Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.10.2011 6:51:10
|
|
|
|
Lu
|
Nikako da nađem knjigu Tajna-Rhonda Byrne
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 11.10.2011 8:59:50
|
|
|
|
lajla
|
Ja sam jako davno procitala knjigu Hirurg-Tes Geritsen i Gresnik...sinoc sam se setila tih knjiga i znam da sam bila odusevljena kad sam ih procitala...tako da ako imate vremena i volite dobar horo-triler procitajte
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.10.2011 10:09:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Nikako da nađem knjigu Tajna-Rhonda Byrne Sad htedoh da napišem koliko ova knjiga može da ti da pozitivne energije kad ti je potrebna Ja sam je dobila pre 2 godine za rođendan i često je pomalo čitam otada.... Generalno, knjiga zvuči malo kao SF ali ako nađeš neku svoju ličnu filozofiju samo ti pomaže da je kanališeš! Dobra knjiga...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 25.10.2011 10:12:51
|
|
|
|
maca821
|
Ja cu sad da citam Moc volje kazu da je dobra knjiga, javicu vam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 7:05:46
|
|
|
|
Lu
|
Slažem se Nina, meni je došla ko kec na desetku, našla sam se itekako u njoj, svakodnevno primjenjujem neke stvari i osjećam se puno bolje, to mi je inače preporučila i psihijatrica Inače kad razmisliš, to i nije neka filozofija, pozitivne misli privlače pozitivne stvari u život, to je istina! Samo što smo mi ljudi često skloni samosažaljevanju, kukanju, nema dovoljno, bla-bla. Sad sam pročitala knjigu "Skandalozno", to mi je super opuštajuća, sexy knjiga
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 7:06:58
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Ja cu sad da citam Moc volje kazu da je dobra knjiga, javicu vam O čemu se radi
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 10:22:11
|
|
|
|
bebać
|
LU gdje si našla tu ' Tajnu'?? I mene si zaintrigirala,ustvari,nekako sam počela vjerovati u tvoj ukus po pitanju mnogih stvari,moram da ti odam priznanje A ja bih preporučila ' Jedi,moli,voli'...slična kniga ovoj što LU opisuje. Pronalaženje i balansiranje izmedju ovozemaljskog zadovoljstva i duhovne ravnoteže. Isto jako poučna, ja sam mnoge stvari sagledala na drugi način po prvi puta u životu. Ostao mi je jedan citat u glavi: ' Ne dozvolite da se raspadnete psihički nijednom, jer će Vam to preći u naviku svaki sledeći put, i nećete moći stati.' Gledala sam i film, super je, ali ipak kniga jer je dosta opširna i dosta puta vas navede da se zamislite
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 11:26:11
|
|
|
|
marija32
|
Skoro sam procitala "Roman za zene" Mihala Vivega, superiska knjiga za razbibrigu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 11:42:05
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: bebać LU gdje si našla tu ' Tajnu'?? I mene si zaintrigirala,ustvari,nekako sam počela vjerovati u tvoj ukus po pitanju mnogih stvari,moram da ti odam priznanje I ju, nemoj da ti se obije o glavu Nisam ni našla, skinula sam sa neta ali mi je boja u printeru otišla pa sam čitala sa laptopa a to baš ne volim, al eto isplatilo se. Pitaj one prodavače na ulici ispred Konzuma
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.11.2011 11:43:01
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Nikako da nađem knjigu Tajna-Rhonda Byrne Ja pokusavam vec sto godina da pronadjem film ali ne uspevam nikako
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.11.2011 22:51:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Vanredno stanje (Šinejd Morijarti)-dopala mi se, preporučujem za razbibrigu Ima li nekoga tamo (Marijana Kiz)-preporučujem za razbibrigu takođe.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 8.11.2011 10:05:54
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: bebać LU gdje si našla tu ' Tajnu'?? I mene si zaintrigirala,ustvari,nekako sam počela vjerovati u tvoj ukus po pitanju mnogih stvari,moram da ti odam priznanje I ju, nemoj da ti se obije o glavu Nisam ni našla, skinula sam sa neta ali mi je boja u printeru otišla pa sam čitala sa laptopa a to baš ne volim, al eto isplatilo se. Pitaj one prodavače na ulici ispred Konzuma Pitaću i potražit ću Ma neka se obije, navikla sam ebat me opet sam živa
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 8.11.2011 17:06:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva sam nasla, i to na netu, Filosofija palanke od Radomira Konstantinovica. Do sada sam citala samo odlomke po netu. Jedva cekam da mi stigne
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 19:10:00
|
|
|
|
bubulence
|
ajde mi preporucite neki lep lagan roman za opustanje
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 19:20:07
|
|
|
|
Nina...
|
Upravo pocinjem da citam Ljubav u ranjenoj zemlji od Dzin Sason.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 19:38:07
|
|
|
|
bubulence
|
hm, naslov obecava
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 19:41:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odlicna knjiga. Sad citam "hiljadu cudesnih sunaca". I ona je odlicna. Uzela sam iz biblioteke ''Stepe i druge price" od Cehova.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 19:53:50
|
|
|
|
bebać
|
Sanjice meni je 'hiljadu čudesnih sunašca' i lijepa i potresna u isto vrijeme. Svakako pročitaj
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 20:05:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bebac upravo tako. I potresna je i lepa. Vec sam pola procitala. A, posle cu da uzmem lovac na zmajeve.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.11.2011 20:10:52 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 20:10:48
|
|
|
|
hanka
|
Hiljadu cudesni sunaca i Lovac na zmajeve su knjige koje cu verovatno pamtiti dugo,mozda i zbog teskog perioda u zivotu u kome sam ih procitala.Tuzne,sa teskom tematikom,pitke i izazivaju krokodilske suze.Odusevile su me Bubulence mogu preporuciti knjige Efraima Kisona,kratke price sa puno zanimljivih,svakodnevnih zivotnih situacija
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 21:17:37
|
|
|
|
mihi
|
Kapija suza, pročitah je u jednom dahu!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 21:18:43
|
|
|
|
bubulence
|
hiljadu cudesnih sunaca ne mogu da nadjem u biblioteci vec 2 meseca, a jednom sam je porucila preko neta pa su mi rekli da se ceka oko mesec dana i ja odustala, kao naci cu je negde... hanka, hvala na predlogu. kada odem u biblioteku uglavnom uzmem odmah po 3-4 knjige da ne moram cesto da ih posecujem. a sutra saljem mm pa pravim spisak da mi nesto ne zabrlja sa onim njegovim istorijskim knjigama, jevrejima...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 21:26:40
|
|
|
|
hanka
|
efraim kison je Jevrej i opisuje zivot Izraelaca sa slatkim podsmehom,satiricar je.Najbolje od njega da uzmes "Price o zivotinjama"
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.11.2011 21:36:16
|
|
|
|
lesica
|
I " Kod kuce je najgore " i " Kita boli more " Efraim Kison. Odlicne za odmor mozga,a sa druge strane pune situacija gde se covek prepozna
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.11.2011 12:59:13
|
|
|
|
vesnam
|
Lovac na zmajeve skoro sam je pročitala, fenomenalna je i Knjiga očeva napisao je mađarski pisac Mikloš Vamoš, svaka čast za ideju, lako se čita i odlična je, svima je preporučujem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.