|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
24.7.2011 22:26:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

IZVORNA PORUKA: Tash

Maločas sam prvi put digla video na FB, I NAPISALO MI DA SE OBRAĐUJE, DA ĆE ME OBAVESTITI KAD SE OBRADI. kOLIKO TO TRAJE?

ups, caps lock. user posted image

To je i meni pisalo,pa sam jednom cekala sat vremena i na kraju batalila. Posle sam samo stavljala linkove sa YouTube-a

Nisu me obavestili, ali eno snimka. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1076
25.7.2011 12:13:25   
IVA 11
Meni 5 dana ne radi fb, pa idem sa mobilnog a sporo mi je tako. Danas nosim komp na reinst. jer sve drugo radi sem fb.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1077
26.7.2011 23:42:48   
Nensi*
Da li postoji opcija da obrisem slike koje su drugi postavljali na moj profil,mislim na one fotografije na kojima si? Ja ne vidim nigde tu opciju.
Nadam se da sam lepo objasnila na koje slike mislim user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1078
26.7.2011 23:48:16   
pepeljuga
Mislim da ne mozes da obrises tudju sliku, mozes samo da obrises svoj tag (imas ispod slike remove tag) pa ti onda vise nece izlaziti da si ti na toj i toj slici, a mozes i da obrises sa svog profila na x sa desne strane tog posta. Valjda sam iole razumljiva, mnogo sam umorna, jedva kuckam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1079
26.7.2011 23:52:53   
Anoniman
Idi na Remove tagg

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 1080
27.7.2011 22:53:44   
New Mom

Da li postoji opcija da obrisem slike koje su drugi postavljali na moj profil,mislim na one fotografije na kojima si? Ja ne vidim nigde tu opciju.

Možeš da uradiš "remove tag" na slikama, a možeš samo da pojedinačno ukloniš objave i gore u onoj liniji svaku sliku skloniš na iksić.

Pitanje: ovaj glupi čet mi je sad stalno otvoren (i kad ja ne koristim fb, što je užas). Kako, do đavola, to da promenim, uopšte nemam opcije za to više.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1081
27.7.2011 22:55:48   
Anoniman
Hide sidebar. Tu klikni (mali "šrafčić") u najdonjem desnom uglu. A ako oćeš da si u off-u, samo odčekiraj opciju "available to chat".

< Poruku je uredio BubaMira -- 27.7.2011 22:56:12 >

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1082
27.7.2011 22:56:55   
New Mom

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Hide sidebar.

Gde je to? Ne nalazim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1083
27.7.2011 22:59:41   
Anoniman
Gde ti je lista prijatelja koji su na čatu, znači sa desne strane imaš one koji su onlajn ili oflajn, onaj spisak. E pa, pored polja "pretraga, skroz dole, desno, imaš taj kao "zupčanik" sa strelicom na dole, tu klikni, otvori se padajući meni pa imaš opciju "hide sidebar".

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1084
27.7.2011 23:10:22   
New Mom
Bubi, sad ću zvučati glupo, ali nema toga. Nekako mi ta lista za čet izgleda drugačije nego što je bila (pre 2 nedelje, npr.), bukvalno je sastavljena samo od liste ljudi, od početka strane do kraja, nema toga što mi pričaš (znam šta mi objašnjavaš, tako je nekad funkcionisalo).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1085
27.7.2011 23:11:35   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: New Mom

Bubi, sad ću zvučati glupo, ali nema toga. Nekako mi ta lista za čet izgleda drugačije nego što je bila (pre 2 nedelje, npr.), bukvalno je sastavljena samo od liste ljudi, od početka strane do kraja, nema toga što mi pričaš (znam šta mi objašnjavaš, tako je nekad funkcionisalo).

da i kod mene je tako od pre nekih 10-ak dana

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.7.2011 23:15:12 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1086
27.7.2011 23:13:40   
Anoniman
Pa i meni je lista sada, po ovom novom FB pre*eravanju od vrha strane do dna strane... to je novo na Fb. A ja imam to dole, na dnu. Ne znam kako da ti pomognem. Imaš li bar te opcije "available to chat" i ostalo?

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1087
27.7.2011 23:14:02   
dunja RR

Hide sidebar.

Gde je to? Ne nalazim.

što reče Buba, skroz dole desno, kao neka pahuljica izgleda

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1088
27.7.2011 23:14:25   
degu
To se i kod mene desilo i baš me nervira, sve mi je nepregledno. Mislila sam da sam sama nešto zabrljala i čačkala da vratim na staro, ali ne ide.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1089
27.7.2011 23:16:23   
New Mom

IZVORNA PORUKA: dunja RR

što reče Buba, skroz dole desno, kao neka pahuljica izgleda

A ja imam to dole, na dnu. Ne znam kako da ti pomognem. Imaš li bar te opcije "available to chat" i ostalo?

Ništa od toga. Bukvalno se završava sa ponuđenim profilom. Ne mogu nikako da smanjim taj spisak (pomislila sam da nije prešlo preko).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1090
27.7.2011 23:19:06   
Anoniman
Zašto je na tom spisku samo deo prijatelja? Mislim, ja imam oko 130 prijatelja, a na chatu samo tih 20ak koliko tu stane. 

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1091
27.7.2011 23:19:24   
Anoniman
Ne znam da li ima veze, ali probaj da se odjaviš pa se opet prijaviš na FB, ili uđeš sa drugog pretraživača? user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1092
27.7.2011 23:20:23   
Anoniman

Zašto je na tom spisku samo deo prijatelja? Mislim, ja imam oko 130 prijatelja, a na chatu samo tih 20ak koliko tu stane. 

Zato što imaš tu opciju "pretraga", pa kucaš početna slova imena i ono ti izbaci ostale prijatelje čije ime tako počinje. Probaj.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1093
27.7.2011 23:21:23   
New Mom

Zato što imaš tu opciju "pretraga", pa kucaš početna slova imena i ono ti izbaci ostale prijatelje čije ime tako počinje. Probaj.

Nema opcije "pretraga".
A koliko sam shvatila, tu su ljudi sa kojima najčešće razmenjuješ poruke.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1094
27.7.2011 23:33:19   
Anoniman
E, ja imam opciju pretraga. user posted image
A kada se odjavim iz chata, on me opet prijavi kad se ponovo logujem. To moram svaki put?

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1095
27.7.2011 23:35:15   
Anoniman
Meni ostane off ako sam bila u offu pre odjave.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1096
27.7.2011 23:38:00   
Anoniman
Sad je i mene ostavio, prošli put me prijavio.
Super, hvala. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1097
27.7.2011 23:48:54   
New Mom
Ubacila sam neki ekstension u tool bar Chome-a, pa mi se čet vratio na stari.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1098
28.7.2011 23:31:09   
Nensi*

Možeš da uradiš "remove tag" na slikama, a možeš samo da pojedinačno ukloniš objave i gore u onoj liniji svaku sliku skloniš na iksić.

Pitanje: ovaj glupi čet mi je sad stalno otvoren (i kad ja ne koristim fb, što je užas). Kako, do đavola, to da promenim, uopšte nemam opcije za to više.user posted image

Znam da mogu na x da uklonim tudje objave i slike na mom zidu,ali ne vidim nigde gde mogu da obrisem ove slike,npr,kad udjete u moje fotografije,ispod albuma mi stoje slike koje su drugi obelezili da sam na njima i stoje mi ispod albuma.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1099
28.7.2011 23:32:38   
Olga75
imas ono ukloni fotografiju pa skini tag 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here