|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
26.10.2011 9:06:12   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Nensi*

IZVORNA PORUKA: bokicans

Nensi kada kod vas deca spavaju?

Posle rucka,u 12h. Tako on meni i kuci spava,oko 12-12:30h

Neni, tako je i kod nas u vrtiću. Andrej popodne ne dobije ručak, nego dosta voća, puding, nešto u tom stilu. Ne jede ručak dva puta.

Kalinam, nije ona to rekla u stilu da se žali, on tako vuče i nas jer još uvek ne priča kako treba. Sve je to deo privikavanja. Kaže mi vaspitačica da je sve bolji, više me ne doziva po ceo dan. Jedini realan problem je što tamo nikako neće na nošu (neće ni kod kuće, jedino sa dadiljom hoće bez pogovora da sedi).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1051
26.10.2011 9:11:31   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Neni, tako je i kod nas u vrtiću. Andrej popodne ne dobije ručak, nego dosta voća, puding, nešto u tom stilu. Ne jede ručak dva puta.

Kalinam, nije ona to rekla u stilu da se žali, on tako vuče i nas jer još uvek ne priča kako treba. Sve je to deo privikavanja. Kaže mi vaspitačica da je sve bolji, više me ne doziva po ceo dan. Jedini realan problem je što tamo nikako neće na nošu (neće ni kod kuće, jedino sa dadiljom hoće bez pogovora da sedi).

E ovo me je interesovalo user posted image
Od sad cu i ja tako,ali cu pitati vaspitacicu kako je rucao,ako kaze dobro,necu mu davati rucak kuci,ako kaze da je lose rucao onda hocu.

I da,nisam se pohvalila da je juce u vrticu kakio na nosu prvi put user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1052
26.10.2011 9:13:30   
JMPM
.

< Poruku je uredio JMPM -- 26.10.2011 9:22:21 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1053
26.10.2011 9:13:42   
Jeca*
Nensi, tako ja i posle dve godine. Mada, sad vec Luka i sam kaze da je gladan, pa mu onda dam nesto da jede, konkretnije, ali cak mu ni tad ne dajem pravi ručak nego mu dam ili neki mini sendvič ili nešto čisto da premosti do večere. Kapiram, ako je ručao grašak u vrtiću (lupam, primera radi), suludo mi je da mu ja dam kupus kod kuće. Ma koliko da je pojeo tretiram kao da je vreme ručka prošlo i vreme je za užinu

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1054
26.10.2011 9:21:03   
Nensi*
Od sad cu i ja tako user posted image On ionako malo calabrcne nesto kad mi rucamo,voli covek da sedi sa nama za stolom dok mi rucamo i uvek nesto mazne user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1055
26.10.2011 9:26:38   
bokicans

Baš sam pricala sa psihologom koliko je to bolje ,nego spavanje kod nas od 11 pa onda rucak.Ovo nase dođe kao prepodnevno spavanje a vase ,mi nekako normalnije u 12.30 pa onda rucak.Nekako mi je više poslepodnevno.Dođes u osam i spavaš za 2.5-3satauser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1056
26.10.2011 9:28:06   
Lu

I ne znam kako da mu uklopim ishranu kuci sa ishranom u vrticu user posted image Tamo je rucak u pola 12,a on je navikao da ruca popodne kad se probudi oko 16h,danas je bas dobro rucao u vrticu,kuci nije hteo da jede,a nekad mi i kuci pojede ceo rucak. Ne znam da li da mu izbacim rucak kuci ili ne? Da mu dam posle spavanja uzinu,pa oko 18:30-19h veceru i pred spavanje mleko,nisam pametna. Kako ste vi to uskladile?

Kod nas je ručak u 12 i ja sam se uklopila u to, kod kuće dobije užinu oko četiri i onda normalno večera.
Nensi, ja mislim da mu ne treba "ručak" kod kuće, to neka bude užina a onda će fino da večera.
Vjeruj mi skratićeš muke i sebi a i njemuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1057
26.10.2011 9:33:57   
minavb
Pošto će Vanja kad tad u vrtić, ja sam obroke rasporedila tako da budu u približno isto vreme kao u vrtićima koji su nam blizu. Bolje da se navikne na takav raspored od početka, nego posle da privikavanje na vrtić bude pravi šok.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1058
26.10.2011 9:51:33   
Lu
Naš vrtić pojeftiniouser posted image
Prije sam plaćala poludnevni boravak, sa doručkom i ručkom, 7-12.30, 64 eura,
a sad 56 eura.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1059
26.10.2011 11:05:42   
Anoniman
Lu je l'' to privatni vrtić ili državni? Mi pun boravak plaćamo malo jače od 20 evrauser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.10.2011 11:06:03 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1060
26.10.2011 11:09:03   
Didy
Joj, Neđo, blago vama. Kod nas je pun boravak malo jače od 40 evra.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1061
26.10.2011 11:16:55   
Jeca*
mi placamo 8400 din mesecno. Drzavni vrtic. Au koja razlika u ceni

