|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
7.8.2011 22:24:27   
jovicaa
ma nek me hakuje ko oceuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1151
11.8.2011 16:23:45   
lanajelena
Jel to samo ja ili jos neko ima problem sa fb od jutrosuser posted image prvo udjem,pa ne mogu da izadjem pa posle ne mogu da udjem pa udjemuser posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1152
11.8.2011 18:11:55   
Anoniman
I mene zeza fb danas, ne mogu da udjem ceo dan

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1153
13.8.2011 19:42:04   
New Mom
Ne znam da li je neko već napisao, od pre nekoliko dan trudnice mogu da ozvaniče svoj trudnički status na Facebooku. Tamo gde se u profilu ubacuju podaci o Prijatelji i porodica (tu je npr. u braku, Single i sl.) može da se stavi "Očekujem bebu" (kao kad se dodaju deca, braća i sl.) pa da se doda ime i datum porođaja.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1154
31.8.2011 10:31:54   
Anoniman
Ako zelite, potpisite peticiju.
KLIK

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1155
31.8.2011 23:29:46   
Cuftas
IZVORNA PORUKA: verolino

Ako zelite, potpisite peticiju.
KLIK

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1156
31.8.2011 23:30:27   
jelena038
ja potpisala 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1157
7.9.2011 9:45:28   
JMPM
Kako to da prijatelji mojih prijatelja mogu da lajkuju slike na kojima sam oznacila prijatelja? To do sada nije moglo. Da li moze to da se promeni? Podeseno mi je da slike mogu da vide SAMO prijatelji.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1158
7.9.2011 11:55:56   
JMPM
IZVORNA PORUKA: JMPM

Kako to da prijatelji mojih prijatelja mogu da lajkuju slike na kojima sam oznacila prijatelja? To do sada nije moglo. Da li moze to da se promeni? Podeseno mi je da slike mogu da vide SAMO prijatelji.
Zna li neko user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1159
7.9.2011 13:19:12   
Anoniman
Ne znam. Ali stalno moras da proveravas parametre jer oni svako malo nesto promene pa ispada svasta nesto. Proveri jos jednom. Ili je neko mozda serovao te slike pa onda mogu i njegovi prijatelji da komentarisu?

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 1160
7.9.2011 13:19:27   
Crvenkapa85
mozda zato sto si ga tagovala

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1161
7.9.2011 13:21:48   
Crvenkapa85
evo sad videh u mojim slikama....tamo gde sam ja tagovana znaci na tudjim slikama gde nismo prijatelji i ja mogu da lajkujem sliku user posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 1162
7.9.2011 13:24:05   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

evo sad videh u mojim slikama....tamo gde sam ja tagovana znaci na tudjim slikama gde nismo prijatelji i ja mogu da lajkujem sliku user posted image

da, novost na fb

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 1163
15.9.2011 11:45:33   
jance
upravo sam uzela da pravim stotu po redu reviziju medju prijateljima, pa sam svima poslala poruku tipa: ja se izvinjavam, al mozete li molim vas da mi napisete odakle se znamo?

i naravno, brzinom svetlosti, eto ti ga smarac:

23 minutes agoJana Veselinović
oprostite, poslali ste mi zahtev za prijateljstvo, molim vas da mi samo kazete odakle se znamo?

17 minutes agoNenad Marjanovic
Pa valjda iz crkve u Bačkom Petrovcu, a imamo i 31 zajedničkog prijatelja, a i ne moraš biti prijatelj ako nećeš. Pozdrav.

