|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
12.10.2011 10:17:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja se nadam da u petak odemo na dečiji sajam i ako baby chic štand bude prodajni da kupimo neke poofnice za jesen... A i mi ćemo u subotu do delte i ušća u poteru za zimskom garderobom...

Taman sam jutros htela da poručim neke poofnice a oni objavili da do 1. novembra ne primaju porudžbine. Pih.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 926
12.10.2011 14:59:22   
nela79
Treba Vanji da kupimo ortopedske cipele. Jel neko od vas to radio u skorije vrijeme? Kolike su cijene i koga (koju firmu) preporucujete za izradu?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 927
12.10.2011 15:00:21   
Jeca*
a da odes u Rudo da se konsultujes, pa da ti odrade uloske, koje mozes u bilo koje cipele? Jel to moguce?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 928
12.10.2011 15:00:46   
Jeca*
Ana, ali piše da mozes kupiti u njihovim radnjama

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 929
12.10.2011 15:01:35   
Ana RR
Piše, ali ovako mi je bilo lakše user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 930
12.10.2011 15:15:09   
nela79
IZVORNA PORUKA: Jeca*

a da odes u Rudo da se konsultujes, pa da ti odrade uloske, koje mozes u bilo koje cipele? Jel to moguce?

Za ovu mladju djecu se rade cipele, a kasnije se prelazi na uloske. Znam za Rudo i jos dve firme u Bg ali za ove u Rudom kazu da su im cipele mnogo krute (jesu ortopedske ali malo udobnosti nebi skodilo). Znam djecu kojim su njihove cipele zbog te krutosti pravile zuljeve.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 931
12.10.2011 18:57:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ja se nadam da u petak odemo na dečiji sajam i ako baby chic štand bude prodajni da kupimo neke poofnice za jesen... A i mi ćemo u subotu do delte i ušća u poteru za zimskom garderobom...

Mogu ti reći, da posle iskustva sa kupovinom patika, ja se više ne bih usudila da kupim ništa na temu obuće bez da joj probam, bez obzira što su nehodajuće. Patike koje smo kupili su takvog oblika i materijala da na nogama ne ostaju duže od 30 sekundi pa nam služe kao ukras u sobi...
Taman sam jutros htela da poručim neke poofnice a oni objavili da do 1. novembra ne primaju porudžbine. Pih.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 932
12.10.2011 19:01:55   
Sanjica26 RR
Ana jel si videla ove
Mozda ima nesto sto ti se svidja.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.10.2011 19:02:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 933
12.10.2011 20:09:59   
majathegreat
Mi smo baš danas išli da joj izmere stopala za ortopedske. Meni su skroz kul te spenserice. Izabrali smo neke crvene, pa ću ih fotkati kad budu gotove za nekih desetak dana.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 934
12.10.2011 20:52:22   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: Jeca*

off topic sam jer ima tema patofne, ali moram da napisem da su chicco patofne stvarno najbolje

U potpunosti se slažem. Samo njihove patofne kupujemo. I zimske čizme su im vrhunske. Skroz nepropustive.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 935
13.10.2011 9:44:59   
bebać
Evo naših novih patika, za promjenu sad smo uzeli NIKE a inače uvijek kupujem bijele ADIDAS:

user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 936
13.10.2011 12:31:07   
Anoniman
Naše jesenje cipele
user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 937
13.10.2011 18:26:29   
SUPER MAMA
IZVORNA PORUKA: nela79

Treba Vanji da kupimo ortopedske cipele. Jel neko od vas to radio u skorije vrijeme? Kolike su cijene i koga (koju firmu) preporucujete za izradu?

Mi nosimo ortopedske cipelice od sve proizvodjace koje postoje u Srbiji najbolje su ako smem da pisem Ortopedija UNA ako zelis dacu ti telefon.Rade od ciste koze i spolja i iznutra i veoma su udobne.
Mi nosimo bukvalno od godinu dana njihove cipelice i rezultati su vidljivi.Pretpostavljam da vam je fizijatar ili ortoped preporucio da nosite ortopedkse cipelice ali takodje moraju da navedu i dijagnozu kako bih oni znali kakve cipelice da izrade.
Da dodam da njihove cipele ne prave zuljeve ili slicno to mogu dokazite jer moja mala nosi ih najmanje 8h dnevno.

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 13.10.2011 18:27:51 >

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 938
13.10.2011 18:32:37   
SUPER MAMA
Za rudo i neke ostale proizvodjace koje prave ortopedske cipelice i pomagala mozes ih uzetii preko zdravstvenog osiguranja bez da ih platis.Ja ih nekoristim jer sam od ovih prezadovoljna a rezultati su viljivi i ne bih d amenjam i da se igram.To je moje misljenje.Njihove cipelice su 6500 dinara bilo koje jer oni formiraju cenu na godisnje nivo mislim na Ortopedija UNA.

Prvo vidi kakve ortopedske cipelice mu trebaju sigurno ima dijagnozu i sa tom dijagnozom ides i prave cipelice.Njih dobijas u roku od 7 do 10 dana.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 939
13.10.2011 19:52:36   
nela79

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Za rudo i neke ostale proizvodjace koje prave ortopedske cipelice i pomagala mozes ih uzetii preko zdravstvenog osiguranja bez da ih platis.Ja ih nekoristim jer sam od ovih prezadovoljna a rezultati su viljivi i ne bih d amenjam i da se igram.To je moje misljenje.Njihove cipelice su 6500 dinara bilo koje jer oni formiraju cenu na godisnje nivo mislim na Ortopedija UNA.

