|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
18.9.2011 19:13:46   
Dove
Ne moram da pratim jer su mi radjeni hormoni i tacno znam da je 14,15 i 16 dana ciklusa.A i da nije hormona tad sam mnogo nervozna,bolucka me stomak i samo mislim na one stvari...priroda valjda...user posted image user posted image user posted image A sto se pokloncica tica sto da ne?U svakom slucaju je bolje nego merenje Bazalne temperature.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 826
18.9.2011 19:16:37   
dunja RR

Dove mila, a sigurno znaš da ti je svakog meseca ovulacija u isto vreme?

Hvala na odgovoru, čekam još devojaka da mi se jave po pitanju poklona, da vidim da li je većina za to, tj. da li ima  smisla:)

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 827
18.9.2011 19:17:20   
Nataša1
Jedno vreme sam pratila, merila sam bazalnu temperaturu. Sad primetim pojačan sekret na sred ciklusa tako da samo orjentaciono znam kad mi je ovulacija.

Što da ne poklonite ako možete! Mislim da bi to baš značilo nekima, posebno ženama koje imaju neredovne cikluse.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 828
18.9.2011 19:20:12   
Dove
Pa ne radim hormone svakog meseca to sigurno.Ali uvek u isto vreme me boli stomak,uvek u isto vreme sam nervozna i uvek u isto vreme MM dodje da bezi iz kuce...Ne moz covek da se otme.A menstruacije su mi uvek na 28-30 dana.Tako da znam.Pojaca mi se i sekret pa mi je i to jedan od sigurnih znakova.Mada,kod mene su problemi sa zacecem bili i bice,ali imam dvoje dece tako da se ne opterecujem previse.Volela bih jos jedno ali uvek kazem ako da Bog.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 829
18.9.2011 19:20:45   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Nataša1

Jedno vreme sam pratila, merila sam bazalnu temperaturu. Sad primetim pojačan sekret na sred ciklusa tako da samo orjentaciono znam kad mi je ovulacija.

Što da ne poklonite ako možete! Mislim da bi to baš značilo nekima, posebno ženama koje imaju neredovne cikluse.user posted image

Ako pokrenemo kampanju, želimo da ima smisla i da stižu prijave, a ne da nam tema zvrji prazna:)

Zato prvo želimo da čujemo vaše mišljenje, i Hvala unapred na odgovorima:)

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 830
18.9.2011 19:21:57   
degu
Dunja prate devojke, pitaj crtice user posted image osluškuju ma svaki mogući i nemogući simptom ovulacije user posted image Ja moju pratim već godinama i skoro uvek uspem da je primetim, ali kod mnogih izostanu simptomi, tako da bi takav poklon bio od velike koristi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 831
18.9.2011 19:23:08   
Meisje
Dunja,vezano za poklon,ja mislim da svakako ima smisla!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 832
18.9.2011 19:23:47   
Dove
user posted image user posted image user posted image
Samo napred,bice i od pomoci zenama koje muckajuuser posted image a i sto rece Natasa onima kojima je ciklus neredovan.Animiracemo ih i mi da se prijavljuju.Bravo za RR!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 833
18.9.2011 19:24:40   
dunja RR
A da li bi vam značilo da imamo na RR i doktora-ginekologa, koji bi vam (u posebnoj temi) davao odgovore na sve što želite da znate o ovulaciji?:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.9.2011 19:26:03 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 834
18.9.2011 19:26:50   
degu
I da dodam još, da ima nas dosta devojaka sa PCO kojima su neredovni ciklusi i jako nam je teško da ispratimo ovulaciju. user posted image

I za DR-a jedno veliko DA user posted image

< Poruku je uredio degu -- 18.9.2011 19:27:20 >

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 835
18.9.2011 19:28:18   
Meisje
Dunja,je l se ti to salis?user posted image Naravno,to bi bilo idealno,samo mislim da bi imao mnogo posla...Mi se svi ovde ispomazemo kako koja ima iskustva tako da bi strucno misljenje bas pomoglo!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 836
18.9.2011 19:30:47   
dunja RR

Ne šalim se:)

Spremam jednu kampanju i želim da vidim da li ima smisla moja zamisao. Po vašim reakcijama rekla bih da će biti uspešna. Ono što želimo je i da promovišemo sponzora a istovremeno da pomognemo našim dragim Ringerajkama, jer one čine našu RR user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.9.2011 19:31:17 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 837
18.9.2011 19:31:26   
Dove
Sta reci na ovu inicijativu osimuser posted image user posted image user posted image .
Poslednji put me ovako odusevio samo Novak na US OPEN-u.user posted image
I da...da ne zaboravim,ova RR mi je zaraznija od FB!!!

< Poruku je uredio Dove -- 18.9.2011 19:32:21 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 838
18.9.2011 19:32:26   
dunja RR
user posted image

Dove user posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 839
18.9.2011 19:34:24   
Meisje
Slazem se sa Dove od reci do reci!!!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 840
18.9.2011 19:35:14   
degu
O Dove pa ja sam se sa RR davno zarazila, a sa FB još nisam uspela da se zarazim user posted image

Dunja bravo za akciju user posted image javiće se i ostale crtice user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 841
18.9.2011 19:36:25   
Maya21
da se ja spremam za bebu znacilo bi mi da znam kada mi je ovulacija user posted image a verujem da bi to nasim RR trudilicama mnogo znacilo. Dunjecka user posted image user posted image za kampanju user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 842
18.9.2011 19:36:44   
dunja RR

Hvala vam, divne ste! user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 843
18.9.2011 19:58:16   
Nestrpljivaa
Dunja to bi bilo super za DR evo i ja se javljam za to.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 844
18.9.2011 20:04:07   
little_one
Dunja, ovo je fantastican prijedlog user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da bi nam svima puno znacilo da imamo savjet strucnog lica, pogotovo kad nismo sigurni sta nas ginekolog radi s nama :))))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 845
18.9.2011 21:01:35   
Anoniman
Ovo vam je odlična zamisao! Stručno lice tj dr koji bi nam pomagao u dilemama je odlična zamisao. Imaće pune ruke posla :), a i pokloni za odredjivanje O su jako korisna stvar, jer neke žene nemaju simptome pre O, a ima i onih kojima O šeta i nije svakog meseca u isto vreme. Ja sam recimo 100% sigurna da sam imala O, jer imam simptome posle O, ali nekih 60% mogu po svom organizmu da odredim kad će da budu. Nekad nema simptoma pa se oslanjaš na predhodni mesec.
Super akcija!

< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 18.9.2011 21:04:00 >

(odgovor članu little_one)
  Direktna veza do poruke: 846
   [Obrisana poruka]
18.9.2011 21:11:36   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 847
18.9.2011 22:11:08   
World

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A da li bi vam značilo da imamo na RR i doktora-ginekologa, koji bi vam (u posebnoj temi) davao odgovore na sve što želite da znate o ovulaciji?:)

WOW!!! mislim, je li to moguce izvesti uopste?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 848
18.9.2011 22:14:43   
Dove
Moram da se nadovezem,ali molim vas da ne budem pogresno shvacena.TESKO TOM STRUCNJAKU SA NAMA.Tuser posted image user posted image user posted image TREBACE MU NAJMANJE TRI ZAMENE!!!

< Poruku je uredio Dove -- 18.9.2011 22:15:15 >

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 849
18.9.2011 22:19:34   
gugutka
Super predlog user posted image

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here