Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:16:48
|
|
|
|
meyo
|
jabadu a jel imas neku drugu labaratoriju? jer je u vecini slucajeva rezultat tacan meni recimo je beta bila negativna al zato jer sam je radila preuranjeno .. tebi bi sad sigurno vec pokazala tacno ajd javi rezultatesa sjutrasnjeg pregleda
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:23:54
|
|
|
|
jabaduu
|
Necu uopste da je radim dok ginekolog ne bude trazio ionako se plasim razocarenja ali i ljudske glupusti koja je dovela do umisljaja simptoma pa ako sam stvarno uspela da izazovem zatvor i metalni ukus u ustima, ucestalo mokrenje i rast stomaka onda sam stvarno slucaj.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:24:57
|
|
|
|
malenac76
|
jabaduu javi nam sutra sta je bilo kod dr. cuvam fige
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:25:40
|
|
|
|
maca821
|
Biksi javljaj sta se desava, ja imam pozitivan osecaj u vezi tebe
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:26:59
|
|
|
|
jabaduu
|
Launa sta ti radis ? Ima li simptoma? Nonni javi se ima li +?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:28:53
|
|
|
|
meyo
|
malenac jel si pocela tripovanjem ja jos nisam al sve su prilike da hocu napuhana sam ko zaba a spava mi se za 10-ku
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 17:52:16
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,ponovo sam imala nesvestice i bol u ledjima i jajniku.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 18:17:57
|
|
|
|
malenac76
|
meyo ranooo je za TTS hehehe meni je tek 3dpo ...imam fore bar jos 8 dana do tripovanja heheheh
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 20:35:16
|
|
|
|
jabaduu
|
Launa bice izgleda i tebi i meni.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 20:40:15
|
|
|
|
Biksi79
|
jabadu,launa navijamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 7:44:47
|
|
|
|
mirna32
|
hejj jedno pitanjce...dali tko zna dali promjena oblika sisa dojki moze biti jedan od znakova rane trudnoce
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 17:10:40
|
|
|
|
jabaduu
|
Evo da se javim i ja, bila sam kod ginekologa i ona ne vidi trudnocu vec joj se cini i da imam ovulaciju tj. da ce uskoro biti a danas mi je 20. dan ciklusa. Imam dosta cisti na oba jajnika i one mi prave probleme inace treba da sacekam da vidimo da ipak nije doslo do necega i u ovom ali kako kad ce mi O. tek biti i tako malo sam se razocarala ali idemo dalje. Jak bol u grudima i bradavicama je verovatno od cisti a blaga mucnina zbog peska u mokraci posto on nadrazuje unutrasnje organe. Sad mogu da radim trbusnjake i da skinem ovaj stomak.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 18:43:59
|
|
|
|
maca821
|
jabaduu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 19:03:50
|
|
|
|
malenac76
|
jabaduu mila bacaj se na muckanje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 19:04:09
|
|
|
|
Bebana17
|
Vece budale od mene sigurno nema. Tek mi je 19 dan ciklusa, a imam neki grozan osecaj u ustima (opisuju ga na forumima kao metalni), ali ne znam da li je to bas metalni ili ne (nikad nisam bila trudna), i to stalno, ma sta pojela i popila. Recite mi da sam budala na kvadrat. Pa me jajnici razbijaju i stalno osecam golicanje u predelu materice , a o velicini stomaka da vam ne pricam. E, nema veceg psihijatrijskog slucaja od mene... Valjda toliko zelim da ostanem trudna da tripujem od ovulacije do menstruacije sve moguce simptome; psiha se poigrava sa mnom
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.11.2011 22:47:46
|
|
|
|
degu
|
Bebana nisi psihijatrijski slučaj to se među nama čekalicama zove TTS ili tripovanje trudničkih simptoma koji se vrlo lako mogu prevesti u TS ili trudničke simptome, nikad ne znaš.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.11.2011 15:51:37
|
|
|
|
Bebana17
|
Hvala na ohrabrenju Degu, dace Bog da jednom zaista budu trudnički simptomi. (Cekala bih ja jos koliko god treba, samo me zeza godina proizvodnje , a i nesto mi se mnogo zuri ko i svakoj zeni na ovom forumu da sto pre prigrlim ). U ocekivanju najboljeg, pozdravljam ti i saljem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.11.2011 16:23:40
|
|
|
|
jabaduu
|
E a znate sta jos sad sam se setila da mi je doktorka nekako tupo zurila u ultrazvucni snimak i rekla da ne vidi plod u materici ali da joj se cini da imam znake ovulacije zbog neke tecnosti, ali ja nemam nikakav sekret koji imam uvek za vreme O. i rekla mi je da ne idem ni na kakva druga snimanja valjda je mislila na rendgen i nije htela nista vise da mi kaze. I kako mogu da imam znake O. kad mi dolazi M. na 24 dana. ??? Imam i temperaturu i sise me ubijaju vec tri nedelje . Jel imao neko sa mikrocisticnim jajnicima te simptome ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.11.2011 16:35:18
|
|
|
|
meyo
|
jabadu ne znam sta su mikrocisticni al ja imam policisticne i ovluaciju sam ovaj m. imala 25-tog dana doduse ciklus mi je malo duzi... i nikakve sluzi nisam imala tj. ona se pojavila dan dva prije ovulacije ma svaki ciklus i organizam je drugaciji ... prvi put kad sam ostala trudna nisam dobijala puna tri mjeseca cetvrti vjerovatno ostala trudna ma ko ce ga znati ..dakle imala ovulaciju al ne cikluse.. uglavnom poslusaj dr. i muckaj ako ti je rekla da ce ti biti ovulacija ovih dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.11.2011 23:28:44
|
|
|
|
degu
|
Bebana Devojke pridržite nam se i u ostalim temama, a pre svega u Čekamo dve crtice
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.11.2011 23:36:06
|
|
|
|
cekisha
|
Meni je sutra dan D a od simptima sl; temperatura koja je konstantno 37,grudi su porasle,bradavice malo bolne na dodir, mnogo povecan apetit,stomak mi se naduo i imam gasove i zatvor I nekako mi je stomak sav napet,zategnut,i da,cesce idem u wc.... E pa,ako sam sve ovo istripovala onda mi stvarno svaka cast...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.11.2011 23:42:01
|
|
|
|
degu
|
Cekisha, navijamo da je to, TO
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.11.2011 23:47:18
|
|
|
|
cekisha
|
Jao Degu i ja navijam bas,bas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.11.2011 9:12:42
|
|
|
|
malenac76
|
cekisha navijam jako jakoooo kad ce testic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.11.2011 11:50:32
|
|
|
|
cekisha
|
Zene ja nisam jos dobila ali moja t pala na 36,5 a sve dane je bila 37,sto znaci da cu dobiti sigurno Bas bezveze
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
ime za frajeraSasa.PAleksandar (
24%)
Filip (
30%)
Djordje (
17%)
Marko (
29%)
Ukupan broj glasova: 153Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!