|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo...
12.9.2010 19:25:51   
moja ciklama
maakki sve pohvale..za tvoju odluku..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 126
14.9.2010 13:06:08   
maakki
Drage moje!
Dosla sam iz Skoplja iz bolnice Mala bogorodica ili Sistina kako se sada zove. Za bolnicu i osoblje imam samo reci hvale jer su toliko posveceni svom poslu da je to mene u jednom momentu zaprepastilo i zadivilo.
Dogovorila sam sa njima da me prime u postupak VTO bez partnera, potpisala papire, odabrala donora i sada mi ostaje samo da sacekam da materijal stigne i da krenem sa stimulacijom i svim ostalim sto sledi.
Mnogo sam srecna sto sam uspela da se priblizim svom cilju, a dalje mislim da je bozija volja, meni je sanasa tu i ja cu da je iskoristim.
Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte rado cu pisati jer znam da nekome moze da pomogne.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudno je koliko je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije kako nam baš to malo nedostaje...

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 127
14.9.2010 13:11:35   
dunja RR
maakki koja je cena?

(odgovor članu maakki)
Direktna veza do poruke: 128
14.9.2010 13:19:01   
viking
kako si birala donora?

SREĆNO!!!!

IZVORNA PORUKA: maakki

Dogovorila sam sa njima da me prime u postupak VTO bez partnera, potpisala papire, odabrala donora i sada mi ostaje samo da sacekam da materijal stigne i da krenem sa stimulacijom i svim ostalim sto sledi.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu maakki)
Direktna veza do poruke: 129
14.9.2010 13:26:03   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mene to sa donatorom zanima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 130
14.9.2010 13:43:37   
Anoniman
MAAKKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 131
14.9.2010 13:45:16   
pepino
Makiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 132
14.9.2010 14:00:44   
liliana
Maki, super!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 133
14.9.2010 21:28:55   
maakki
Puno Vam svima hvala na podrsci puno mo znaci.user posted image user posted image
Cena donirane sperme je u rasponu od 1.100do 2.000 eur zavisno od kolicine i kvaliteta materijala, s ti.m da materijala ima za tri pokusaja.
Cena samog postupka je oko 2.500 eur u cega nisu ukljuceni lekovi, a to nisu znali da mi kazu jer jos nisu odlucili sta ce mi dati jer nisam imala kompletne analize, to cu im naknadno poslati.

Donora sam birala iz banke sperme iz Danske posto oni rade sa njima, covek koji je zaduzen za to je veoma dugo razgovarao samnom na tu temu, ponudio mi par donora koji bi odgovarali mom profilu i na kraju smo odabrali jednog. Mnogo vode racuna o tome koje je sve analize taj donor prosao, i kolika je uspesnost VTO sa njegovim materijalom. Moram da kazem da sam cula podatak da je uspesnost kod njih cak 52 posto sto je veoma visoko na lestvici.user posted image

Čudno je koliko je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije kako nam baš to malo nedostaje...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 134
14.9.2010 21:30:54   
Ana RR
maakki, svaka čast user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maakki)
Direktna veza do poruke: 135
12.4.2011 23:32:07   
medenasrca

cao svima ,ja sam nova user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
13.4.2011 12:54:06   
moja ciklama
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu medenasrca)
Direktna veza do poruke: 137
13.4.2011 12:55:33   
jelenadunja
user posted image user posted image cao user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu medenasrca)
Direktna veza do poruke: 138
13.4.2011 14:15:51   
maakki
Cao medena i dobro dosla medju nas, osim toga sto si nova nisi nam napisala nesto o sebi i odakle ti na ovoj temi, mozda jesi negde i pisala ali nisam procitala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 139
13.4.2011 18:48:25   
vukosava
IZVORNA PORUKA: viking RR

Melani, ne radi se ovde o tome da žena bira da li će imati dete sa partnerom ili dete bez partnera. Ta žena partnera svakako nema, ovde je izbor da li će biti sama bez dece ili sama sa detetom. Bela kuga nas satire, i makar u tom smislu treba omogućiti što većem broju ljudi da imaju decu. Nisu sve žene koje su same lude i lezbejke. Npr, imam drugaricu koja nikad nije imala ozbiljnu bezu zato što je deblja, a potiče iz velike porodice, ima dve sestre i brata, svi intelektualci... sigurna sam da će ona ako se odluči za ovo biti dobra majka.

