|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
11.11.2011 12:05:54   
degu
Cekisha user posted image biće sledećeg meseca user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 951
11.11.2011 22:31:43   
cekisha
E sad stvarno ne znam sta da mislim,t mi se opet popela na 37.1user posted image
user posted image nema,bar ne za sad,stomak me sa vremena na vreme zaboli....stvarno cu da poblesavim viseuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 952
11.11.2011 23:06:34   
degu
Cekisha koji ti je dan posle O? Ono je mogla biti implantacija a možda si samo lošije spavala.user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 953
11.11.2011 23:10:26   
cekisha
Danas mi je 12 d posle O...to je malo kasno za implataciju zar ne?user posted image

< Poruku je uredio cekisha -- 11.11.2011 23:13:20 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 954
11.11.2011 23:12:56   
degu
Pa onda je još sve moguće user posted image Lutealna faza traje 14 dana, ako T bude povišena 18 dana od ovulacije, to je skoro sigurno trudnoća user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 955
11.11.2011 23:15:15   
cekisha
Uh nadam se...
Hvala ti najlepse sto me bodrisuser posted image nadam se da baksuz sutra nece doci,trebala je danas...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 956
11.11.2011 23:18:10   
degu
Nema na čemu i neka ovi tvoji simptomi stvarno budu znaci trudnoće user posted image

Ako ti je juče pala T, to je bilo 11 dpo, znači nije kasno. Implantacija se dešava od 6-12 dana posle ovulacije.
Samo da sad ostane visoka user posted image

< Poruku je uredio degu -- 11.11.2011 23:19:30 >

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 957
13.11.2011 17:15:56   
jabaduu
I meni je juce naglo opala temperatura i danas je bila opet nesto visa nego inace, ja se nadam user posted image , bila sam 8. na UZ doktorka je videla ovulaciju koja je verovatno pocela i nesto ranije 7. ja se sad nadam da je bilo nesto zato sto mi se javlja blaga mucnina a grudi su mi meke i bole me a i nema one moje pms glavobolje. Inace danas mi je 25. DC meni je M. na 24, 25, 26, dana. inace grudi su me bolele celog meseca sto za mene nije tipicno ali se bol promenio. Cekisha nadamo se zajedno !!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 958
15.11.2011 20:30:44   
Bebana17
Imam jedno pitanje, malo skakljivo, moze li plavicasto modra boja velikih usana da ukaze na trudnocu?
Ja pojma nemam koje su inace boje (mislim da su rozikaste), zvala sam i muza da pogleda, on kaze da su cudne boje, ali da inace ne zna koje su tacno boje (o, Boze)?!
Znam da se hvatam za svaku sitnicu, al ajde da proverim sa vama.

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 959
15.11.2011 21:15:04   
jabaduu
Ja sam isto cula za tu pojavu, ljubicasta boja usana sa malo sedefastim odsjajem znak trudnoce ali stvarno ne znam da li je to pouzdano i tacno.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 960
15.11.2011 21:47:25   
Bebana17
Jabaduu, hvala na odgovoru.
Ostaje mi da cekam vreme kad mogu da uradim test.
Sta mislis, do kada da cekam?
Sutra mi je 27 dc, a mislim da je O bila 17 dc.

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 961
15.11.2011 21:52:32   
malenac76
bebana sacekaj bar jos 3-4 dana pa onda testic user posted image
a kazu da nekim zenama  usne dole promijene boju u trudnoci - bas kako si opisala user posted image
navijam jako jakooo

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 962
15.11.2011 21:54:48   
Bebana17
Hvala malenac, meni bilo mnogo krivo kad sam procitala da nije uspela tvoja IUI, nadam se da ce sledeca biti super uspesna user posted image user posted image
A za mene ne znam sta da kazem, ja sve tripujem, barem mi se tako cini, jer silno zelim user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 963
15.11.2011 23:21:02   
jabaduu
Bebana ako mozes suzdrzi se do dana nedobijanja M. Ja sam se tako vec sto puta razocarala i pobacala silne pare na testove ali sad sam se naucila strpljenju.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 964
16.11.2011 9:56:17   
Bebana17
U pravu si Jabaduu, i Malenac mi je isto rekla da ne trcim pred rudu kao magare...
Nadam se da cu biti karakter i sacekati ili omrazenu user posted image  ili dva tri dana kasnjenja, pa onda na posao!user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 965
18.11.2011 17:35:45   
MalaMini
Pisala sam kod trudnica u prvim nedeljama, ali je ipak mom pitanju ovde mesto, čini mi se. Naime, četiri dana pre (ne)očekivane , tj. juče, počeo je da mi curka bledo roze sluzav iscedak. Od juče ujutru dosad ukupno tri puta po vrlo malo, a u međuvremenu nema ničeg. Nije mi se to ranije dešavalo.
Kakva su vaša iskustva? Mogu da se nadam trudnoći?

