljenja bebaca otisla sam na pregled onako redovan i bilo je sve ok...eh da sam znala da ce biti toliko problem mi bi to i prije poceli
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.11.2011 18:31:01
|
|
|
|
Bebana17
|
Mirna, savrseno te razume svaka zena na ovom forumu, jer se svaka mucila mesecima - godinama, a neke se i dalje muce, kao ja... I meni bude svega preko glave, i ja sam od ovog meseca puno ocekivala (sto ti kazes, skoro svaki dan sam bila sa muzem), a opet nista... Bice bebica, samo treba da dodje nas trenutak, glavu gore
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.11.2011 22:16:03
|
|
|
|
MalaMini
|
Dva negativna i dva pozitivna testa + dobila sam. Pitanje je sad
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.11.2011 18:04:10
|
|
|
|
Bebana17
|
MalaMini, ne znam sta da mislim. Desava se da dobijes, a da jesi trudna, a opet desava se da je u pitanju biohemijska trudnoca, pa bude +, a posle nista. Trebala bi to proveriti kad ti prodje, uraditi jos jedan test i saznati na cemu si (ala ce proizvodjaci i apoteke da se obogate na nama ) U svakom slucaju ja cu i dalje da navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.11.2011 20:53:20
|
|
|
|
biks
|
MalaMini evo i ja da se prikljucim posto sam imala slicno iskustvo. Ako je u pitanju biohemijska trudnoca test ce biti pozitivan sigurno jos 15 dana jer se nivo hormona Hcg zadrzi u mokraci malo duze. Tako je meni moja dr rekla posto sam imala bukvalno pozitivne testove dugo nakon mi je prosla. Zelim ti ipak da je to bila lazna i da ces nas uskoro obradovati.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.11.2011 19:23:51
|
|
|
|
jabaduu
|
Evo i ja da se javim nadam se da sam u ovom ciklusu ostala trudna bas me bole grudi ne mogu da pravim nagle pokrete a da ne osetim bol, doduse prehladjena sam i dosta koristim pumpicu za astmu da li je neko imao slican problem tj. da ocekuje trudnocu a da je koristio pumpice ne znam da li moze da skodi. Gin. mi je rekla da slobodno pijem palitrex posto me boli i besika. Sve me snaslo! Mala Mini nadam se da je trudnoca u pitanju!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.11.2011 22:23:55
|
|
|
|
meyo
|
jabadu drzim fige ..mada je rano za bilo kakve simptome jer bi trebalo da ti je O bila zadnjih dana.. s obzirom na onaj ciklus od 14-tog..mada nikad se ne zna za pumpicu nisam cula mada to je nesto sto je tebi neophodno pa ne vjerujem da bi skodilo obavjetavaj nas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 13:50:59
|
|
|
|
jabaduu
|
Ne znam, sve je moguce, malo su mi ljubicaste bradavice i non stop placem bez razloga a nemam mnogo visoku temp. jer sam obicno u tom stanju nervozna i placljiva. Nema veze bilo da ima necega ili nema hormoni mi lude!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 14:10:28
|
|
|
|
Launa
|
Zdravo drage moje.Od moje trudnoce jos uvek nista.Nadam se bice do kraja godine.Od moje doktorke,cula sam jedan blesav,smesan recept za ostajanje u drugom stanju.Uzeti plast sena,dobro ga oprati i staviti ga u jednu vecu serpu sa vodom da prokljuca.E nad tom serpom se treba pariti ,a onda imati odnose.Naravno to raditi u vreme ovulacije.Mislila sam da se sali,ali je bila mrtva ozbiljna.Kada sam sve pokusala do sad,pokusacu i ovo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 14:14:12
|
|
|
|
MakiJ
|
E ovo jos nisam cula
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 15:04:19
|
|
|
|
Buba Mary
|
cao, nova sam na forumu i kako citam komentare skoro se u svakom pronalazim, a opet ne znam da li ce da uspe trudnoca. nisam ni znala koliko malo znam o zacinjanju dece dok nisam pocela da radim na tome. mm i ja smo prosli mesec svaki dan imali odnose i nista. zna li neko ima li neko doba dana bolje za odnose od navece, ima li to neke veze trudnocom i koliko dugo se mora ostati lezati nakon odnosa. hvala vam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 15:10:58
|
|
|
|
Buba Mary
|
da i meni je tako, kako da se opustim i ne mislim na to, kada sa svakim odnosom ocekujem da se primi . ko bi inace svaki dan trcao pored svih obaveza da se seksa, ako ne zeli bebu i onda tu nema opustanja. uhhh
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 15:11:36
|
|
|
|
biks
|
