Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 19:54:51
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Meisje avatar-lepa,mlada i majka Nick- Kosovka devojka hehe: moj nick - zovem se Vukica avatar: zivim u Indijani pa sam pomesala Indijanku sa vukovima (nisam bas ni lepa ni mlada)
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 21:27:41
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR P.S. Meni trebaju naočale, za Ninin avatar sam mislila da je biser u školjki I ja tek sad kad sam se malo zabuljila videh da je to bejzbol lopta i rukavica valjda
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 21:42:44
|
|
|
|
Brana
|
Svidja mi se avatar,jaka i snazna zena... Osoba:zabavna,inteligentna i lepa...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 11:37:21
|
|
|
|
Alexis79
|
Ju Brano
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 13:08:28
|
|
|
|
PoisonEve
|
Avatar: zena ratnica kao one amazonke, ne znam zasto, podesca me na to Nick: Uvek kad vidim ovaj nick ja se setim one Alexis iz one serije "Dinastija"
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 13:13:43
|
|
|
|
degu
|
Avatar: jedna beskrajno nežna dušica i da, neko ko će zauvek ostati dete. Nick: ipak si mala opasnica, ali samo mala
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 13:57:00
|
|
|
|
Meisje
|
Avatar: zuri da prikupi sve lesnike jer ide zima a docice mali veverici... Nick: zraci pozitivnom energijom!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 13:59:06
|
|
|
|
tijana86
|
Avatr: divna devojca , oslikava neznu osobu , sanjalicu nick: podesa me na neki lik iz nekog filma ali ne zanm koji
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
avatar100 % ima zavodljive oci i ponosna je na njih.. Nick...ime prelepo TIJANA....
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:08:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: degu Avatar: jedna beskrajno nežna dušica i da, neko ko će zauvek ostati dete. Nick: ipak si mala opasnica, ali samo mala Ovo je potpuno tacno!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:11:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Nick-interesantan Avatar-oslikava osobu sa kojom bi mogla da se druzim
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:14:05
|
|
|
|
limunada
|
avatar:zenstvenost,neznost i zavodljivost nick:kao jagnje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Lizalica hmmmm neka lažna nevinost Ali imena predivna Vidi ovaj sokić što je utrčao pre mene!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 11.10.2011 14:15:24 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:19:27
|
|
|
|
Snelle
|
Avatar: čvsrta i jaka ruka. nick: često me zove telefonom
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:20:38
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
avatar mi izgleda kao da je u pitanju jedna kreativna osoba....
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:21:29
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 avatar mi izgleda kao da je u pitanju jedna kreativna osoba....nina-umiljato p.s snelle mi uletela hahaha
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:22:51
|
|
|
|
limunada
|
Vidi ovaj sokić što je utrčao pre mene!!! user posted image
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:26:35
|
|
|
|
Olga75
|
al' ste vi udarile po opisima kad sam vec tu : nick : leto i kiselo avatar : bio je super a ovo ne znam sta je
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 14:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
lijepa prefinjena godpodja nick jos jedan moderator
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 15:02:25
|
|
|
|
Maya21
|
davno me nije bilo ovde nick: ridja australijanka, ne znam zasto... avatar: realna, s obe noge na zemlji, bas kao kuca na temeljima :)
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 15:06:35
|
|
|
|
madre
|
nick: mlada (21) devojka u trendu (zbog ovog Y) avatar: nema odmora dok traje obnova vredna, organizovana, brza...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 15:14:02
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 15:26:45
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: madre nick: mlada (21) devojka u trendu (zbog ovog Y) avatar: nema odmora dok traje obnova vredna, organizovana, brza... hahaha madre ja mlada hvala ti! to mi je nick iz dragih IRC dana pa sam resila i ovde da ga koristim
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 15:54:00
|
|
|
|
peca
|
Nick-pricljiva Avatar-zivi u svetu snova
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 11.10.2011 18:00:10
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
nick-voli da tepa avatar-hm......samo za odrasle
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
CherryDa li vam se svidja ime Visnja? (
43%)
(
57%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!