|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci ovulacije
26.8.2011 22:44:37   
degu
Ne znam, kad je tako dugačak ciklus obično O nema. I meni je na 40 dana otprilike, iako imam O, ona je verovatno nekvalitetna, jer je već jajna ćelija stara. Mnogo toga utiče, meni su čajevi pomogli, ranije je nije bilo ni po 3 meseca kao tebi. Ja imam PCO, pa zbog toga imam takve cikluse. Možda je i kod tebe to slučaj.
Sačekaj da dobiješ pa radi hormone, oni će sve da ti pokažu.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 801
27.8.2011 13:55:26   
Hristinica
Nemam ja pco, ne znam sta mi jeuser posted image Ne znam dokle vise da cekam menstruaciju, kad je nema, a pijem macinu travu...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 802
27.8.2011 14:00:07   
degu
Tek kad uradiš hormone znaćeš jel imaš PCO ili nemaš i meni su ginekolozi godinama govorili da je sve OK, PCO nisu spominjali dok nisam uradila hormone, iz njih se sve videlo.

Direktna veza do poruke: 803
27.8.2011 14:48:41   
maca821
Meni ovaj mesec potpuno drugacije, imala sam bolove u desnom jajniku, zatim su me uzasno bolele grudi i sad nistauser posted image a prethodni su me bolele grudi do same M. Svaki mesec nesto novouser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 804
28.8.2011 15:06:34   
Anoniman
Mene u poslednjih par godina grudi nisu bolele samo jedan mesec inače su uvek aktivne od O pa sve do kraja ciklusa. I baš su ne podnošljive.

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 805
31.8.2011 21:00:46   
Anoniman
Mene počinje stomak da boli, imam neki vodenkast sekret, ne znam koji je dc ali bi trebalo uskoro da bude O.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 806
1.9.2011 1:49:42   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: degu

Tek kad uradiš hormone znaćeš jel imaš PCO ili nemaš i meni su ginekolozi godinama govorili da je sve OK, PCO nisu spominjali dok nisam uradila hormone, iz njih se sve videlo.

U pravu si Degu,i ja sam do sada isla sigurno 100 puta na ultra zvuk, i uvek su mi pricali da mi je sve u redu, da ne znaju uzrok izostanka menstruacija, i evo sad ti mi otkrila da 90% imam pcos,jer mi je u izvestaju napisala da imam multi ciste, a ovamo kao sve je u redu! strasnooouser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 807
5.9.2011 17:06:29   
milabb
Cao devojke imam jedno pitanje u veziuser posted image . Pre par dana dobijem mens.prvi dan mi nije islo mnogo sl.3 dana mi je islo onako vise onda sl.3 dana mi krene braon da bih mi prestalo i juce u opste nije islo nista sem vrlo malo sekreta do sinoc kada mi ponovo krene braon Ovo mi se nikada do sada nije dogodilo pa me zanima dali neka od vas iala slicna iskustva. PLIZ da mi odg.neka od vas zanima me sta se desava. A da vec 3 godine radimo na bebi ali na zalost posle spontanog nista.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 808
5.9.2011 17:25:50   
suzanaaa
Cao draga, ne razumem se mnogo, ali to bi možda mogao biti poremećaj nekih hormona??? Jesi li radila te analize??? user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 809
5.9.2011 17:28:49   
suzanaaa
Devojke imam i ja jedno pitanjce, šta znači sekret koji se posle onako providnog i rastezljivog koji je karakterističan za plodne dane, javi beli i malo gušći? Da li to predstavlja kraj ovulacije???user posted image Hvalaaaaaa!!!

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 810
5.9.2011 17:32:42   
milabb
Hormone jos uvek nisam ali su mi radili bris na ureo plazmu miko plazmu clamidiju i naravno papa test a inace nista drugo ali mi je moj doktor rekao da ce da mi radi hormone i da neznam kako se to medicinski naziva ali da vidi dali su mi kanali prohodni tj.sali mi nisu zapuseni pa zbog toga ne mogu da ostanem u drugom stanju.

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 811
5.9.2011 17:35:28   
milabb
Ja mislim da da jer meni se to takodje desavalo ali nisam sigurna,mozda ti neko drugi da bolje objasnjenje.

