Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 9:28:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Nego sta sa sve pogacom , ja Popu moram upoznati pa i da je na kraj sveta Bez pogace ne primam A sto se tice kraja sveta tu sam negde nije mi daleko
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 14:14:34
|
|
|
|
vonavoj
|
bez pogacu ne primas ja cu dodjem sa drugaricom! muskaracom,kao sto je i tvoja! ubija koliko udara!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 14:15:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Upoznala sam MalogMisa i Minu. Divne zenice, sa zdr4avim i jakim stavovima, bez kompleksa. Mina za jednu mamu malog deteta izgleda...WOW! A bogami ni Mis, nije za bacanje, trudnica usla u 7. mesec a zgodnaaa.... Sastale smo se da gledamo film od kog naravno, opet nije bilo nista
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 14:19:44
|
|
|
|
minavb
|
I tako ja sinoc citala temu o svekrvi i sanjala te u onoj majci i helankama kako places. Bas sam se smorila. Poljubac i da znas da ja cuvam od unistenja jednu vrtseku za krevetac.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 14:22:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
hahahha....sad si me nasmejala... jel zbog svekrve placem?
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 14:26:25
|
|
|
|
minavb
|
Da. Valjda me smorila tema.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 15:44:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Von, Verka Ja sam upoznala par devojaka i najdraze mi je sto nastavljam da se vidjam sa nekima od njih. Volela bih da upoznam jos neke a verujem da ce i biti prilike.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 15:47:44
|
|
|
|
vonavoj
|
za nova poznanstva!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 15:48:39
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: soni macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme tek sad videh ovo
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 15:50:06
|
|
|
|
bea83
|
Von,Verka kakve cica mace Jedva čekam da pijemo kafu u troje (tj. najbolje bi bilo da bude u šestoro, svaka da bude 2u1 )
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 15:53:49
|
|
|
|
vonavoj
|
onda moramo da pozurimo,i verka,a i zbog mene...necu jos dugo biti 2u 1 imam neke planove za 17.18.9. da budem u Bgu,tada bi mogle...dogovoricemo se nesto...sve zajedno! i malogmisa,poison i zivku bi volela da upoznam!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 17:42:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj onda moramo da pozurimo,i verka,a i zbog mene...necu jos dugo biti 2u 1 imam neke planove za 17.18.9. da budem u Bgu,tada bi mogle...dogovoricemo se nesto...sve zajedno! i malogmisa,poison i zivku bi volela da upoznam! Ja sam tad na moru Bea i ja cemo se gledati iduce nedelje. Takodje 10-og idem u NS, pa cu i tamo ispijati kavu. A sa Mishem krece sezona pozorista dok se ne porodi.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 18:11:43
|
|
|
|
vonavoj
|
aaaaaaaaaaaa...daaaaaaaa...ti si na moru! nije fer!!! pa kada cemo!? ja 10.9.idem na svadbu,kod kume,u Bg,pa da pobegnem.. pravi u filmskom gradu
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 18:13:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa 10-og sam u NS-u....ma donecu ti babine
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 30.8.2011 18:16:57
|
|
|
|
vonavoj
|
definitivno!! kad god sam u Bgu vas nema to moze svasta da znaci
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 26.9.2011 13:17:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za koji sat idem da se vidim sa Vikom . Konacno!!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 26.9.2011 13:34:50
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Za koji sat idem da se vidim sa Vikom . Konacno!!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 26.9.2011 15:12:34
|
|
|
|
PoisonEve
|
I sonyashu sam upoznala na vezbicama u Gradskoj bolnici Diiiivna osoba, strasno pozitivna-jedan veliki smesko!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 13:17:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I upoznala sam sinoc Viku i njenog decaka Lazara. Godinu dana se dogovaramo da se vidimo i konacno sinoc. Kakav prijatan glas ima preko telefona takav je i uzivo. Divna, divna osoba.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 13:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ću ja već nekog upoznati i lično???
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 13:59:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
nina, ti bese zivis u Subotici?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 14:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa daaaaaaaaa.... Valjda bi se pre skontala sa nekim da sam na Novom Zelandu
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 14:09:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ih bre..da si barem u Novom Sadu. Sigurno bih skoknula.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 14:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja sve htela da "smuvam" devera dok je bio tu da idemo za NS... Ali njegov godišnji tako brzo prošao, evo juče se već vratio u Emirate, tako da ne znam koga i kako sad da nabedim da idemo Eto-Tako za NS
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 27.9.2011 19:32:05
|
|
|
|
PoisonEve
|
Sanjice, sad me podseti da ispricam jednu anegdotu vezanu za Viku: Jedno vece sam se bas bas zablenula u komp i mislim da sam bas visila na RR. I kako to obicno biva kod mene, sanjala sam neke rasprave na forumu i Viku kako javno svima kaze: PoisonEve??? Nista nemojte da imate sa njom! Znam ja nju sto godina! A nikada se nismo upoznale!
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?