|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
8.10.2011 20:24:28   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: vukosava

Nasla sam danas ovu kombinaciju carapica i cipelica. Imaju gumeni djon a gore carape. Zovu ih "skidders" klikni

Sjajna stvar! Mi samo u tome po kući otkada je prohodao.
Danas smo mu kupili poluduboke cipelice Geox br. 27. Platili smo ih 5500 što je baš povoljno, a najviše su nam se svidele. Meni se modeli koje Ciciban ima retko svidjaju, a Kickers kupujemo ssmo u inostranstvu jer je ovde očajna ponuda. Ovo nam je treći uzastopni par Geox-a. Baš sam zadovoljna njima.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 901
8.10.2011 23:32:02   
Jele
Jel' bio neko skoro u Rumi u Naturinovoj radnji? Zanima me jel' stigla nova kolekcija i cene...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 902
9.10.2011 22:57:26   
NadaR
IZVORNA PORUKA: Petkovici

Koje ste cipelice kupili bebi kad je prohodavala? Kao i u svemu, i ovde postoje dve struje pedijatara sa razlicitim savetima... Ja se dvoumim izmedju "Cicibana"i "Pedipeda", pa me interesuje kakva su vasa misljenja i iskustva!

IZVORNA PORUKA: mirjanica

Isto i ja, mada imam jos vremena do prvih cipelica ali vec o tome razmisljamo...

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 903
9.10.2011 23:06:06   
Anoniman
Prve Lukine cipelice su bile Polino, ali tada još nije hodao, bio je u šetalici. Prohodao je u Ciciban Soft sandalicama, i do prošle zime sam mu kupovala isključivo Ciciban, prezadovoljna sam, ali mnogo su bre skupi. Prošle godine smo kupili Pavle, i odlične su. Za zimu planiram Luki da kupim Baldino cipele, imaju fenomenalne duboke!
Marku sam prve, za šetalicu, kupila Polino. Onda sam kupila neke no-name sandalice u Grčkoj na letovanju, u njima je bio i u šetalici, a i već hodao mimo nje (držeći me za ruke). Onda sam sad za zimu kupila Polino, i za kući patofnice Baldino.
Moj problem sa Cicibanom sve vreme je taj što imaju malo modela za decu sa visokim risom, a moji obojica ga imaju.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 904
11.10.2011 12:39:44   
IVA 11
Patofne 
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 905
11.10.2011 12:58:07   
Ana RR
Kako su blesave user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 906
11.10.2011 15:10:09   
marija32
Medene suuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 907
11.10.2011 15:18:01   
Jeca*
user posted image  divne su
mi smo prosle godine imali ovakve, isto chicco

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 908
11.10.2011 15:19:39   
Jeca*
off topic sam jer ima tema patofne, ali moram da napisem da su chicco patofne stvarno najbolje (ili te ili one o kojima sam pisala u temi "Dr Luigi")
luka je imao i ove i njih je obozavao jer su toliko bile meke i tople da stvarno nemam reci

user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 909
11.10.2011 15:21:13   
Sanjica26 RR
Uh super su. Moram Teodori da kupim neke patofne, jer je kod nas pod hladan. A, ona non stop set_a i puzi. A, nogice su joj stalno hladne.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.10.2011 15:22:00 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 910
11.10.2011 15:25:07   
madre
jeco, a po cemu su najbolje?
ja sam dugo trazila patofne i na kraju uzmem cicibanke
user posted image
cini mi se da je ovaj prednji deo preterano dubok, pa ne moze lepo da savije nogicuuser posted image
sve u svemu, nisu loseuser posted image
a ovo su nase stare (male)
user posted image i nove (velike)user posted image patike
user posted image

< Poruku je uredio madre -- 11.10.2011 15:28:30 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 911
11.10.2011 15:30:40   
madre
ove ivine su dobre, izgleda da je kod njih taj prednji deo isecen, da bi slobodno mogao da savija nogu, čučne... a uz to su skroz ludeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 11.10.2011 15:31:56 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 912
11.10.2011 15:30:44   
Jeca*
ja sam vec pisala da je meni sin padao u ciciban cipelama ili patofnama...toliko su tvrde, on krene da hoda, ne savije mu se stopalo i padne. Od kako smo presli na chicco i druge, svanulo nam je. Ove chicco mozes maltene da zguzvas dlanom koliko su meke. I to onda detetu izgleda kao da je boso, a ustvari mu zastiti nogicu ako zgazi neku igracku i utopli je da ne hoda bos po parketu

