Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2011 12:43:31
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam licno upoznala Pcelicu Maju...sta reci jedno divno bice... A ostale planiram uskoro kada se raspustim konacno Volela bih pored svih onih divnih zenica koje sam navela da upoznam da dodam,Sanjicu,Snelle,Snek,Mariju 32,Ivu 11,bokicans,zocu,lidiju,ninu,AndreaK,madre.....
< Poruku je uredio Brana -- 14.6.2011 12:44:54 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 14.6.2011 14:44:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Pčelice, Sanjice hvala vam devojke
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 11:44:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka "to sam i mislio" . I to sam loše napisala, kakav bolid od mene... Elem, čekam kafu za bolje upoznavanje ili ti obnavljanje gradiva!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 11:53:19
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Prosle nedelje sam upoznala Bojanicu, BubaMiru, New Mom i Diamond. A, pre dve nedelje Alexis79. Sve su divne devojke. Bas onako kako sam ih zamisljala. Ja tek sad ovo vidim. Sanjice Ja sam za sad upoznala samo Sanjicu.Jedno divno stvorenja. Dobro i njenu Teodoru i muza sam upoznala Trebalo je i Dunju ali eto videli su se njen muz i moj brat Nadam se da cu jos neku od vas da upoznam uskoro
< Poruku je uredio Alexis79 -- 15.6.2011 11:54:36 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 12:30:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Prosle nedelje sam upoznala Bojanicu, BubaMiru, New Mom i Diamond. A, pre dve nedelje Alexis79. Sve su divne devojke. Bas onako kako sam ih zamisljala. Ja tek sad ovo vidim. Sanjice Ja sam za sad upoznala samo Sanjicu.Jedno divno stvorenja. Dobro i njenu Teodoru i muza sam upoznala Trebalo je i Dunju ali eto videli su se njen muz i moj brat Nadam se da cu jos neku od vas da upoznam uskoro ja na ovo zaboravila, i u prvom trenutku mi proletelo kroz glavu - "Otkud se njih dvojica znaju?" Alexis drago mi je što te više ima, ovih dana, na RR
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.6.2011 12:31:47 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 12:39:03
|
|
|
|
Alexis79
|
I meni je drago sto sam ovde sa vama
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:08:03
|
|
|
|
nina26
|
Evo i ja da se brze bolje pohvalim da sam danas upoznala Ksenu Zamisljala sam je skroz drugacije, stariju, onako ozbiljniju, ali ona izgleda mladje od mene ( i ako sam ja mladja:) i jakooo je fina i pozitivna osoba. Stigle smo i da se ismejemo i isplacemo, kisa je padala kao luda,grmelo na sve strane, ali je super bilo Ksenci
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:09:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vas dve zivite blizu To je bas divno
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:19:46
|
|
|
|
nina26
|
Pa da samo mi je ona tu od ringerajki Steta sto niste blize da je upoznate, stvarno je divna osoba
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
nina zaboravila si da kazes da smo suzne oci skrivale ispod jednog para suncanih naocara i da sam pojela sve kolacice nadam se da si dobro stigla kuci!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:26:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sve vreme imam utisak da je ksena divna osoba. Nekako moj osecaj za mnoge ljude ne pogresi.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:27:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje divno! Da li imate neku fotku? Bilo bi super da otvorite temu RR druženje u Grčkoj i još ako ima sličica neka, EXTRA! Bravo za vas
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:31:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Pa da samo mi je ona tu od ringerajki Još jedna Nina živi u Grčkoj - nick (sa tačkama) Nina..., znam da vas uvek mešam Jel i ona blizu tebi i Kseni?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:38:14
|
|
|
|
nina26
|
E da nju sam zaboravila sorry Nina... Ne znam tacno gde zivi, tj u kom mestu? Kseno ti znas? Dunjice to je super predlog, da znas da bi mogle to da uradimo vec sledeci put, samo ako i druga NIna moze. Inace, Ksenci, malo je falilo da se ispovracam u onom drndavom basu, nije mi bilo dobro od one kafe, jos bas, bum, tras, a meni zeludac na nos da izadje...I zamisli cim sam stigla zaspala sam odmah
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:39:52
