|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
2.12.2011 9:44:41   
malenac76
unchy uradi ponovo testic user posted image

(odgovor članu unchy)
Direktna veza do poruke: 1001
2.12.2011 21:10:24   
unchy
sacekat cu do 9.12.ako do tad ne dobijem radit cu...

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1002
2.12.2011 23:00:31   
biks
Zene nisam jos dobila, plasim se raditi test jer nekako ne mogu da verujem da bi mi se ta sreca uopste mogla desiti user posted image
Kasni mi dva dana ali to i nije neko kasnjenje. Znalo je i vise jednom ili dvaput godisnje ali uglavnom je redovna. Jos sam ovaj mesec pila virak. Nego htela sam vas pitati da li neka od vas ima cudan miris na gacicama. To mi je za sada jedini nepoznat simptom jer bolne grudi ne racunam a temperatura mi je povisena jer sam prehladjena. user posted image

(odgovor članu unchy)
Direktna veza do poruke: 1003
3.12.2011 17:40:59   
Pahulja21
Pozdrav svima :) mnogo ste mi pomogle jer vidim da nisam jedina koja se nervira da li je trudna ili nije... Ja sam trbala dobiti 4.11 ali nisam radila test negativan jos kad sam nazvala doktora da mu kazem da mi kasni skoro 7 dana on kaze cestitamuser posted image a ja mu kazem da je test negativan e posle bila na pregledu i vadjenju krvi nista :( a imala sam osecaj da smo uspeli... i sad 27 dobila  a sledeca je trebala biti 1.12 trajalo 5 dana ali nije bila obilna..Da li je moguce da smo uspeli posle tih pregleda a da dobijemuser posted image ja bi jako user posted image i sad vise neznam ni kad su mi plodni dani u decembru...  

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 1004
3.12.2011 22:23:55   
meyo
cek pahulja kako dobila 27 a ocekujes prvog..nesto nisam skontala pitanje..
tj. jesi mislila da mozes dobit iako si trudna??
s obzirom da si bila kod dr-a jako je mala vjerovatnoca... e sad od 27 izracunaj kad bi trebala po tvome doc
vjestica i otpirlike na sredini ciklusa su ti plodni dani pa daj se na muckanje i u novu da udjes sa crticama user posted image

biks navijam i za tebe ..radi testic ne moze ti nista skodit mozda ipak budu crtice s obzirom da su ti koliko toliko redovni ciklusi :)

< Poruku je uredio meyo -- 3.12.2011 22:24:35 >

(odgovor članu Pahulja21)
Direktna veza do poruke: 1005
4.12.2011 0:41:08   
jabaduu
Izneverena hvala! Nisam stigla da ti se zahvalim na odgovoru bas mi je pomogao da se osecam rastereceno po pitanju koriscenja pumpice i pokusaja da zatrudnim ,jedino sto kad cesto koristim pumpice dobijem jak sekret ali nesto mora user posted image . Ja jos pratim moje simptome i cekam da ne dobijem 8. cice me jos bole, jedva sam djuskala sinoc na koncertu. user posted image plave su mi vene na grudima i boli me u dnu ledja ( mada moze biti zbog prehlede i umora).

(odgovor članu izneverena)
Direktna veza do poruke: 1006
5.12.2011 2:09:20   
unchy
curke nista oddvije crtice...radila sam ponovo test i nista, negativan je... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1007
5.12.2011 8:49:09   
malenac76
unchy user posted image  mozda da odes na pregled i UZ ..a ako dosta kasni mozda ne bi bilo lose da uradis betu

(odgovor članu unchy)
Direktna veza do poruke: 1008
5.12.2011 12:00:11   
MakiJ
Ja sutra treba da dobijem, stomak me boli tako da stize sigurno user posted image

Direktna veza do poruke: 1009
5.12.2011 21:01:52   
jabaduu
Ja sam stvarno opet ubedjena da sam ovog puta uspela da user posted image tako ja uvek pre menstruacija ali za tri dana treba da dobijem i od nocas mi je muka morala sam da jedem da bi prestala i danas mi je opet muka posle nekih kokica i cice me nikad nisu ovoliko bolele pred M. moj jedini pms simptom je glavobolja - migrena, ali poslednjih meseci i to se malo promenilo ali uvek imam glavobolju.
Ovih dana me je bolelo u dnu ledja, ali od juce me pomalo zaboli donji deo stomaka. Imala sam i gust sekret pomalo tamno zut ali pila sam neke lekice pa je mozda obican iscedak zbog toga. Plasim se da radim test user posted image .