dobro nam dosla Buba Mary! Sto se tice doba dana ne znam. Mislim da je najbolje uvece jer mozes duze da lezis. Meni je moja dr rekla da posle svakog odnosa stavim jastuk ispod guze i tako drzim nekih dvadeset minuta. Bitno je da karlica bude na visem polozaju od ostatka tela. A posto uvece imas najvise vremena a mozes i da zaspis u tom polozaju onda mislim da je zato taj deo dana bolji.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.11.2011 18:07:42
|
|
|
|
jabaduu
|
Ja sam razumela da je najbolje napraviti tu pozu za vreme odnosa a ne stajati u njoj posle . A i negde sam procitala da to drzanje podignutih nogu posle ne znaci nista, tj. moze se zatrudeti i stojeci i ispod tusa itd.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 29.11.2011 21:59:38
|
|
|
|
MalaMini
|
Bila biohemijska. Biće bolje sledeći put. Beta rasla do 40, pa onda pala itd. Bezveze. Što se položaja itd. tiče, jedino za šta pouzdano znam da pomaže jeste da žena odleži u toploj vodi neko vreme pre odnosa, da grlić odmekne. Muškarac ne, pošto spermići ne vole vruću vodu... Posle odnosa odležati u istom položaju neko vreme, pa se okrenuti na bok- na stranu na kojoj je bila ovulacija (to sam juče pročitala na forumu), a toplu vodu sam primenjivala.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 12:53:17
|
|
|
|
izneverena
|
Jabadu evo da se i ja javim na tvoj komentar jer imamo slican problem.I ja imam astmu i koristim punpicu tj dve razlicite jer kod mene je ona j tezi oblik.Ja sam pitala moju dr ginekologa dali ce biti problem ako ostanem trudna jer imam ceste napade gusenja a ona je rekla da nebi trebalo samo da redovno uzimam terapiju.Ja se evo isto nadam da je i kod mene ovaj mesec bas taj kad se nekako naj vise nadam jer juce su me bolela krsta strasno a i ponekad me onako presece u donjem delu stomaka i pre par dana mi se pojavio rozikast sekret ali opet sumnjam da je to to jer tacno znam kad smo imali odnose i kad je po mojim shvatanjima bila O a taj dan je moj mm radio spermogram pa tako da ne verujem da je moglo da se zakaci ali opet imam neku sumnju.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 12:57:16
|
|
|
|
crazymama
|
izneverena, uvek se zakaci kad se najmanje nadas, provereno :)
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 13:02:27
|
|
|
|
izneverena
|
crazymama hvala na ovoj divnoj i utesnoj recenici i ja bih volela vise od svega da je to to jer trebam brdo analiza da prodjem ovaj mesec da bih isla na HSG pa se iskreno nadam da necu morati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 15:25:39
|
|
|
|
Biksi79
|
izneverena ajde da bude to to ovaj mesec drzim palceve pa da ti hsg nece ni trebati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 19:27:33
|
|
|
|
MalaMini
|
I ja se pridružujem. Držim fige
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 19:42:01
|
|
|
|
maca821
|
izneverena navijamo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 19:45:07
|
|
|
|
biks
|
Pa i ja se slazem ako ces ostati trudna ostaces dizala ti noge ili ne
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 19:49:07
|
|
|
|
maca821
|
biks jel imaš ti neke simptome?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.11.2011 21:44:49
|
|
|
|
anirez
|
izneverena navijam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.12.2011 1:13:36
|
|
|
|
unchy
|
Pozz svima!!! nova sam na ovom portalu i forumu. htjela sam da podjelim s vama svoje stanje,najme, kako sam dobila prvu menstruaciju nikad mi nije bilo redovna, uvijek je kasnilo po 10, 15, pa cak i mjesec dana, u zadnjoj godinu dana mogu reci da mi je bila redovna, jer je znalo kasniti po 2 do 10 dana. zadnji put sam imala 09.10. i jos uvijek nemam, prije nekih 15 dana sam radila test i pokazao mi je jednu crticu grudi su mi kao nesto narasle i malo me bole,malo cesce idem mokriti i mokraca mi ima neki cudan miris,u donjem trbuhu imam kao neki teret,ne znam kako da opisem,uglavnom mi je cudno,puno sam zivcena i nervozna...kad sam radila test i nakon tri dana me je bolio stomak kao da cu dobiti i nisam...bila sam na jednom koncertu sutradan i doslo mi je slabo i povratila sam.... eto toliko ukratko o meni... jubim vas...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
MASTITIS*iva*Da li ste imale mastitis?Da (
33%)
Ne (
67%)
Ukupan broj glasova: 112Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!