|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
5.10.2011 21:12:59   
analana
Ne znam o cemu se tacno radi, valjda analiziraju embrione, pa ubacuju nazdravije. U klinici su super svi, bilo bi lepo da dodju na nas sajt. U svakom slucaju ja ih preporucujem svim prijateljima za koje cujem da imaju problem.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 476
5.10.2011 21:17:26   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: jacagoga

Drage moje, umesto da predjem u trece tromesecje eto mene, nazalost, opet ovde. Spontani u 29-oj nedelji. Doslo je do abrupcije posteljice, nisam stigla na vreme do bolnice, beba je umrla, ja sam se izvukla i sad se pitam sta dalje.
Iskustva???

Jacagoga, nisam imala pojma... mnogo, mnogo mi je žao user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 477
5.10.2011 21:21:50   
bea83

Drage moje, umesto da predjem u trece tromesecje eto mene, nazalost, opet ovde. Spontani u 29-oj nedelji. Doslo je do abrupcije posteljice, nisam stigla na vreme do bolnice, beba je umrla, ja sam se izvukla i sad se pitam sta dalje.
Iskustva???

user posted image user posted image Drži seuser posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 478
6.10.2011 21:30:37   
analana
Jacagoga bas mi je zao. I zena mog prijatelja je imala spontani pre dva dana. Ne znam sta bih ti rekla ni koliko ti je tesko, eto...samo drzi se i budi jaka onoliko koliko mozes a ne onoliko koliko drugi hoce.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 479
10.10.2011 11:44:05   
jacagoga
Hvla na podrsci, danas idem na prvu kontrolu pa cu videti sta ce dr da kaze

(odgovor članu analana)
Direktna veza do poruke: 480
12.10.2011 8:34:33   
analana
Jacagoga sta kaze doktor? Znaju li oni ista? 

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 481
15.10.2011 11:56:57   
bubisarba
Jacagoga, bas mi je zao. Ne mogu da verujem. Drzi se. Uz tebe smo.

user posted image

Svako ima svojih pet minuta, neko jednom, neko vise puta.

Bubi R + Bubi I = Krofnica Isidora

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 482
15.10.2011 12:14:20   
bubisarba
Poslednji put sam na ovoj temi bila negde u decembru mesecu, kada sam imala missed. Posle pune 3 godine pokusavanja da ostanem u drugom stanju, i lecenja i mene i mm, u novembru prosle godine sam saznala da sam trudna, i naravno mojoj sreci nije bilo kraja. Medjutim, u desetoj nedelji sam imala spontani. Radjena mi je revizija u lokalnoj anesteziji, sto je bilo strasno. Sav taj fizicki bol bude i prodje, ali osecanja su cudo. Ja to nikako nisam mogla da prihvatim. Cak sam bila i na ivici depresije, srecom pa je moja prijateljica psiholog, pa sam sa njom puno pricala o tome, rekla mi je da je sve to sto sam osecala normalno u situaciji u kojoj sam se nasla, ali meni zbog toga nije bilo lakse. Dr mi je rekao da strogo vodimo racuna 3 do 6 meseci. To je bilo pocetkom decembra, a 6.februara sam saznala da sam opet trudna. Nije bilo euforije, naravno bila sam srecna, ali nekako sve sa nekom rezervom, valjda sam se plasila da nesto ne izbaksuziram. Kada sam otisla kod dr i to mu saopstila on me je tako izgrdio, po fazonu nismo normalni, trebali smo da cekamo, ko zna kako ce se sve to zavrsiti. I zavrsilo se 18.septembra (pre 26 dana), rodila sam moju malu devojcicu. Trudnoca, da je pozelite, nikakve komplikacije, nista, osim mucnina u pocetku, porodjaj tezak ali sve se zavrsilo kako treba. Zasto sam vam sve ovo napisala. Zelim svima vama hrabrim zenama da kazem da ne gubite nadu, da ne padate u ocaj, znam da je jako tesko, ali na kraju sve dodje na svoje. Na kraju ipak zagrlimo svoje patuljke i volimo ih do ludila. Verujte da mi idu suze dok ovo pisem. Samo hrabro napred i ne gubite nadu.

user posted image

Svako ima svojih pet minuta, neko jednom, neko vise puta.

