|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
3.9.2011 9:44:49   
malenac76
nonni ovo su rapidan ovula LH testovi.. nisu losi
vidjecu kakve ce danas  da budu crtice ..ajd bar na LH testu da ih se nagledam u paru user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 726
3.9.2011 10:03:12   
malenac76
muckamo muckamo samo ne znam da li da pravm pauzu veceras, pa sutra ili da pokrijemo 3 dana pa kud pukne da pukne user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 727
25.9.2011 11:32:37   
anchik
cure, znate li da mi objasnite preko kog sajta se porucuju trakice i koja im je cena.... user posted image hvala vam unapred user posted image

ako ti kazem da o necemu ne razmisljas, mislices na............

Direktna veza do poruke: 728
25.9.2011 11:55:02   
Anoniman
ja sam narucivala preko homehealth.uk, a druge devojke i preko nekog sajta iz srbije.

(odgovor članu anchik)
  Direktna veza do poruke: 729
25.9.2011 13:35:42   
anchik
ako jos ko od vas zna neki sajt mozete mi poslati i PP.... ovde su mi uzasno skupe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
4.10.2011 19:50:42   
Dok cekam...
Nisam citala sve postove, izvinjvam se ako se ponovim ali moram pitati...

Da li vredi probati ove LH trakice ukoliko imam pco i neredovne cikluse, tj ne znam kada su ciklusi, kada je ovulacija, koliko dana ovoga i onoga i sl?

Da li je odnos trosak-korist bar malo zadovoljavajuci (pih govori ekonomista iz mene user posted image ) , tj. da li cu bar nesto da saznam pomocu njih ako ih vec toliko placam?

Hvala!!

(odgovor članu anchik)
Direktna veza do poruke: 731
4.10.2011 23:40:13   
anchik
pridruzujem se dok cekam posto imam slicne probleme... dugo sam koristila tablete, prestala sam pre vise od 2 godine i u pocetku je user posted image bila u sekundu tacna. onda je jedno vreme bila potpuno nepredvidljiva a zadnjih 7-8 meseci (otprilike) je redovna, s` tim da je na nekih 30-33 dana user posted image   

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 732
5.10.2011 0:07:08   
Nataša1
IZVORNA PORUKA: Dok cekam...

Nisam citala sve postove, izvinjvam se ako se ponovim ali moram pitati...

Da li vredi probati ove LH trakice ukoliko imam pco i neredovne cikluse, tj ne znam kada su ciklusi, kada je ovulacija, koliko dana ovoga i onoga i sl?

Da li je odnos trosak-korist bar malo zadovoljavajuci (pih govori ekonomista iz mene user posted image ) , tj. da li cu bar nesto da saznam pomocu njih ako ih vec toliko placam?

Hvala!!

Ženama koje imaju pcos te trakice uglavnom stalno pokazuju da je ovulacija u toku pošto je kod njih LH povišen.

Moja drugarica je isprobala i ceo mesec je imala dve jako crvene crte. Možda će se javiti još neko da kaže...

Direktna veza do poruke: 733
5.10.2011 1:42:13   
Dok cekam...
Hvala Natasa, pretpostavila sam da ima nesto... isto tako Maybe baby mi je sve vreme pokazivao neplodne dane...

Valjda ce se javiti jos neko ko ima iskustva sa LH trakama! Pozz

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 734
6.10.2011 21:58:31   
World
narucila sam lh trake preko homehealth.uk, medjutim stiglo mi je neko obavjestenje da moram racun da prilozim na carinu ili sta ja znam vec, pa ako ih dobijem, javicu....

a meni su lh trake ok, i pored policisticnih jajnika nisu pozitivni stalno...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 735
9.10.2011 22:17:28   
anirez
Evo meee , aj pomagaj!

Direktna veza do poruke: 736
9.10.2011 22:21:19   
Alexis79
Kad izaberes sta stavljas u "korpu" otvori se prozor i pise  kontinent iz padajuceg menija izaberi Evropa a ne Evropa (EU).
Onda u meniju ispod izabiras zemlju  i imas opciju za BIH.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 737
9.10.2011 22:33:11   
anirez
Nasla sam, puno hvalaaa :)

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 738
3.11.2011 13:07:11   
malenac76
evo moje LH trakice od danas
user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 739
3.11.2011 13:15:45   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  malenac sretno

Direktna veza do poruke: 740
3.11.2011 13:16:29   
little_one
Taman htjedoh da te pitam kako ti je jaca od kontrolne, kad uporedih sa svojom trakicom ukapiram da je ova slabija kod tebe u stvari kontrolna...user posted image user posted image znaci tako treba da izgleda user posted image

Direktna veza do poruke: 741
3.11.2011 13:18:52   
malenac76
pa da user posted image  i ja se zbunila koja je koja jer nikad mi testna nije bila ovako tamna tj bila je uvijek ista kao kontrolna ..a danas sigurno znam da je sutra O pa sam bila radoznala da  vidim kako treba da izgleda  user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 742
3.11.2011 13:18:55   
maca821
Bravo malenac, meni nikad takva nije bila, garant ove moje trakice nisu valjaleuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 743
3.11.2011 13:19:37   
little_one
To znaci da imam dobre trakice, jos da ubodem ovulaciju user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 744
3.11.2011 13:19:41   
malenac76
meni je mozda ovako tamna zbog merionala koji sam primala 3, 5 i 7dc ..on sadrzi LH

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 745
3.11.2011 13:20:53   
malenac76
LO trakice su super user posted image  mozda ne mora da bude bas ovako tamna da bi bio pozitivan test ..mozda je kod mene od stimulacije sad ovako

Direktna veza do poruke: 746
16.11.2011 13:34:29   
nonni
Mislim da ovuliram u nartednih 24-36 sati user posted image
Mali mi je jaca samo testna crta od kontrolne ali mislim da je to to. Ovaj mesec ce da mi podrani ovulacija. Ipak cu ja jedan test i sutra da uradim.

user posted image

Direktna veza do poruke: 747
16.11.2011 15:37:01   
Meisje
Uh,kako je lepo videtiuser posted image
Ja planiram da kupim LH trakice pa ako mi i one potvrde O u isto vreme kad i BT onda nema sta vise da razmisljam...user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 748
16.11.2011 20:16:46   
Maccana
Meni je uvek kad je bila ovulacija bas bila tako tamna dok zaovi nikad nije bila tako tamna a dokazano ima ovulacije kao i ja.To devojke ima veze sigurno koliko dugo zadrzite mokracu u besici pre testiranja.Ja obicno izdrzim i 8 sati dok moja zaova pije puno tecnosti i ne izdrzi duze od 5 h.Verovatno je meni jaca koncentracija hormona.Naravno,obe smo koristile bebi tajm.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 749
17.11.2011 10:48:35   
nonni
Ja ne idem u wc pre koriscenja trakica, maksimum dva sata, tako mi pise u upustvu, ne znam koliko valja da ne ides 8 sati u wc, mislilim prvo sto nije dobro za besiku, to mu dodje kao jutarnja mokraca, a u upustvu pise da ne valja sa prvom jutarnjom mokracom da se radi. 

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here