|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
5.11.2011 13:46:56   
broken angel
Grad je mali,a ja dosla iz velikog,komsiluk...0....a desavanja.....nista.....ali stvarno,nista ne izmisljam.....a o poslu i da ne govorim,ni sama ne znam na koliko sam oglasa konkurisala i  nista,samo veza,a ja je ovde nemam!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1501
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 14:05:29   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 1502
5.11.2011 14:09:10   
broken angel
IZVORNA PORUKA: gagi

Ja mislim da je to kod tebe samo faza,pusti par dana da vrijeme uradi svoje pa vidi.Nije mi jasno,kakav je vas odnosuser posted image

Volela bih da je to prolazna faza,ali sve ovo vec traje vise od 10 meseci.....i samo mi je gore i gore....a odnos izmedju nas je ok,moj suprug je dobar,bukvalno na hleb da ga mazes....ali to ne resava problemeuser posted image ja sam totalno off,nemam volju ni za cim,zivim kao biljka!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1503
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 14:10:14   
Brisani korisnik

(odgovor članu broken angel)
  Direktna veza do poruke: 1504
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 14:12:50   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 1505
5.11.2011 14:17:55   
broken angel
Gagi,poslala sam ti PP

Direktna veza do poruke: 1506
   [Obrisana poruka]
5.11.2011 14:26:49   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 1507
5.11.2011 14:29:48   
broken angel
IZVORNA PORUKA: gagi

Uzvratila sam ti............

takodjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1508
5.11.2011 18:24:41   
bebać
Broken angel ja ti mogu reći da ne dižeš ruke od sebe, da radiš na sebi i da se uprkos tome boriš. Ozbiljno znam kako ti je, i dan danas zna me spucat ta faza, ali ne dam se...nekad to traje i po par dana, pa onda uradim nešto za sebe, stigne me nešto lijepo,padne mi nekakva ideja..pa me opet 'uhvati', ali ja se i dalje borim.

I ja sam u ovom gradu sama, iako u njemu živim skoro čitav svoj život(19godina), ali nemam ovdje ni brata, ni roditelja, nikoga, ni sa moje strane ni sa muževe...suprug samo prespava kući i ujutro popijemo kafu i ode da radi, radi za sebe tako da se bori za nas, što se tiče finansijske situacije, nemamo stalna sigurna primanja. Ali opet ide nekako, kotrljamo se, nekad je bolje nekad gore.

Ja tražim posao skoro 3 godine, od toga sam imala jedan ugovor na tri mjeseca,koji mi nisu produžili.Ali i dalje se borim, ne odustajem, sad trebam krenuti na kurs računara, čekam nešto za posao što sam išla na dva kruga razgovora...

Nekad znam čitav dan provesti u stanu, sama...opali me usamljenost i crne misli samo tako, ali drugi dan se izvučem...hoću reći ne dam da me to sruši i uhvati na skroz.

Mada, ja imam dijete, i dosta vremena posle 3 provedem sa njim i to je moj čitav život, to me drži i ne da mi ikad mi je najgore da potonem.

Ovo ti sve govorim, kako nisi jedina, kako ima ljudi sa sličnim problemima tebi ili nekim drugim, ali traži bačin da ih prevazidješ,bori se. Moraš

Za početak, idi psihologu..prije da će ti pomoći nego da neće, možda tu upoznaš još neku curu/ženu pa se zbližite. Upiši se u biblioteku, ovo sam i ja uradila. Vrijeme ti proleti za tren u čitanju. Izdvoj za sebe mjesečno bar 20 eura-10 eura, koliko možeš pa odluči šta ćeš napraviti za sebe sa njima. Radovat ćeš se tome, vidjećeš. Pokušaj draga svašta, ja ti želim sreću i vjeruj da nisi sama. Svi mi manje više prolazimo slične periode životauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

