|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
2.9.2011 13:48:55   
tijana86
JA ne znam da li da se pohvalim ili pozalim. Vuki i ja smo danas prosetali do vrtica koji je 200 m od naseg stana, odmah je hteo da ide kod dece. Ali naravno nisam mogla da ga uvedem jer nismo jos zvanicno krenuli. I pricam mu je kako ce da se iga i da gleda crtani i da ruca sa decom i da spava , a mama ce kuci da kuva rucak pa ce kada se on izigra da dodje po njega. On na sve kao pristaje , ali pitanje njegovo je bilo , i ti ces da budes tu ? I sledeca recenica : Ja cu da placem za tobom ! Ja mu kazem da veliki decaci ne placu samo bebe , a on ni pet ni sest nego kaze : Pa ja sam tvoja beba !! Ja u soku ! Ziv strah me hvata od ponedeljka kako cu i sta cu ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 626
2.9.2011 19:04:29   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: mamajanja

nensi ti si rekla da ste upisani u deciji gaj, i mi smo. danas smo bile i jako sam razocarana prvo nama niko nije javio za roditeljski, niko iz nase grupe nije bio, bar ovih par roditelja koji su danas bili. drugo morali smo da ostanemo sa njima sto je meni neverovatno glupo jer to nije dobro, deca tako ne mogu da se priviknu (ovo je moj licni stav jer poznajem moje dete) malo je bez veze da budem sa njom jer ce ona misliti da je to normalno i kad ja vise ne budem tamo ona ce tek tada da place. danas nije plakala bilo joj je lepo i hoce da se vrati i sutra sto je super, nije htela da jede sladak hleb ( sa dzemom) to inace ne voli ali je bez problema popila mleko. vaspitacice su skroz ok Bilja i Slavica. Ja sam se dogovorila da je sutra ostavim i pokusacu da je ostavim bar do spavanja ako budu to prihvatile vaspitacice, danas smo bile samo sat vremena. Sve u svemu nemam neki komentar poseban jer za nju to nije nista dok sam ja tu, mora da ostane sama da bi imala sliku o tome kako se privikava.

Mene su zvali prosle nedelje da dodjem na roditeljski,ne znam zasto tebe nisu user posted image
Meni su Vukove vaspitacice rekle da je izbor na nama da li cemo ostajati sa decom u pocetku,ali da one ne preporucuju,valjda je to i do vaspitacice,Vuk je kod Miline i Jule,deluju mi ok. On krece u ponedeljak,pa cemo videti kako ce proci.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu mamajanja)
Direktna veza do poruke: 627
2.9.2011 19:35:34   
cockic
ja bogamo moram da se pozalim danas je isao na 2 sata,bas je sav
nervozan spavao je samo 45 min za ceo dan a ustao pre 7h.
vaspitacice su mi rekle da je plakao i da se igrao sad ne znam koliko
je trajalo to plakanje sigurno sat vremena minimun.

cak je jednom i povracao a ima i proliv ne znam da li je od plakanja
ili od stomacnog virusa ako ga je zakacio.

evo i dalje nece da se uspava samo nesto kenka i pravi haos po kuci.

slazem se da su mali on ima 16 meseci,ali mislim da kad god
da krenu ceka ih isto.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 628
2.9.2011 21:33:44   
mamajanja
danas je opet bila sat vremena ali ovaj put ja nisam ulazila sa njom. Nije plakala lepo je jela igrala se i tako. Jedino mi kaze vaspitacica kad sam usla " e doslo je do zasicenja ona bi sad pocela da place da vi niste dosli po nju" neverovatno. Ne bi plakala samo me pozvala jer me se setila i primetila je da nisam tu, da su joj rekle da sam otisla na posao da zaradim pare ona bi se zaigrala i zaboravila. Ali me gospodja uveravala kako bi ona plakala da nisam dosla tad kad sam dosla. U ponedeljak kazu isto samo sat vremena, kao da ja imam svo vreme ovoga sveta na raspolaganju, bas bez veze nekako imam osecaj kao da im se ne radi... mozda gresim ali mislim da ako je dete ok i ako ne place da treba da ostane duze a ne pola sata, sat... ma videcemo. M jedva ceka da ponovo ide u ponedeljak njoj je bilo lepo :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 629
2.9.2011 23:16:25   
Iwana87
Evo nas drugi dan.Procedura ista,samo ovaj put 1 vremena,baba odvela,on ej pustio jos na vratima i uleteo unutra.E sad,*emu zivot,grupe jos nisu pune jer neki ne dovode decu pa su ih spojili jer verovatno vaspitacicama bilo dosadno pa svi kao zajedno,razlitii uzrasti dve grupe.I sad ova veca deca krenu napolje,Mihajlo potrci za njima i one ga vrate unutra.Poceo je da place,nekih 5 min bas pred da prodje tih sat vremena i baba da ga uzme.Video je i smirio se.Znaci nista strasno,samo da je kao sto treba odradjeno,samo njegova grupa mislim da bi mnogo lakse bilo i da danas nebi bilo tog plakanja.Nadam se od ponedeljka da nece biti uopste zajedno.u ponedeljak ostaje 2 sata.Kako bih volela da sam tamouser posted image