Ma nema šta ne mogu, samo kad se trude, velika deca za male ljude :)))

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 966
18.11.2011 18:58:50   
Bebana17
Mala Mini, mozes da se nadas trudnoci, barem po onome sto su do sada zene pisale.
U vreme ocekivane user posted image moze da se desi vrlo blago krvarenje ili iscedak, tako da je to normalno za to doba.
Ja nazalost ovaj mesec nista od trudnoce.
Jos uvek nisam dobila, ali sam juce (28 dc) radila betu i nista.
Ajmo Jovo nanovo...

(odgovor članu MalaMini)
Direktna veza do poruke: 967
18.11.2011 21:40:52   
MalaMini
Pa i meni se tako nekako čini, ali se bojim da ne krene user posted image

O beti ne znam mnogo, ali mislim da svakako treba da je ponoviš ako ne dobiješ. Valjda se dešava i da okasni implantacija... Ali lupam napamet. Mislim da bi moglo. Nismo sve iste... A BT jesi li merila?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 968
19.11.2011 14:03:23   
Bebana17
MalaMini, bazalna mi je jos uvek povisena, jutarnja je 36,5 a dnevna ide i do 37,6. Trebalo bi da dobijem sutra, prekosutra, nije prvi put da mi kasni. O beti ne znam sta kazem, mislim da je ona rekla sve, i da user posted image sigurno dolazi, vise se uopste ne nadam user posted image

Javi ako user posted image ne dodje, da se radujemo zajedno. Ja navijam da bude user posted image

(odgovor članu MalaMini)
Direktna veza do poruke: 969
19.11.2011 14:27:48   
Biksi79
Bebana17 meni je prosli ciklus kasnila 3 dana i dobila sam a taj dan mi je temperatura bila povisena i to dosta tek je sutradan pala ah ti simptomi stvarno nema pravila.

bice bebica ne sekiraj seuser posted image

MalaMini mislim da ce kod tebe biti user posted image ajde navijamouser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 970
19.11.2011 15:04:20   
MalaMini
Uffff... Hvala, žene user posted image
Curi isto i danas tako da mislim da ću već sutra da dobijem. Nadam se da neću, ali grudi prestaju da me bole... Stomak se naduo, BT ne opada. Pojma nemam. Ništa mi nije jasno user posted image  

(odgovor članu Biksi79)
Direktna veza do poruke: 971
20.11.2011 14:36:56   
Bebana17
MalaMini, jesi li dobila ili ne, sto ne javljas nista? Volela bih da nisi, da se radujemo malouser posted image
Ja jos uvek nisam dobila, danas mi je 31 dc i jako se plasim da ce mi kasniti zato sto imam cistu na desnom jajniku- to je za sada samo moja pretpostavka (da nije pukao folikul na vreme, pa nastavio da raste), jer me bas ziga taj jajnik i boli kad savijem nogu.
Inace, cim dobijem od 2dc krecem sa klomifenom.

(odgovor članu MalaMini)
Direktna veza do poruke: 972
22.11.2011 8:19:56   
mirna32
hejjj drage moje...imam jedno blesav pitanje...M sam odbila 27 dc 1 dan ranije inace imam tocno 28 dan... imala sam samo taj dan i sutra dan nije bila obilna...treci dan sam vec cijeli dan bila s jednim uloskom i to jako slabo inace imam oko 5 dana nemam obilne vjestice osim drugi dan inace...i glava me boli od cetrtka od tog dana kad sam dobila vjesticu grudi mi nisu nista natekle jesu bile prije M al dosta prije jos od vremena ovulacije i tri dana prije M su se smanjile..imali kakve sanse...naparvila sam neki test sto sam imala u nedjelju popodne al nije pokazao nistauser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 973
22.11.2011 12:20:25   
Bebana17
Mirna32, veliki pozdrav!
Ne znam sta da ti kazem, ja se tako uvek nadam pa kad user posted image  dodje, potonem, ali nije na odmet da kad prodje potpuno uradis jos jedan testic (od viska glava ne boli), cisto da budes sigurna.
Ja sam ovog ciklusa uradila i betu i dva testa i corak!

(odgovor članu mirna32)
Direktna veza do poruke: 974
23.11.2011 7:10:28   
mirna32
probala sam jucer popodne napraviti test i nravno nista la neznam ja sam bila tako sigurna u to user posted image ali nema veze vec 4 mj sam ko na iglama i samo trazim neke simptome ovaj mjesec uopce ne zelim vise...ja i MM smo prosli mjeces imalio odnose skoro svaki dan i bas smo se trudili od posljednjeg dana user posted image pa do tri dana prije smo se bas trudili a ono opet vjestica dodje...sad sam rekla ako bude bude samo se ubijam razmisljajuc a treba se opustiti...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Adriana ili Anja?
pisuljica

Anja (74%)

Adriana (26%)

Ukupan broj glasova: 178

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here