Poenta cele ove priče i društva danas je pravo na izbor.
Eto, ja tako mislim a vi me sad linčujte... user posted image

ja se slazem sa tobom... sta to koga briga sta ce ko da radi... to sto neko nema muza a hoce decu sta tu fali, normalno je da imas materinski instikt, pogotovu u danasnjem dobu balkanaca koji vire iza majcine suknje i zene im ne trebaju... koliko vas je bilo u vezi sa nekim ko otvoreno nece decu? ako niste srecne ste, ako jeste znate o cemu pricam... imam jednu rodjaku koja je odrasla sa samohranom majkom... vukovac, najbolji student na faksu, magistar, majka dvoje dece... uspesna u svakom pogledu... uspesnija od mnogih koji su odrasli sa oba roditelja...

IZVORNA PORUKA: Mila333

Nazalost, ima ih svuda u svetu. Ali u Srbiji su zene totalno nezasticene. Ako se i donese neki zakon, on se ne sprovodi i tako se sve vrti u krug.

Svojim ocima sam cula i videla jednom prilikom u Novom Sadu u policijskoj stanici na Klisi. Dosla sam sa bivsim deckom da prijavimo kradju njegovog novcanika.
Dok smo cekali da ga prime, dosle su dve zene. Jedna uplakana, a druga je uvodi u stanicu i trazi da razgovara sa nekim. Pocinje glasan razgovor: "Moja sestra ne sme da ode svojoj kuci! Muz je pretukao i ja necu dopustiti da se to ponovo dogodi! Trazim da je zastitite od njega!"
A policajac mrtav hladan "Ha, pa nisam je ja ter''o da se udaje za njega!"

avgust 2006-te... avion beograd - cikago... odem ja u wc i jedan hrvat diskretno objasni mom muzu da nece moci da me mlati u americi jer ce odmah da ha uhapse zbog toga... ko da me je pa ikad mlatio- al cim je ovaj to njemu rekao mora da on jeste dok je bio u hrvatskoj....

IZVORNA PORUKA: lence

Ja se slazem sa milom, viking i montenegra.
Nismo sve imale srece da u prvom momentu u zivotu upoznamo divnog i odgovornog muskarca koji bas tada s nama zeli imati decu.
Nemamo svi srecne okolnosti u pogodno vreme.

apsolutno si u pravu... lako je nadmeno gledati druge oko sebe i misliti ko im je kriv

IZVORNA PORUKA: oliveradj

Ajoj kako je to u Americi zastarelo još davno su žene mogle tamo koje su same na vantelesnu ala mi kaskamo Srbija bre , imam u firmi nekoliko neudatih koje ne vole nas udate sa decom jer nemaju ni kučeta ni mačeta možda i odu na trudničko da se odmorim od njih eureka

Kakva ljudska bica razmisljaju ovako?

ne razumem te bas najbolje? imate podelu na udate i neudate zene? user posted image
IZVORNA PORUKA: Debeljuca

snima se se neki film sa Dzenifer LOPEZ
na dan kad je isla da uradi VTO... upoznaje coveka svog zivot....

DETE TREBA DA IMA OBA RODITELJA....

mislim da ce ta prica da zene mogu samo na VTO da dovede i da lezbo brakovi imaju decu.... a misim da nije ok da bebe imaju dve mame....

ipak se drustvo malo izopacilo....

ko ti garantuje da ce oba da pozive?
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

