|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
15.9.2011 20:48:53   
malenac76
hormone stitne mozes raditi bilo koji dan ciklusa i to su ti TSH , T3 i T4, a mozes uraditi odmah i prolaktin

ostale radis 2 dan ciklusa
a to su FSH, LH, Estradiol, Progesteron,Testosteron i naravno Prolaktin - mada njega mozes bilo koji dc
ne znam jesam li koji propustila user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2301
15.9.2011 20:52:35   
little_one
Ja bih jos dodala ako radis vec hormone stitne da obavezno trazis i antitijela. Bas zbog mog slucaja jer su meni hormoni stitne bili u redu a antitijela katastrofa.

Helijana, mislim da Soni rece da nije u Srbiji i da nece jos barem pola godine biti :)

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 2302
15.9.2011 20:53:58   
malenac76
LO meni je danas dr rekla da su mi hormoni stitne i TSH skroz ok ..pitala sam je za antitijela ona kaze nema potrebe ...vidjecu jos sta ce reci gore u bolnici kad odem na UZ sa nalazima koje imam

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 2303
15.9.2011 20:54:51   
soni
hvalaaa.. mislim da je to to, koliko sam i ja citala user posted image ... videcu nekako da se uklopim

Direktna veza do poruke: 2304
15.9.2011 21:01:27   
little_one

IZVORNA PORUKA: malenac76

LO meni je danas dr rekla da su mi hormoni stitne i TSH skroz ok ..pitala sam je za antitijela ona kaze nema potrebe ...vidjecu jos sta ce reci gore u bolnici kad odem na UZ sa nalazima koje imam

Da nemamo istu porodicnu??? :))) Uglavnom, i meni su bili hormoni stitne odlicni, tsh isto odlican ali mi je ipak od strane endokrinologa preporuceno da uradim antitijela. I pokazalo se ispravno. Tako da sam ja hormone stitne radila dva puta u mjesec dana.

Mislim, nemoj da me pogresno shvatis, najvise bih voljela da je zena stvarno u pravu. Ali eto, kod mene se pokazalo da nije bila u pravu.

Direktna veza do poruke: 2305
15.9.2011 21:04:10   
malenac76
vidjecu kad budem radila opet konrtolu T4 da na svoju ruku odradim i antitijela. 24.10. idem gore pa cu vidjeti sta ce mi oni tamo reci user posted image  ali ja cu uraditi antitijela next time svakako

Direktna veza do poruke: 2306
15.9.2011 21:11:15   
little_one
Ma najbolje je tako. Da budes mirna. Pretrescemo mi sve to na nasoj kafi :)

Malenac user posted image

Direktna veza do poruke: 2307
15.9.2011 21:19:00   
malenac76
LO user posted image  naravno sve natenane uz kaficu ili sta li vec user posted image
ja kad bilo sta od toga spomenem prijateljicama gledaju me blijedo i samo skrenu temu user posted image  sta ce kad me ne razumiju i ne mogu mi pomoci savjetom

Direktna veza do poruke: 2308
15.9.2011 21:37:21   
World

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Devojke, gde da odradimo HbsAg, AntiHCV At i Hiv? Doktorka mi je rekla da treba da uradim i te analize.

a izvini za sta ti to traze?!

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 2309
15.9.2011 22:05:42   
maca821
I ja sam uradila odmah i antitela i bila su povisena.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2310
15.9.2011 22:45:08   
Odri Hepbern
Pa za insemenaciju kod Ivanovica. To treba oboje da odradimo. Sve ostalo smo vec uradili. Vama nisu trazili?

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 2311
15.9.2011 22:49:48   
World
ne, kod nas to nije obavezno...

Direktna veza do poruke: 2312
15.9.2011 23:40:16   
Hristinica

Pa za insemenaciju kod Ivanovica. To treba oboje da odradimo. Sve ostalo smo vec uradili. Vama nisu trazili?

Odri, izvini na direktnom pitanju, koliko dugo ste radili na bebi prirodno,pa se odlucili za insemenaciju?user posted image

Direktna veza do poruke: 2313
15.9.2011 23:53:08   
Odri Hepbern
Mi smo i pre '' rada '' na bebi znali da spermogram ne valja, posto sam ja htela da se oboje pre bilo kakve akcije ispregledamo. Mozda nekome zvuci bezveze to sve raditi unapred ali posto sam zavrsila genetiku znam kakvi sve problemi mogu nastati. I eto, ja babavanga , sam ocigledno bila u pravu. .3 god smo resavali problem spermograma i tek sad stigli do ovog stadijuma.

