Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 18:25:20
|
|
|
|
Meisje
|
I nick i avatar: voli decu,porodicna osoba!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 11.10.2011 18:30:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 20:43:15
|
|
|
|
Meisje
|
Hvala Mery na lepom opisu Nick: Draga nasa trudnica,malo panicna ali jaka i izdrzljiva Avatar: Njena buduca devojcica!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 21:31:44
|
|
|
|
Brana
|
Avatar:predivan,nezan.. Nick:Snazan... Osoba:fina...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 21:35:52
|
|
|
|
tina37
|
Avatar-senzualan,nik-meni licno drag zbog drugarice sa istim,mislim da je jako zrela za svoje godine
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 21:50:30
|
|
|
|
Brana
|
hvala avatar:presladak,prosto neodoljivo sladak.. Nick:simpatican Osoba:koliko sam do sada mogla steci utisak,super,pozitivna...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 1:22:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 davno me nije bilo ovde nick: ridja australijanka, ne znam zasto... avatar: realna, s obe noge na zemlji, bas kao kuca na temeljima :) vise sam australka nego ista drugo
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 1:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
avatar veoma zavodljiv... nick:..ne dostupna zasticena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 2:17:03
|
|
|
|
anuksunamun
|
aussie je dijete 1990-o godiste avatar nekako me podseca na logo neke turisticke agencije
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 2:19:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nisam djete molim lijepo
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 2:19:45
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun aussie je dijete 1990-o godiste,mora da je slatka avatar nekako me podseca na logo neke turisticke agencije
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 2:21:06
|
|
|
|
anuksunamun
|
pa jesi mala si ja sam po nicku i postovima mislila da imas bar 27 28
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 2:23:04
|
|
|
|
Anoniman
|
ako sam mlada ne znaci da sam mala i da sam djete ja zelim djete zeno draga ako sam mlada i zelim djecu to je samo moja stvar zasto sam se odlucila na taj korak i nemoj me nazivati djetetom....eto vidis i sama kazes da sam zrela pa sta onda ti smeta
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 5:31:05
|
|
|
|
vukosava
|
anuk, za mene si ti dete. Pozdrav od Baba Vuke, sta se deco rapravljate, vidite kako ste me zabrinule... ccc
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 5:33:20
|
|
|
|
vukosava
|
Ausi mozda ima crvenu kosu i mozda zivi u Australiji. Eto na to mi lici ova devojcica sa bubamaricom.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 15:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam crvenu kosu zivim u australiji...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 15:11:53
|
|
|
|
Jeca*
|
avatar - sara kej..na to me asocira, a u glavi mi je stalno stari avatar koji mi je bio nekako muski i asocirao me na marketing. ovaj sad mi se vise svidja nick - uvek se pitam kako se čita
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 15:16:30
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala jeca cita se ozy a stari je bio onako nesmisleno i da jeste marketing ali ipak necu reci od cega malo je smesno heheh..ali ja sam ga volela samo zato sto pise aussie Nick sigurno neko prekrasno ime se krije iza njega Avatar;bambi favorite
< Poruku je uredio aussie -- 12.10.2011 15:18:11 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 15:18:16
|
|
|
|
indy_25
|
A moguli ja koga hocu ili bas moram nekog iznad sebe ?
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 15:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja koliko sam skontala iznad sebe...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 16:39:56
|
|
|
|
Meisje
|
Avatar: Vesela,srecna.. ps,slazem se,bolji nego prethodni Nick: zvuci kao da ima strano znacenje a meni odaje utisak sposobne savremene zene!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 16:42:08
|
|
|
|
indy_25
|
Meisje nick: Djevojka ,djevojcica ,zena to znaci na holandskom. Avatar; andjeo volim sve andjele i rastopim se kad ih vidim. Avatar pokazuje koliko je meisje njezna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 16:59:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: aussie hvala jeca cita se ozy a stari je bio onako nesmisleno i da jeste marketing ali ipak necu reci od cega malo je smesno heheh..ali ja sam ga volela samo zato sto pise aussie Nick sigurno neko prekrasno ime se krije iza njega Avatar;bambi favorite Ovde citaju OUSI (SAD) sa tendencijom da je S blizu Z
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 17:15:35
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Avatar: zena ratnica kao one amazonke, ne znam zasto, podesca me na to Nick: Uvek kad vidim ovaj nick ja se setim one Alexis iz one serije "Dinastija" Ubode me kao prstom u oko.Moja prva firma se zvala Freya (ona je vodja Valkira tj.ratnica)i zato mi se i svideo ovaj avatar.Duhom podseca na mene A sto se tice nicka obozavala sam zlocestu Alexis ,a nisam podnosila onu finu i primerenu plavusu Krystle
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.10.2011 17:39:02
|
|
|
|
Meisje
|
Hvala Indy,sve si tacno pogodila(kad znas holandski...)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Da mislite da je pampers takmicenje za malog akrobatu prevara?malena89Kolikoimate poznanika? Da li mozete skupiti 400 glasova svaki drugi dan? ja mislim da vecina nas to ne moze sem ako nevaramo. Sta vi mislite?Da (
41%)
ne (
34%)
mozda (
25%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!