Direktna veza do poruke: 1509
5.11.2011 19:07:40   
indy_25
Ja sam jutros imala svadju sa svojim muzem. Mi nemamo cesto svadje al kad se posvadjamo mi se razvodimo svaki put. On je trebao jutros na put da ide u Bosnu jer pravimo tamo kucu pa da spremi do ljeta sve da uvede vodu i jos neke stvari, ostao bi do utorka.Medjutim u zadnjih par dana on govori ici ce pa drugi dan kaze necu ,pa jedan hocu pa drugi dan necu i sve tako. Sinoc kaze ici ce i narucio je avionsku kartu uredno platio i tako. I tako ustali jutros sve normalno sve je bilo ok. Ja njemu peglam kosulje i stvari za put sara u kuhinji prosipa ulje kad sam vidjela poludila sam. Hajde ostavim ja peglanje ocistim to i nastavim dalje. On cijelo vrijeme za kompjuterom i samo suti. Vidi da se ja bacam na sve strane a on nista. Ja se dogovorila s drugaricom da nam djeca idu u kino ova starija djeca a nas dvije cemo s bebama da pijemo kafu. I on je rekao meni hajde ja cu te odbaciti do grada u pola 12 pa cu nastaviti do aerodroma. Ja saru presvukla i hajde reko da doruckujem kad ona se sva sokom zalila a on i dalje za kompjuterom. I ja sam tada pocela da placem o boze moram te ponovo presvalaciti cijelu ne mogu na miru ni da jedem mislim u sebi. On samo suti. Doslo pola 12 i reko hajde odvuci nas. Kaze on necu da te odvucem. ja ga pitam sto . Kaze pa necu rano mi je da idem ja cu tek oko 12. I ja jos vise poludim kazem mu zapamtices ovo i krenem preko vrata. On je stao na vrata i ne da mi da prodjem. I odjednom kaze ti si se za mene udala iz koristi cim dobijes posao ti ces mene nogirati. Ja stala pa ne mogu da vjerujem sta prica. Kazem mu ja vec kad ides u Bosnu predaj za razvod i izadjem. Odem ja s tom drugaricom na kafu isplacem se posteno i zalim se njoj ona me tjesi itd. vracam se kuci oko 2 sata vidim i pasos i karta i kofer tu. Necu ja njega da zovem nikako da pitam sta se desilo. Kad zove on kaze evo nasao sam ja sebi stan a ti ostani s djecom u tom stanu. Kazem mu ja da necu da ostanem i dokazacu mu da nisam zbog Holandskog pasosa sa njim. Kaze on pa sto me nisi kao sto bi svaka druga zena nisi zagrlila i poljubila i rekla da ti je zao sto idem na put i da cu ti nedostajati. Kaze ja ga uvijek tjeram da ide negdje da sam hladna i da mi je svejedno kad ide na put.Krivo mu je bilo sto mu ja nisam rekla eto nemoj ici ljubavi ostani s nama jer je sutra nas muslimanski praznik pa da ga zajedno slavimo. I on zbog toga misli da ja njega ne volim jer ja nikad njemu ne pravim probleme oko izlazaka i tih putovanja. O boze njemu to smeta drugom bi svanulo da ima takvu zenu. I tako eno ga s drugom cijeli dan kaze tuguje sto sam ja ovakva.Doci ce kasnije a ja ne znam sta da mu kazem majke mi. Izludjuje me totalno.

