|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
19.10.2011 1:15:51   
Anoniman
ja il sam glupa ili stvarno ne znam kad mi je bila O...zaista niako nemogu da skontam kad mi dodjeuser posted image

(odgovor članu Nataša1)
  Direktna veza do poruke: 876
19.10.2011 10:44:53   
Meisje
Aussie,ja je evo 4. mesec pratim i jedino po T mogu da vidim ali ne osecam nista. Jedino mi se pojavi dosta sluzi ali to je sve pred O,samu O uopste ne osecam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 877
19.10.2011 18:25:41   
Anoniman
Pozdrav devojke,
Da li se nekom desilo da zatrudni a da u ciklusu nije bilo plodne sluzi?
Da li to sto nema one kao belance sluzi znaci da uopste nema ovulacije?

(odgovor članu Meisje)
  Direktna veza do poruke: 878
21.10.2011 11:49:49   
Nataša1
To što ne vidiš sluz ne znači da ona stvarno ne postoji. Lekari kažu da, ako pratiš ovulaciju posmatrajući sluz, onda treba da se nalivaš vodom. Takođe, pokreti creva čine i da se sluz spusti niže pa se zato preporučuje da se žena preleda nakon velike nužde.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 879
23.10.2011 9:17:28   
meyo
jel ima neko neki recept savjet .. za podsticanje ovulacije
meni su definitivno ciklusi anovulatorni  i ne znam kako nit cime da potaknem prirodnu ovulaciju
jel to uopste realno sto pitamuser posted image ??

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 880
23.10.2011 9:22:16   
malenac76
meyo pokusaj sa macinom travom i virkom ... oni mozda malo pomognu
najbolje bi bilo da dr malo stimulise ovulaciju ..mozda da pokusate klomifen bez IUI nego cikjani odnosi
nije vama spermiogram bas toliko los , moglo bi upaliti

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 881
23.10.2011 9:36:29   
meyo
mila i ja sam se iskreno nadala tome al dr nece nikako ja znam tesko bez klomifena se moze ista desit al paradoks ti je kod mene jedan dr. koji hoce da mi da klomifen nece da me prati na UZ nego da dodjem ako ne dobijem a ovi sa klinike za humanu ne zele stimulisat dok suprug ne popravi spermogram user posted image i ja ne znam ko je ovdje lud ..ja il oni
na kraju mislim da cu potraziti treceg dr-auser posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 882
23.10.2011 9:38:38   
malenac76
i ja citam i mislim trebas treces dr ..cuj nece da prati na UZ a stimulisao bi  te klomifenom ...e pa svasta i doktora user posted image
sto prije nadji nekod treceg i pocni sa stimulacijom

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 883
25.10.2011 5:15:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meisje

Aussie,ja je evo 4. mesec pratim i jedino po T mogu da vidim ali ne osecam nista. Jedino mi se pojavi dosta sluzi ali to je sve pred O,samu O uopste ne osecam!

Mei ja nikad ama bas nikad nisam osetila O niti sam merila tem osim ovaj zadnji mesec i mislila sam da je uopste nisam imala a ja sam zatrudnila ovaj mesc a bile su mi jako niske i cak i sad kad sam trudna...

Meyouser posted image

(odgovor članu Meisje)
  Direktna veza do poruke: 884
25.10.2011 11:03:59   
Meisje
Hm,kako to... Meni BT sve govori,i kad je O i na kraju ciklusa ako padne znam da stize...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 885
25.10.2011 11:06:19   
Anoniman
mozda sam ja ne upucena bio je taj neki skok ali jako malo

evo cuj me..imala sam na pocetku ciklusa tempertaturu prosjecno od 35.5-35.8..kasnje mi je skocila tj na 14dc na 36.2...i tako je bila najvisa 36.4..sada je 36.5 i ne mrdauser posted image

