Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 19:47:39
|
|
|
|
Jole84
|
Dakle Vesna i MakiJ su nam sledeće,držim palčeve i vučem za nos
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 19:55:32
|
|
|
|
vesnam
|
Hvala Jole
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 20:15:03
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: Inica Maco, a sto mislis da je ta T visoka za trudnocu? Pa ne znam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 20:36:29
|
|
|
|
Inica
|
Pa ne znam.. Meni je ishla do 37.3..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 21:37:41
|
|
|
|
jabaduu
|
Launa meni je bila M. 20. oktobra ali prvo je kasnila dva dana a onda sam dobila ali je bila cudna 2 dana svetl krv bez ugrusaka i posle braon tri dana. E onda su pocele da me zare bradavice na grudima i uradila sam betu 28. i bila je negativna. Posle mi je pocela mucnina i ovaj test je radjen u utorak ujutru drugom mokracom sa kratkom pauzom. Inace imam upalu i mokracni kanali su mi bili zapuseni peskom i brinula sam se da li sam trudna ybog lekova protiv bolova. Jutros nisam imala nista na testu a jos uvek me bole grudi i jos uvek imam dosta peska u mokraci i ne pijem nista protiv bolova zato sto se nadam .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 21:40:16
|
|
|
|
Nataša1
|
IZVORNA PORUKA: Launa Nista od mojih simptoma.Odjedared kao da je sve nestalo.Nada jos uvek postoji jer tek treba da dobijem 16.11. Pa ti si onda imala simptome ovulacije, ako tek treba da dobiješ za 13 dana.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:01:30
|
|
|
|
MakiJ
|
Jel imao neko simptom da ga bole noge
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:04:09
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Jel imao neko simptom da ga bole noge
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:04:57
|
|
|
|
MakiJ
|
Moram da pitam, nikad se nezna da pokupim sve informacije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:07:20
|
|
|
|
maca821
|
A mene bolela glava, bilo me sramota da pitam joj umisljam, idem da spavam da ne mislim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:17:34
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Jel imao neko simptom da ga bole noge Upala misica je od neceg drugog!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 22:21:09
|
|
|
|
MakiJ
|
Nije upala, zglobovi me bole
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 23:05:09
|
|
|
|
Launa
|
Natasa,ovulacija mi je bila 30.10.Za trenutak mi se ucinilo da su simptomi nestali,ali kada malo duze stojim,ponovo me boli kicma.Videcemo nadam se uskoro,samo da nije upala.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 23:07:23
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,nadam se da jesi trudna.Od sveg srca ti to zelim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 1:39:02
|
|
|
|
Nataša1
|
IZVORNA PORUKA: Launa Natasa,ovulacija mi je bila 30.10.Za trenutak mi se ucinilo da su simptomi nestali,ali kada malo duze stojim,ponovo me boli kicma.Videcemo nadam se uskoro,samo da nije upala. Od trenutka kada se dogodi ovulacija, tj. pukne folikul, oplođenoj jajnoj ćeliji potrebno je najmanje 7 dana da se smesti u matericu. Tokom tih 7 dana se ne luči hormon BetaHCG koji stvara sve one trudničke simptome. Luči se samo estrogen od koga naraste stomak, i progesteron od koga mogu da ti porastu grudi ili da bole. Sve što se dešava u prvih 7 dana od ovulacije nema nikakve veze sa trudnoćom. Znači, počni da osluškuješ telo za jedno 3-4 dana. Do tada se ništa ne računa Razumem da si nestrpljiva, sve smo i jedva čekamo da ugledamo te 2 crtice. Ali, polako, sve će doći kad se sklope kockice, ne može ranije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 14:41:09
|
|
|
|
jabaduu
|
Evo ja upravo jedem kuvani djevrek kao da je nesto najlepse na svetu, mozda je i to simptom !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 14:52:21
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja nemam nikakve simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 14:58:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
To sa HCGom i hormonima jeste tacno ali nije sasvim iskljuceno da zena moze da oseca simptomatiku i pre implantacije! Naime, zigot tj oplodjena jajna celija pocinje da luci odmah po fertilitzaciji takozvani Early pregnancy Factor (EPF), koji je snazna imunosupresivna supstanca. On je jedan od najpouzdanijih markera trudnoce i ima ga u cirkulaciji sve do porodjaja. Komplikovan je za lab detekciju i zato nikad nije zaziveo kao rani test. Osim toga desava se jako cesto da do trudnoce nedodje zbog problema u implantaciji , tako da bi to bilo samo ogromno psiholosko opterecenje za mnoge zene- da znaju da su "zacele" ali da nisu zatrudnele....Ali definitivno rani embrion komunicira sa telom majke i pre implantacije u zid uterusa. Naravno sto je trudnoca poodmaklija simptomi su izrazenijii.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 15:37:39
|
|
|
|
Meisje
|
Lepo je to znati. Ali retko ko po osecaju mnoze da kaze :trudna sam sigurno. Tek po izostanku i uradjenoj beti ili testu zene kazu znala sam...Mislim na zene koje tvrde da su po simptomima znale pre izostanka da su zatrudnele
< Poruku je uredio Meisje -- 4.11.2011 15:38:42 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 22:57:45
|
|
|
|
jabaduu
|
Molim vas da li neko moze da mi objasni da li su nekoga od vas pekle grudi i bradavice u kontinuitetu od 15 dana i zbog cega, neovisno od toga da li je trudnoca bila u pitanju ili nije. Ja sam izdubila nadu da sam trudna ali sada se pitam zasto me peku i zare grudi sta bi bio razlog tome i da li moze da bude nesto ozbiljno. zabrinuta sam.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 4.11.2011 22:59:20
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Lepo je to znati. Ali retko ko po osecaju mnoze da kaze :trudna sam sigurno. Tek po izostanku i uradjenoj beti ili testu zene kazu znala sam...Mislim na zene koje tvrde da su po simptomima znale pre izostanka da su zatrudnele Moja sestra je znala da je trudna i pre nego sto je trebala da stigne
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 8:51:43
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,u prve dve trudnoce su me pekle bradavice.Bile su crvene,ispupcene.Osecaj kao kao da gore.I to par 2,3 dana posle ovulacuje.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 16:07:00
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Jel imao neko simptom da ga bole noge Makij juče sam saznala od jedne trudnice da je jao bolele noge,odmah sam se setila tebe pa malo da te zaradujem
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 16:35:48
|
|
|
|
MakiJ
|
hahaha hvala Jole
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.11.2011 17:56:49
|
|
|
|
Jole84
|
Nema na čemu,ubrajamo i to dakle u simptome
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Ime za bebuLJuBiPKo je vašoj prvoj bebi dao ime?Muž (
38%)
Ja (
55%)
Neko drugi (
7%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!