Bubi R + Bubi I = Krofnica Isidora

(odgovor članu bubisarba)
Direktna veza do poruke: 483
17.10.2011 12:24:41   
jacagoga
Bila sam na kontroli, sve je ok tj dobro se oproravljam od nazovimo porodjaja. Dao mi je gomilu nalaza da uradim, CMV Toxo, Rubelu, HSV, neka antitela iz krvi, trombofiliju, hormone stitne zlezde itd. Rekao je da ako nalazi ne pokazu problem idemo iz pocetka ali pauza 6 meseci.

(odgovor članu bubisarba)
Direktna veza do poruke: 484
17.10.2011 12:38:26   
Nensi*
Jaco user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 485
19.10.2011 16:31:07   
JAmy
IZVORNA PORUKA: nina26

Jamy, hvala ti sto si mislila na mene user posted image

Uh ovo leto sam sto stvari pozavrsavala, user posted image nije bila dosla sama vec uz lekove, ali dobro, posle toga sam imala i histeroskopiju i sve je ok.

Sad odmaram, pijem cajeve i neke biljne preparate pa cu negde krajem godine ici po svoje eskimciceuser posted image
Nisam ni svracala na ovu temu jednostavno vise mi je bilo muka da citam i kopam, i sad slucajno vidim da je aktivna opet.

Kako si ti ?
Nina,potpuno te razumijem sto si neko vrijeme bila napustila ovu temu,i ja sam  posustala da se bavim istrazivanjem,jednostavno sam htjela da sto prije sve zaboravim i krenem dalje.Uspjela sam da se izvucem iz tog zacaranog kruga i da se oporavim.Sada sam ponovo trudna,7 nedjelja,nisam bas tako brzo planirala ali...desilo se...Pocetak ponovo dosta tezak,znas ono,''jeste dobro=nije dobro''dugo se nije vidio gestacijski mesak,ali ja sam se nadala i vjerovala jer sam se osjecala dobro....juce  sam bila kod dr sve je ok,srcana akcija postoji,embrion jasno diferenciran....sada povremeno osjetim neki tupi bol u stomaku koji me na trenutak uplasi ali trudim se da budem pozitivna....
Podrska za cure koje su se skorije prikljucile ovoj temi,sta da vam kazem,budite jake i istrajne,jednog dana ce sav taj ocaj koji osjecate da zamijeni beskrajna radost i radjanje nove nade...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 486
22.10.2011 15:49:08   
lidija 011
Nisam ni pomislila na ovu temu, ali eto... 5/6 nedelja: blighted ovum(anembrionalna trudnoca), kiretaza mi je radjena u ponedeljak, nemam vise bolove, ali jos uvijek ima braonkaste krvi na papiru... Doktorka mi je rekla da je kiretaza prosla u najboljem redu, na kontrolu cu sledece nedelje... Nije mi dala methylergometrin, samo antibiotike... Da li je neka od vas imala ovakvu trudnocu?

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 487
22.10.2011 15:53:18   
Verus
zao mi je lidija...user posted image   nadam se da ce se javiti neko sa slicnim iskustvom....

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 488
22.10.2011 15:54:00   
Anoniman
A pre neki dan mislim na tebe , nisam te vidjala na forumu , budi jakauser posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 489
22.10.2011 16:02:11   
Verus
jacagoga, jako mi je zaouser posted image   nadam se da si bar delom jaka koliko mi i delujes ovako...jesi li dobro?

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 490
22.10.2011 16:05:34   
lidija 011
Verus, Miljanceuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 491
22.10.2011 16:09:26   
bea83
lidijauser posted image baš sam se pitala gde siuser posted image drži se, znam kako jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 492
22.10.2011 16:14:49   
lidija 011
beiceuser posted image ... Sada sam malko bolje, polako se sastavljam... Jedina utjeha mi je sto sada znam da mogu ostati trudna...
Kako si ti, kako napredujete?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 493
22.10.2011 16:20:28   
Verus
user posted image  bice bebe sledeci put!!
IZVORNA PORUKA: lidija 011

Verus, Miljanceuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 494
22.10.2011 16:20:45   
limunada
Drage moje bice bebica,samo polako i cuvajte se user posted image I moja sestricna je neki dan imala pobacajuser posted image a prva trudnoca,bas mi zao.

