|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
14.10.2011 14:05:53   
gagana83
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Opet slinci user posted image  isao je tri dana i opet je bolestan,poludecu vise...jmpm i nama stigli racuni user posted image  

Kad bi Unu svaki put kad je slinava ostavljala kuci nikad ne bi ni isla u vrtic.
Ali od sinoc ima i temperaturu, pa danas ne idemo. Uzasuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1026
14.10.2011 16:10:40   
New Mom

jmpm i nama stigli racuni user posted image  

Je l' ih šalju ili se zateknu na ormariću? Nismo cele nedelje u vrtiću, pa da znam da li treba da odem po to.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1027
14.10.2011 16:14:12   
JMPM
Nase vaspitacice su napravile valjke od papira i na svakom valjku stoji ime i prezime i unutra su srolani racuni. Vrlo lepo izgleda, da bude bezbolnije za placanje user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1028
14.10.2011 16:55:45   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: New Mom

jmpm i nama stigli racuni user posted image  

Je l' ih šalju ili se zateknu na ormariću? Nismo cele nedelje u vrtiću, pa da znam da li treba da odem po to.

Budu na ormaricu uvek,kod nas ima bas posebna kutija samo za racune

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1029
14.10.2011 19:21:11   
cockic
evo i mi krenuli posle mesec dana u jaslice i odma nam curi nos.
a mesec dana je bio kuci te upala grla, pa stomacni virus.
i onda  nije isao zbog vakcine da nebi zakacio jos nesto dok je
ne primi.
i cim je krenuo posle 3 dana proslinavio nocu ne spavamo uopste jer se
samo budi od nosa koji je skroz zacepljenuser posted image

Direktna veza do poruke: 1030
14.10.2011 23:00:00   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: JMPM
Mi smo dobili i prvi racun user posted image

I mi user posted image
Ali mi idemo tek od 3 Okt, pa mi nije jasno od kud u sred meseca...nisma jos videla kod muza je racun al mi uopste nije jasno!?

To je račun za septembar,nema veze sto nije išla.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1031
18.10.2011 9:15:03   
*Alexx*
Jutros je bio prvi dan posle dve nedelje kako nije išao u vrtić. Vratila im se stara vaspitačica, koja je na početku bila samo nedelju-dve dana. Plače kao da ga deru. Otima se, beži iz one sobe... Baš mi je teško palo.
Elem, pošto nam je vaspitačica sama cele nedelje (ne znam na koju foru), blago mi je sugerisala da dođemo po njega malo ranije, jer ima još četvoro novih. OK, ja to razumem, za sad ima ko da ga čuva, tako da ostaje do 12, tj. do spavanja.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1032
20.10.2011 9:04:09   
*Alexx*
Jbte, ovi u vrtiću nisu normalni. Jutros ih je dočekala opet neka nova vaspitačica, Andrej se otima, dernja se, neće kod nje... A šlag na tortu - opet slini od jutros. Nakon prokleta DVA dana u vrtiću. user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1033
20.10.2011 21:28:41   
LillyT
Alexx to sa vaspitačicama ni meni nije jasno, ja nikako da im uđem u trag. Ok, jaslice rade od 6-18h sigurno je da neće biti jedna vaspitačica celu smenu i kontam da se i one razboljevaju od silnih slina koje su tamo, ali ja sam do sada videla... čini mi se 5 vaspitačica (i sve nas znaju).
Uglavnom, Lara je dobra, samo neće da ruča tamo (užinu i doručak hoće), pojede hleb za ručak i onda jede kod kuće user posted image spava u to njihovo čudno vreme, pa mi je to malo nezgodno, ali navikavam se.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1034
20.10.2011 21:51:46   
pepeljuga
Mi smo nakon deset dana lecenja opet krenuli, dva dana (i to samo tri sata jer sam ja na odmoru) i opeeet sline i opet kasalj, ja cu poludeti, on vise ne ide nego sto ide!! Ista stvar sa vaspitacicama, plus sto od njih cetiri ne bi mogla da se napravi jedna normalna, kao klonovi, sve cetiri se keze i govore kako je bio dobar a kad god dodjem ranije i slusam ispred vrata, on se dernja user posted image I nama je veliki problem vreme spavanja jer ne uspeva da odspava ono svoje i onda je ceo dan nervozan. Kad ne ide u vrtic, spava dva ili tri sata preko dana i super je raspolozen.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1035
20.10.2011 22:11:16   
Anck Su Nmaun
Jao covek nije pametan sta i kako sa vrticem, i kod nas je tako sto se tice prehlada user posted image

Ove nedelje je trebala da pocne sa ostjanjem na spavanju, al nije ni isla ni jedan dan, a prosle nedelje svega dva dana...a jedva da je i krenula u vrtic!

