Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 11:27:54
|
|
|
|
nela79
|
Uh dobro je, i ja sam mislila da je do mog kompa. Nego kako da vratim svoje tikere? nestali su sami a vise ne mogu da nadjem ono mjesto gdje se postavljaju.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 11:33:08
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,tikere sam vracala 3 puta!! udjes u mojaringeraja...pa forumi..podesavanja!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 11:48:09
|
|
|
|
nela79
|
Von dodjem ja do tog mjesta , nego sad nema onih kvadrata u koje sam ubacivala tikere. Gdje sad da ih unesem, ono tamo gdje pise moj status ili...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 12:59:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ni reklamu ne vidim. Kad otvorim rr sredina mi bela skroz, sa leve i desne strane u ćošku po par milimetara debljine se nazire šarenilo reklame a da bih došla do teme moram da kotrljam podobrano nizbrdo...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 13:01:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Gae, obriši temporary internet files, cache i cookies, pa restartuj browser. To je bio problem, sredili su, verovatno ti kešira staru RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 13:16:16
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Gae, obriši temporary internet files, cache i cookies, pa restartuj browser. To je bio problem, sredili su, verovatno ti kešira staru RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 13:18:37
|
|
|
|
Olga75
|
Alex , ja uradih sve to pa mi je i dalje reklama gore a forum dole
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 13:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
E meni je sad sve na svom mestu ali je toliko sporo, dosad najsporije otvaranje u poslednjih deset dana-UŽAS!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 14:33:43
|
|
|
|
Tea2
|
Radiiii
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 14:40:54
|
|
|
|
soni
|
jedva udjoh..ceo dan pokusavam..kada ono pocetak stranice na pola strane..moram da vucem mis na dole da bih pocela da citam...ako me neko razume sta sam htela da kazem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 14:45:17
|
|
|
|
gagana83
|
I ja kao Soni celo jutro pokusavam da udjem na RR i pojavljuje mi se prazna stranica, nije mi palo na pamet da vucem misa na dole.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 14:51:38
|
|
|
|
minavb
|
Tako je i meni bilo, isto nisam vukla miša. I dalje se sve prilično sporo otvara.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.11.2011 19:28:19
|
|
|
|
Ana RR
|
I meni je tako bilo ali jedan klik na F5 i sve se sredilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 8:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja počinjem da uživam u ovim varijacijama problema na RR Sad kad redovno prelistavam forum, sve je na svom mestu, a kad odem na moju RR onda imam prvo taj lepi beli papir pa scroll do dole da vidim ko mi to piše! F5 silujem do besvesti-mislim da mi se izlizala tipkica! A juče sam bila zarobljena u temi "Proja"!!! Nije htelo da me pusti da izađem, ali nikako osim da zatvorim Mozillu, pa ponovo da uđem na sajt Ko izdrži sve ove promene i ostane na RR taj je car i posvećen član kluba!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 8:39:29
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
ja juce posle milion pokusaja preko Hroma otvorila lepo Operu i nije bilo nikakvih problema.Ali dok ja ukapirammmm
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 9:26:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Drage moje, pretpostavljam da je problem u tome što su vam pretraživači podešeni da pamte sajtove koje posećujete kako bi svako sledeće učitavanje sajta bilo što kraće. To se zove cache (keš). Zato je potrebno obrisati taj cache kako bi vaš pretraživač iznova učitao celu Ringeraju. Opet, samo pretpostavljam, jer kad ja to uradila, sve mi se vratilo na staro.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 9:32:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ga na kućnom računaru uvek ručno tražim (nije mi upamćen) i još mi je gori nego ovaj na poslu gde je upamćen A kući imam mašinu i po (nedavno resetovan, sa ne znam ni koliko GB memorije , najnoviji adsl....) i internet mi perfektno radi izuzev ovog sajta.....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 9:38:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nina, nisam sigurna da se razumemo. Kako ti je upamćen? Ako misliš na bookmarks ili favorites, to nije isto što i cache. Za pražnjenje cache-a moraš ići u opcije browsera pa tamo negde naći "Delete cache, temporary internet files" ili slično.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 9:45:58
|
|
|
|
Sesilija 83
|
e bas fino sto ste sve objasnili pre nego sam postavila pitanje bas me nervira ova bela strana od juce ali videh za f5 i vrailo se sve u normalu.....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 9:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije bookmark-ovan (ovan!) nego u padajućoj listi najčešćih strana... Al' ga objasnih Ma čeprkaću posle da vidim da ga odasvud obrišem!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 17:55:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Von dodjem ja do tog mjesta , nego sad nema onih kvadrata u koje sam ubacivala tikere. Gdje sad da ih unesem, ono tamo gdje pise moj status ili... Evo, jel zna neko gdje se podešavaju tickeri ja sam tražila i to nema u mom profilu? Drugo, jel postoji više (to je bilo u staroj RR) podešavanje izgleda foruma, ono u obliku stabla itd...ne mogu se sjetiti bile s tri opcije ali sam zapamtila ovu Uglavnom, to služi da se podesi da mi na desnoj strani uvijek stoji forumi a ne onaj leteći meni forumi-albumi-dnevnici-video. Inače ovi leteći meniji sa svih strana meni samo otežavaju jer mi se često desi da kliknem na nešto što nisam htjela, ne znam da li se to još nekome dešava ili sam ja smotana
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 18:00:13
|
|
|
|
Lu
|
I nadjoh ja Nela Idi NA: moja RR- podešavanja- forumi, e tu se krije sve, tickeri i ovo što sam ja tražila Zanemarite moj predhodni post
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 18:01:36
|
|
|
|
Lu
|
Sad mi je zelena RR i nemam reklama Šta li se još krije tamo, idem da istražujem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 22:14:39
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja ne mogu sa telefona da pošaljem pp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.11.2011 22:21:39
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR I nadjoh ja Nela Idi NA: moja RR- podešavanja- forumi, e tu se krije sve, tickeri i ovo što sam ja tražila Zanemarite moj predhodni post Ajde Lu probacu. A ako to rijeim kupicu ti najvecu cokoladu koju nadjem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ImeSasa.PAleksandar (
45%)
Filip (
37%)
Despot (
16%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!