16 minutes agoJana Veselinović
nemojte se ljutiti, htela sam samo da izbegnem neprijatnu situaciju, zato sam pitala to je sve

13 minutes agoNenad Marjanovic
Bio sam skoro u Banja Luci, tamo ima sličnih osoba, pokušao sam da se upoznam sa nekim devojkama, a one odgovaraju:"Mi se ne upoznavamo sa nepoznatim ljudima!". Međutim meni nije jasno kako se one upoznavaju samo sa poznatim ljudima??????????????

nisam dalje odgovarala, blokirala sam coveka i to je to.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1164
15.9.2011 11:56:04   
lanajelena
Jance macko startovao te neki tip user posted image  idi bre zeno obaras i sa trudnickim stomakom user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1165
15.9.2011 12:05:45   
jance
user posted image user posted image
e bas zbog takvih bisera ja imam 20 zahteva na cekanju, jer nebi da mi se nakaci neki smarac kao iz prilozene konverzacije...
ma lik pojma nema kome je poslao zahtev niti se mi znamo. to sto pripadamo istoj denominaciji, ne znaci automatski povod za startovanje....

a opet, mislim da sam i pisala kako nisam prepoznala medju zahtevima poznanicu iz Bosne i odbila je, pa mi se ova krvnicki naljutila...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1166
15.9.2011 12:08:28   
minavb
IZVORNA PORUKA: jance
 Međutim meni nije jasno kako se one upoznavaju samo sa poznatim ljudima??????????????

Dobro pitanjeuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1167
15.9.2011 12:13:42   
lanajelena
Meni samo salju zahteve neki šaneri,grdno se zeznu user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1168
15.9.2011 12:15:37   
Anoniman

Zna li neko user posted image

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ne znam. Ali stalno moras da proveravas parametre jer oni svako malo nesto promene pa ispada svasta nesto. Proveri jos jednom. Ili je neko mozda serovao te slike pa onda mogu i njegovi prijatelji da komentarisu?

Bavila sam se ovom tematikom.

Do nedavno su prijatelji mojih prijatelja mogli samo da videl slike na kojima tagujem svog prijatelja, a sada mogu i da ih komentarišu. Mene to uuuužasno nervira, mahom mi slike komentarišu nepoznati ljudi. U razgovoru sa Choopom smo zaključile da ne treba tagovati slike, i gotovo. user posted image
Ono što nisam shvatila je:
Tagujem recimo brata, njegova drugrica komentariše sliku, da li drugaricini prijatelji vide sliku koju je ona komentarisala?

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 1169
15.9.2011 12:15:49   
jance
to jeste dobro pitanje, al mislim da lik nije skapirao poentu facebooka, da to nije mesto za muvanje (barem ne u mom svetu) nego mesto gde ja zelim da znam sta se desava sa MOJIM prijateljima a ne nekim tamo ko smatra da je povod za trazenje prijateljstva to sto smo sedeli u istoj prostoriji zajedno sa jos 800 ljudi...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1170
15.9.2011 12:50:37   
Lilla
Slazem se jance, mislim da pojedini ne shvataju bas da nisu svi otvorili profil na FB da bi upoznavali nove ljude, vec jednostavno da bi bili u kontaktu sa ljudima koje vec poznaju. Licno, podesila sam postavke da me niko ne moze naci i da moj profil vide samo prijatelji. Koga zelim imati na listi posaljem mu sama zahtjev, a na njemu je da li ce prihvatiti. Za sada funkcionise odlicno user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1171
15.9.2011 12:57:29   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tash

Tagujem recimo brata, njegova drugrica komentariše sliku, da li drugaricini prijatelji vide sliku koju je ona komentarisala?

Da. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1172
15.9.2011 13:01:55   
minavb
Inace, ako ne tagujete nekoga, taj neko moze sebe tagovati na vasoj slici i eto, opet svi vide sliku i mogu da komentarisu. Mozda je prosto najbolje podestiti albume tako da samo prijatelji mogu da ih vide.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1173
15.9.2011 13:03:11   
lanajelena
Ja ludim sto je moj dever prijatelj sa bivsom devojkom od mm i sto sad ona moze da bleji u nase slike user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1174
15.9.2011 13:05:13   
minavb
Pa podesi privatnost albuma, i kad ona klikne na slike izadje joj ono ''ovaj sadrzaj blablabla''.

Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here