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 812
5.9.2011 17:43:34   
suzanaaa
Ok draga, hvala u svakom slučaju...
Biće sve ok, još kada uradiš hormone, ne brini... sve se može lepo lečiti!!! user posted image

(odgovor članu milabb)
Direktna veza do poruke: 813
6.9.2011 9:25:21   
meyo
ja zelim isto da pitam vezano za bol u jajnicima u oci ovulacije kakav je to bol posto ga ja mislim nikad nisam imala pa ne znam..... meni se javio sinoc kao neki pritisak  neko kao krcanje u jajnicima i bol onako kao da me neko bocka  pa neprijatno nikad nisam imala ta ziganja u j. uoci o. pa bih htjela da pitam jel to nagovjestava da ona dolazi ili da je vec juce bila da napomenem danas mi je 12-ti DC i sinoc sam vidjela malo providne rastegljive sluzi Hvala bogu konacno vise jer je do ovog ciklus. nisam ni imala bolova jutros nema e da i mrvicu al mrvicu su me bockale grudi s vremena na vrijeme kao sijevne nesto i prodje...
svaki svajet mi je dobrodosao

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 814
6.9.2011 9:55:54   
degu
Meyo, mislim da je nagoveštaj da dolazi, ali mućkajte vi samo, odlično je što osećaš da jajnici rade. Svima je drugačije, meni bude tup bol u jajniku, ali nije ni kod iste osobe uvek isto. Evo sad mi je prošla O da je nisam ni osetila, a BT je skočila i počinju grudi da me bole.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 815
6.9.2011 10:07:24   
Meisje
Meyo i ja isto oko O ne osecam nikakav bol tek posle,jedino sto mi je sluz bas obilna i ko pravo belance...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 816
6.9.2011 13:21:54   
milabb
Hvala tebi i nadam se da ce sve da bude u redu. A dali ti imas tih problema mislim oko zatrudnjivanja.

(odgovor članu suzanaaa)
Direktna veza do poruke: 817
8.9.2011 15:12:17   
Maki3
Zdravo da li mi moze neko reci da li ovo mogu da budu simptomi ovulacije,imam blage bolove u donjem delu stomaka kao i donjem delu kicme kao i povremene bolove u grudima.Menstruaciju sam imala 27.08.isla sam na UZ i nije u pitanju trudnoca.Inace ciklus mi traje 28-33 dana.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 818
8.9.2011 16:48:26   
Meisje
Vrlo moguce,ali pouzdaniji znakovi su ti temperatura,sluz imas i LH trakice kao test za ovulaciju. Dosta zena osteti boluckanje u vreme ovulacije ja ne,ali s obzirom da ti je sredina ciklusa trebalo bi da bude to to,srecno!

(odgovor članu Maki3)
Direktna veza do poruke: 819
10.9.2011 11:18:29   
Maki3
Zdravo,da li su bolne grudi simptom ovulacije,posto imam bolove u grudima vec par dana a menstruaciju sam imala 27.08.? Hvala unapred.

(odgovor članu jesa)
Direktna veza do poruke: 820
10.9.2011 11:53:26   
degu
Moguće je Maki, svima je različito. Mene obično grudi bole posle O.

(odgovor članu Maki3)
Direktna veza do poruke: 821
10.9.2011 13:22:42   
Maki3
Ok,hvala ti.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 822
10.9.2011 15:49:12   
Meisje
Mene grudi bole 7-10 dana pre user posted image

(odgovor članu Maki3)
Direktna veza do poruke: 823
16.9.2011 1:26:58   
Nataša1
Grudi bole od progesterona, a on počinje da raste odmah posle ovulacije. Tako da ti je verovatno ovulacija prošla. Nadam se da ste je lepo iskoristili user posted image

(odgovor članu Maki3)
Direktna veza do poruke: 824
18.9.2011 19:04:02   
dunja RR

Devojke, interesuje me da li pratite uvek/često, kada vam je ovulacija, i da li bi smatrate da bi bilo korisno da na Ringeraji poklanjamo proizvod koji je odličan za utvrđivanje ovulacije?

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.9.2011 19:05:32 >

(odgovor članu Nataša1)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here