|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
6.10.2011 13:26:47   
Anck Su Nmaun
Taca danas bila u vrtic sat vremena sama i bila je super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tata kad je usao u kucu bez nje ja zinula ..nije valjda sama ostala user posted image   sve sam mislila jooj place li ona sad user posted image a dete  veselo ..eto ti mama user posted image user posted image user posted image user posted image

Tata je odvezao i bio s njom 5 min ( nije morao ni toliko) , vaspitacica kaze da se super ponasa ( s obzirom da je drugi dan u pitanju) nije jela al  bas se lepo uklapa  user posted image user posted image user posted image user posted image   sutra ostaje 3 sata sama ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1001
6.10.2011 13:27:39   
lanajelena
Bravo za Taricu user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1002
7.10.2011 9:52:52   
Jeca*
Danas je dan knjige
svako treba u vrtic da donese svoju omiljenu knjigu. Ceo dan ce citati knjige i dobice clansku kartu biblioteke...ljubi ga majka user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1003
7.10.2011 9:56:37   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Danas je dan knjige
svako treba u vrtic da donese svoju omiljenu knjigu. Ceo dan ce citati knjige i dobice clansku kartu biblioteke...ljubi ga majka user posted image

Postaće drug član user posted image Pa zar tako rano? user posted image Šalim se. To je odlična ideja. Ja jedva čekam da se Andrej navikne, da progovori i malo poraste pa da mi priča šta sve rade u vrtiću.
Mi ćemo u ponedeljak u vrtić nakon nedelju dana pauze - ludnica u najavi.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1004
7.10.2011 9:58:38   
Jeca*
user posted image  ma bice mu super bre ...polako, svakim danom je sve bolje i lakse, videces
ja se odusevila kad sam cula ovo za biblioteku. Ne znam jos koja je, videcu danas. No svejedno, super ideja!
Ma svidja mi se sto stalno nesto rade sa njima. Kolektiv RULES! user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1005
10.10.2011 20:28:34   
tijana86
Sta bi ste radilae da vam dete kaze da ga je udarala vaspitacica ????????user posted image user posted image user posted image

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

Direktna veza do poruke: 1006
10.10.2011 20:44:45   
nela79
IZVORNA PORUKA: tijana86

Sta bi ste radilae da vam dete kaze da ga je udarala vaspitacica ????????user posted image user posted image user posted image

Ako si sigurna da dijete govori istinu onda obevezno poduzeti nesto. user posted image Al moja braticina je govorila kako je djeca tuku, samo da nebi isla u vrticuser posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1007
10.10.2011 20:48:43   
tijana86
Znam da me vule ne laze , jer do sada me ni jednom ni za sta nije slagao . Znam da je neverovatno ali tako je...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1008
10.10.2011 23:12:23   
degu
Tijana ovo je baš ozbiljna situacija. U tom periodu deca često izmišljaju, jednostavno mašta im se potpuno razbukti. Malo ga bolje ispitaj da ti ispriča, kako se to desilo, šta je on radio, gde ga je vaspitačica udarila. Videćeš iz njegove priče jel govori istinu.
Svakako moraš to dobro proveriti i ako bude potrebe prijaviti tu ženu.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1009
10.10.2011 23:17:45   
tijana86
Sve mi je ispricao i sta su radili i kako je on posao negde zaboravila sam gde i kako mu je ona prisla i udarila ga tu tu tu 3 puta mi je pokazao na temenu i onda sam morao da se vratim a mnogo mi se piskilo . Mene v do sada nije nikada slagao ovako a znam da nije lazuser posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1010
10.10.2011 23:22:27   
degu
E onda moraš da reaguješ, stvarno strašno.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1011
11.10.2011 9:13:12   
Lu
IZVORNA PORUKA: tijana86