Direktna veza do poruke: 495
22.10.2011 16:23:26   
bea83
lidijice, doćiće tvoja bebica uskoro, samo da izabere pravi trenutakuser posted image ćaskaćemo mi uskoro u trudničkim temama, čim se oporaviš
Ja sam dobro, lepo napredujemo, sutra ulazimo u 6.mesecuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 496
22.10.2011 16:24:29   
Lilla
IZVORNA PORUKA: lidija 011

Nisam ni pomislila na ovu temu, ali eto... 5/6 nedelja: blighted ovum(anembrionalna trudnoca), kiretaza mi je radjena u ponedeljak, nemam vise bolove, ali jos uvijek ima braonkaste krvi na papiru... Doktorka mi je rekla da je kiretaza prosla u najboljem redu, na kontrolu cu sledece nedelje... Nije mi dala methylergometrin, samo antibiotike... Da li je neka od vas imala ovakvu trudnocu?

Lidija, imala sam ja prije ove trudnoce. Mislim da sam pisala o tome u jednoj temi, prvi put sam ostala trudna iz prvog pokusaja, ali se pokazalo da se plod nikada nije razvio, bio je samo prazan mjesak. No ja nisam isla na kiretazu, doktorka je mislila da je najbolje da idem kuci i cekam da to samo od sebe ode, tako je bilo. To stvarno ne bih preporucila nikome. Od 7 nedelje a do 9 kad sam pocela jako krvariti i imati doslovice porodjajne bolove sam isla okolo i cekala da se to desi. Taj dan mm je bio na poslu, ja sama kuci. Mislila sam da cu da umrem. Hitna me pokupila, tada je i mm dosao i svi zajedno u bolnicu. Uh, tesko mi je i da se sjecam toga. U svakom slucaju, sve je bilo gotovo za nekih 2 sata, poslali su me kuci i dali mi neke tri tabletice da bi ublazile krvarenje i da bi se materica u prvobitno stanje. Doktor je rekao da cekamo da prodje jedan ciklus i da mozemo opet probati. Mi smo cekali dva mjeseca pa smo se dali na posao. Poslije dva mjeseca pokusavanja opet sam ostala trudna. Evo nas sad, 4 nedelje do termina. user posted image Glavu gore i sretno!

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

Direktna veza do poruke: 497
22.10.2011 16:28:28   
Verus
Lepe vesti Lilla, da malo osveze ovu tuznu temuuser posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 498
25.10.2011 17:27:59   
jacagoga
IZVORNA PORUKA: Verus RR

jacagoga, jako mi je zaouser posted image   nadam se da si bar delom jaka koliko mi i delujes ovako...jesi li dobro?

Valjda sam dobro, svi se cude odakle mi toliko snage, a i sama se po nekad isto pitam. Draga moja, nemam drugog izbora, gotovo sve u yivotu imam (skladan brak, podrsku supruga i porodice, posao, stan, dovoljno novca za normalan zivot) posto nemam dece moram dalje i opet ispocetka. Decu mnogo volim, nazalost svoju trenutno nemam ali pruzam ljubav drugoj deci i nadam se da ce me Bog jednog dana pogledati...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 499
26.10.2011 0:18:39   
lidija 011
Jao Lilla bas mi je zao sto si tako prosla, ja sam se bas toga i plasila, ali srecom nije krenuo spontani, nego je doktorka sve zavrsila pod anestezijom( dobro je da se nisam tu mucila)... Danas sam bila na kontrolu, sve je ok, cak mi kaze da pocnemo opet posle prvog ciklusa... A tvoje iskustvo mi je veliko ohrabrenje za daljeuser posted image
Beice, uzivaj mila, ljubim vas obojeuser posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here