U ovom trenutku mi nemamo previse prava da se izrugujemo ovim zakonom jer nas je sigurno vecina u braku ili vanbracnoj zajednici,sa decom, trudne ili trudilice.Ali stvarno,zar ne znate ni jednu djevojku,zenu koje se priblizavaju 35,a recimo nemaju nikog pored sebe?I ne mrze nikog zato sto taj neko ima dijete ili je udat(mislim da je to bilo malcice pretjerano reci,sorry),vec jednostavno nisu nasle nikog ko bi ozbiljno bio za osnivanje porodice.Jedna meni bliska osoba je u vezi vec 10 godina sa ipom koji stalno nesto izvrdava,te nema posla,te kriza je,te ovo te ono.A ona puni uskoro 31,znaci da ima citavih 4 godine fore da otkrije da li moze da ima dijecu prirodnim putem.Usput joj je ginekolog rekao da bi trebala najkasnije za godinu dana da pokusa da zatrudni zbog hormonalnog poremecaja. Eto,recimo,sta sa njom? Je li ona treba da bude osudjena da nema dijecu samo zato sto se u mladosti vezala za nekog ko je zavlaci?Pa cak i da nadje nekog drugog za 5 dana-da li ste sigurne da ce taj da bude odmah u fazonu"Hocu bebu odmah"? A lezbejkama i ovako niko ne moze da zabrani da rode sebi bebu(cak i na osnovu lazne vanbracne zajednice).A i ko smo mi da im to zabranimo ili osudimo?I sta je ako se,ne daj boze,desi da nekom umre muz prije nego sto se beba rodi?Zar za dijecu nije potrebno samo puno ljubavi?

znam ovakvih bar 5 u srbiji samo sto imaju 36 godina...

Drage moje citamovaj forum i ne mogu da verujem kuda je ova tema otisla, a i vi zajedno sa njom?!
Meni je ova tema veoma interesantna jer sam i sama zena bez partnera koja se sprema na VTO. Da ste iole upucene u doneseni zakon onda ne biste tako pricale jer VTO ce moci da odrade samo zene koje ne mogu prirodnim putem da ostanu trudne, sto naravno nema veze sa gej populacijom. Naravno da smatram da dete treba da ima oba roditelja, ali neke zene nemaju tu srecu da dbiju i partnera i dete.
A sada bih zelela da Vam ukratko ispricam svoju pricu pa da svatite zbog cega se ja licno kao i zene slicne meni veselimo donesenom zakonu.
Imam 42 godine kada mi je bioloski sat vec otkucao ili su mu ovo zadnji trzaji, imala sam muza koji na zalost nije mogao imati dece, a tada kada smo bili u braku VTO je bila skoro ravna naucnoj fantastici bar kod nas. Nakon toga sam imala vezu koja je trajala 10 godina i u toj vezi sam prirodnim putem ostala dva puta trudna, s tim da su mi otkrili i miom na materici te su mi ukljanjali trudnoce jer nisu bili spremni da se izbore sa tim, na kraju je i ta veza pukla jer sam ja sebe sve vise dozivljavala kao ostecenu robu. Operislala sam miom i uklonili su samo njega, te sam napokon skupila hrabrosti uz veliku podrsku mog ginekologa da pokusam sa VTO jer stvarno nemam vise sta da cekam.
Na osnovu ove sazete price nadam se da ste shvatile da takav zakon ipak ima i svoje dobre strane, jer da nije tako ja ne znam sta bi bilo samnom.
I naravno smatram da zene koje se ne nalaze u takvoj situaciji ili bar ne poznaju nekoga ko se nalazi ne bi trebalo da komentarisu datu temu, jer one to nikada nece shvatitil
Zelim sve da Vas pozdravim i nadam se da su se neke bar malo postidele svojih komentara.

maakki zelim ti srecu user posted image
ja za sve one koje su u istoj situaciji kao sto sam i sama, danas sam dobila odgovor iz klinike Spebo iz Leskovca kojim su me obavestili da kod nas jos uvek zene bez partnera ne mogu na VTO jer to nijedn

Evo jos jedna informacija za sve one koje su u istoj situaciji kao sto sam i sama, danas sam dobila odgovor iz klinike Spebo iz Leskovca kojim su me obavestili da kod nas jos uvek zene bez partnera ne mogu na VTO jer to nijedna klinika u nasoj zemlji jos uvek ne radi , bez obzira na donesen zakon, te da se javim za tri do cetiti meseca , tako da nam preostaje da obijamo pragove klinika po Evropi da bi dosle do zeljenog cilja i postale napokon majke!

user posted image
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ja bih teslu ili neki celebrity spermitj...necu neki seljacki gen :):):)dobar dan-dobar dan-dajte mi dva komada charlie sheen-a i komad ralfa fajnsa:):):)

carli sin je jako prolupao zadnjih dana...

