|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
28.7.2011 23:33:59   
jovicaa
olga fejsbuk hakeruser posted image user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1101
28.7.2011 23:34:43   
Olga75
nemoj da ti sad hakujem profil i nacrtam brke na slike pa da vis user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1102
28.7.2011 23:35:23   
bokicans
Ja mislim da ispod slike ,tamo gde piše tvoje ime,pa u produzetku samo stisnes ukloni oznaku.

< Poruku je uredio bokicans -- 28.7.2011 23:36:05 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1103
28.7.2011 23:36:26   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Olga RR

nemoj da ti sad hakujem profil i nacrtam brke na slike pa da vis user posted image

ju, ju nemoj molim te, kako cu pred narod takauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1104
28.7.2011 23:36:27   
Nensi*
Nemam nigde opciju da uklonim fotografiju,pise samo ovo
Означи особе на овој фотографији
Подели
Преузми
Постави као основну слику профила
Пријави ову слику

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1105
28.7.2011 23:37:49   
jovicaa
dole ti pise ispod slike in this photo: tvoje ime i u zagradi remove tag, to klikni remove tag

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1106
28.7.2011 23:39:31   
Nensi*
Naslaaaaaaaaa user posted image
Nisam ni citala sta tu pise jer je bila gomila na spisku pa nisam ni mislila da moze tu da pise,al sam glupa user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1107
28.7.2011 23:40:09   
jovicaa
superuser posted image , nadam se da sam ti JA pomoglauser posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1108
30.7.2011 9:34:55   
Klarita
Ne znam da li je ovo za temu negativne energije illi mozda sta me nervira....uglavnom radi se o FB, pa hajde da napisem ovde....
Uzasavam se kad kad vidim statuse odredjenih ljudi o Kosovu, vladi Srbije ili bilo cemu sto ima veze s politikom, a znam da ti isti ljudi jedva sastavljaju recenice, ne bave se nicim sem tudjim zivotima,a ovamo su glavni dusebriznici i patriote...o zemljo Srbijoooooooooo...muka mi je vise!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1109
30.7.2011 9:44:46   
minavb
Klarita, imam ja jednog frenda koji je iz susedne nam bivse republike. Zivi i tamo i ovamo, svercuje tamo odavde, i onda po fb pljuje vladu izdajnicku i sl. Kad god ga bocnem oko poreza koji ne placa i pasosazemlje koju mrzi , on obrise moj komentar. Mislim i da ce da me obrise i kao frenda uskoro.
Ja mrzim lajkove. Retko lajkujem, kad bas nemam sta da kazem, ali uglavnom prokomentarisem sliku, post , link... Da se ja pitam, lajk bi se ukinuo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1110
30.7.2011 9:56:00   
Klarita
Ma uzas....prosto mi je jezivo i uvek se iznerviram kad tako nesto procitam...ja lajkujem slike i lepe komentare...smesne linkove, ali na FB da raspravljam o vladi,Kosovu i Metohiji....ma dajte bre....Tadicu lopove i ostalo...aman ljudi moji...Strasno je...i uvek se iznova iznerviramuser posted image sad mi smesno, ali vec par dana se nerviram kad im vidim statuse. Sinoc bas otvorim greskom profil mm i vidim status jednog njegovog "prijatelja" ciji je otac bio za ono vreme predsenik opstine, nakrao se samo tako, ne zna se koliko stanova ima i kuca i svega...za vreme bombardovanja pola grada nam bilo na Kosovu i grad trebao da salje cigare njima dole (i moj otac i stric i ujak su bili) kad ono nestale cigare, secam se kao juce zene i deca palcu ispred opstine,a on ih tesi, neka sta ce im bar c e da ostave pusenje (zene i deca plakali sto uz cigare jadni slali i hranu i odecuuser posted image )...i sad on postavlja neki link o sadasnjem stanju na granicnim prelaima i komentarise kako da su dole pederi Tadic bi poslao 5000 vojnika da ih brani.....Pa mamuser posted image user posted image user posted image sto ne ode ti ili tvoj otac? Sramota...taman sam htela da mu islomentarisem kada sam videla da sam na profilu mmuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1111
30.7.2011 10:04:52   
minavb
Najlakse je patriJotisati kad ti je guzica bezbedno u koznoj fotelji ispred kompa. Ne jedi se, nisu vredni.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1112
30.7.2011 15:32:29   
AndreaK
i ja se pridruzujem ovom vasem tihom protestu laznih PATRIJOTA... juce sam pala u iskusenje da se ubacim u jednu diskusiju jer mi muka vise takvih ljudi, al nisam imala vremena pa sam, fala Bogu odustala od te ideje!