Prvo vidi kakve ortopedske cipelice mu trebaju sigurno ima dijagnozu i sa tom dijagnozom ides i prave cipelice.Njih dobijas u roku od 7 do 10 dana.

Hvala ti puno na odgovoru. Gledala sam im veb stranicu. Isla sam do fizijatra i on nam rece da vise niko preko fonda ne moze da dobije ortopedske cipele, osim djece sa cerebralnom paralizom. Rekli su nam da je dovoljno da odemo u jednu od tih firmi i da trazimo cipelice za ravna stopala.
A jesi gledala mozda modele Orto medica-e? Meni se cine malo ljepsi modeli kod njih ???

Direktna veza do poruke: 940
13.10.2011 21:15:52   
SUPER MAMA
Isla sam do fizijatra i on nam rece da vise niko preko fonda ne moze da dobije ortopedske cipele, osim djece sa cerebralnom paralizom.

E sto me nerviraju ovako fizijatri kad kazu ne moze.
Citaj draga ovo skinula sma ga sa RZZO.rs
Ортопедске ципеле
Да ли се ортопедске ципеле добијају о трошку осигурања?

Осигураници који због болести или деформитета стопала не могу да користе конфекцијску обућу имају право на ортопедске ципеле са улошцима о трошку здравственог осигурања.

Ортопедске ципеле са улошцима прописује изабрани лекар на основу мишљења два лекара - специјалисте физикалне медицине и ортопеда. Изузетак су једино ортопедске ципеле за елефантијазу.

Ово помагало прописује изабрани лекар на основу мишљења супспецијалисте васкуларне хирургије.

Образац се оверава у матичној филијали РЗЗО, уз оцену лекарске комисије о оправданости прописивања помагала.

Рокови трајања ортопедских ципела зависе од старосне доби осигураника. За младе до 18 година рок трајања ортопедских ципела је 12 месеци, а старији од 18 година ципеле добијају на годину и по дана

Moze se dobiti samo treba da ti pedijatar da obrazac to podnosis u socijalno izlazis pred komisijom i oni odlucuju.Mi smo dobili ali nismo koristili jer su mi ponudili preko Rudo ja odbila jer nisam htela da rizikujem.
bila sma kod ovih Orto-medikal ali meni licno nije mi se svidela sama cilepa jer peta nije bila stabilna ne bih da gnjavim sada jer imam mnogo da pisem o tome.\nije bitno model kako izgleda vec kako je napravljen od cega je napravljen cvrsta peta i onaj subnacionalni kljun nije napravljen kako treba dzaba ti sve to je onaj deo gde podize svodove nogice i formiraju se normalno.Da ne idem off...ja nisma menjala jer nisma htela da rizikujem stavicu ako nije problem sliku ovde od zadnje monikine cipelice kako izgledaju.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 941
15.10.2011 19:57:15   
Anoniman
Evo naših patika i čizama:

user posted image

Direktna veza do poruke: 942
19.10.2011 0:03:46   
Jele

IZVORNA PORUKA: Jele

Jel' bio neko skoro u Rumi u Naturinovoj radnji? Zanima me jel' stigla nova kolekcija i cene...

Bili smo pre neki dan u Rumi i kupili dva para cipelica. Jedne poluduboke postavljene vodonepropusne za 1900 dindži i druge jesen-proleće varijanta, poluduboke za 2700 (nova kolekcija). Izbor brojeva 27 i 28 je baš mali, skoro sve im se rasprodalo.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 943
19.10.2011 7:22:27   
Lu
Da je meni ovakve čizmice kao od gae_gr user posted image
Danas idem svom dečku tražiti čizmice, kaže da mu je hladno u cipelamauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 944
19.10.2011 9:37:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Da je meni ovakve čizmice kao od gae_gr user posted image
Danas idem svom dečku tražiti čizmice, kaže da mu je hladno u cipelamauser posted image

Mi smo naše kupili u Zari.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 945
19.10.2011 9:43:55   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Lu RR

A ja sve kontam - rano je za zimske čizme? A možda i nije... Andrej ima samo patike i gumene čizme. Prosto ne znam kad bi nosio duboke cipele, kad je samo u trenerkama.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 946
19.10.2011 9:52:59   
Snelle
Ja sam sinoć našla fenomenalne gojzerice za L u Baldinu, ali nemaju veličinu 23 pa moramo da sačekamo da im stigne nova tura user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 947
20.10.2011 8:58:11   
Lu
Alex ja mislim da je vrijeme za čizmice-gležnjerice, evo još danas najavljuju kišu pa snijeguser posted image
A pogotovo to što mi je on rekao da mu se noge smrzle a inače nije neka smrzlica.
Evo kupila sam ove za grad i ove za sniježne radostiuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 948
20.10.2011 9:19:32   
*Alexx*
Ništa, ode ostatak plate za vikend user posted image Mi ćemo Geox, jako smo bili zadovoljni prošle zime, pa ne menjamo.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 949
20.10.2011 9:21:28   
Lu
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mi ćemo Geox, jako smo bili zadovoljni prošle zime, pa ne menjamo.

user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here