Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:45:34
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja eto još nikog nisam upoznala lično, ali ima tu žena sa kojima bih se rado srela Isto
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:51:21
|
|
|
|
soni
|
macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme
< Poruku je uredio soni -- 13.8.2011 17:52:00 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:52:54
|
|
|
|
vonavoj
|
preduhitrila si me verolino nisam ni verovala sta sve moze lepo da donese ovaj virtualni forum,i koliko divnih ljudi ima na njemu! drago mi je sto sam upoznala jednu divnu,pozitivnu,iskrenu osobu,i nekoga ko nije sebican,materijalista,.(nazalost danas je previse takvih ljudi,okrenutih samo sebi) jednostavno mogu reci da je zelim u okruzenju,kao prijatelja,jer je danas jako tesko naci takve ljude! a da ne pricam koliko slicnosti smo pronasle,a i muzici bi nam se slozili a evo i slicice bez fotoaparata ne idem nigde nadam se da cu upoznati jos dragih ljudi,jeste da sam iz Pa,ali nismo preko sveta!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:56:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: soni macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme Nekad saka reci cini zivot
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:56:38
|
|
|
|
Nina...
|
2 cica mace super ste!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:59:50
|
|
|
|
vonavoj
|
tri!
< Poruku je uredio vonavoj -- 13.8.2011 18:00:17 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 20:08:08
|
|
|
|
degu
|
Soni lepotice moja divna si Nadam se da ćemo se jednog dana sve okupiti Vi ste mi spas i ulepšavate mi svaki dan
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 20:34:25
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:09:04
|
|
|
|
JMPM
|
Hej vas tri, superrrrr steeee, zavidim vam samo da znate
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:13:39
|
|
|
|
Anoniman
|
JMPM, sa tobom cu biti bolja riba...Von me zatrefi sa izrastkom
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:16:00
|
|
|
|
JMPM
|
Obavezno da se doceras
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:16:56
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: soni macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:17:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka samo da te podsetim Popu si zaboravila da metes na svoj spisak , ali nema veze ja nisam
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:20:57
|
|
|
|
Anoniman
|
A, vala, jest..turih je...dje priku da ne upoznam...Idemo kad se porodi...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:22:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nego sta sa sve pogacom , ja Popu moram upoznati pa i da je na kraj sveta
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:23:04
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam upoznala Klaritu i oduševljena sam.Kao da je poznajem celog zivota,divna je.Opuštena,pametna ,zanimljiva ,pozitivna.Bilo mi je zadovoljstvo provesti dan sa njom i Klarom
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:24:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Nego sta sa sve pogacom , ja Popu moram upoznati pa i da je na kraj sveta Hahhahaha...ona i jest na kraj sveta... Razbice me ko Pantu kad ovo procita
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ženice divno ste ispale. Ja mislim da sam dužna jednu kafu Von još na početku kad sam došla sam zvala na kafenisanje i nikako. Oću i ja te upoznam uživo! Možemo da se dogovorimo za septembar a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni divna si! I pošto ja neću stići sigurno do tvog kraja, ako ti nekad budes u Bg-u javi se pa da se vidimo.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 23:45:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom. Uobrazicu se
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 0:23:06
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: verolino JMPM, sa tobom cu biti bolja riba...Von me zatrefi sa izrastkom luda si stvarno! IZVORNA PORUKA: JMPM Hej vas tri, superrrrr steeee, zavidim vam samo da znate IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Ženice divno ste ispale. Ja mislim da sam dužna jednu kafu Von još na početku kad sam došla sam zvala na kafenisanje i nikako. Oću i ja te upoznam uživo! Možemo da se dogovorimo za septembar a može i sa sve Verkom, jer ona jeste jedno jako divno biće da poželim stalno da kafenišem sa njom. neku kombinaciju cemo sigurno napraviti! i naravno sa verkom! bice neko kafenisanje u BGu! a popadiju ne smemo da zaboravimo..i idemo kod njeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 0:27:53
|
|
|
|
^iva^
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: soni macu, verku, mery, degu, smeskic, ivu,ninu, d@d, suzu, world, dacu,inicu, beu, gragu, malenca, placljivu, pcelicu i jos mnoge druge virtualno drugarstvo koje mnogo znaci.... one koje nikada nisam videla, upoznala, poznaju mozda ono, malo dublje skriveno u mom srcu....hvala sto ste tu u pravo vreme Nekad saka reci cini zivot degu -grga
< Poruku je uredio ^iva^ -- 14.8.2011 0:29:51 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 1:05:26
|
|
|
|
World
|
Jos uvijek nikoga, vecina vas je daleeeko... Ali nadam se da cu uspjeti upoznati bar nekoga od veselih zenica.......
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.8.2011 8:28:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Ja sam upoznala Klaritu i oduševljena sam.Kao da je poznajem celog zivota,divna je.Opuštena,pametna ,zanimljiva ,pozitivna.Bilo mi je zadovoljstvo provesti dan sa njom i Klarom Videla sam slike, divne ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?