Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:42:28
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom avatar - almost normal nick - jednostavno ona nova mama - joj ovo kapiram i previse dobro a dobra je ova izreka sa pretvaranjem da si kao svi oko tebe - sto bi ovi rekli - blend in - al si onda "bland"
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:49:29
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
avatar ...dar sa neba,sa ogromnom dudom nick ...jaka kao vuk...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:52:15
|
|
|
|
Brana
|
gabrijelaaa nick:skroz simpaticno ime avatar:cica maca,preslatka,cisti staklo. osoba:extra,super zena..
< Poruku je uredio Brana -- 15.4.2011 13:53:15 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:54:55
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
avatar ...jako lepa zena nick ...lepo ime ili nadimak..
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 15.4.2011 13:58:07
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa avatar ...jako lepa zena nick ...lepo ime ili nadimak.. hvala nadimak od imena Branka..
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 10.5.2011 17:59:49
|
|
|
|
moja ciklama
|
nick: čika Brana, Vericin muž avatar: opaka sam osoba: nekako mi simbolizuje odlučnost!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 8:14:06
|
|
|
|
oxy7
|
I nick i avatar - ženstvena, ženstvena, ženstvena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 8:33:19
|
|
|
|
Anoniman
|
avatar - presladak bebac nick - neko ko voli da provodi vreme na svežem vazduhu???
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:21:31
|
|
|
|
mulan
|
avatar - sport, a to me asocira na disciplinu, rad, mentalnu snagu i srecu (ako nisam dobro videla izvinjavam se) nick - ime koje ja obozavam
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:38:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mulan avatar - sport, a to me asocira na disciplinu, rad, mentalnu snagu i srecu (ako nisam dobro videla izvinjavam se) nick - ime koje ja obozavam iskreno kad sam postavljala sliku birala sam je po polu mog deteta (dečak), a na lopti piše "It's a boy", mada me tvoja definicija avatara skroz opisuje!!! Hvala i za nick!!!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 10:42:23
|
|
|
|
moja ciklama
|
nina, drugarica-dijabetičar avatar, bože, sta je ovo? Ličnost, samosvasna, dosta!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:26:52
|
|
|
|
mulan
|
avatar - zenstvena, upadljiva, elegantna nick - me asocira na prirodnu lepotu
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:29:48
|
|
|
|
minna
|
nick me asocira na crtani film avatar - zenstvena, sexy, odlucna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:34:38
|
|
|
|
mulan
|
avatar - hmm jarke boje... asocira me na more, na nekog ko je drustven i veseo nick - na tradiciju
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 11:58:04
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: mulan avatar - zenstvena, upadljiva, elegantna nick - me asocira na prirodnu lepotu Takva sam ti ja a ti? nik, by Walt Disney avatar, sjajan, jak a odmeren! osoba: samo svoja!
< Poruku je uredio moja ciklama -- 17.5.2011 12:00:28 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 17.5.2011 12:10:41
|
|
|
|
mulan
|
avatar - hmmm asocijacija romanticana, mislim da ima istancan osecaj za detalje, a ono sto sam primetila kroz pisanje na forumu da je komunikativna i pronicljiva nick - sto je njeno, njeno je Sto se mene tice i jeste tacno da sam inspiraciju nasla u prici i crtanom liku Mulan.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 16:30:50
|
|
|
|
Meisje
|
avatar- direktna i konkretna nick- originalna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:23:28
|
|
|
|
vukosava
|
avatar - devojcica je andjeo ime - devojcica
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:38:04
|
|
|
|
Meisje
|
avatar-lepa,mlada i majka Nick- Kosovka devojka
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:39:45
|
|
|
|
degu
|
Mislim da je jedno lepo i veselo devojče
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:40:45
|
|
|
|
Olga75
|
nick : zvuci veselo avatar : nervozna veverica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:45:55
|
|
|
|
mikica sa
|
nick: zvuci ruski ali ipak toplo, podsjeca na dom avatar: slatka zecica, obozavala sam ovaj crtani osoba: jako kvalitetna licnost, puna savjeta ali i duhovita
< Poruku je uredio mikica sa -- 9.10.2011 18:49:24 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 18:53:26
|
|
|
|
Meisje
|
avatar-opasna nick-pitoma Degu cek da te uvatim pa da ti kazem za tvoje znacenje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 19:10:55
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR avatar : nervozna veverica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 9.10.2011 19:20:26
|
|
|
|
Lu
|
Nick- svjetska žena Avatar-ekološki osviještena P.S. Meni trebaju naočale, za Ninin avatar sam mislila da je biser u školjki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!