(odgovor članu mamajanja)
Direktna veza do poruke: 630
3.9.2011 6:33:33   
cockic
e evo ja sam svatila u toku noci da moj mali od plakanja mu je pun nosic
i to ga je juce i mucilo samo guta nesto,sigurno to sto mu se sliva iz nosa.

sam moram nekako da mu to izvadim onom pumpicom,posto on ne zna sam
da izduva.i da stavim fizioloski.

sigurno ga taj sekter i terao na povracanje juce.
ne znam videcemo sta ce biti u ponedeljak bas sam user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 631
3.9.2011 13:32:48   
*milica*
Samo da se pohvalmo da su nam prva dva dana u vrticu super prosla!!!
Vaspitacice su mi rekle da je spavala, da je dobra ali da voli da zavodi red i da bude po njenom.
U cetvrtak je ostala do 14 h juce do kraja i proste se naljutila sto vrtic ne radi subotom i nedeljom....

Stefan i Sofija NASA SRCA DVA NAJDRAZA!!!!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 632
3.9.2011 13:41:44   
tijana86
Drugarice sta mislite da li da mu dajem nesto za imunitet sada na poceetku. Mojoj prijateljici dete krenulo u ponedeljak i vec je bolesno , bronhitis ! Pored sve muke odvajanja moram i na to da mislim !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 633
3.9.2011 13:55:11   
meyo
tijana jel kreces na posao??

sto se tice imuniteta ja bih pocela cisto tako odusevila sam se ehinacea sirupom od italijanske firme esi mada imaju oni jos nekih dobrih sirupcica za imunitet al obrati paznju na uzrast jer cini mi se ovaj ehin.ne moze prije druge godine ..
a sto se tice odvajanja htjela sam ti dati savjet koji je kod nas uplaio jer imam osjecaj da je tvoj Vule bistrica. ako ides na posao lijepo mu objasni zasto mora u vrtic sta ce sve tamo da radi i kad se zavrsi pajkenje da ce mama da dodje i potrudi se da ti dodjes za njega a ne baka deka tat i slicno .. ukoliko lazemo djecu ona su pod stalnim pritiskom kada ce uci roditelj i non stop su u iscekivanju ako im je vremenski jasno predoceno kada ce doci mama lakse ce podnijeti cjelokupnu situaciju u vrticu nama je super bilo tako..

al htjela sam nesto napisat na temu prehladjivanja moj malisa ima streptokok bez simptoma i onda je kliconosa zbog toga ga ne vodim u vrtic iako mnogi roditelji na to ne obracaju paznju apelujem na sve mam da odrade ljekarkse preglede prije polaska u vrtic radi zdravlja svoje djece i drugih malisana ..ali generalno dosta zena iz grupe gdje ide moj malisa to i nije uradilo kao u toku mjeseca cu ...a dijete ide u vrtic i kliconosa je?? Cemu onda ljekarsko uvjerenje nicemu??

< Poruku je uredio meyo -- 3.9.2011 13:57:23 >

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 634
3.9.2011 14:02:02   
tijana86
Ne jos nema posla , jer nisam smela nista da trazim dok se on ne privikne, jer da se skupe evo skoro njegoce 3 godine , za svo to vreme mi nismo bili razvojeni ni 24sata . Pa tek kada se privikne da krenem u potragu.   A dobro si me podsetila palo mi je na pamet  da uopste ne dopustam da ga uzimaju bake i deke vec samo mm i ja ?

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 635
3.9.2011 14:06:45   
meyo
pa ne znam kad vec nemas nekih obaveza podji ti barem dok ne nadjes posao i to dok se uhodate.. on ce ti se svakako uzeljeti i nekako ce biti zadovoljniji kad ti dodjes
ja idem u vrtic po malu od moje zaove kad i za mog bebana znas kako bude tuzna cesto jer ocekuje mamu za svu djecu obicno dodje mama il tata a njoj nema osjetljiva su ti djeca..strasno ponekad nece da prica samnom uopste a ima vec cetiri godine..
a vjeruj samo mu otvoreno i lijepo kazi sta ce da radi gdje ces biti ti .. i nemoj ono tipa sad ce doci mama kazu da onda znaju stajat pri vratima i cekat svo vrijeme ... nego ga nekako pripremi da se opusti kad podje tamo samo lijep iskren razgovor vidjet ces nece biti brige...