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 2314
16.9.2011 0:12:53   
2403991t
Pozdrav svima,nova sam na forumu, interesuje me za sad da li hormoni mogu da se rade bilo kada, jer imam problema sa mens. i gin. mi je dala uput ali zna da cu da dobijem tek u novembru, pa sam zbunjena jer sam procitala da se neki hormoni radi 2 ili 3 dana ciklusa?! Hvala unapred

Direktna veza do poruke: 2315
16.9.2011 0:17:59   
degu
Dobro došla draga user posted image
Najbolje je da uradiš hormone 3.dc (FSH,LH,E2,Testosteron i Progesteron) a Prolaktin, TSH, T3 i T4 možeš bilo koji dan ciklusa, mada ti je najpametnije da sve odjednom odradiš, da te ne bockaju više puta.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 2403991t)
Direktna veza do poruke: 2316
16.9.2011 11:14:23   
Hristinica

Mi smo i pre '' rada '' na bebi znali da spermogram ne valja, posto sam ja htela da se oboje pre bilo kakve akcije ispregledamo. Mozda nekome zvuci bezveze to sve raditi unapred ali posto sam zavrsila genetiku znam kakvi sve problemi mogu nastati. I eto, ja babavanga , sam ocigledno bila u pravu. .3 god smo resavali problem spermograma i tek sad stigli do ovog stadijuma.

A sa tobom je sve bilo u redu? samo je spermogram bio smetnja?user posted image

Direktna veza do poruke: 2317
18.9.2011 21:48:55   
Hristinica
Zenske, bila sam na putu pa vam sad javljam. Bila sam u petak kod ginekologa, nemam policisticne jajnikeuser posted image user posted image Radila mi je UZ, kaze nemam nikakve ciste niti folikule, sve je cisto, nemam pco, i vidi mi da cu uskoro da dobijem, pa da radim hormone, jer su mi sigurno oni zbrkaniuser posted image Kaze mi ona da moraju da postoje dva faktora , i ultra zvuk i nalazi hormona da bi se dijagnostikovali pco, a meni kaze da nemam, jer su mi jajnici skroz cisti.. bas sam happy..nadam se da cu uskoro da vidim sta je u ptanju zasto nemam redovne menstr. Sad cekam da dobijem, pa da radim hormone 2-gi dan ciklusa...

Direktna veza do poruke: 2318
18.9.2011 22:32:55   
World
super hristinice za jajnike!!user posted image

Direktna veza do poruke: 2319
18.9.2011 22:38:46   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: World

super hristinice za jajnike!!user posted image

Hvala svete!user posted image samo sto sad tek ne znam sta mi jeuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2320
18.9.2011 22:44:47   
degu
Super Hristinice, još da stigne user posted image da odradiš hormone, pa da se vidi gde tu škripi? Jesu li ti oduvek tako neredovne menstruacije,ili je ovo kašnjenje samo sad? Možda si se naglo ugojila,ili naglo smršala, može biti da je štitna problem, nikad se ne zna. Šta god da je rešiće se user posted image

Direktna veza do poruke: 2321
18.9.2011 22:45:30   
World
pa nista, sacekaj da uradis hormone pa ces vidjeti kakva je tu situacija... a ima dosta razloga za neredovne m osim pco... je li kod tebe stalno takva situacija?

< Poruku je uredio World -- 18.9.2011 22:46:45 >

Direktna veza do poruke: 2322
18.9.2011 22:50:56   
madre
i ja oduvek imam neredovne menstruacije, radila sam hormone ( imam inverziju LH i FSH ) i uz i kazu da nemam pco!
e sad, radila sam juce ogtt test i insulin, sutra su rezultati  sa njima idem kod endokrinologa pa cemo da vidimo sta ce da kaze. a i kosa mi strasnoooo opada, bas sam zabrinutauser posted image sta moze biti uzrok tome???

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 2323
18.9.2011 22:55:44   
degu
Madre kad je u pitanju inverzija LH i FSH, mislim da to može da znači samo PCO user posted image
Možeš otkucati sve svoje hormone i pitati Contesu za mišljenje, ona je stručnjak i mnogo toga će ti biti jasnije. Ne javlja se često, ali odgovoriće ti čim stigne.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2324
19.9.2011 21:40:05   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: degu

Madre kad je u pitanju inverzija LH i FSH, mislim da to može da znači samo PCO user posted image
Možeš otkucati sve svoje hormone i pitati Contesu za mišljenje, ona je stručnjak i mnogo toga će ti biti jasnije. Ne javlja se često, ali odgovoriće ti čim stigne.

Draga, meni je u petak ginekolog rekla, kada sam je ja pitala, da za dijagnostikovanje pco mora da se poklope 2 faktora pco,bilo koja, npr. ne moze samo iz nalaza hormona da se dijagnostikuje pco..ne znam..user posted image , tako mi je ona rekla.. a sad ne znam kako mi je proslog meseca drugi ginekolog napisao ono u izvestaju sto sam ti bil anapisala, jajnici sa mikrocistama... ja sam je to pitala, ona kaze mozda su takvi jajnici trenutno bili, i 100 puta sam je pitala da li sigurno nemam pcouser posted image ona kaze nemam, jer ako bi ih imala moralo bi se prikazati na UZ...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here