Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:34:09
|
|
|
|
anajid
|
Dzontra Volta
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:35:10
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: anajid Dzontra Volta i kvalitet, i kvantitet
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:36:22
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: anajid Dzontra Volta i kvalitet, i kvantitet pa zar nije realan zivot holivudskih zvezda..jos da predjemo u sajentologiju i resile smo sve muke ....i poslovne i porodicne....
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:36:56
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: anajid Dzontra Volta i kvalitet, i kvantitet pa zar nije realan zivot holivudskih zvezda..jos da predjemo u sajentologiju i resile smo sve muke ....i poslovne i porodicne.... i mi sekulu za trku imamo!
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:41:00
|
|
|
|
anuksunamun
|
< Poruku je uredio anuksunamun -- 7.9.2010 21:47:54 >
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:46:13
|
|
|
|
jelena038
|
pazi, tesla je bio u americi, a mi za amerikom kasnimo jedno 200 godina, tako da... moyda mi imamo kuglu, al oni mozda imaju kuglice u stvari, ti si tamo, raspitaj se, da ne cimamo dzontru za badava
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:48:43
|
|
|
|
anuksunamun
|
ja bih teslu ili neki celebrity spermitj...necu neki seljacki gen :):):)dobar dan-dobar dan-dajte mi dva komada charlie sheen-a i komad ralfa fajnsa:):):)
< Poruku je uredio anuksunamun -- 7.9.2010 21:49:39 >
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 21:50:36
|
|
|
|
anajid
|
Pametno zborite vas dve a mogle bi i dobiti po prstici Djole
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 22:01:16
|
|
|
|
viking
|
Teoretski, šta mislite da bi se desilo kada bi žena dala oglas da traži donatora? Osim što bi se javila gomila ludaka, šta mislite, da li bi bio i neko normalan?
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 22:02:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, nemo' da vas peckam!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 22:08:08
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Teoretski, šta mislite da bi se desilo kada bi žena dala oglas da traži donatora? Osim što bi se javila gomila ludaka, šta mislite, da li bi bio i neko normalan? ja cisto sumnjam.da bi se javio neko normalan...to ima samo u holivudskim filmovima...ne znam da li je normalan muskarac koji daje svoje potencijalno potomstvo u nepoznato...mislim jeste to sa jedne strane samo biologija...ali iz te biologije se radjaju ljudi....deca nisu "cilj"deca nisu "postignuce"deca su odraz ljubavi izmedju muskarca i zene...deca nisu stvar...mene izbezumljuje ovo slepilo...gde je ljubav u svemu...zar je toliko devalvirana....
< Poruku je uredio anuksunamun -- 7.9.2010 22:15:06 >
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:02:32
|
|
|
|
jelena038
|
nije off, valjda. tice se teme. podseti me anuk sad.. moji prijatelji zabebili na VTO iz prve. e sad, kao, bilo 14 jajnih celija, 7 su ubacili, jednu su odbacili i 6 zamrznuli za ako ne uspe, da ne moraju da vade. ali je uspelo. sta se radi s tim celijama? srecna porodica ode da odrzava trudnocu, a ko zna gde se te jajne celije transportuju, preprodaju i ko se iz njih radja. to je moj primitivni, lajicki utisak.. licno mislim da se isto radi i sa spermicima.. nekome ko ih nema, to je dragocena tecnost! a kad vec pricamo o tome - seljacki geni, geni nenormalnih, mi se zezamo, al' stvarno bre, u toj banci, je l se dobije katalog, pa biras oci, krvnu grupu, otkud znam.. ili je lutrija kao da si nekog na autobuskoj, da prostite..
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:25:58
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 nije off, valjda. tice se teme. podseti me anuk sad.. moji prijatelji zabebili na VTO iz prve. e sad, kao, bilo 14 jajnih celija, 7 su ubacili, jednu su odbacili i 6 zamrznuli za ako ne uspe, da ne moraju da vade. ali je uspelo. sta se radi s tim celijama? srecna porodica ode da odrzava trudnocu, a ko zna gde se te jajne celije transportuju, preprodaju i ko se iz njih radja. to je moj primitivni, lajicki utisak.. licno mislim da se isto radi i sa spermicima.. nekome ko ih nema, to je dragocena tecnost! a kad vec pricamo o tome - seljacki geni, geni nenormalnih, mi se zezamo, al' stvarno bre, u toj banci, je l se dobije katalog, pa biras oci, krvnu grupu, otkud znam.. ili je lutrija kao da si nekog na autobuskoj, da prostite.. svi kandidati "navodno'moraju proci zdr.ispitivanja i biti na odredjeneom mentalnom i zdr.nivou...pa ipak....