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 636
5.9.2011 0:03:58   
tijana86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sam najsebicnija mama na svetu ! Suta krecemo u vrtic , a meni dodje da crknem ! Placem kao budala !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 637
5.9.2011 0:05:33   
tijana86
IZVORNA PORUKA: meyo

pa ne znam kad vec nemas nekih obaveza podji ti barem dok ne nadjes posao i to dok se uhodate.. on ce ti se svakako uzeljeti i nekako ce biti zadovoljniji kad ti dodjes
ja idem u vrtic po malu od moje zaove kad i za mog bebana znas kako bude tuzna cesto jer ocekuje mamu za svu djecu obicno dodje mama il tata a njoj nema osjetljiva su ti djeca..strasno ponekad nece da prica samnom uopste a ima vec cetiri godine..
a vjeruj samo mu otvoreno i lijepo kazi sta ce da radi gdje ces biti ti .. i nemoj ono tipa sad ce doci mama kazu da onda znaju stajat pri vratima i cekat svo vrijeme ... nego ga nekako pripremi da se opusti kad podje tamo samo lijep iskren razgovor vidjet ces nece biti brige...

ma kod nas ne daju da budu roditelji prisutni , nego obujes patofnice pa cao

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 638
5.9.2011 1:30:26   
Verus
Nisi, ima ih jos puno ovde "sebicnih"user posted image
IZVORNA PORUKA: tijana86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sam najsebicnija mama na svetu ! Suta krecemo u vrtic , a meni dodje da crknem ! Placem kao budala !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 639
5.9.2011 8:21:28   
bokicans
Ja sam odvela Nađu nije nešto posebno plakala,onako malo.Rece mi vaspitacica da i danas dođem po nju pre spavanja.još koji dan tako.A mislim da je Nađa skontala da sada ja nepopuštam ,pa je drugacije malo.Zna da mora i tačka. TJ tačaka komuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 640
5.9.2011 9:11:23   
JMPM
Bokice, mislim da sam videla Nadju jutros.
Inace, dusa mi se cepa, mislila sam da cu biti hrabrija, na ivici sam da placem ali ne smem, na poslu sam...Ove nedelje idemo od 7.45h pa do 9.30h. Morala sam izaci u 8.45h posto radim od 9h, pa ce moja mama otici po njega.Ufffff, izgoreh sto ne znam sta radi, place li, igra li se bezbrizno...pune mi oci suza...bas sam luda user posted image . Inace, bili smo na dorucku, ali nije jeo nista. Dobio je i prazno parce hleba, ali nije hteo ni to. Trazio je krem... Probao je mleko iz solje i ostavio, ne svidja mu se. Pih...*bem i vrtic!
45 minuta koliko ce biti sam tamo, mislim bez mene, deluje mi kao vecnost i nikako da prodje user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 5.9.2011 9:12:20 >

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 641
5.9.2011 9:21:04   
bokicans
Jel bila napolju?Ili je plakala negde u hodniku?user posted image Razumem te,još kada su tako mali kao S.....

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 642
5.9.2011 9:24:44   
JMPM
Unutra su bili, mali su izasli napolje, medju njima i ovaj moj user posted image .
Sad je mama stigla po njega, cekam puni izvestaj user posted image . Uopste ne izgledam kao ovaj smajli koji sam stavila.
I nije plakala user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 5.9.2011 9:25:32 >

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 643
5.9.2011 9:33:05   
JMPM
Zvala me sada mama, preuzela je S. Vaspitacice kazu da nece biti nikakvih problema sa njim. Nije me ni jednom trazio i lepo se igrao. Poslednji je izasao iz vrtica user posted image . Pitala ga je vaspitacica da ostane da spava user posted image . Laknulo mi je, pao je kamen sa srca, moje dete je veeeelikooo user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 644
5.9.2011 9:35:51   
bokicans
Super,odlicnouser posted image Eto nemoj sada da se sekiras toliko.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 645
5.9.2011 9:41:22   
JMPM
Sad mi je laknulo ali mi zuji u usima, verovatno sam pritisak poremetila user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 646
5.9.2011 10:04:54   
Nensi*
Prezivesmo i mi prvi dan. Plakao je kad sam ga ostavila,ustvari vristao je user posted image On place unutra a ja ispred vrata,bio je pola sata,sve vreme sam sedela ispred sobe da cujem sta se desava,i brzo su se smirili,danas ih je bilo samo 7,sto je dobro. Posle mi je dala vaspitacica da provirim unutra da vidim sta rade,lepo se zaigrao,ali kad sam usla po njega zaleteo se prema meni i poceo da place,brzo se smirio pa smo ostali zajedno unutra jos nekih 5 minuta. Kako li ce biti sutra user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 647
5.9.2011 10:11:16   
zoća
joj Nensi kroz sta sve prolazimo.Mi se jos nismo upisali jos uvek sam kod kuce tako da cu da sacekam poslednji trenutak

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 648
5.9.2011 10:15:07   
Nensi*
I ja sam kod kuce,ali sam ga dala sad da se bar navikne lepo na jaslice i da ja mogu da ga odvodim i dovodim,crkla bi da to mora neko drugi da radi user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 649
5.9.2011 10:15:22   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: JMPM

Zvala me sada mama, preuzela je S. Vaspitacice kazu da nece biti nikakvih problema sa njim. Nije me ni jednom trazio i lepo se igrao. Poslednji je izasao iz vrtica user posted image . Pitala ga je vaspitacica da ostane da spava user posted image . Laknulo mi je, pao je kamen sa srca, moje dete je veeeelikooo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here