|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
27.10.2011 22:06:20   
Vika
Teško je dati dobar savet.... Mislim da je vanesicak to dobro rešia. Možda da po svaku cenu nađeš posao i stekneš bar minimum finansijske nezavisnosti pa ideš dalje. Zaista mnogo znači! Možda se i vaš odnos promeni, jer ćeš ti imati samopouzdanja a on neće moći da te tretira kao neplaćenu poslugu

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1476
28.10.2011 9:14:50   
Anoniman
Imam problem. Meni vise nije sex dobar s mojim muzem, ne mogu nikako da uzivam ne vodi mi se ljubav vise sa njim. Jel to samo faza je li se i vama to desavalo?

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 1477
28.10.2011 9:26:55   
jabudic
Anonimna, i ja imam taj problem, vjerovatno ima neke veze sa porodjajem, jednostavno mi nije do sexa, mogla bih se uclaniti u klub "Antisexicara", a kad se desi, niti osjecam neko uzbudjenje, niti ista drugo. "Osjecas li sto? Ne ja nista! Ne, ne, ni ja."user posted image
Pretpostavljam da je faza, tj. mora biti faza user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1478
1.11.2011 23:13:21   
Anoniman
Ja baš imam problem! Toliko da razmišljam o razvodu. Materijalno imamo sve, odn. dovoljno za sada, ali me muž dovopdi do ludila. On nema klasičnih mana, ne pije, ne kocka, ne izlazi, ne bije itd. Ali mene izluđuje!
Godinama sam ja bila ta koja sve inicirala i vukla. Sada kada imamo dete, ja ne mogu i ne želim. Baš me drži netrpeljivost prema njemu, a bojim se da je prošlo dovoljno vremena da bih to pripisala hormonima...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1479
2.11.2011 8:22:36   
Olga75
sto se seksa tice , desava se da ti se nece
ali ( verovatno druga anonimna user posted image ) ako te bas toliko nervira , prvo papir sa razlozima , pa razgovor , mozda on misli da je sve ok medju vama , pa onda konkretni koraci

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1480
2.11.2011 8:57:46   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Imam problem. Meni vise nije sex dobar s mojim muzem, ne mogu nikako da uzivam ne vodi mi se ljubav vise sa njim. Jel to samo faza je li se i vama to desavalo?

Ne znaš ti kako je bez sexauser posted image
Šalim se malo, razgovor draga, reci mu šta ti smeta, prečesto, ovako, onako..
Ne kažem da ti to radiš ali najgore je što žena može da uradi je da samo zadovolji muža, to je čista prostitucijauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1481
5.11.2011 10:03:42   
Anoniman
Sad sam malo preterala sa svadjom pa mi je hitno potrebna pomoc ili savet.
Rekla sam mm da odlazim cim vrati dete sa treninga jer smo se jako posvadjali oko gluposti.Naime on mora da nosi neki paket na bus a ja da vozim dete na trening a njegovi kod kojih je drugi auto imaju svoje planove.On je gospodin pa nece biciklom na bus a ja ne mogu dete oznojano voziti biciklom nazad. I tako se posvadjamo jako i ja pocnem da vadim stvari iz ormara kao idem.E sad ne znam sta da radim da li da pregovaramo jos oko odlaska ili da idem.Inace vec sam pisala kako ga ne volim i kako lose zivimo stalno se svadjamo i vise nemam zivaca ni za decu pogotovo sad posle svadje.
Bojim se da sam preterala ali vi mi kazzite sta sad da radim?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1482
5.11.2011 10:09:22   
Olga75
uh , razmisli
niko ti ne moze reci sta da radis user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1483
5.11.2011 10:29:39   
Anoniman
U pravu je Olga, niko ti ne moze reci sta da radis.

Ja samo mislim da nije dobro da odes pa da se vratis. Nikad te posle nece uzeti za ozbiljno, posebno ako to uradis jos koji put.

Srecno, sta god da odlucis.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1484
5.11.2011 10:31:09   
Anoniman
hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1485
5.11.2011 10:31:27   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR
niko ti ne moze reci sta da radis user posted image

Na zalost, odluku moras doneti sama. Nekad je i  sitnica okidac za razlaz ali moras dooobro da razmislis.

