|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vestacka oplodnja
28.5.2009 21:49:48   
mihi
Bravo vodolija čekamo user posted image  i user posted image  i user posted image .

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 226
29.5.2009 21:05:33   
Sneža
ma sta bude bice,ne mogu nista promjeniti,jos da samo malo brze prolaze dani,nego znas sta me zanima,posto je on meni ubacio tri embriona,pa ako se recimo samo jedan ugnijezdi a ovi ne ili se dva da a jedan ne,sta se desava kojim putem oni izlaze iz materice,to mi nije jasno?
Vodolijice da ti odgovorim sa malim zakašnjenjem:oni embrioni što se ne "zakače",iscure pa ti na gaćicama bude malecna tačkica krvi,ili prosto ostane na zidu materice.

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 227
2.6.2009 15:42:44   
vodolija 82
joj Boze kako su dani spori,a kako se priblizava dan kad trebam dobiti tako sam nervozna,samo se nadam da jre to normano i da su moji embrioni tu i da se razvijajuuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 228
2.6.2009 15:45:55   
Sneža
user posted image user posted image user posted image tako razmisljaj,nego sta nego su tu!!!

superbrzasnežaheroj

Direktna veza do poruke: 229
2.6.2009 18:17:27   
izabella
Jaco i Vodolijice mi smo mislima uz Vas. Drzimo fige user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 230
2.6.2009 21:38:18   
Jacaca
Hvala Izabela, Vodolijice, kako si mi danas, navijam svim srcem, pa znas da smo se dogovorile da u septembru prosetamo stomake po Budviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izabella)
Direktna veza do poruke: 231
2.6.2009 21:39:36   
Jacaca
Izabela kada ti kreces u akciju? Snezo, kako kod tebe ide dalje?

(odgovor članu izabella)
Direktna veza do poruke: 232
2.6.2009 22:00:13   
Sneža
Jaco user posted image user posted image
Draga stalno mislim na tebe!!!
Što se tiče nas,malo smo stopirali sve,MM treba da počne piti neke koktele od aloje,doktori garantuju uspeh kod podizanja kvaliteta i progresivnosti sperme,pa ćemo videti.

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 233
2.6.2009 22:03:51   
sosa
cao devojkeuser posted image
snezo,mozes li mi molim te napisati koja je to aloja i kokteli....?

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 234
2.6.2009 22:06:26   
Sneža
Soso,čim budemo dobili sve to pisaću o tome,mogu ti na pp poslati br telefona gde se možeš raspitati.

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu sosa)
Direktna veza do poruke: 235
2.6.2009 22:08:53   
sosa
moze snezo,volela bih i to da znam...hvala unapreduser posted image
kako si?
ja cekam jos par dana da vidim da li je insem uspela...
mnogo sam nestrpljiva....radila sam test 9 dana od insem.i bio je negativan naravno...moram da cekamuser posted image

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 236
2.6.2009 22:13:30   
Sneža
Drži se draga,strpi se još malo,veruj mi znam kako je to čekati,ja sam se bukvalno UCRVALA čekajući 14 dana,to je valjda najgori deo svega togauser posted image

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu sosa)
Direktna veza do poruke: 237
5.6.2009 22:17:08   
Jacaca
Najgori je negativan test, puno gori i od cekanja. Ja sam danas 13. supefact primila, 2.06. sam dobila a sutra 6.06. idem da vadim krv pre podne, pa sa rezultatom kod Ivanovicke u 14h tada ce mi reci koliko menopura dnevno trebam da primam? Tako da nemam poima kada ce po ovome transfer da bude, naravno ako proizvedem dovoljno jajnih celija.

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 238
5.6.2009 22:24:23   
vodolija 82
MA HOCES,MORAS...joj ja se nesto jezim od menopura,mene je unistio prva dva puta,joj ubi me iscekivanje,svako malo trcim u vc,cim osjetim curkanje,traumiram se sou od meneuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 239
7.6.2009 20:24:13   
izabella
Vodolijo javi se da cujem sta ima novo. Kad ono radis betu? 

Direktna veza do poruke: 240
7.6.2009 22:57:33   
vodolija 82
ujutro dragauser posted image

(odgovor članu izabella)
Direktna veza do poruke: 241
7.6.2009 23:03:11   
izabella
Juhuuuuu jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 242
8.6.2009 22:29:12   
izabella
Jaco ja krecem sa terapijom (kontracepcija) 26.06. ako dobijem 21.06. Jos sam daleko ali jedva cekam da krenem. Kako si ti? Kako podnosis terapiju? Kad ti rade aspiraciju? 

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 243
8.6.2009 23:03:00   
Jacaca
Draga iznenadila sam se jer mi nije dala menopur nego gonal ti dnevno i smanjen supefact na 0,2 dnevno. VODOLIJA JAVI SE

(odgovor članu izabella)
Direktna veza do poruke: 244
9.6.2009 17:13:19   
vodolija 82
Jaco ja sam se juce javila,a i pisala sam ti pp,od moje oplodnje nista,nije uspela,ne moram pricati kako se osecam,nego moram nekako smoci snage izdici se i krenuti dalje,znas sve sto me ne ubije ojaca me,valjda ce i msad biti takouser posted image Drzim ti fige,nadam se da ces bar ti uspeti,ma morasuser posted image ja za tri meseca skupljam pare i krecem ponovo od treceg ciklusa,to pada priprema od avgusta,uh ove muke ne daj Boze nikom!

(odgovor članu Jacaca)
Direktna veza do poruke: 245
9.6.2009 17:15:21   
vodolija 82
IZVORNA PORUKA: izabella

Jaco ja krecem sa terapijom (kontracepcija)

drzim fige izabella,da bar vama dvema uspe,navijam od srca

(odgovor članu izabella)
Direktna veza do poruke: 246
10.6.2009 20:13:15   
dunja RR
imam jedno pitanjce za vas iskusnije na ovoj temi; meni ostaje da pokusam sa vto, posto prirodnim putem ne mogu zatrudneti.....u bolnici posle operacije sestra u sok sobi mi rece u jednom trenutku - nicim izazvana da cu kada se budem poradjala morati na carski rez....ja pitam a zasto-) a ona ce:- da se beba ne bi mucila jer bebe zacete uzpomoc vto moraju na carski rez zato sto su asetljivije nego bebe zacete prirodnim putem( pri tom ja jos nisam ni pocela da se pripremam, tek se oporavljam od laparaskopije vise psihicki negi fizicki)....

nemam nista protiv " carskog" ako bas mora.... ali jel vam poznato da se posle uspesne vto mora na carski...

Direktna veza do poruke: 247
10.6.2009 20:18:00   
neica
Izvini sto pitam zasto ti ne mozes prirodnim putem da ostanes trudna?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 248
10.6.2009 20:19:46   
mihi
Ma može Dunja nego su to bebe do kojih se jedva dođe pa ne žele ništa da rizikuju!!!!!

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 249
10.6.2009 20:40:30   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: neica

Izvini sto pitam zasto ti ne mozes prirodnim putem da ostanes trudna?

izvadili su mi u petak oba jajovoda...

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here