(odgovor članu Meisje)
  Direktna veza do poruke: 886
25.10.2011 11:09:15   
Anoniman
Meyo setih se neceg  ja sam ovaj mesec koristila Macu ali bas tri puta dnevno pila sam onu u kapsulama...uzimala sam smokve iz maslinovog ulja koje jos  nisam zavrsila uzimaju se 40 dana...sa macinom travom i vitex..ne znam mozda je nesto od toga pomoglo

ali znam da je moja doktorica garantovala da necu imati O ovog meseca jer mi je progesteron bio uzasan proslog meseca....a ja ostala trudna..ne znam probaj nesto od ovoga mozda upaliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 887
25.10.2011 11:09:17   
Snelle
Juče sam skoro ceo dan imala nesnosan bol u predelu desnog jajnika. Opterećenje mi je bilo i da hodam. Da li je moguće da se ovulacija tako manifestuje? Dešavalo mi se i ranije da me bole jajnici tokom ovulacije, ali ovako jako nikada. Da je neka prehlada, upala, bol bi se sigurno nastavio, ali evo danas, ni najmanji trag od bola user posted image  

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 888
25.10.2011 11:09:39   
Meisje
Pa to je to,svako ima drugaciju temperaturu a bitno je da se vidi razlika u periodu od user posted image do O,kad je niza, i od O do user posted image kad je visa, i ako si user posted image onda ne pada,vidis da je kod tebe tako. I meni je u prvo vreme bila najvise 36.6,a sad mi ide i do 36,9

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 889
25.10.2011 11:11:01   
Anoniman
ma na kraju krajeva bitno je da je upalilo i da se user posted image  zadrziuser posted image

(odgovor članu Meisje)
  Direktna veza do poruke: 890
25.10.2011 11:13:28   
Meisje
Tako je! To je najbitnijeuser posted image
Snelle ja osecam samo ziganje jajnika ali vise dana pred O,na dan O nista ne osecam...ali cula sam da neke devojke osete poseban bol i po tome znaju da je O...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 891
25.10.2011 11:16:28   
Snelle
Pa da, upravo to, nekada je bilo žiganje jajnika, a ovo juče....user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 892
25.10.2011 11:17:34   
Meisje
Nemoj da brines u svakom slucaju,mozda je neka jaca Ouser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 893
25.10.2011 11:17:40   
meyo
e pa ja ne znam u mom slucaju je neko lud il ja ili dr-ica
danas imam sluyi na izvoz ne pamtim da sam nekad imala toliko
juce me malo boluckao stomak al nista posebno .. da li je moguce da su folikuli narasli odjednom po vise mm. ili dr. nije dobro vidjela
i da li ima te sluzi iako folikul ne pukne? ja vise nisam pametna bas je rastegljiva..ma pravo bjelance user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 894
25.10.2011 11:20:14   
Meisje
Joj,Meyo,ja ne znam povezanost folikula i sluzi,znam samo da je dobro da imas tu sluz i da je to idealno vreme za muckanje! Meni recimo ta sluz bude jedan dan(sa virkom 3-4) ali pre O,ne na dan O

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 895
25.10.2011 11:22:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: meyo

e pa ja ne znam u mom slucaju je neko lud il ja ili dr-ica
danas imam sluyi na izvoz ne pamtim da sam nekad imala toliko
juce me malo boluckao stomak al nista posebno .. da li je moguce da su folikuli narasli odjednom po vise mm. ili dr. nije dobro vidjela
i da li ima te sluzi iako folikul ne pukne? ja vise nisam pametna bas je rastegljiva..ma pravo bjelance user posted image

najbolje rjesenje ti je da izvadis krv na 21 dc i po tome ces znati jel ti bila O

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 896
25.10.2011 11:31:44   
maca821
Ja sam juce imala belance, a jos mi nije O. A koliko sam skontala trebalo bi da bude na dan O. Ja pijem virak ovaj ciklus, 3 solje na dan malo me bolucka desni jajnik i to je to...vise me je boleo na pocetku ciklusa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 897
25.10.2011 12:04:31   
Meisje
Maco i meni to nije jasno,na dan O nista a dan dva pre koliko hoces. Mene su od virka toliko zigali jajnici...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 898
25.10.2011 14:45:27   
degu
E i mene je to prevarilo ovaj ciklus. Imala sam puno plodne sluzi i mislila sam da je O, međutim bila je 2 dana kasnije. Ma dok god žiga jajnik i ne skoči T treba mućkati. user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 899
25.10.2011 15:09:37   
MakiJ
mene neziga nikad, tesko mi je da pratim

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here