Robin Sharma

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 913
11.10.2011 15:35:20   
Jeca*
izvinjavam se modovima
prebacila sam sve u temu patofne

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 914
11.10.2011 15:36:27   
madre
OT: lele, pa nama je bogdan pao pre neki dan kada sam mu prvi put obula ove patofne i rasekao gornju usnu, krvario je 3 satauser posted image
videla sam ja da na njima nesto ne stima, ali nisam najsigurnija stauser posted image

a gde kupujete chicco obucu?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 915
11.10.2011 16:01:43   
Ana RR
Mame, da vas pitam nešto, kako idu ti brojevi obuće? Ja bih da naručim Marku patike nehodalice ali nemam pojma koji broj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 916
11.10.2011 17:42:06   
nela79
Mislim da su obicno te prve cipelice 19. Pa ti vidi :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 917
11.10.2011 17:52:52   
Anoniman
Ana, ono što sam ja za Nevenu gledala od proizvođača do proizvođača variraju i oznake veličine za nehodajuće cipele i patike. Patike koje smo kupili su kao od 4 go 8 meseci, (ponuđeno je bilo 0-4, 4-8 i 8-12) cipele koje smo gledali su se nudile u opcijama 0-6 i 6-12 meseci, onda varijacije sa brojevima od 13 pa na gore... Tako da je najbolje da odeš sa njim da mu probaš, tako ću bar ja kad konačno budem kupovala cipelice za jesen, nadam se u petak...

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 918
11.10.2011 18:33:26   
Jeca*
madre, ja ili direktno u chicco-u ili u apotekama (cesto imaju te ili dr luigi patofne). Ne znam u kom si gradu pa da te posavetujem gde da trazis

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 919
11.10.2011 19:25:37   
Ana RR
Mi ćemo u subotu do Ušća ili Delta sitija pa ću videti šta tamo ima od tih nehodajućih cipelica/patikica. A sad sam se setila da je jedne dobio, nisam ih ni otpakovala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 920
11.10.2011 19:44:03   
Anoniman
Ja se nadam da u petak odemo na dečiji sajam i ako baby chic štand bude prodajni da kupimo neke poofnice za jesen... A i mi ćemo u subotu do delte i ušća u poteru za zimskom garderobom...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 921
11.10.2011 21:05:04   
marija32
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi ćemo u subotu do Ušća ili Delta sitija pa ću videti šta tamo ima od tih nehodajućih cipelica/patikica. A sad sam se setila da je jedne dobio, nisam ih ni otpakovala user posted image

Nama su prve bile Nike, air max, br 19

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 922
11.10.2011 21:30:44   
Lu
IZVORNA PORUKA: madre

OT: lele, pa nama je bogdan pao pre neki dan kada sam mu prvi put obula ove patofne i rasekao gornju usnu, krvario je 3 satauser posted image
videla sam ja da na njima nesto ne stima, ali nisam najsigurnija stauser posted image

Ti stvarno misliš da je to zbog tih papicauser posted image
Moje dijete nosi ciciban 5. godinu i nije nikad pao u njima na način da bi ja za to okrivila papu ili cipelicu (da je izvrnuo nogicu ili zakačio prednjim dijelom).
Naravno da se ne sviđaju svima ali to ne znači ni da su loše, evo ja nemam potrebu ni namjeru da mjenjam djetetu marku obuće, zadovoljna sam jer je obuća, udobna, stabilna, ljepljena+šivana, ne usmrdi se nogica u njima kao recimo u patikama. Jedino što je "mana" što možda nemaju veliki izbor modela kao druge marke ali meni je to najmanje bitno naspram svega ostalogauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 923
11.10.2011 21:55:34   
marija32
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Jedino što je "mana" što možda nemaju veliki izbor modela

Jeste, kao za babe i dede posle 5 godineuser posted image  I ja sam odana cicibanu, doduse cerka vise ne, jer za veliku decu su grozne( mada su im prosle godine cizme zimske bile extra za devojcice)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 924
11.10.2011 22:25:05   
IVA 11
Ja Chicco kupujem u Enci Menciju, ovdje kod nas. Mi samo jedne Ciciban imamo, i jedino tim modelom sam zadovoljna...Sjutra mi stizu Froddo duboke cipelice, nadam se da cemo biti zadovoljni kvalitetom.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here