Prosle nedelje inhalacije, ove smo zavrsili cak jedan dan i u bolnici...vadjenje slina svaki dan..nervoza ma haos!

I razmisljala sam ako to bude ovako cesto  bolje da platim n eku bebi siterku da je cuva po ceo dan, bar ce mi dete biti zdravo!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1036
21.10.2011 9:31:29   
*Alexx*
Ma ja sam veliki pobornik vrtića. Ako ga ostavim sad kući, kroz istu stvar će prolaziti i za godinu dana. Ja samo čekam kad će da počne da ostaje ceo dan, nekako mi je to prekretnica u glavi. Mentalno će mi biti lakše. Danas ostaje prvi put do 2, ali kako stvari stoje, verovatno neće ići sledeću nedelju u vrtić jer opet slini. Za vikend ga kljukam vitaminima, pilećom supom i sirupom za iskašljavanje user posted image Kaže mi vaspitačica da je previše navikao da mu se posvećuje pažnja, stalno je vuče sa sobom user posted image A šta da mu radim, mora kroz to da prođe. Sigurno nije ni prvi ni poslednji.

Direktna veza do poruke: 1037
24.10.2011 12:29:22   
lanajelena
Dusan je ostao danas prvi put na spavanju,grickam nokte od 10 user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1038
24.10.2011 13:06:01   
Anck Su Nmaun
Ej i Taca isto, rekli su zvace ako bude problema , nisu zvali user posted image za pola sata idem po nju user posted image

Direktna veza do poruke: 1039
24.10.2011 15:34:34   
JMPM
Uprkos tome koliko S voli da ide u vrtic od prosle nedelje boravi tamo samo do spavanja, tj. od pola 8 do pola 11. Ali dobro, pocece on da ostaje opet ceo dan user posted image

Direktna veza do poruke: 1040
24.10.2011 21:21:25   
anajid
Andrija je krenuo u vrtic od 1.9.U pocetku je bilo dosta prepreka,doduse samo jednom je bio bolestan(hvala bogu obicna prehladica).Ostalo je sve super prihvatio(u pocetku uz dosta muke),ali i dalje ujutro kad ga dovedem prilikom predaje vasp on place,ali vidim vec bzvz i iz navike.Inace je sve drugo Ok,a on prestane sa placem cim zatvorim vrata.Iako tu radim,ne pojavljujem se nikada.U principu sam zadovoljna kako je protekao period adaptacije.user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1041
24.10.2011 23:23:23   
Tea2
Drage moje,sto se spavanja tice -problem je dok ne postanu predskolci.Tada ne spavaju.Moj sin je prosle godine imao otpor prema vrticu samo zbog spavanja.Vaspitacice insistiraju na spavanju,a kada izađu iz sobe da bi popusile koju- deca krenu da divljaju.Zato je u privaznim vrticima radikalnije.Imaju i drugo vreme za spavanje,i dete ne mora da spava,u grupama ih je manje...Ali,ja bih opet upisala svoje dete u drzavni vrtic.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1042
25.10.2011 8:23:18   
lanajelena

Dusan je ostao danas prvi put na spavanju,grickam nokte od 10 user posted image

Zamalo juce da se posvadjam sa vaspitacicom,ostavila sam ga ujutru i rekla da me zovu ako bude bilo bas frka i sad jedna starija vaspitacica koja ga je predavala u 14 kaze mama niste smeli tako odjednom da ga ostavite nije bio nekoliko dana,poludela sam na pragu je 1. novembar pa dokle vise da ide do 10 user posted image ,mislim odakle ti pravo da mi odredjujes dokle cu da drzim dete,znam da je plakao bile su mu otecene okice ali je zato i jeo i spavao pa sta hoce vise za prvi put...bolje da sam ispisala u negativi user posted image  