Direktna veza do poruke: 1510
5.11.2011 19:29:33   
minavb
Oboze Indyuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1511
5.11.2011 19:33:52   
Maya21
indy user posted image znam da ti je tesko sad, ali znam ja vas, bice sve ok user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1512
5.11.2011 23:13:22   
snješka
Mi i nemamo nekih problema osim neke male finansijske krize, ali nije to strašno. Takođe, svašamo se uglavnom zbog gluposti i to, jer smo oboje nervozni zbog silnih obaveza koje imamo oko djece, kuće, posla...Elem, primjetila sam da mi je počeo jedan lik golicati maštu. Kad god ga vidim nekako mi izmami uzdah. Da smo načisto, ja svog muža neizmjerno volim kao i on mene, ali...
Eto, ne znam zašto napisah ovo, i ne spada u ovu temu, ali reko da podijelim s vama. user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1513
5.11.2011 23:27:15   
indy_25
Ja u zadnje vrijeme stvarno pucam od obaveza pala sam i u depresiju od obaveza. Idem na sport svaki dan tu ostanem dva sata. Po danu kuca i djeca. Navece ucim i nije mi do sexa. U zadnje vrijeme jako los sex imamo sto je do mene jer da izvinete ja ne mogu da se navlazim. i nikako ne uzivam nego samo glumim. A on misli da sto ja zelim da sam neovisna o njemu da hocu da ga ostavim cim dobijem posao. Kaze ne moram ja nikad da radim imamo dovoljno novca. A ja necu to da imam milione hocu da radim nisam debil da sjedim u kuci ako mogu da nadjem posao. Na kraju krajeva i da se nesto desi sutra ( ja uvijek gledam 10 g unaprijed) ja nisam ovisna o nekome i mogu djeci pruziti lijepu budocnost i sama. I zbog toga on misli da meni vise nije stalo. Doduse jesam se ja zadala i previse u sve to al ne mogu ja u kuci nisam ja kucni tip. Ne znam kako da mu objasnim da ga stvarno volim. Bas me povrijedio danas kad mi je rekao da sam sa njim samo zbog papira i iz koristi. Bas me puno boli user posted image user posted image user posted image . Jos nije kuci dosao user posted image A zao mi ga je sto zivi mozda cijelo vrijeme s tim mislima da sam ja s njim zbog toga. Malo i sebe krivim jer ne pamtim kad sam mu zadnji put rekla da ga volim. Nekako poslije prvog razvoda se bojim i nekom da pokazem ljubav da ne bi bila povrijedjena pa sam uvijek u nekoj pripravnosti da sto manje boli ako se nesto desi.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1514
5.11.2011 23:27:28   
boba 11
Svima user posted image
Eto mm i ja od danas smo progovorili 3 recenice i to proste tipa-da ne mozda
On kulira i po obicaju glumi da se nista nije dogodilo a ja sizim kipim i ne znam kad cu puci a razgovor izbegavamo pogotovo on posto je tu pasivan uvek iskulira i radi kako je naumio.I naravno ceka da ja pocnem pricu a sad je vec zaspao u fotelji dok se ja dvoumim da li da sad razgovaramo ili sutra.Mislim da cemo sutra jer sad nemam zivaca a i to zna da se otegne pa nema spavanja do 2user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1515
5.11.2011 23:32:31   
boba 11
Mislim da problem moras ti da resis razgovorom.Malo mu povladjuj jer koliko sam ukapirala od ranije ti njega volis pa moras to da mu dokazes .Objasni mu da nije stvar u novcu vec da ti zelis da radis i zbog drugih stvari-da nisi beskorisna kuci npr.. kao tako se osecas kad sedis kuci da ne zelis da budes domacica .Smisli nesto imas ti iskustva a on neka prelomi ako konta kako se osecas.I sto se tice sexa trazi pomoc lekara nemoj trpitiuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1516
5.11.2011 23:32:58   
snješka
Indy, nije to ništa što jedan dobar razgovor, a kasnije i djela ne bi popravili.
Bobo, ja ne bih mogla izdržati od sutra, taman kad bi se oteglo do 5. Šalim se, jutro je pametnije od noći. Uz kaficu jedan lagani razgovor bez tenzija.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1517
5.11.2011 23:38:44   
indy_25
Mislila sam da mu napravim sutra iznenadjenje da napravim neku lijepu vecericu i svjecice vince i kad uspavamo djecu da se malo opustimo. Mozda se i ja opustim pa se navlazim user posted image . Imali smo mi i lijepih momenata i to ne davno al eto il valjda naidje period il je ne znam ni ja sta je. Bas sam danas fuj cijeli dan. On je vec skontao da je pogrijesio sto mi je to rekao i mislim da mu je krivo po razgovoru preko telefona. Al mene boli sto on misli tako jer ne bi nikad rekao to da mu to nije u mislima. Pa rodila sam mu dijete a i namjeravam jos.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1518
6.11.2011 0:05:44   
mikica sa
Indy draga, prvo da ti posaljem jedan ogroman user posted image
znam da si preopterecena i to je sigurno jedan od razloga za sve pa i taj problem u sexu. i meni se to nedavno desilo, jednostavno zato sto se razgulismo po cijeli dan, uglavnom je oko beba sva briga na nama a ja jos plus pomalo i radim. cim udjem u kucu kao da me neko ukljuci u struju i ajmo drn drn po kuci, rucak, beba a na kraju jos podmiri i muza, ma ajde molim te! user posted image
u svakom slucaju, molim te sjedi i pricaj sa njim. on je pomalo nesiguran, sjecam se ono jednom kad je poludio zbog toga sto te je mjerkao njegov drug. znas, mi se trudimo da im budemo sto ljepse a onda oni to shvate kao da ih zelimo sutirati i tu nastaje problem, jer postaju slabici i osjecaju se jadno i nemocno. on vidi da ti radis na sebi i tu se uvlaci strah da ces ga napustiti i sad da ispadne musko on ode, ma nemoj!
popricaj sa njim, obrlati ga i zamoli ga da bude njezan s tobom i neka vodjenje ljubavi traje malo duze, neka ti pokaze sve sto osjeca prema tebi. meni je to pomoglo mnogo, bilo je sve kao nekad. kazem ti to jer si uvijek rekla da imate super sex i mora opet biti tako, sigurna sam.
ti se malo odmori. sutra vam je veliki praznik i donekle je on i u pravu, ali ti si se izgubila u tim obavezama i jednostavno i ne stignes da mu kazes da ga volis. sve smo mi u slicnim situacijama. i ja sam navikla da radim od svoje osamnaeste, ne volim biti nekom na teretu kao neki parazit.
nesto razmisljam, mozda je on sav taj put iscenirao da vidi kako ces ti reagovati. draga, stisni zube i zivce i dobro odigraj ovu rolu. user posted image  ljubi djecu

