|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
15.9.2011 13:07:44   
lanajelena
Namestila sam ja kod mene ali sad kad su ovo nesto menjali kod mm jedan album non stop stoji i ne mogu da ga sakrijem a bas decije slike user posted image  mada ih je vec sigurno videla  a najgore od svega ja kod nje ne mogu da udjem user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1176
15.9.2011 13:11:10   
minavb
Boli te uvo, nek vidi kako su ti deca lepa!!!user posted image Mene inace te bivse ne tangiraju, cak sam sa jednom super drugarica, obozavam je. Mada, zabavljali su se pre 20 godina, to se vise i ne racuna.user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1177
15.9.2011 13:13:07   
lanajelena
Ne smeta ni meni,cak bi i kafu sa njom popila nego se vidi da je neka zmija i iz tog kraja je da mi ne pravi neke vračke user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1178
15.9.2011 13:14:45   
Anoniman
Pa imate ovu opciju:

Како ознаке функционишу
Контролиши шта ће се десити када пријатељ означи тебе или твој садржај.

To vam je u "podešavanje privatnosti".

Direktna veza do poruke: 1179
15.9.2011 13:15:50   
minavb
Facebook vracanje, e to jos niko nije specijalizirao.user posted image

Direktna veza do poruke: 1180
15.9.2011 13:22:58   
vukosava
Tash: Imas u podesavanjima albuma da podesis privatnost i da stavis spisak ljudi koji mogu da gledaju slike. I onda kome nisi dozvolila, nema sanse da ih vidi, cak i ako ti je "prijatelj".

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1181
20.9.2011 22:35:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vukosava

Tash: Imas u podesavanjima albuma da podesis privatnost i da stavis spisak ljudi koji mogu da gledaju slike. I onda kome nisi dozvolila, nema sanse da ih vidi, cak i ako ti je "prijatelj".

Skontala sam, hvala.

Opet su nešto menjali... ne može da se taguje...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1182
21.9.2011 11:17:05   
lanajelena
Da li se ovo samo kod mene desava,ovih dana kad udjem na fb i kliknem notifik. ili zahteve za prijateljstvo otvori mi tu stranu iza glavnog prozora i onda moram da stisnem ono dugme za sve notifikacije da bi mogla da vidim sta mi pise user posted image (ko je razumeo shvatice)

Evo sad je sve u redu user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 21.9.2011 11:27:37 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1183
21.9.2011 21:47:17   
isidora88
da li se i vama promenio igled face-a?
ja se stalno gubim,bas me nervira ovouser posted image
uopste ne mogu da se snadjem,ne znam sta su sada radili.
da či je i vama drugaciji fb,glavna strana?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1184
6.10.2011 22:49:09   
Anoniman
Ja sam glupava, molim da mi objasnite ovo.

FB se promenio (to svi znamo). Svi naši komentari «like» itd. sada su dostupni i na Google-u (što znači da ih mogu videti svi). Zato vas molim da miša primaknete do mog imena. Pričekajte da vam se pojavi mali prozorčić. U prozorčiću odaberite «Subscribed» i potom isključite opciju komentari i sviđa mi se, kao i fotke i status upd_ate. Isto ću učiniti i ja za vas, tako da naši komentari o našim porodicama i prijateljima više neće biti javno objavljeni. Kopiraj ovu poruku na svoj zid, ako ne želiš da svaki tvoj pokret bude vidljiv svima sa desne strane. Hvala!

Ako to stavim na status, i neko to uradi, onda je sve ok? Dovoljna je jedna osoba da to uradi? Ili?
Lupam, Ana to uradi kod mene, a Mira komentariše moj status, i puj-pike, ništa nisam uradila?

< Poruku je uredio Tash -- 6.10.2011 22:57:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1185
6.10.2011 22:59:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ja ludim sto je moj dever prijatelj sa bivsom devojkom od mm i sto sad ona moze da bleji u nase slike user posted image

Svašta, pa neka gleda kako ste srećni! user posted image

Inače, možeš da napraviš grupu prijatelja, moja se zove "za slike", i onda podesiš da ti određeni alebum vidi samo ta grupa ljudi. I ne taguješ slike. user posted image

Direktna veza do poruke: 1186
6.10.2011 23:33:02   
mikica sa
moze li mi neko reci zasto se odjednom pojedini prijatelji izgube a da jedni druge nismo ni izbrisali ni blokirali i sad se slomismo trazeci jedni druge user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1187
7.10.2011 17:12:32   
Lu
Tash to što si ti stavila i još neki na status, ja kad kliknem ništa se ne desi ...valjda, šta sad cijeli google vidie sve, ja stvarno ne razumijemuser posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja sam glupava, molim da mi objasnite ovo.