Direktna veza do poruke: 1043
25.10.2011 9:17:32   
Anck Su Nmaun
Lanajelena bas mi je zao

Vidis i T cele prosle nedelje nije isla i bio me strah za to ostajanje al nisu nista rekle, srecom bila je dobra, kazu i jela i spavala
A videdla sam kad sam dosla po nju da je sva bunovna, jos joj se srecki spavalo  (ko zna kad je zaspala) pa je ceo dan posle kuci bila kenjkava i placljiva user posted image

Direktna veza do poruke: 1044
25.10.2011 23:46:45   
Nensi*
Vuk je juce krenuo posle skoro 3 nedelje pauze,prvo je imao stomacni virus,zaglavili u bolnici na infuziji 2 dana,pa taman to proslo dobije bronhitis user posted image
Vaspitacica mi rece danas da ga sutra ostavim na spavanju,ne znam sta da radim,da li da sacekam jos koji dan ili da probamo?
I ne znam kako da mu uklopim ishranu kuci sa ishranom u vrticu user posted image Tamo je rucak u pola 12,a on je navikao da ruca popodne kad se probudi oko 16h,danas je bas dobro rucao u vrticu,kuci nije hteo da jede,a nekad mi i kuci pojede ceo rucak. Ne znam da li da mu izbacim rucak kuci ili ne? Da mu dam posle spavanja uzinu,pa oko 18:30-19h veceru i pred spavanje mleko,nisam pametna. Kako ste vi to uskladile?

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 1045
26.10.2011 8:29:15   
JMPM
Uf, Nensi, bas je rano rucak. Kod nas u vrticu je rucak u 13 do 13.30. Mislim da nije pametno da mu izbacis rucak kad on lepo jede. Ako ne rucka dobro u vrticu sigurno da ce kod kuce biti gladan. Nisam bas pametna sta da ti kazem user posted image . A sto se tice ostavljanja na spavanju, ja bih ga ostavila vec od sutra.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1046
26.10.2011 8:42:48   
bokicans
Nensi kada kod vas deca spavaju?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1047
26.10.2011 8:44:30   
Nensi*
Ne znam ni ja,juce nije hteo ni zalogaj da uzme,sve sam bacila,nekad hoce nekad nece.
Sad sam pricala sa drugom vaspitacicom,ona kaze da ipak ostavimo spavanje za sledecu nedelju dok se jos malo privikne jer dugo nije isao pa cu tako i da uradim,ja sam kuci,ne zurimo nigde.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1048
26.10.2011 8:45:16   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: bokicans

Nensi kada kod vas deca spavaju?

Posle rucka,u 12h. Tako on meni i kuci spava,oko 12-12:30h

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1049
26.10.2011 8:48:46   
kalinam

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ma ja sam veliki pobornik vrtića. Ako ga ostavim sad kući, kroz istu stvar će prolaziti i za godinu dana. Ja samo čekam kad će da počne da ostaje ceo dan, nekako mi je to prekretnica u glavi. Mentalno će mi biti lakše. Danas ostaje prvi put do 2, ali kako stvari stoje, verovatno neće ići sledeću nedelju u vrtić jer opet slini. Za vikend ga kljukam vitaminima, pilećom supom i sirupom za iskašljavanje user posted image Kaže mi vaspitačica da je previše navikao da mu se posvećuje pažnja, stalno je vuče sa sobom user posted image A šta da mu radim, mora kroz to da prođe. Sigurno nije ni prvi ni poslednji.

Alex, jel on jedinac? ako jeste, kako ona misli da bi trebao da se ponasa?! Ne razumem zasto i kako ocekuju od male dece da ne traze paznju? Umesto da se fokusiraju na to gde je roditelj pogresio, bolje bi im bilo da ih zaokupe igrom i zanimljivim aktivnostima umesto sto ih puste da trce po dvoristu k'o ovcice i da vade gliste iz zemlje i sl (vrtic mi je u komsiluku, vidim sta rade kad prodjem tuda)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nezgoda
video
Autor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here