< Poruku je uredio minavb -- 5.11.2011 10:32:16 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1486
5.11.2011 10:35:45   
Olga75
Anonimna, nemoj da places nego dobro razmisli sta i kako ces

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1487
5.11.2011 10:38:40   
bubulence
draga znas kako kazu, 3 puta meri-jednom seci. nemoj da uradis nista ako mislis da bi se posle kajala. najmanji problem je da odes, to mozes i sutra i za mesec i za godinu. samo nemoj zuriti i raditi nesto na brzinu. dooobro razmisli

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1488
5.11.2011 10:41:57   
boba 11
hvala svima mislim da cu jos malo razmisljati da ne vredi otici ali prvo moramo da porazgovaramo dooooobroooooooooooo
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1489
5.11.2011 10:46:36   
boba 11
uh zaboravih da otkacim anoniman ali nema veze verovatno ste i same skontaleo kome se radiuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1490
5.11.2011 10:52:11   
NadaR
Bobo , da li bi mogla stvarno otici?
Onako, da se okrenes i cao. user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1491
5.11.2011 10:55:17   
boba 11
Mozda ako me stvarno necim otera -mislim na neke grublje varijante ali posto smo o tome pre pricali da ne dolazi u obzir jos na pocetku neverujem da ce se usuditi. Inace vec duze razmisljm da idem kod psihologa jer mi je jako tesko sa njim da nadjem zajednicki jezik zato sto se on uglavno o svemu dogovara prvo sa svojima a ja na zadnjem mestu.Mislim da je to njegovo ne postovanje prema meni jako uticalo na to sto ga danas prakticno ni ja ne postujem i ne volim

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1492
5.11.2011 12:41:27   
broken angel
Ja u sustini nemam problem sa suprugom,ali zato ovako imam gomilu problema,kada bi sada pocela pisati mislim da bi ste me odmah proterali odavdeuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1493
5.11.2011 13:00:26   
IVA 11
Angel, tu smo za tebe, pa olaksaj dusu. user posted image

(odgovor članu broken angel)
Direktna veza do poruke: 1494
5.11.2011 13:05:49   
broken angel
Jos kad bi znala odakle da pocnem....mogu roman da napisem....jako sam tuzna,depresivna,nije mi ni do cega....jedino sto imam je supruga za koga stvarno nemam sta ruzno reci,ali zato sve drugo ne valja!Ja sam udata u drugom gradu,ovde nemam nikoga,sama sam po ceo dan dok suprug ne dodje sa posla,nemamo dece,finansije uzas,drustveni zivot ravan nuli....a,to u sustini nisam ja,to nije onaj nacin zivota koji sam vodila pre!Ja sam svesna razlike izmedju devojackog zivota i zivota u braku ali nista nije isto...gusim se i tonem....

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1495
5.11.2011 13:14:15   
IVA 11
Uh user posted image , svi smo prosli ili prolazimo tu fazu. Nije veza isto sto i brak, ni ja nisam vjerovala u to dok se i sama nisam uvjerila. Bitno je da imas njega, zajedno cete moci sve. Ide zivot, iskoristi svaki dan, zdrava si, prvo to, pa sve ostalo. Evo imas nas, pa makar malo olaksaj sebi dok ne nadjes neko drustvo tu. Koliko dugo si u tom gradu odvojena od prijatelja, rodbine?

Direktna veza do poruke: 1496
5.11.2011 13:17:47   
broken angel
Ovde sam malo vise od 3 godine,ali nista se ne menja....sve je isto....ja sam bila optimista i nadala se i uvek govorila-bice bolje....ali nije tako....sada imam problema i sa zdravljem,ukratko sve je to na nervnoj bazi,gutam gomilu lekova ali ne pomaze....i stvarno nisam vise pametna sta da radim sa svojim zivotom,a takve mi gluposti prolaze kroz glavu da me je prosto blam napisati!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1497
5.11.2011 13:38:53   
Maccana
Angel,nisi sama,tu smo miuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1498
5.11.2011 13:42:30   
broken angel
Hvalauser posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 1499
5.11.2011 13:44:50   
Olga75
ne znam koji je grad u pitanju ali sigurno ima nekih desavanja , pozorise , bioskop , joga , casovi cvecarstva , strikanja , tamo bi mogla da nadjes neko drustvo ako ti u komsiluku niko ne odgovara a dok ne nadjes neki posao 

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here