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1010
5.12.2011 21:37:11   
monini
jabadu jel kasni user posted image ?! ako ikako mozes da sacekas (ja ne bih mogla) jos dan-dva, pa radi testic..da bi bio pouzdaniji..navijamo za user posted image ..
meni je zadnjauser posted image dosla u dan, a par dana pre toga sam se nesto ponadala..bas mi bilo nesto lose,skroz cudno,cak sam se uplasila da nije vanmatericna(prosla sam jednu, uff kada se setim tog uzasa)..i tako ja vec razmisljala o testicu, kad ono u zadnji momenat,evo njeuser posted image ..nemoze da me zaobidje,pa to ti je..

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1011
5.12.2011 21:44:44   
madamme
jabaduu, pa to je to!user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 1012
6.12.2011 0:53:03   
pandica
jabaduu ma trudna si ti sigurno radi testic pa nas obraduj.
makiJ nadaj se zeno user posted image user posted image od tebe!

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1013
6.12.2011 9:46:37   
Anoniman
Nadam se da je jabaduu uradila test user posted image i da je pozitivan +

Meni je ovaj krug kasnilo dva dana, imala sam nedelju dana strašne valunge (od smrzavanja do preznojavanja) i stvarno sam mislila da smo uspeli............ user posted image Htela sam još koji dan da sačekam do testa pa da iznenadim mm, ali evo kapljemo.... Idemo ispočetka...
Eto ni kašnjenje nekad nije dovoljan znak user posted image

(odgovor članu pandica)
  Direktna veza do poruke: 1014
6.12.2011 9:51:45   
d@d@
Nina,user posted image !
Maco,Jabaduu navijam za user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1015
6.12.2011 17:04:29   
jabaduu
Ja nisam jos uvek uradila test, vec mi je danas stigao rezultat brisa i papa testa i imam neku vaginalnu infekciju koja je zahvatila dno materice pa sad ne znam ni da li da pocinjem sa lekovima treba da ne dobijem za dva dana a sad me i zbunjuju oni simptomi user posted image Jel se nekoj od vas desilo da je imala infekciju i da je uprkos tome ostala trudna, ja treba da dobijem 8. a bole me jaaaako grudi tj. ubijaju me. Boluckaju me grudi poslednjih par meseci treba da proverim hormone, ali nikada me nisu ovoliko bolele a obicno me bole oko O. malo su mi potamnele bradavice.

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1016
6.12.2011 17:07:53   
jabaduu
Biks, Maki ima li cega kod vas? Bice valjda user posted image !

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1017
6.12.2011 22:14:03   
MakiJ
Danas joj je dan ali meni zna 4-5 dana da ksniuser posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 1018
6.12.2011 22:53:53   
Meisje
Maki drzim fige da ne dodje,bas bi bilo lepo od nje...user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1019
6.12.2011 22:54:52   
MakiJ
Joj bilo bi, mislim da bi tada more suza isplakala, naravno od sreceuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1020
6.12.2011 22:58:31   
Meisje
Maki,jedan mesec ce sigurno da bude nas,koji,videcemo,samo moramo da budemo strpljive,nemoj mnogo da se opterecujes,lako cemo posle da se radujemo samo da ona lepo ne dodje u narednih par dana...user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1021
6.12.2011 22:59:56   
MakiJ
Imam grceve ko da ce veceras da zakuca, joj ima da jeuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1022
7.12.2011 8:44:14   
saira
To draga Nina može bit dobar znak da si trudna jer kad se sjeme smjesti u maternicu zbog pomjeranja može doći da iz maternice isteće iscjedak ko roza boje ništa se ne brina pa kasni li ti?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1023
7.12.2011 8:46:53   
Anoniman
saira user posted image ne bih ništa još pisala, čekam još malo....

(odgovor članu saira)
  Direktna veza do poruke: 1024
7.12.2011 8:47:27   
saira
Jutro Cure

Čitala sam jučer o toj beti al nikako da skontam kako je radite kupite test ili?
Kako se zove ,uradite ga pomoću urina ili?
Šta znači dobra beta i kolko ona iznosi dal se tad treba vodit ljubav da se ostane u drugom stanju ne razumijem baš??user posted image

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

ime za dečaka
pips

Kristijan (39%)

Dorijan (29%)

Adam (33%)

Ukupan broj glasova: 126

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here