|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
10.6.2009 20:43:25   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja

IZVORNA PORUKA: neica

Izvini sto pitam zasto ti ne mozes prirodnim putem da ostanes trudna?

izvadili su mi u petak oba jajovoda...

pojela ih je endometrioza, dr nikada nije video takav slucaj, a otisla sam na operaciju tako sto sam sama insistirala....dr-i su govorili opusti se, svi nalazi bili super i kod mene i mm a eto kada su me otvorili -  sta nadjose, hvala Bogu janjnici i materica su u odlicnom stanju...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 251
10.6.2009 20:49:29   
neica
Meni su Dr. rekli u avgustu (kada su mi radili produvavanje jajnika) da nikada prirodnim putem necu da mogu da ostanem trudna i rekli su mi da samo pomocu vestacke oplodnje mogu da imam decu a ja u decembru ostala trudna bez vestacke oplodnje!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 252
10.6.2009 20:50:38   
dunja RR

Meni su Dr. rekli u avgustu (kada su mi radili produvavanje jajnika) da nikada prirodnim putem necu da mogu da ostanem trudna i rekli su mi da samo pomocu vestacke oplodnje mogu da imam decu a ja u decembru ostala trudna bez vestacke oplodnje!

da draga ali ti si imala jajovode, ja ih vise nemam.....

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 253
10.6.2009 20:53:11   
neica
Bila sam sa devojkom u bolnici koja nije imala jedan jajnik i nije imala oba jajovoda pa je prirodnim putem ostala trudna a rekli su joj da prirodnim putem nece moci da ostane trudna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 254
10.6.2009 20:53:47   
dunja RR
jajovodi su mi bili ptetvoreni u dva lavirinta, naduvena sa ogromnom kolicinom tecnosti koja je spirala oplodjene jajne celije , za to sam i krvarila non stop izmedju user posted image , i isti ti jajovodi suse lepili za creva....tako da kazu da sam jos malo cekala jedva bi mi spasli zivu glavu...zbog sepse  i sl.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 255
10.6.2009 20:54:53   
dunja RR

Bila sam sa devojkom u bolnici koja nije imala jedan jajnik i nije imala oba jajovoda pa je prirodnim putem ostala trudna a rekli su joj da prirodnim putem nece moci da ostane trudna.

bez jajovoda niko ne moze zatrudneti..........

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 256
10.6.2009 20:56:45   
neica
Pa ova devojka je bez jajovoda ostala trudna i celu trudnocu mora da lezi.Nemam razloga da te lazem.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 257
10.6.2009 21:12:42   
mihi
Neice, lepo kaže Dunja. Znaš kako ide jajna ćelija se oslobodi iz jajnika, ulazi u jajojovod gde se spaja sa spermatozoidima, oplođena jajna ćelija se spušta kroz jajovod u matericu i tu se implantira embrion. Kada nema jajovoda nema anatomske mogućnosti da dođe do oplodnje jedini put je In vitro i embrion tj više njih se vraćaju u matericu.

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 258
10.6.2009 21:15:35   
neica
Razlog da vas lazem nemam a sa tom devojkom sam lezala u istoj sobi i ispricala mi je celu njenu pricu.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 259
10.6.2009 21:16:11   
dunja RR

Pa ova devojka je bez jajovoda ostala trudna i celu trudnocu mora da lezi.Nemam razloga da te lazem.

nisam ni mislila da lazes draga, samo mozda nisi dobro culea ali evo Mihi nam je objasnila lepo.....

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 260
10.6.2009 21:17:31   
dunja RR

Razlog da vas lazem nemam a sa tom devojkom sam lezala u istoj sobi i ispricala mi je celu njenu pricu.

veruj mi da bih volela da si u pravu....toliko bih volela.....ali moja sudbina je drugacija..user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 261
10.6.2009 21:20:42   
mihi
Dunja važno da su janici materica dobri, i da Vam VTO uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 262
10.6.2009 21:22:06   
neica
Ovde svakakvih slucajeva ima za koje ni Dr. ne mogu da veruju jer tako nesto ni u knjigama ne postoji

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 263
10.6.2009 21:23:44   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: mihi

Dunja važno da su janici materica dobri, i da Vam VTO uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

hvala ti dragauser posted image , i ja se nadam...strah me zato sto se endometrioza uvek vraca...a pogotovu u mom najgorem slucaju.....ako ne uspem iz prve....ma necu o tome ni da razmisljam...strah me da mi janici opstanu da i njih ne napadne endometrioza,,, levi je vec nacet, desni dobar..

