Anoniman
|
srna, evo jedan i od mene. a ja sam se tebe setila na porodjajnom stolu. setila sam se onoga sto si pricala, sta da radimo da bi se beba spustila. hvala ti na iscrpnom odgovoru... ali ja mislim da nije u pitanju sor jer ga moja beba nema. dr joj je vise puta gledala usta i jezik i kaze da mozemo povremeno da cistimo, ali da ona nema sor. sigurna sam da to ima veze sa nestajanjem i vracanjem mleka, pa ponovnim nestajanjem, pa vracanjem.. pisala sam sta mi se desava. mleko mi se jako smanji na dan, dva, jedva ga ima... pa se onda vrati. bude ga i previse, budem sva mokra nocu, po 3 spavacice promenim. kada ga nije bilo davala sam bebi da sisa svaki sat, cak i na pola sata i tada su me bradavice pocele boleti, verovatno jer je ona preterala sa stimulisanjem. kada mi mleko nadodje, pocnu da bole ti kanali, nemam pojma od cega, valjda od tog priliva mleka. nije to neki jak bol vise onako zackanje, ziganje povremeno, obicno posle podoja, pa prodje. samo mi je sve to cudno sto mi se desava, jer me grudi nisu bolele ni na pocetku, kada su bile tvrde kao kamen, po izlasku iz porodilista. sad su mekane, opipavam ih povremeno,ali nikakve otvrdline ne mogu da napipam. kada mi se bas prepune, ima ih ali posle podoja kad beba posiki mleko nestanu. sto se tice cajeva.. ja sam kuvala kao i crvenkapica cajeve koje sam kupovala u prodavnici zdrave hrane. ja sam na 800 ml vode stavljala po 1 kafenu kasisicu kima, komoraca i anisa. ali desavalo mi se da mi pritisak malo skace, pa nisam znala da li je od toga, posumnjala sam na caj. stavrno je sve prestalo kada sam prestala da ga pijem, tako da ne znam, mozda je imalo neke veze. pored toga, u isto to vreme moja beba je dobila proliv, pa sam se ja uplasila da joj je to od toga, da je mozda bilo prejako za nju..i prestala. sad pijemo biogaia kapi, plus ja pijem hip caj i cini mi se da joj je stvarno puuuuno bolje!! videcu da kupim te tablete u apoteci, ako ponovo primetim da mlekce manjka.
|