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1519
6.11.2011 0:16:36   
jovana j
Mikice ti si divna i jako pametna! Svaka cast ...

Elem, nego dodjoh na ovu stranicu da vam postavim jedan link... NOVOSADJANKA :-)
Zena carica!!! Nije joj bilo lako, ali bice joj sigurno bolje bez muza debila... kakav majmun user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1520
6.11.2011 0:22:45   
indy_25
Draga Mikice user posted image

On je super u sexu mislim daje se. Ljubi me njezan je bas je super bas se trudi ali ja ne mogu nikako da se ukljucim u sex. Ja se ljubim sa njim i mislim o necemu drugom. Da izvines on radi oralni ja ko fol uzdisem dobro mi a nije mi dobro. Sex traje duze a ja jedva cekam da zavrsi jer mi nije do sexa. A bas sam ja uvijek bila to kojoj je to vrlo vazno. Ne znam mislim da me ubise obaveze pa zato me ni na rr nema nikako ni nigdje na internetu. Danas nisam ni za sta ni da ucim, ni da radim po kuci, Denijala sam poslala kod druga da spava Sara mi je tu spava a ja dosla da se zalim na staroj dobroj rr.

Direktna veza do poruke: 1521
6.11.2011 0:28:35   
indy_25
Napisala sam mu pismo i sve sto mi je bilo na umu stavila sam na papir. Stavila sam pismo u hodnik jer ce ga tu najprije vidjeti a ja odoh da spavam jer mi je dosta stresa za danas.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1522
6.11.2011 0:36:07   
mikica sa
Jovana user posted image  hvala ti puno!

Inda, imam jedan prijedlog: sta mislis da odete sami vas dvoje negdje npr. sutra. svakako je Bajram, iskoristite to. ujutro obidjite rodbinu i uradite sve po redu kako treba a onda Saru  i Denijala ostavite kod svekrve i idite u neki hotelcic u planine ili kraj mora. odvojite vrijeme samo za sebe, nema obaveza, nema telefona, nema djece, samo vas dvoje postojite.
sta mislis? to je i meni danas drugarica predlozila jer nemam ovdje bas nikoga a ni mm. kaze da Luku njoj ostavimo i odemo malo da se odmorimo i posvetimo sami sebi. velike su obaveze na zenama i pocinjemo pucati, nema dalje, mora se stati na loptu i gotovo. probaj molim te a nocas kad dodje obavezno popricajte. obrazlozi mu sve, napomeni da ga jako volis ali da nekako zbog cijele frke ne stignes da mu kazes iako ti je to stalno na pameti. znam da nije neki izgovor ali bolje ista nego nista. user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1523
6.11.2011 0:42:31   
MarijaBg
Sjajna ideja Mikice user posted image Indy, vidim ja da ce biti vatreno pomirenje user posted image
Ja bas danas kazem mojima, cim prestanem da dojim, ostavljam vam Nataliju na par dana pa odoh negde sa mm.

Direktna veza do poruke: 1524
6.11.2011 0:43:59   
indy_25
Hvala Mikice srce si user posted image . Ne mozemo nigdje sutra ici jer ne mozemo djecu ostaviti kod svekrve ona je bolesna a svekar nije tu u Bosni je oko te kuce nesto radi. Al improviziracu ja vec nesto, ma dacu sve od sebe da mu napravim neko iznenadjenje. Sara nam spava u 7 nekad u 8 a Denijal u pola 9. Tako da cu nesto da nastimam oko 9. Mozemo i u kuci da nesto napravimo. A ne mogu vise da ga cekam on ce mozda doci oko 2 ili 3 a meni su oci toliko umorne od plakanja da moram da spavam. Vidjece pismo u kojem sam sve stavila onako kako bi rekla pa se nadam da ce prostudirati svaku moju rijec i shvatiti sta sam mu napisala.

Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here