FB se promenio (to svi znamo). Svi naši komentari «like» itd. sada su dostupni i na Google-u (što znači da ih mogu videti svi). Zato vas molim da miša primaknete do mog imena. Pričekajte da vam se pojavi mali prozorčić. U prozorčiću odaberite «Subscribed» i potom isključite opciju komentari i sviđa mi se, kao i fotke i status upd_ate. Isto ću učiniti i ja za vas, tako da naši komentari o našim porodicama i prijateljima više neće biti javno objavljeni. Kopiraj ovu poruku na svoj zid, ako ne želiš da svaki tvoj pokret bude vidljiv svima sa desne strane. Hvala!

Ako to stavim na status, i neko to uradi, onda je sve ok? Dovoljna je jedna osoba da to uradi? Ili?
Lupam, Ana to uradi kod mene, a Mira komentariše moj status, i puj-pike, ništa nisam uradila?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 1188
7.10.2011 19:25:32   
Anoniman
Evo, za sve koje sam tako podesila, sad ne dobijam nista. Jednostavno kao da ih nema, jer vise ne dobijam nista. Ma ovo je sve bezveze.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 1189
7.10.2011 22:52:56   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ja ludim sto je moj dever prijatelj sa bivsom devojkom od mm i sto sad ona moze da bleji u nase slike user posted image

Svašta, pa neka gleda kako ste srećni! user posted image

Inače, možeš da napraviš grupu prijatelja, moja se zove "za slike", i onda podesiš da ti određeni alebum vidi samo ta grupa ljudi. I ne taguješ slike. user posted image

nazalost svako mora. I onda ces biti nevidljiva, tj tvoji komentari.

A da tek vidite google plus, nikakvu sigurnost nema, odmah daje u google search-u link do vasih slika ako imate nesto na picassa-i.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1190
8.10.2011 7:05:13   
Lu
Znači, da bi smo zaštitili slike, moramo naraviti grupu prijatelja koji će moći gledati slikeuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1191
8.10.2011 15:13:46   
indy_25
Neki su mi prijatelji nestali sa fb takodje neke djevojke sa rr koje su me imale na fb. Ne mogu nikako da ih pronadjem. Nemojte da pomislite da sam vas izbacila iz prijatelja posto me jedna forumasica pitala nego ne znam uopste sta se desava. A i onako ne idem na fb skoro nikako kao i na rr zbog obaveza kojih imam. Napravicu novi profil (kad budem imala vremena) sa nekim nickom koji nece biti moje pravo ime i prezime pa cu vas obavjestiti ovdje koji je profil user posted image . Pozdrav svima stvarno mi nedostajete ponekad udjem nesto procitam i to je to. Al uskoro cu ponovo da visim na rr user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1192
9.10.2011 9:27:20   
Anoniman
Da li ću ja sad morati da podešavam privatnost posebno za sve što kačim na fb?!?!
Recimo, nešto sa YT, ja to podelim, i onda moram da podesim privatnost, ili negde mogu da podesim za sve?

I ja ništa ne razumem ovo oko pretplata...to se baš mora? Ako se ne pretplatim na prijatelje neće mi izlaziti info o njima?!

Juju, kakve glupostiuser posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1193
9.10.2011 9:31:56   
Olga75
ja se jos nigde nisam pretplatila a i ne kontam bas ove promene user posted image
i da kod mene je jos stari fejs , mislim home

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1194
9.10.2011 9:50:24   
Crvenkapa85
indy i meni se desavalo da mi neko pokosi frendove,to se desavalo ranije ,mozda nije do ovog novog fejsa

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1195
9.10.2011 12:18:31   
Lu
Ja ne mogu naći postavke fotografija user posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 1196
9.10.2011 12:38:08   
Raviojla

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja ne mogu naći postavke fotografija user posted image

ispod albuma ima tockic i na njemu podesavas opcije privatnosti.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1197
9.10.2011 12:45:57   
Lu
Daaa... hvala Raviojlauser posted image

(odgovor članu Raviojla)
Direktna veza do poruke: 1198
9.10.2011 21:26:13   
Nensi*
Ja cu moj profil najverovatnije da obrisem,pa da znate zasto me nema na fb.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1199
10.10.2011 10:59:13   
Anoniman
bas me nervira sto moram stalno nesto da petljam na tom fb , kao da mi je to posao a ne razonoda user posted image sve mi je staro , sto puta su mi izbrisali prijatelje i sad neke pretplate user posted image o cemu se uopste radi , k o   t o   zna

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here