|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
3.11.2011 19:47:39   
Jole84
Dakle Vesna i MakiJ su nam sledeće,držim palčeve i vučem za nos

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 876
3.11.2011 19:55:32   
vesnam
Hvala Jole user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 877
3.11.2011 20:15:03   
maca821
IZVORNA PORUKA: Inica

Maco, a sto mislis da je ta T visoka za trudnocu?

Pa ne znamuser posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 878
3.11.2011 20:36:29   
Inica
Pa ne znam.. Meni je ishla do 37.3.. 

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 879
3.11.2011 21:37:41   
jabaduu
Launa meni je bila M. 20. oktobra ali prvo je kasnila dva dana a onda sam dobila ali je bila cudna 2 dana svetl krv bez ugrusaka i posle braon tri dana. E onda su pocele da me zare bradavice na grudima i uradila sam betu 28. i bila je negativna.
Posle mi je pocela mucnina i ovaj test je radjen u utorak ujutru drugom mokracom sa kratkom pauzom.
Inace imam upalu i mokracni kanali su mi bili zapuseni peskom i brinula sam se da li sam trudna ybog lekova protiv bolova. Jutros nisam imala nista na testu a jos uvek me bole grudi i jos uvek imam dosta peska u mokraci i ne pijem nista protiv bolova zato sto se nadam user posted image .

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 880
3.11.2011 21:40:16   
Nataša1
IZVORNA PORUKA: Launa

Nista od mojih simptoma.Odjedared kao da je sve nestalo.Nada jos uvek postoji jer tek treba da dobijem 16.11.

Pa ti si onda imala simptome ovulacije, ako tek treba da dobiješ za 13 dana.

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 881
3.11.2011 22:01:30   
MakiJ
Jel imao neko simptom da ga bole nogeuser posted image

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 882
3.11.2011 22:04:09   
maca821
IZVORNA PORUKA: MakiJ

user posted image user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 883
3.11.2011 22:04:57   
MakiJ
Moram da pitam, nikad se neznauser posted image da pokupim sve informacijeuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 884
3.11.2011 22:07:20   
maca821
A mene bolela glava, bilo me sramota da pitamuser posted image user posted image joj umisljam, idem da spavam da ne mislim.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 885
3.11.2011 22:17:34   
Meisje

Upala misica je od neceg drugog!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 886
3.11.2011 22:21:09   
MakiJ
Nije upala, zglobovi me boleuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 887
3.11.2011 23:05:09   
Launa
Natasa,ovulacija mi je bila 30.10.Za trenutak mi se ucinilo da su simptomi nestali,ali kada malo duze stojim,ponovo me boli kicma.Videcemo nadam se uskoro,samo da nije upala.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 888
3.11.2011 23:07:23   
Launa
Jabaduu,nadam se da jesi trudna.Od sveg srca ti to zelim.user posted image

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 889
4.11.2011 1:39:02   
Nataša1
IZVORNA PORUKA: Launa

Natasa,ovulacija mi je bila 30.10.Za trenutak mi se ucinilo da su simptomi nestali,ali kada malo duze stojim,ponovo me boli kicma.Videcemo nadam se uskoro,samo da nije upala.

Od trenutka kada se dogodi ovulacija, tj. pukne folikul, oplođenoj jajnoj ćeliji potrebno je najmanje 7 dana da se smesti u matericu. Tokom tih 7 dana se ne luči hormon BetaHCG koji stvara sve one trudničke simptome. Luči se samo estrogen od koga naraste stomak, i progesteron od koga mogu da ti porastu grudi ili da bole. Sve što se dešava u prvih 7 dana od ovulacije nema nikakve veze sa trudnoćom.

Znači, počni da osluškuješ telo za jedno 3-4 dana. Do tada se ništa ne računa user posted image

Razumem da si nestrpljiva, sve smo i jedva čekamo da ugledamo te 2 crtice. Ali, polako, sve će doći kad se sklope kockice, ne može ranije user posted image

(odgovor članu Launa)
Direktna veza do poruke: 890
4.11.2011 14:41:09   
jabaduu
Evo ja upravo jedem kuvani djevrek kao da je nesto najlepse na svetu, mozda je i to simptom user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 891
4.11.2011 14:52:21   
MakiJ
Ja nemam nikakve simptomeuser posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 892
4.11.2011 14:58:53   
Maslacak15
To sa HCGom i hormonima jeste tacno ali nije sasvim iskljuceno da zena moze da oseca simptomatiku i pre implantacije! Naime, zigot tj oplodjena jajna celija pocinje da luci odmah po fertilitzaciji takozvani Early pregnancy Factor (EPF), koji je snazna imunosupresivna supstanca. On je jedan od najpouzdanijih markera trudnoce i ima ga u cirkulaciji sve do porodjaja. Komplikovan je za lab detekciju i zato nikad nije zaziveo kao rani test. Osim toga desava se jako cesto da do trudnoce nedodje zbog problema u implantaciji , tako da bi to bilo samo ogromno psiholosko opterecenje za mnoge zene- da znaju da su "zacele" ali da nisu zatrudnele....Ali definitivno rani embrion komunicira sa telom majke i pre implantacije u zid uterusa. Naravno sto je trudnoca poodmaklija simptomi su izrazenijii.user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 893
4.11.2011 15:37:39   
Meisje
Lepo je to znati. Ali retko ko po osecaju mnoze da kaze :trudna sam sigurno. Tek po izostanku user posted image i uradjenoj beti ili testu zene kazu znala sam...Mislim na zene koje tvrde da su po simptomima znale pre izostanka user posted image da su zatrudnele

< Poruku je uredio Meisje -- 4.11.2011 15:38:42 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 894
4.11.2011 22:57:45   
jabaduu
Molim vas da li neko moze da mi objasni da li su nekoga od vas pekle grudi i bradavice u kontinuitetu od 15 dana i zbog cega, neovisno od toga da li je trudnoca bila u pitanju ili nije.
Ja sam izdubila nadu da sam trudna ali sada se pitam zasto me peku i zare grudi sta bi bio razlog tome i da li moze da bude nesto ozbiljno. zabrinuta sam.user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 895
4.11.2011 22:59:20   
MakiJ

IZVORNA PORUKA: Meisje

Lepo je to znati. Ali retko ko po osecaju mnoze da kaze :trudna sam sigurno. Tek po izostanku user posted image i uradjenoj beti ili testu zene kazu znala sam...Mislim na zene koje tvrde da su po simptomima znale pre izostanka user posted image da su zatrudnele

Moja sestra je znala da je trudna i pre nego sto je user posted image trebala da stigne

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 896
5.11.2011 8:51:43   
Launa
Jabaduu,u prve dve trudnoce su me pekle bradavice.Bile su crvene,ispupcene.Osecaj kao kao da gore.I to par 2,3 dana posle ovulacuje.

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 897
5.11.2011 16:07:00   
Jole84

Makij juče sam saznala od jedne trudnice da je jao bolele noge,odmah sam se setila tebe user posted image
pa malo da te zaradujem user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 898
5.11.2011 16:35:48   
MakiJ
hahaha hvala Joleuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 899
5.11.2011 17:56:49   
Jole84
Nema na čemu,ubrajamo i to dakle u simptome user posted image user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Ime za bebu
LJuBiP

Ko je vašoj prvoj bebi dao ime?

Muž (38%)

Ja (55%)

Neko drugi (7%)

Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here