|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
11.6.2009 22:14:10   
vodolija 82
ne znam sta da kazem,Dunjiceuser posted image svi kukaju od bele kuge, anabili nenormalne cijene.

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 276
11.6.2009 22:15:11   
Sneža

IZVORNA PORUKA: dunja

jaco user posted image user posted image user posted image , kada sam te cula....najezila sam se skroz pa kako cu ja....ako ne uspe iz prve o trosku drzaveuser posted image

E pa stvarno će te sve redom dobiti batine!!!
Neću više da vas čujem sa takvim kukanjem(ovo se ne odnosi na Vodoliju,ona žena pokušava i dalje i ne kuka!)

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 277
11.6.2009 22:17:06   
dunja RR
moram da nadjem novi posao i onda krecem, evo Snezo stala sam mirno i slusam komandeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 278
11.6.2009 22:18:55   
Sneža
user posted image user posted image
user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 279
11.6.2009 22:21:21   
vodolija 82
tako je Snezo,ja stvarno idem do kraja,sve dok ne dobijemuser posted image jedino me strah,da mi ova stimulacija ne unisti jajnike,a ostalo moram i hocu

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 280
12.6.2009 21:34:36   
vodolija 82
Jaco kakvi su sad problemi,kako idu pripreme,samo se drzi...a sta mislis mogu li nam zaista ove stimulacije poremetiti jajnike i kad si pocela pratiti hormone,posto meni nisu pratili?

Direktna veza do poruke: 281
12.6.2009 21:36:50   
vodolija 82
jacka opet si mi pobeglauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 282
12.6.2009 21:38:57   
Jacaca
Nisam evo mene trazim te.

Direktna veza do poruke: 283
12.6.2009 21:40:48   
vodolija 82
e pa tu samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 284
12.6.2009 21:42:08   
vodolija 82
sta nam jeb sa Izabellom,dal)je pocela sa pripremamauser posted image

Direktna veza do poruke: 285
12.6.2009 21:44:23   
Jacaca
IZVORNA PORUKA: neica

Pa ova devojka je bez jajovoda ostala trudna i celu trudnocu mora da lezi.Nemam razloga da te lazem.

Devojka koja ti je pricala nije nesto razumela, pa ti je pogresno prenela, mila niko bez jajovoda ne moze da bude trudan.

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 286
12.6.2009 21:45:04   
vodolija 82
ti meni nista ne odgovaras???

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 287
12.6.2009 21:46:04   
Jacaca
Nemam poima, ni slovenka nam se nije javila da li joj je uspelo? Bas su neke? Krenula je ja mislim sa kontracepcijom ako ne gresim.

Direktna veza do poruke: 288
12.6.2009 21:47:20   
vodolija 82
ko bi slovenkauser posted image nisi mi odgovorila za hormone,a imas i pp

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 289
12.6.2009 21:52:06   
Jacaca
IZVORNA PORUKA: Verus

GLUPOSTI!! Sestra prica iz guzice! Nemojte misliti da ako su sestre ili cak i dr. d sve znaju! uf sto me to ljuti.  Moja prijatejica je radila VT od 3 embriona, se jedan zakacio,. Rodila je zdravu, lepu cerkicu vaginalno uz pomoc epidurala.  Dete je extra pametno i extra napredno!
IZVORNA PORUKA: dunja

imam jedno pitanjce za vas iskusnije na ovoj temi; meni ostaje da pokusam sa vto, posto prirodnim putem ne mogu zatrudneti.....u bolnici posle operacije sestra u sok sobi mi rece u jednom trenutku - nicim izazvana da cu kada se budem poradjala morati na carski rez....ja pitam a zasto-) a ona ce:- da se beba ne bi mucila jer bebe zacete uzpomoc vto moraju na carski rez zato sto su asetljivije nego bebe zacete prirodnim putem( pri tom ja jos nisam ni pocela da se pripremam, tek se oporavljam od laparaskopije vise psihicki negi fizicki)....

nemam nista protiv " carskog" ako bas mora.... ali jel vam poznato da se posle uspesne vto mora na carski...

Imas istu ovakvu moju poruku u crticama negde Mart. Meni su draga isto rekli, da se sve bebe zacete vto poradjaju carskim rezom a ja sam se usruser posted image  od straha jer se bojim cr.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 290
12.6.2009 21:52:47   
Jacaca
Odoh na hormone da vidim pitanje nisam videla?

Direktna veza do poruke: 291
12.6.2009 21:54:23   
Jacaca
IZVORNA PORUKA: vodolija 82

Jaco kakvi su sad problemi,kako idu pripreme,samo se drzi...a sta mislis mogu li nam zaista ove stimulacije poremetiti jajnike i kad si pocela pratiti hormone,posto meni nisu pratili?

Mila ne razumem kako nisu ti pratili hormone? Mislis u toku VTO ili ranije?

Direktna veza do poruke: 292
12.6.2009 21:54:55   
vodolija 82
ne znam ali moj doktor kaze kad smo pricali o tome,da je to apsurdno,da kad zeni uspe vto,onda se tretira kao normalna trudnoca i da porod zavisi od same zene,jedino ako su u pitanju dvojke ili trojke onda se ide na cr,a kad je jedno ako se zena normalno otvori ide prirodno,pauser posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 293
12.6.2009 21:58:05   
vodolija 82
ne nisu mi pratili hormone osim na samom pocetku kad sam ih donela prvi put,posle mi nista nije trazio a tebi?moram da znam cisto da ga pitam kad odem kod njega i nije mi se svidjelo sto ubacuje drugi dan plod,kao to nema veze kad se idealno oplode kao u tvom slucaju,stvarno ne znam sta da mislim

Direktna veza do poruke: 294
12.6.2009 22:21:24   
Jacaca
Meni prati svaki put kada idem na UZ vadim prvo ujutru estradiol pa onda po podne na pregled. Koliko znam tako svima radi, pitaj Snezu da li su njoj to radili, nemam poima pa da mi to nije uradila ne bi ni znala da ne reagujem na gonal. Koliko sam na netu citala dnevnik VTO svima su stalno vadili krv, nemam poima?

Direktna veza do poruke: 295
12.6.2009 22:22:53   
Jacaca
Vodolijo a koji dan se inace ubacuje, ja i ne znam kada je idealno?

Direktna veza do poruke: 296
12.6.2009 22:24:11   
Jacaca
Snezo jesu li tebi vadili krv i pratili hormone? VODOLIJO gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 297
12.6.2009 22:28:43   
vodolija 82
ili 3 ili 5 dan,a evo upravo sam saznala jedna zena koja se trudi kao ja,na kraju je radila neku toksino plazmu,tako nekako i tu su joj nasli neku bakteriju koja ubija plod,a na ovim obicnim briseva se ne vidi...sad cu sve ispitati mog dr.jer stvarno vise ovo me ubija.

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 298
12.6.2009 22:29:46   
vodolija 82
gogi 37 je pisala da su njoj ubacili 5 dan i rodila je dvojke,a Snezi su 3 i uspelo je,ali jbg.

Direktna veza do poruke: 299
12.6.2009 22:46:55   
Jacaca
Ne znam nista o tome, zbog cega se ubacuje tako kasno, ja stvarno to nisam pratila, procitacu na dnevnicima, mislim da je i tamo treceg dana vracano.

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here