Robin Sharma

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1062
26.10.2011 11:18:43   
madre
ja koliko znam, cena vrtica zavisi od prihoda roditeljauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1063
26.10.2011 11:20:39   
Jeca*
upravo tako. ako vam zajednicka plata prelazi , mislim, 50 ili 60 hiljada dinara, a imate jedno dete, onda placate ful cenu. imala sam ja tu listu i kacila sam je ovde

Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1064
26.10.2011 11:24:45   
minavb
Novi Sad delom finansira državne vrtiće. Da nije tako, plaćalo bi se mnogo više.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1065
26.10.2011 11:26:11   
gagana83
I meni je bio problem kako organizovati obroke posto im je rucak u 11.30. Dok nije ostajala na spavanje u vrtic ja bih joj nudila ponovo pucak kad dodje kuci, nesto laganije tipa corbica, supica. Sad spava u vrticu i tamo imaju jos jednu uzinu nakon spavanja tako da nema sanseda ruca nakon toga. Ja radim kao i Alexx, kad dodje kuci dam joj neku vockicu, puding, vocni jogurt i to je sve do vecere.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1066
26.10.2011 11:32:25   
madre
Bogdan, iako ne ide u vrtic, nekada za rucak pojede svega 3-4 kasike, ali ja to smatram zavrsenim obrokom. tako da posle sledi uzina. a ako pojede vise za rucak, nema uzinu jer ne moze da postigneuser posted image opet kazem, nije neki gurmanuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1067
26.10.2011 11:45:41   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: minavb

Novi Sad delom finansira državne vrtiće. Da nije tako, plaćalo bi se mnogo više.

Da ful cena je oko 12 000 pa neznam ko bi to isfinansirao, ljudima su plate mizerne user posted image

Nama je za Septembar stigao racun 2 000, al  nismo ni dana bili u vrticu

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.10.2011 11:46:23 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1068
26.10.2011 11:48:47   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: madre

Bogdan, iako ne ide u vrtic, nekada za rucak pojede svega 3-4 kasike, ali ja to smatram zavrsenim obrokom. tako da posle sledi uzina. a ako pojede vise za rucak, nema uzinu jer ne moze da postigneuser posted image opet kazem, nije neki gurmanuser posted image

i mi smo slicni po tom pitanju...a ja sve mislim gladna je  user posted image

U vrticu kaze jede lepo, a ja neverni Toma nesto ne verujem, pa je sve vijam po kuci posle podne da jede a  vidim nece.
Juce npr. kuci posle podne Nista nije htela da jede sem uvece malo keksa i mleka.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1069
26.10.2011 11:49:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Da ful cena je oko 12 000 pa neznam ko bi to isfinansirao, ljudima su plate mizerne user posted image
Nama je za Septembar stigao racun 2 000, al  nismo ni dana bili u vrticu

Ipak, 2000 dinara nije realna cena smeštaja dece u predškolskoj ustanovi.
Po meni je normalno što ste za septembar dobili račun. Možda dete nije išlo , ali zauzimate mesto

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1070
26.10.2011 11:52:16   
Anoniman
Ja se ne sećam da sam igde pisala na prijavi kolika su nam primanja, niti su mi tražili izvode koliko zarađujemo, to sigurno nisam predavala. Mislim da u NS svi plaćaju isto, a sada su akreditovani prvatni vrtići podneli prijave da ih grad subvencioniše i tamo šalje decu koja ostaju ispod liste, a takve dece je jako mnogo.

Ostatak računa, tih 10 hiljada, daje grad, koliko ja znam, vrtić baš prejeftin.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.10.2011 11:53:50 >

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1071
26.10.2011 11:52:35   
bokicans
Ancuk tu je i osiguranje od 5oo din,koje se placa uvek u septembru, pa je veci,Bice manji sledeci,Mi nista neplacamo jer primamo dec dodatak,Kod nas je besplatno i za trece deteuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1072
26.10.2011 12:15:50   
Didy
Kod nas je isto cena jednaka za sve, bez obzira na primanja. Opština (tj. grad) dotira veliki deo. I ovde je za treće dete besplatan vrtić.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1073
26.10.2011 13:41:55   
Tea2
Nensi,da li tvoje dete ide u drzavni vrtic?U drzavnim vrticima je uzina u 11-11.30,a rucak posle spavanja 14-15 h.

< Poruku je uredio Tea2 -- 26.10.2011 13:48:29 >

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1074
26.10.2011 13:42:16   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Lu je l'' to privatni vrtić ili državni? Mi pun boravak plaćamo malo jače od 20 evrauser posted image

Pa nije ni jedno ni drugouser posted image
Ovaj vrtić je poklon talijanskog karitasa za naš grad, tako da je u vlasništvu crkve ali ga dijelom financira i općina.
Kod nas je izvješen cjenovnik i za sve je isti, sad su uveli grupe za djecu na tri sata bez obroka, ili sa jednim obrokom tako da su na osnovu toga mogli pojeftinitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here