|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
14.10.2011 11:02:20   
Anoniman
hvala puno, u betaniji sam.
jel ti bilo dovoljno 2 spavacice?

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1276
14.10.2011 11:07:09   
bubulence
moj savet je da poneses bar 3. znaci u jednoj se poradjas, drugu obuces posle tusiranja, a posto je tamo pretoplo (zbog beba naravno), trebace ti bar jos jedna jer ces se cesto tusirati.  a ako ti zatreba i jos koja tm moze da ti donese.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1277
14.10.2011 11:27:54   
jance
ja sam se spakovala, i mislila sam da ce torba da bude prevelika a jedva je stalo da budem iskrena! a nisam spakovala nista puno vise, ekstra pakovanje mrezastih sto znaci 4kom plus ono jedno pakovanje za porodjajnu salu i bade mantil, sve ostalo je tacno po spisku... a torba izgleda ko da idem na zimovanje...
moj problem jeste taj sto nisam sigurna da cu moci da se oslonim na mm da mi donese sta mi jos bude trebalo jer ko zna kakva ce tu biti situacija ( i naravno on je u tim situacijama totalni pogub ma kolko da ga ja spremala za sve) sveki nece movci isto (jer nema mene da je vozim do grada) a za sve ostale se ni priblizno ne nadam...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1278
14.10.2011 11:35:44   
bubulence
jance samo ti spakuj sve sto ti treba, neka torba bude velika, ima mesta, nije bas onako kako su govorili u skolici (bar nama). a koliko si to ulozaka ponela? nisam bas razumela. njih i podmetaca ti treba najvise

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1279
14.10.2011 11:38:45   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: BlackBetty

a spavacica?

U DM dobijaš njihovu spavaćicu, ne daju da se donosi od kuće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1280
14.10.2011 11:40:26   
Anoniman
pogledala sam celu azbuku roditeljstva. pa, skoro celu, stigla sam do aprila ove godine. glavna iz betanije kaze da se ne pakujemo kao za zimovanje, porodica moze da ti donese ostatak bilo kada, a i em sto nemas gde da stavis sve tte stvari, moras i sama da ih vuces.
bila sam tamo za vreme UZ i videla trudnice sa bukvalno koferima koje ja nosim kad idem na 10 dana negde...  uvek sam se pitala sta imaju unutra ...

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1281
14.10.2011 11:40:27   
jance
to su znaci 5 pakovanja ulozaka.. 3 su rekli da se ponese, jedan da se nosi u porodjajnu.. ja sam spakovala 4 i jedan za porodjajnu... mozda cu bade-mantil da izbacim, al to je onda to, osim ulozaka nemam viska....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1282
14.10.2011 11:45:06   
bubulence
bice ti dovoljno ulozaka sigurno.
blackbetty, stvari nosis sama do porodjajne sale, znaci nekih 50m od sale gde te prime, sto i nije lose, mozda tako malo poguras bebuuser posted image , kada se porodis torbu ce ti staviti na krevet na kom i tebe guraju... ponesi sve sto mislis da ti treba jer su nama jednom dnevno donosili 'paket' koji mi je mm donosio. mogla sam da dehidriram posto sam moju flasu vode podelila sa cimerkama. porodila sam se u 12 a uvece u 7 su mi doneli paket...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1283
14.10.2011 11:45:29   
jance

pogledala sam celu azbuku roditeljstva. pa, skoro celu, stigla sam do aprila ove godine. glavna iz betanije kaze da se ne pakujemo kao za zimovanje, porodica moze da ti donese ostatak bilo kada, a i em sto nemas gde da stavis sve tte stvari, moras i sama da ih vuces.
bila sam tamo za vreme UZ i videla trudnice sa bukvalno koferima koje ja nosim kad idem na 10 dana negde...  uvek sam se pitala sta imaju unutra ...

joj ja sam umirala od smeha kad sam gledala tu epizodu... ona onako sve nasmejana prica kako nam nista ne treba, sve cemo dobiti, a ja ispod monitora spisak iz skolice gde nam je babica naglasila da na sve to treba...
mada ja mislim da i kad bi izvadila taj bade-mantil torba nebi bila puno manja...
a i kad sam bila tamo na UZ videla sam zenu sa onim tvrdim koferom na tockove kako ceka na prijem a i videla sam sestru kako gura kolica sa 3 torbe i za njom idu 3 trudnice verovatno posle prijema.. na kolicima su bile torbe najrazlicitijih velicina, od povecih kesa, do onih kofera... tako da nisam pametna... a od ove torbe imam samo vece, manje nemam niti planiram da kupujem....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1284
14.10.2011 11:49:04   
Anoniman
Ja nisam morala nista da nosim od kuce jer ti sve daju tamo. A sto se tice ulozaka to sam vala potrosila kubik. Mrezaste gace sam isto nosila samo kad je vizita ja to skinem i pravim se luda user posted image A kako su azurni mogla sam i cigare da dilujem tamo nista nisu proveravali kad ti donesu od kuci sta imas u kese user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1285
14.10.2011 13:12:29   
Anoniman
eeee, maro, zrenjaninsku i pancevacku bolnicu su okarakterisali kao najbolje, a betaniju kao najgoru. pre par godina si morao kod nas i posteljinu da nosis, a sad moras prekrivac za bebu. ne znam da su ikad imali spavacice za pacijente.