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 264
10.6.2009 21:34:11   
mihi
Posle kiše uvek dolazi sunceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 265
10.6.2009 21:51:57   
dunja RR

bez jajovoda niko ne moze zatrudneti..........

mislim ne moze prirodnim putem

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 266
10.6.2009 22:41:22   
vodolija 82
DUNJICE DEFINITVNO JE DA NE MOZE ,ALI NE TREBA SE UBEDJIVATI,JER nEICA SIGURNO NIJE DOBRO CULA...A NEMOJ MISLITI NEGATIVNO,VJERUJ MI RADOVACEMO SE I MI USKORO,SAMO DA DODJEMO NA RED,VIDIS DA SVE IDE TAKO,PRVO STARIJE FORUMASICE(NE MISLIM PO GOD),PA ONDA MI,LJUBIM TE!

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 267
11.6.2009 19:31:04   
vodolija 82
gde mi je Izabela,sta je s'njomuser posted image draga javi seeeee

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 268
11.6.2009 19:44:41   
neica
Zdravo devojke!Ima li koga?user posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 269
11.6.2009 20:16:42   
Verus
GLUPOSTI!! Sestra prica iz guzice! Nemojte misliti da ako su sestre ili cak i dr. d sve znaju! uf sto me to ljuti.  Moja prijatejica je radila VT od 3 embriona, se jedan zakacio,. Rodila je zdravu, lepu cerkicu vaginalno uz pomoc epidurala.  Dete je extra pametno i extra napredno!

imam jedno pitanjce za vas iskusnije na ovoj temi; meni ostaje da pokusam sa vto, posto prirodnim putem ne mogu zatrudneti.....u bolnici posle operacije sestra u sok sobi mi rece u jednom trenutku - nicim izazvana da cu kada se budem poradjala morati na carski rez....ja pitam a zasto-) a ona ce:- da se beba ne bi mucila jer bebe zacete uzpomoc vto moraju na carski rez zato sto su asetljivije nego bebe zacete prirodnim putem( pri tom ja jos nisam ni pocela da se pripremam, tek se oporavljam od laparaskopije vise psihicki negi fizicki)....

nemam nista protiv " carskog" ako bas mora.... ali jel vam poznato da se posle uspesne vto mora na carski...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 270
11.6.2009 20:18:20   
Verus
dunja mila...sve se pitam sta je sa tobom,a nisam ni zavirivala u ovu temu, jedva stignem nekada bar da vam se javim.  Napred samo, sada kad budes mogla vto da odras, bice to sve ok!  bitno je da imas jajne celijiceuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 271
11.6.2009 20:30:56   
dunja RR
cao Veruskice, kako si mi?

sto se tice " carskog", danas sam bila da vadim konce i dr koji me operisao mi je rekao da u mom slucaju mora carski, a inace je veliki protivnik cr, ali dobro neka bude samo da ja zatrudnim daj Boze....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 272
11.6.2009 22:05:55   
Jacaca
user posted image user posted image Vodolijice draga ti me najvise zoves, nemam dobre vesti 4 dan stimulacije gonalom nemam dobru reakciju, estradiol mi je tek 56 a to je nista, pojacala mi je na cetiri dnevno plus supefact, popizdela sam prvo sto nisam dobila menopur obzirom na moje godine, vec gonal, tacno sam znala da nece biti dobro, a ove cetiri pise na kutiji da ne sme, tako da strahujem od hiper stimulacije, totalno sam razocarana, a da ti ne pricam i o cenama leka, prva tura 82 000 a sada dokupila za 37 000 a saznala sam i cenu vto postupka ona je 180 000, ja vise nemogu da zaradim koliko toga treba, ali to nije neki problem, najveci je sto sam ja svaku nadu izgubila. Taso kopiracu u vto.user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 273
11.6.2009 22:09:53   
dunja RR
jaco user posted image user posted image user posted image , kada sam te cula....najezila sam se skroz pa kako cu ja....ako ne uspe iz prve o trosku drzaveuser posted image

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 274
11.6.2009 22:12:54   
vodolija 82
jao Jaco bas mi je zaouser posted image a reci mi koji dan si radila hormone posto si pocela primati terapiju,a gonal sam i ja primala,kakve veze obn ima sa godinama?doduse ja sam prvo uzela pen gonal od 900,pa dva puta pen od 300 i jedan od 75,izasli me oko 700 eura,sa diferelinom oko 830 eura,a postupak je bio 1800.uzas

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here