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

IZVORNA PORUKA: viking RR

Teoretski, šta mislite da bi se desilo kada bi žena dala oglas da traži donatora? Osim što bi se javila gomila ludaka, šta mislite, da li bi bio i neko normalan?
ja cisto sumnjam.da bi se javio neko normalan...to ima samo u holivudskim filmovima...ne znam da li je normalan muskarac koji daje svoje potencijalno potomstvo u nepoznato...mislim jeste to sa jedne strane samo biologija...ali iz te biologije se radjaju ljudi....deca nisu "cilj"deca nisu "postignuce"deca su odraz ljubavi izmedju muskarca i zene...deca nisu stvar...mene izbezumljuje ovo slepilo...gde je ljubav u svemu...zar je toliko devalvirana....

a gde je ljubav u 150.000 abortusa, 80 % iz bracnih zajednica koji se dese svake godine u srbiji !?

Puno Vam svima hvala na podrsci puno mo znaci.
Cena donirane sperme je u rasponu od 1.100do 2.000 eur zavisno od kolicine i kvaliteta materijala, s ti.m da materijala ima za tri pokusaja.
Cena samog postupka je oko 2.500 eur u cega nisu ukljuceni lekovi, a to nisu znali da mi kazu jer jos nisu odlucili sta ce mi dati jer nisam imala kompletne analize, to cu im naknadno poslati.

Donora sam birala iz banke sperme iz Danske posto oni rade sa njima, covek koji je zaduzen za to je veoma dugo razgovarao samnom na tu temu, ponudio mi par donora koji bi odgovarali mom profilu i na kraju smo odabrali jednog. Mnogo vode racuna o tome koje je sve analize taj donor prosao, i kolika je uspesnost VTO sa njegovim materijalom. Moram da kazem da sam cula podatak da je uspesnost kod njih cak 52 posto sto je veoma visoko na lestvici.

drzim fige user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 13.4.2011 18:50:20 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 140
13.4.2011 19:04:51   
Alexis79
Ne znam da li je ovo  odgovarajuca tema user posted image

Pisala sam vec o kumovima koji su se razveli posle neuspela Vto.
Ustvari on mangup je nju ostavio dan posto su saznali rezultate user posted image

Tokom priprema za prvu Vto (preko drzave) njima su zamrzli 3 embriona i potpisali su tada neki 5-ogodisnji ugvor sa drzavom u vezi sa tim embrionima.
Ta moja kuma ima 39 godina i fakticki ima pravo da jos tu jednu Vto  iskoristi  do napunjenih 40.
Ona nije ni u kakvom kontaktu sa bivsim muzem i pitanje je da li sad ona moze iskoristi te embrione bez pristanka bivseg muza??
Jeste malo i pitanje morala ili cega vec tu prisutno jer ce to ipak biti "njihovo" dete.

Ona je inace imala sa njim 3-4 spontana pobacaja u sve u istoj nedelju i jednu vanmatericnu prilikom cega joj je odstranjen jajovod.Drugi je nazalost posle te vanmatericna ostao slabo prohodan.

Volela bih da joj pomognem jer se vec godina bori za to da postane majka.
U veoma je losoj finansijskoj situaciji pa joj je ovo za sad jedina sansa.

Verujem da su ovakvi slucajevi retki ,da te muz ostavi a da pri tom imas zaledjene embrione.user posted image
Da li joj treba njegova saglasnost ?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 141
13.4.2011 19:21:47   
Anoniman
Alex, meni je logicno da treba. To mu nekako dodje kao zajednicka imovina stecena u braku user posted image glupo zvuci. Ako nece da placa advokata da to proveri, nek ode u bolnicu tamo ima onaj zastitnik za prava pacijenata, nije bas njegov fah, ali mislim da su to pravnici pa mozda moze da joj pomogne ili u bolnicu u pravnu sluzbu. Treba da ide odmah tamo gde moze da dobije relevantne informacije, jer sve ostalo je gubljenje vremena. Mozda ima i neko besplatno pravno savetovaliste ako ne u KG oni u BG koje moze da kontaktira telefonom. Ja bih pocela isklucivo odatle.

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 142
13.4.2011 19:31:07   
Alexis79

U papirima za razvod pise da nemaju zajednicke niti planirane dece (tj. nesto u smislu da ona trenutno nije trudna).
To je bas dotuklo ,jer se on izgleda mi odmah od toga distancirao.
A znajuci ga kakav je nasao je vec neku i o onome sto je "ostavio" iza sebe ne razmislja.
O embrionima nije bilo reci na sudu niti se pominju u papirima od razvoda.
A ugovor sa drzavom se vodi na nju ,ali su ga oboje potpisali.