Prvo porazgovarati sa djetetom pa sam tetom i suočiti ih, tako sam ja uradila.
Sreća kod nas se ispostavilo da nije bilo udaranja, iako sam ja 99% bila sigurna da je tako, ipak sam provjerila.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 1012
11.10.2011 9:29:35   
*Alexx*
Mi skoro dve nedelje ne idemo u vrtić user posted image Juče smo išli da vadimo krv, pa ako nalazi budu OK, idemo sutra. Trenutno mi se čini da se adaptacija nikad neće završiti user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1013
11.10.2011 9:31:19   
Nensi*
Vuk isto nije isao nedelju dana,pa isao 3 dana i sad opet ne ide od prosle srede,i nece ici do ponedeljka sigurno,a za dalje cemo videti.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1014
11.10.2011 9:35:01   
JMPM
Meni je ta situacija malo cudna. Meni je na primer S juce rekao da ga je presvukla Andjelka, a ona uopste juce nije radila, na bolovanju je. Jos se ljuti kad mu kazem da ona nije tamo ni bila. Inace je jako voli, ona mu je glavni lik tamo, inace je med. sestra.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1015
11.10.2011 9:35:53   
*Alexx*
I posle kažu: adaptacija mesec dana max. A-ha.
Ja sam mom detetu ponovo počela da dajem Probiokid Imuno. Davala sam mu početkom prošlog meseca, nije mu se dopadao ukus, pa smo prestali. Sad sam odlučila da istrajem i da mu dajem do daljnjeg.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1016
11.10.2011 9:40:36   
JMPM
Alex, adaptacija izgleda da traje i godinu dana koliko neka deca tesko prihvataju...mi hvala Bogu nemamo problema sa time, ali nam je hrana problem. Videcu u cetvrtak sa dr. kada odemo u savetovaliste sta ona misli o tome da li predstavlja problem da on za celo pre podne nista ne pojede.
Inace, ja S dajem svako jutro kasiku Pikovita i pored njegovog ne jela, da kucnem, zdrav je.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1017
11.10.2011 9:43:45   
*Alexx*
Andrej se relativno OK navikava - da je bio zdrav, do sada bi sigurno već ostajao full time. Jeste da svako jutro plače, ali svi plaču ujutru, ori se zgrada kad joj prilaziš. I posle se smire.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1018
11.10.2011 9:44:07   
simke
Alexx,kad kažu adaptacija misle na sociološku stranuuser posted image Simke je celu godinu proveo po šablonu-dve nedelje kući(bolestan),nedelju dana u vrtiću(zdrav).Haraju virusi,oni su mali,sve ide u kruguser posted image Evo sad ih je, kod njega u grupi, njih 5-6,od 25. deceuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1019
11.10.2011 10:03:29   
Anoniman
Adaptacija je potpuno individualna stvar, kod neke dece može da se ispolji mesec dana nakon polaska, kod neke dece je jedva primetna, kod neke je izražena i dugo traje.

Sva deca...neću da kažem lažu, jer to nije laž smišljena da bi se nešto postiglo...maštaju/imaju drukčije poimanje stvarnosti.
Ne znaju šta je juče a šta jutros, iako vam možda deluje da znaju. Ne umeju da izdoje recimo slike koje su sanjali i one iz stvarnosti. Ako im adaptacija teško pada, na sve načine mogu da pokušaju da skrenu pažnju na sebe.

Ako dete kaže da ga je vaspitačica udarila, to treba istražiti. Ne napadati odmah, jer i zbog same optužbe vaspitačica može da bude suspendovana, a činjenica je da to što dete do jednog momenta nije imalo bujnu maštu, ne znači da je neće imati.
Ako se ispostavi da je na bilo koji način zlostavljala dete, dići kuku i motiku, ali to nije nešto o čemu treba olako suditi.

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 1020
14.10.2011 9:10:26   
Anck Su Nmaun
Tarica obozava vrtic user posted image   Znate koja je too radost kad je ujutru vodimo u vrtic!

Super se uklopila, lepo rucka ... Juce sam ih videla kako crtaju, puno malenih oko jednog veeelikog papira i crtaju mali misevi, jao kad sam ih videla , puno srce mamino user posted image user posted image user posted image

Od ponedeljka ostajemo na spavanju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1021
14.10.2011 9:13:33   
Lu
Anck super, treba vremena da se naviknu a onda im je to najveća radost i jedva čekaju da se druže, igraju i uče sa svojim vršnjacimauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 1022
14.10.2011 9:18:41   
JMPM
Bravo Tarice, ona kao i moj Stefi user posted image . Juce nismo bili jer smo isli u savetovaliste, ali je jutros u 7 vec bio spreman da krene i pozdravljao se sa bakom i tatom da sto pre izadje da krenemo (ja ga vodim). Bas je divan osecaj kad ga vidim da tako srecan ide u grupicu. Mi smo dobili i prvi racun user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1023
14.10.2011 13:13:39   
lanajelena
Opet slinci user posted image  isao je tri dana i opet je bolestan,poludecu vise...jmpm i nama stigli racuni user posted image  

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1024
14.10.2011 14:01:56   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: JMPM
Mi smo dobili i prvi racun user posted image

I mi user posted image
Ali mi idemo tek od 3 Okt, pa mi nije jasno od kud u sred meseca...nisma jos videla kod muza je racun al mi uopste nije jasno!?

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here