Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:42:28
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom avatar - almost normal nick - jednostavno ona nova mama - joj ovo kapiram i previse dobro a dobra je ova izreka sa pretvaranjem da si kao svi oko tebe - sto bi ovi rekli - blend in - al si onda "bland"
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:49:29
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
avatar ...dar sa neba,sa ogromnom dudom nick ...jaka kao vuk...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:52:15
|
|
|
|
Brana
|
gabrijelaaa nick:skroz simpaticno ime avatar:cica maca,preslatka,cisti staklo. osoba:extra,super zena..
< Poruku je uredio Brana -- 15.4.2011 13:53:15 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:54:55
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
avatar ...jako lepa zena nick ...lepo ime ili nadimak..
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:58:07
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa avatar ...jako lepa zena nick ...lepo ime ili nadimak.. hvala nadimak od imena Branka..
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 10.5.2011 17:59:49
|
|
|
|
moja ciklama
|
nick: čika Brana, Vericin muž avatar: opaka sam osoba: nekako mi simbolizuje odlučnost!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 8:14:06
|
|
|
|
oxy7
|
I nick i avatar - ženstvena, ženstvena, ženstvena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 8:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
avatar - presladak bebac nick - neko ko voli da provodi vreme na svežem vazduhu???
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:21:31
|
|
|
|
mulan
|
avatar - sport, a to me asocira na disciplinu, rad, mentalnu snagu i srecu (ako nisam dobro videla izvinjavam se) nick - ime koje ja obozavam
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:38:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mulan avatar - sport, a to me asocira na disciplinu, rad, mentalnu snagu i srecu (ako nisam dobro videla izvinjavam se) nick - ime koje ja obozavam iskreno kad sam postavljala sliku birala sam je po polu mog deteta (dečak), a na lopti piše "It's a boy", mada me tvoja definicija avatara skroz opisuje!!! Hvala i za nick!!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:42:23
|
|
|
|
moja ciklama
|
nina, drugarica-dijabetičar avatar, bože, sta je ovo? Ličnost, samosvasna, dosta!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:26:52
|
|
|
|
mulan
|
avatar - zenstvena, upadljiva, elegantna nick - me asocira na prirodnu lepotu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:29:48
|
|
|
|
minna
|
nick me asocira na crtani film avatar - zenstvena, sexy, odlucna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:34:38
|
|
|
|
mulan
|
avatar - hmm jarke boje... asocira me na more, na nekog ko je drustven i veseo nick - na tradiciju
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:58:04
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: mulan avatar - zenstvena, upadljiva, elegantna nick - me asocira na prirodnu lepotu Takva sam ti ja a ti? nik, by Walt Disney avatar, sjajan, jak a odmeren! osoba: samo svoja!
< Poruku je uredio moja ciklama -- 17.5.2011 12:00:28 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 12:10:41
|
|
|
|
mulan
|
avatar - hmmm asocijacija romanticana, mislim da ima istancan osecaj za detalje, a ono sto sam primetila kroz pisanje na forumu da je komunikativna i pronicljiva nick - sto je njeno, njeno je Sto se mene tice i jeste tacno da sam inspiraciju nasla u prici i crtanom liku Mulan.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 16:30:50
|
|
|
|
Meisje
|
avatar- direktna i konkretna nick- originalna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:23:28
|
|
|
|
vukosava
|
avatar - devojcica je andjeo ime - devojcica
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:38:04
|
|
|
|
Meisje
|
avatar-lepa,mlada i majka Nick- Kosovka devojka
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:39:45
|
|
|
|
degu
|
Mislim da je jedno lepo i veselo devojče
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:40:45
|
|
|
|
Olga75
|
nick : zvuci veselo avatar : nervozna veverica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:45:55
|
|
|
|
mikica sa
|
nick: zvuci ruski ali ipak toplo, podsjeca na dom avatar: slatka zecica, obozavala sam ovaj crtani osoba: jako kvalitetna licnost, puna savjeta ali i duhovita
< Poruku je uredio mikica sa -- 9.10.2011 18:49:24 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:53:26
|
|
|
|
Meisje
|
avatar-opasna nick-pitoma Degu cek da te uvatim pa da ti kazem za tvoje znacenje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 19:10:55
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR avatar : nervozna veverica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 19:20:26
|
|
|
|
Lu
|
Nick- svjetska žena Avatar-ekološki osviještena P.S. Meni trebaju naočale, za Ninin avatar sam mislila da je biser u školjki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
TrbusnjaciJedna moja poznanica je bila u 3-em mesecu trudnoce i radila je trbusnjake, a znala je da je trudna. Da li ste vi dok ste bile trudne, ili sad dok ste trudne radile trbusnjake?Ne (
58%)
Da (
5%)
Da, dok nisam znala da sam trudna (
5%)
Nije mi to palo na pamet (
32%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!