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: ksena nina zaboravila si da kazes da smo suzne oci skrivale ispod jednog para suncanih naocara i da sam pojela sve kolacice nadam se da si dobro stigla kuci! Ma nisam htela da te odajem da si smazala sve ispred sebe Sledeci put ponesi i ti naocare ne mozemo da koristimo samo jedne
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 16:40:00
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb zVerka, leba ti, ti zaredjala celu rr da upoznas. Mene jos nisi zakazala, d aznas da sam uvredjena. Iznenađena i uvređena (nemam torlačko đ), eh... KLIKNI
< Poruku je uredio vukosava -- 15.6.2011 16:42:58 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 15.6.2011 17:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
nina sa tri tackice ne zivi blizu nas, ali ako dodje na izlet do soluna e, sledeci put nema plakanja a vidis da ipak mozes da spavas poslepodne, grcka ti ulazi u krv, nemoj da krivis autobus a ja jadna bila gladna jer sam jutros samo zitarice pojela, pa kad sam dosla kuci smazala jedan sendvic i posle nisam mogla da rucam.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 31.7.2011 14:17:06
|
|
|
|
gagana83
|
Upoznala sam buljavu pticicu Marince i njenog Davida A Boga mi upoznala sam i njenog muza khm
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 2.8.2011 14:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se opet videla sa Verkom! Pa eto, da vam se pohvalim i opet potvrdim da je Verka jedna predivna cura, koju možeš samo poželeti za prijatelja!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 2.8.2011 14:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala lepo...Samaram te u kontra smeru za kompliment
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 2.8.2011 15:01:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja eto još nikog nisam upoznala lično, ali ima tu žena sa kojima bih se rado srela
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 2.8.2011 15:39:29
|
|
|
|
Anoniman
|
. Verka je ovakav lik! (izvini na muškom rodu, ali lepše zvuči od ženskog likuša)
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 5.8.2011 15:26:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo mene opet! Upoznala sam Inicu! Pa pošto sam je puno nahvalila na crticama evo da kažem i ovde: devojka je stvarno super, vesela, razdragana, čila... Ma sva je super! Nadam se da ćemo održati kontakt i da će se u budućnosti i naša deca družiti. Uf, al sam otišla daleko! Inica je baš lepa devojka i zrači pozitivnom energijom još više nego njeni postovi. Eto tolko za sada, mada sam ja još uvek pod utiskom pa bih mogla da je hvalim još, jer je devojka stvarno super! Evo prestajem. Ćao!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 10.8.2011 23:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Dakle, da rezimiram-Miljce, Sandrinu, Pcelicu Lenu, Ciklamicu, Misha... U subotu Banovo brdo i Vonavoj Uskoro Bea... I MinaVB Pa kraj avgusta LJ, JMPM i Pritika....Lujke...radujem im se ko malo dete. A ono sto mi je posebno milo-na prolece ce ako Bog da, Morena moja draga doci kod mene na par dana. E tad ce biti ludilo-Sandra, Miljana, Morena i ja....One su moji prijatelji. Nikada nisam verovala da virtuelni svet moze da donese blagodet prijateljstva. Ali meni je doneo. Tri divne osobe na samom pocetku mog boravka ovde pre godinu dana. I spisak se nadogradjuje. Ja vec jednom rekoh-ZA SEBE ODVAJAM NAJBOLJE. Takodje, Anuk sledece godine dolazi i ceka je pecenje pod sacem. Vec gledam njenog Bosancerosa i mog Gejaka kako cevce pivcugu I jos niz divnih zene cu ja upoznati..O da...Ksenu, Ninu, Malenca-pod obavezno... Vecina ostalih je u Bgd-u, pa ce biti lako organizovati kafice. Lepo je upoznavati nove ljude...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.8.2011 17:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja idem po planu i programu Danas, Banovo brdo, kafa sa cimetom i Vonavoj i njen muz....Odlicno poslepodne...Ne znam kad su mi prosli toliki sati..Mlela sam kao vodenica Sad cu da zvucim kao baba, ali ja sam se odusevila cinjenicom da postoje tako divni sklopovi mladih ljudi-obrazovani, kulturni, znaju sta hoce od zivota Von je sjajna...Drustvena i osoba koja stoji cvrsto na zemlji. Njen muz me je u mnogome podsetio na mog brata, pa mi se odmah ucinio nekako familijaran i blizak...Bravo za njih... Imamo i slicicu, ali to ce Von okaciti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?