Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 22:12:07
|
|
|
|
jabaduu
|
Ja moram samo da svima razjasnim zasto sam toliko zapela u vezi onih crtica koje su mi se pojavljivale a jako su blede, znate kada vam nesto govori da tu ima necega, mislim u stomaku, inace onaj baby rapid test koji sam radila 27. prvo je jako pocrveneo na mestu gde je testna linija i onda je samo izbledeo u roku od petnaestak sekundi http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image&ID=9556#imageShow. Inace nikad se nisam toliko gojila u stomaku uvek mi se samo butine rasira ali ovako izgleda moj stomak http://0.tqn.com/d/pregnancy/1/0/L/V/3/06schmidt06.jpg ,to sam pronasla na netu, i to je razlog zasto sam toliko ubedjena da sam trudna nemam kilu ili tako nesto a rezultati su super osim peska u m. 8. idem kod ginekologa ali ne usudjujem se da uradim trbusnjak dok ne budem sigurna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 22:25:02
|
|
|
|
meyo
|
jabadu koliko ti kasni? jesu ti inace redovni ciklusi?? i zbog cega ovoliko se sjekiras oko testova lijepo izvadis krv.. vidis nalaz bete i bit ces sigurna sta je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 22:39:40
|
|
|
|
jabaduu
|
http://static.ringaraja.net/RS25499/big/6a1f61f4271f6b158e2c7c0eb66889a7.jpg Slucajno sam pronasla ovaj test od 27. oktobra inace imala sam M. 20. oktobra ali jako cudnu, skroz sam zaboravila na taj test bio je u kolima a ponela sam mokracu u bocici kad sam krenula na posao i usput kupila test i pogledala nije bilo niceg i ctavila u kutiju i u kasetu i veceras ga pronasla i pogledala i isto ima crta. A 28. uradila betu koja je bila -, ali su mi rekli ovih dana da nas Dom zdravlja ne priznaje rezultate te laboratorije zato sto grese.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 23:02:45
|
|
|
|
enavanja
|
Zasto lepo ne uradis ultrazvuk kod privatnika ili u domu zdravlja (kod nas se ceka i po mesec dana na uz).Uradis betu za 4-5 dana i to je to, bar ces znati sta je i kako je. Citala sam ovu temu pre nekoliko dana i bas sam se pitala sta je sa tobom da li si utvrdila trudnocu.Sto se tice mece po onome sto sam ja procitala zna i ona da prevari i to dobro.Tako na uz
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 23:13:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jabadu, Mogla bi i da izmeris bazalnu jutarnju temperaturu par dana. Ona moze isto dosta dobro da ti kaze da li je M bila prava ili lazna. Ali idi ponovo na vadjenje bete ako stvarno sumnjas.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.11.2011 21:44:57
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,pravi stomacic. Evo,jos 10 dana do i sada mogu da kazem da od trudnoce nema nista.Sve su to simptomi pms-a.Nervozna sam,zimogrozljiva i tamanim slatkise kao luda.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.11.2011 21:55:14
|
|
|
|
Jole84
|
Launa sugrađanko ne zaboravi da su mnogima od nas simptomi bili isti kao pms tako da...držim palčeve
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 6.11.2011 21:59:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Launa simptomi pms-a.Nervozna sam,zimogrozljiva i tamanim slatkise kao luda. Ja sam tako prošle godine mislila da ću da dobijem kad ono bile
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 9:17:20
|
|
|
|
Launa
|
Od simptoma imam samo sekret.Ni grudi me ne bole.Mislim da sam se malo opteretila.Prvih 15 dana ne razmisljam o bebi,ali posle ovulacije postajem nemoguca.Definitivno treba da se opustim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 9:53:55
|
|
|
|
Laska
|