Pricala sam sinoc sa njom i rekla mi je da se emotivno jos nije oporavila ,ali da ce sve da ispita i da ode na tu drugu Vto.
Ja sam joj ponudila da je odvezem i da joj pomognem sta treba ,jer zivi sa roditeljima koji su ljudi u godinama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 143
13.4.2011 19:39:56   
Anoniman
Alex, stvarno je najbolje da se obrati nekom pravniku i bolnici gde su embrioni direktno. Ja se nadam da ce uspeti. MAda to stvarno nije mala stvar. Bez obzira da li je taj covek kreten ili ne, to ce biti i njegovo dete a on ima pravo da ga ne zeli. Dosta je to pipavo i osetljivo a posebno kod nas gde nista nije regulisano zakonima. Verovatno (posto sigurno zakona o tome nema) ona posle moze da trazi i nadknadu od njega ili ce morati da prizna ocinstvo u takvim uslovima.... Ko zna. Valjda ce imati srece i sve ce proci ok, jer mislim da njoj sada samo sreca moze da pomogne. Ako udje u bilo kakvu proceduru ili raspravu sa njim, dok se to utvrdi, napuni ona 40g.

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 144
26.8.2011 19:48:04   
meteori
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi. Ja sam jedna od onih koje zele da imaju decu ali su bez partnera. I ja sam se odlucila da cu roditi dete tako da cu uskoro na konsultacije u Makedoniju. Znam da sam pre te odluke dugo bas dugo razmisljala. A mislim da ima jos zena koje to isto zele ali se ustrucavaju zbog osude okoline i zbog onoga sta ce im ko reci. Za divno cudo kada sam se odlucila i rekla nekima od mojih prijatelja sta planiram dozivela sam da cujem reci podrske od ljudi od kojih to nisam ocekivala :-)
Slobodno mogu da kazem da vec par godina pratim ovakve teme. I zelim da dam podrsku svim devojkama koje se odluce na to, posto je retko ima. A kod vas na forumu vidim da je ima :-)
Maki zelim ti uspeh i svaka cast na hrabrosti!da dam podrsku svim devojkama koje se odluce na to, posto je retko ima. A kod vas na forumu vidim da je ima :-)
Maki zelim ti uspeh i svaka cast na hrabrosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 145
26.8.2011 22:18:53   
maakki
Meteori dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image

Hvala na lepim zeljama ja se nadam da ce mi ovaj postupak biti dobitni. user posted image

Tek sad procitah ovo za Alex i njenu kumu, mnogo nezgodna situacija, necu da kazem da sam upucena, ali mislim da se i to mora resavati sudskim putem, jer kako rece Mis to je nesto sto je steceno u braku. Alex ako imas bilo kakvu informaciju kako se to okoncalo napisi jer je veoma interesantan podatakuser posted image

(odgovor članu meteori)
Direktna veza do poruke: 146
27.8.2011 2:42:52   
liliana
Alex, šta je bilo sa tvojom kumom?

(odgovor članu maakki)
Direktna veza do poruke: 147
27.8.2011 2:52:17   
Alexis79
Nista jos uvek.
Ona se nazalost jos uvek nije oporavila od svega.
Mislim psihicki i emotivno je veoma lose.
Ne mogu jos uvek da je pitam sta tacno planira ,ali kad god pricamo o mojoj Vto ona taj svoj jos jedan pokusaj  samo na kratko pomene i odmahne glavom.
Imam utisak da je odustala ,jer se njen bivsi ponasa kao kreten.
I ona ne zeli nikakva kontakt sa njim.

U novembru puni 40 tako da jos veoma malo vremena ima da se odluci

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 148
27.8.2011 2:53:56   
liliana
user posted image Uh, bre...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 149
27.8.2011 3:01:36   
Alexis79
Najgore je to sto ona ne dopusta muskarcima da joj pridju od razvoda i totalno se distancirala od ljudi.

A on zvacemo ga konj u daljem obracanju (mada time vredjam jednu plemenitu zivotinju) naravno vec planira dete sa drugom.user posted image
I ponasa se kao pusten sa lanca.

A ona ustvari ne zeli to jer je bi to dete bilo i njegovo.Tako meni to izgleda

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here