Isto tako ne volim ni statuse koji se zavrsavaju sa "90% ljudi ovo nece kopirati na svoj status, jer se boji da niko nece like ili se ________. Ako volis ________ kopiraj ovo..." bla bla bla... GLUPOSTI!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1113
30.7.2011 15:56:44   
PoisonEve
Ejmin for det!
A imam i drugaricu koja dnevno promeni bar 3 statusa koje prepise sa nekog sajta, tipa:
Zapamtite jednu stwar!!! Nikada o wama neće suditi oni bolji, uwek će o wama suditi oni gori!!!‌I onda ima 5000 lajkova i komentara u fazonu: Bravo, bas si pametna, slazem se i tako touser posted image
Oh, dear!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 1114
30.7.2011 16:17:09   
bokicans
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ejmin for det!
A imam i drugaricu koja dnevno promeni bar 3 statusa koje prepise sa nekog sajta, tipa:
Zapamtite jednu stwar!!! Nikada o wama neće suditi oni bolji, uwek će o wama suditi oni gori!!!‌I onda ima 5000 lajkova i komentara u fazonu: Bravo, bas si pametna, slazem se i tako touser posted image
Oh, dear!

user posted image Bas je pametna.Meni se dize kosa na glavi od onih  poruka,kopiraj ovo na status pet puta i imaces para,i srece zivotu tvvom,...bla,blablabla,,,Sledeceg kog koga vidim takav status napucaću ga pet puta lančano.

A tek oni digimoni,tipa:Bolesna sam,imam temperaturu 40 i sada cu u bolnicu! ,A brate mili ispod 105 Lajkovauser posted image
Šta je tu super,sta im se tu sviđa?user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1115
30.7.2011 16:33:32   
PoisonEve
Ma daaj! Te lancane poruke datiraju od moja babe...Kapiram da je zanimljivo deci osnovcima,ali starijima...user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1116
30.7.2011 18:10:30   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

Najlakse je patriJotisati kad ti je guzica bezbedno u koznoj fotelji ispred kompa.

Upravo tako.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1117
30.7.2011 18:21:39   
minavb
Damn you gardens of time!user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1118
30.7.2011 20:11:54   
diximar

pa bas!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1119
30.7.2011 21:06:01   
nikita82
Meni FB sluzi za kontakt s nekolicinom prijatelja, slike ne postavljam, kao ni licne podatke. Smatram da je fb oaza za emotivne egibicioniste i za dokon polusvet

(odgovor članu diximar)
Direktna veza do poruke: 1120
30.7.2011 21:44:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: nikita82

Meni FB sluzi za kontakt s nekolicinom prijatelja, slike ne postavljam, kao ni licne podatke. Smatram da je fb oaza za emotivne egibicioniste i za dokon polusvet

Dobrodosla na forum.

(odgovor članu nikita82)
Direktna veza do poruke: 1121
31.7.2011 18:36:54   
pepeljuga

user posted image user posted image user posted image Ko je kome poslao rikvest???? A sta ja da kazem sto jos i radim pa vikendom klikcem do pola noci umesto da se naspavam, sinoc je mm hteo da me ubije user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1122
1.8.2011 14:35:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

Ponovo je na Fejsu akcija protiv raka dojke...
Ove godine cemo u jednoj reci opisati stanje naseg ljubavnog zivota. Dakle, na svoj status stavi samo jednu rec (od ponudjenih dole) koja opisuje tvoje ljubavno stanje!
Prosledi ovo i ostalim zenama koje poznajes!

BOROVNICA - solo

ANANAS - komplikovano je

MALINA - ne mogu da se odlucim

JABUKA - verena

TRESNJA - u vezi

BANANA - udata

AVOKADO - na drugoj strani sam

JAGODA - jednostavno ne mogu da nadjem "onog pravog"

LIMUN - zelim da budem solo

GROZDJE - zelim da se udam za svog partnera

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1123
2.8.2011 18:35:06   
Anoniman
Žene, da li je moguće da FB toliko pobrljavi pa prihvata zahteve za prijatelje i od nepoznatih ljudi user posted image  

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1124
2.8.2011 18:37:02   
minavb
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image Ko je kome poslao rikvest???? A sta ja da kazem sto jos i radim pa vikendom klikcem do pola noci umesto da se naspavam, sinoc je mm hteo da me ubije user posted image

Cuti i salji mi materijal!user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here