Dobro jutro drage moje.... :) Imala sam sve simptome rane trudnoce, ali uprkos tome ja sam dobila , i to 3 dana ranije. Trajala mi je 4 dana nepuna i sad posle M, ja i dalje imam simptome kao da cu dobiti, bole me jajnici i ledja, pa cak mi se povremeo vrti u glavi. U grudima i dalje takodje osecam blagu bol. Da li postoji sansa da sam imala laznu?? Da li se to vama desilo i sta znate o tome?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:01:31
|
|
|
|
Olga75
|
LAZNA MENSTRUACIJA kod mene su simptomi PMS -a vrlo slicni simptomima koje sam imala u trudnoci
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:04:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR LAZNA MENSTRUACIJA kod mene su simptomi PMS -a vrlo slicni simptomima koje sam imala u trudnoci upravu si Olga 100 % Laska uradi ti test ili betu za svaaki slucaj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:13:05
|
|
|
|
Laska
|
A sta znaci beta? Jos nisam upucena u te nazive. :P Zato je meni i cudno nesto, jer simptomi su i dalje tu kao PMS a M je bila i otisla... Nista, sutra prvom jutarnjom radim test pa cu vam javiti. Nadam se da nije nesto kao od prehlade.... A stolica mi je cudna, jako mekana, iako kazu da bi trebalo da imam pre zatvor nego mekanu, al dobro, videcemo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:18:14
|
|
|
|
Laska
|
A sto mi se jedu dunjeeeeee..... Nikad u zivotu nisam htela da ih jedem. Sad mi se jedu! Ili mi fali vitamin ili umisljam da sam .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:19:08
|
|
|
|
Olga75
|
BETA HCG
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:30:27
|
|
|
|
Laska
|
Znaci to je ustvari vadjenje krvi, pa cekanje na rezultate analize? I da nisam spomenula da sam imala ocajne bolove prvi dan ove zadnje menstruacije (mislila sam da cu zvati hitnu) i treceg dana - sto mi je bilo cudno, s obzirom da je vec bila M pri kraju...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:35:31
|
|
|
|
Olga75
|
da to se radi iz krvi ako mislis da trudnoca postoji prvo uradi test
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 10:39:59
|
|
|
|
Laska
|
Oket, hvala Drzite mi palceve :*
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:08:15
|
|
|
|
Laska
|
Recite mi da li bas moram da sacekam jutro da pravim test, u slucaju da je bila lazna M :P ? Ili mogu i sad.....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:11:18
|
|
|
|
maca821
|
Pa mnogima pokaze i popodnevni urin,ali bolje je sa jutarnjim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:11:56
|
|
|
|
Meisje
|
Posle dana ocekivane menstruacije veca je verovatnoca da ce ti pokazati tacan rezultat kad god ga uradis!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:20:21
|
|
|
|
Laska
|
Joj pa ko ce docekati 27.11? Ja ne . Ima gore opisano sta mi se desava i ne bih da iduglovacim, jako sam radoznala....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:21:21
|
|
|
|
malenac76
|
ako sumnjas na laznu M onda mozes i sad uraditi testic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 14:21:43
|
|
|
|
Meisje
|
Ako sumnjas da je bila lazna,test ce ti sigurno pokazati pravi rezultat! Mozes da ga uradis
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.11.2011 16:01:54
|
|
|
|
jabaduu
|
Laska , Ja sam u istoj situaciji kao i ti mislila sam da sam imala laznu M. 20. oktobra u stvasi pomislila sam da je lazna 25. jel je bilo dosta braon boje. Uradila test 27. i bila je tanka crtica na njemu kao i na jos dva testa ali posle toga nikako da uhvatim lepu crtu mada sam imala upalu mokracnih kanala , imam simptome trudnoce vec mesec dana i porastao mi je stomak. Idem sutra kod ginekologa na pregled da razjasnim dilemu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
peleneLuSa koliko ste vašoj deci skinuli pelenu potpuno?sa godinu dana. (
19%)
od 1-2god. (
27%)
od 2-3god (
43%)
od 3-4god. (
11%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!