jance, taj njen osmeh mi uopste ne uliva poverenje - izgleda mi kao osoba koja ce ti reci "ajde, trpi, nije valjda da toliko boli". nadam se da gresim, ali uzasavam se takvih medicinskih radnika, a da ih jesam takve upoznala - jesam. emisije su dobre, ako "ubijem" ton za spicu, a dobra stvar je sto su medicinski radnici ti koji savetuju, a ne neko sa strane. bar ne mogu da se zale kako slusamo sve i svakoga user posted image
znaci, pakujem sve, samo da spakujem odvojeno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1286
14.10.2011 13:20:43   
jance
BB ja sam bas mislila kako taj njen "osmeh" izgleda grozno izvestaceno, varijanta: ajd kad vec moram da pricam sa vama al mrzi me...
ja sam spakovala u kese samo ono sto su u skolici rekli da ide na vrh kese, iliti spavacicu za presvuci, ono za sanitarni blok i ono za porodjanu salu. i pelene sam izvadila iz pakovanja i stavila u kesu.. ostalo sam samo slozila... da, i uzela sam jedan onaj najmanji peskir viska, jer smo nesto u skolici pricale kako bi to bilo prakticno za ono "tapkanje" rane posle tusiranja.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1287
14.10.2011 13:25:45   
Anoniman
cek, cek, kakav sanitarni blok? nama nista o tome nisu rekli, samo smo dobile spisak

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1288
14.10.2011 13:27:23   
Anoniman
Ja sam ten sad skapirala da imam samo neke lepe i ogromne peskire user posted image Da li mi savetujete da kupim par nekih, ili maznem od mame samo za porodiliste?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1289
14.10.2011 13:30:48   
jance

cek, cek, kakav sanitarni blok? nama nista o tome nisu rekli, samo smo dobile spisak

pa to ti je tamo gde te briju, rade klistir i gde se tusiras.. imas i na Azbuci roditeljstva to predstavljanje... mozda ga kod vas samo nisu tako nazvali...

Misu, nama su rekli da uzmemo jedan veci i jedan manji, ja sam tu dodala i jedan onaj bas najmanji, oni malko veci od dlana, cisto za ranu da bude nesto posebno a da ne zauzme previse mesta...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1290
14.10.2011 13:37:03   
Anoniman
misu, mazni od mame user posted image
nama ovde ne treba mnogo stvari, pitala sam i dr i rekla mi je da nam oni daju onu njihovu kao spavacicu-ogrtac za porodjaj. kaze, ako bas insistiras porodi se u svojoj, al bice posle unistena. naravno da necu u svojoj.
imam 2 spavacice (kupicu verovatno i jednu pidzamu sa dugmicima, cisto i sad da je imam kod kuce), bade mantil, 3 brusa za dojilje, gacice za jednokratnu upotrebu (8 komada), uloske, ono za grudi (kako se to zove? ono kao tuferi user posted image ), vlazne maramice, papuce, ponela svoj brijac, zatim sve ono za kupatilo - cetkica za zube, pasta, gel za tusiranje...jos samo da operem bade mantil i izvadim peskire i mislim da sam ok.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1291
14.10.2011 13:44:02   
Anoniman
Ja sam sad provalila da od ove dve spavacice sto sam kupila jedna ima 4 dugmeta i mozes lepo da izvadis pribor za dojenje, a druga ima samo tri, pa izgleda da necu moci da je koristim. Kupicu negde jos jednu, ako zatreba.

Pitam za peskire jer ne znam da li se bas uflekaju od krvi posle tusiranja. Stvarno nemam predstavu kako izgledaju te lohije (osim da su bas gadne) i da li zbog toga treba vise peskira ili zato sto nemas gde da ih susis.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1292
14.10.2011 13:48:56   
bubulence
ja spavacicuu kojoj sam se porodila i sada nosim. peskire i sada koristim. spavacice iskuvala jednom kada sam dosla iz bolnice i eno, kao nove su, peskire sam iskuvala 2 puta, mada su i posle prvog bili kao novi...
ranu posle tusiranja n isam ni sa cim tapkala. samo stavim ulozak i pravac u krevet, rasirim noge sto jace da se lepo osusi i eto... kod kuce korstite fen za susenje rane

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1293
14.10.2011 13:50:40   
Anoniman
Tnx user posted image

Direktna veza do poruke: 1294
14.10.2011 13:51:59   
Ivanka 75
Ja nisam obilno krvarila posle porođaja iako je trajalo 42 dana, peškire i sad koristim, kao i spavaćicu.

Direktna veza do poruke: 1295
14.10.2011 13:57:13   
bubulence
ja jesam u porodilistu dosta krvarila. ali to jako krene kada ustajes iz kreveta i ostaje na ulosku, dok dodjes do kupatila samnji se, kada se istusiras bude kao i tusiranje dok imasuser posted image . a krvarila sam cini mi se 9 nedeljauser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1296
14.10.2011 14:03:21   
Anoniman
da se ne reklamiramo ovde   -    MM imas PP user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1297
14.10.2011 14:04:25   
Anoniman
9 nedelja!!!! jel to da nadoknadi ovih 9 meseci?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1298
14.10.2011 14:05:39   
bubulence
izgleda user posted image , mislila sam da se nikada necu otarasiti ulozaka... i da vise nikada necu napasti muzauser posted image , sva sreca prestalo je...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1299
14.10.2011 14:07:58   
Anoniman
jesi svo vreme koristila mrezaste ili je kasnije moglo i standard allways?

Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here