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:34:11
|
|
|
|
jelena038
|
a je l znas bar je li crnac ili belac? nisam rasista, mene bi bolelo uvo, al druge ljude ne bi..
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:39:57
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 a je l znas bar je li crnac ili belac? nisam rasista, mene bi bolelo uvo, al druge ljude ne bi.. ma kakvi crnci u banci sperme...oni ne stizu donde....ne razbucuju se tek tako sa semenkama:)
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:48:24
|
|
|
|
maakki
|
Hvala svima koji me podrzavaju u mojoj nameri. Htela bih i sama da dam komentar na oglase preko neta ne mislim da se tu moze javiti bilo ko pametan, jer nijedan od njih nije svestan sta mora da prodje da bi mogao biti donator, za njih je to zezanje, a za zenu koja bi dala takav oglas ceo svet.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 7.9.2010 23:54:34
|
|
|
|
maakki
|
Imala sam problema sa porukom pa sada nastavljam. Sto se tice ovih nasih balkanaca pored svih nemoralnih stvari koje urade u zivotu kada se od njih najozbiljnije trazi tako nesto proradi im savest a ne znam ni sama zasto, a ne znaju ni oni, mislim da bi pre dali jedan prst nego bocicu te dragocene tecnosti. Da mogu ostati trudna prirodnim putem ne bih bila ni prisiljena da isto obavljam na ovakav nacin, nego bih nasla nekoga i to odradila na najnormalniji nacin ali ne ide. Vec nekih 20-tak godina pokusavam na razne nacine da postanem majka ali ne ide, e sad ili je bozija volja ili sam takve srece da i to mora na najtezi nacin, ali necu odustati obzirom da sam dva puta bila trudna prirodnim putem i osetila kako je to kada jedno malo bice rast u tebi, spremna sam da probam i ovu varijantu pa kako bude. Sebe ne ubrajam vise u ocajnice nego u zene koje imaju jasno postavljen cilj, a to je da postane majka.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 8.9.2010 10:02:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Maakki! Samo napred i ne odustaj.
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 10.9.2010 19:59:31
|
|
|
|
maakki
|
Imam osecaj da sam sama u ovoj prici no nije toliko bitno. Htela bih jos da objavim na ovu temu to da zene bez partnera to mogu da urade u Makedoniji kod njih je to zakonom dozvoljeno i ne prave velike probleme. Ovo sam objavila za sve one koje kao i ja citaju i citaju trazeci resenje za svoj problem, meni su mnoge na forumima pomogle, pa zelim i ja nekome da pomognem.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 10.9.2010 20:04:51
|
|
|
|
viking
|
Maakki, ne daj se obeshrabriti. Istina je da nisu sve teme podjednako popularne i tražene, ali su sve podjednako važne Samo ti piši, uvek će se naći neko kome će te informacije biti korisne.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 10.9.2010 20:23:47
|
|
|
|
yeeca
|
Maki samo nastavi sigurno ce se javiti neko ko je to prosao ili ko zeli na taj nacin da zatrudni, u svakom slucaju treba i ova tema da postoji
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 10.9.2010 20:55:17
|
|
|
|
maakki
|
Naravno da treba da postoji jer svesna sam da nisam jedina koja je u toj prici, u svakom slucaju sta god budem saznala ja cu objaviti pa nekome ce koristiti.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 10.9.2010 22:53:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi sama maakki, ima nas koji nismo u tvojoj situaciji ali te podrzavamo. Ja licno imam prijateljicu od 38 g, koja moze zatrudneti samo pomocu VTO a koja vec duze nema partnera. Nismo previse pricale o tome ali mislim da je spremna da krene tvojim stopama ukoliko uskoro ne nadje partnera koji bi bio spreman da kroz sve to prodje sa njom. Mnogima pomazes, u to budi sigurna, samo nisu svi spremni i voljni da pisu o tome. Mislim da je ne najtezi deo postati svestan svoje situacije i doneti odluku sta dalje u zivotu, tako da si ti vec odradila veci deo posla. Ne sumnjam da ces ubrzo naci i nacin da sve to sprovedes u delo.
|
|
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 11.9.2010 19:11:41
|
|
|
|
maakki
|
Verujem da nisam sama i zao mi je sto se ne javljaju na forum pa barem da jedna drugoj drzimo strah. Ja sam nasla nacin i idem na konsultacije u Skoplje u ponedeljak cim se vratim objavicu kako sam prosla, pa ako se vec ne javljaju ja verujem da citaju jer i sama sam to radila dugo vremena dok nisam odlucila da se javim. Drzite mi fige da je sve u redu i da me uzmu u postupak.
|
|
RE: Žene bez partnera mogu na vantelesnu oplo... 11.9.2010 19:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Cekamo vesti maakki!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?