Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 22:39:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Ali bi bilo lepo od nas da ipak glasamo i ispoštujemo ove divne sponzore koji nam dele ovako lepe i važne poklone.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 22:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja cu za Suncicu, ali da se Pcelica lena ne ljuti i onako ce dobiti kutiju
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 1.8.2011 23:10:19
|
|
|
|
GRGA
|
Zaista svaka cast..Nemam reci-em se lepo drzimo,,razgovaramo o svemu i svacemo...Pored toga sponzori dele i vazne nagrade..Sve pohvale!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 9:19:53
|
|
|
|
marija andrijana
|
Glasam za Suncicu, a da mi se Lenica ne ljuti. Srecna sam sto cete vas dve dobiti ovaj divan, lekoviti paketic! Sunci, Lenice jako, jako. jako zelim da sto pre zabebite!!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 10:04:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Miljče i Marija ovde nema ljutiš. Ovog meseca smo nas dve prijavljene, ali i da nas je više, svakako je lepo jer će ta kutija pomoći jednom paru da stignu do svoje bebe.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 10:21:03
|
|
|
|
marija andrijana
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 2.8.2011 15:33:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ovo je jako lepa tema i nagrada i kome god da ode nagrada obradovaće ga, jer će spermogram biti bolji, a jedna kutija dosta dobro košta pa je ovo divan poklon!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.8.2011 20:53:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zahvaljujem drage moje I necu se prijavljivati vise I puno hvala RR i sponzorima
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 3.8.2011 21:52:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zahvaljujem drage moje I necu se prijavljivati vise I puno hvala RR i sponzorima Možeš se slobodno prijavljivati i dalje Ali ja ipak želim da uspe sada VTO (a može i prirodno) i da ti Proxeed više ne bude potreban
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 0:05:35
|
|
|
|
^iva^
|
i ja glasam za moju PCELICU LENU
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 10:12:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunčice navijam da ti VTO uspe, a da više ni jednoj ne treba PROXEED, ali svakako da smo zahvalni svi sponzoru na ovako vrednim i skupim poklonima jer svaka kutija je jedna veća šansa za nečiju bebu!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 4.8.2011 18:18:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja želim još jednom da se zahvalim sponzoru na ovom divnom poklonu i da kažem da se nadam da nam više neće trebati, ali ako bude trebala prijaviću se opet jer je ovo velika ušteda. I da, naravno, svega ovog ne bi bilo bez ove divne RR zajednice i ovih divnih devojaka koje su glasale za nas! Hvala vam svima!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 10.8.2011 19:41:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jos jednom beskrajno hvala
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 22:46:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovog meseca Pčelica Lena i Suncicabg su osvojile po kutiju ProxeedPlusa. Drage naše, želimo vam da budu od pomoći i da nas uskoro obradujete sa Od danas pa do 25.8. svi kojite imate problema sa spermogramom, pišite nam u ovoj temi. Vidapharm će obradovati i ovaj put dva naša korisnika sa po kutijom ProxeedPlus-a. Glasaće se za komentar korisnika koji je najviše zaslužio ovaj preparat (glasa se od 26.8.) i 11.9. ćemo znati imena sledeća dva dobitnika. Želimo da istrajete u svojoj borbi za bebane i pružamo na ovaj način naš skromni doprinos. Hvala našem dragom sponzoru - Vidapharmu Pišite.....
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 22:51:51
|
|
|
|
GRGA
|
Pcelice i Suncice cestitam!!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 11.8.2011 23:27:40
|
|
|
|
degu
|
Pčelice i Sunčice neka vam ovaj Proxeed bude bebićetan
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.8.2011 15:22:53
|
|
|
|
marija andrijana
|
Pcelice, Suncice, cestitam!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 12.8.2011 16:27:42
|
|
|
|
GRGA
|
Marija Andrija na pa gde si ti nema te nigde??Ajde kod nas u crtice!
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.8.2011 19:18:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima koji su glasali. Još jednom se zahvaljujem sponzoru i RR zajednici. Pa pošto vidim da se niko ne prijavljuje ja ću opet. Možda podstaknem i druge da se prijave.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 14.8.2011 20:51:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Hvala svima koji su glasali. Još jednom se zahvaljujem sponzoru i RR zajednici. Pa pošto vidim da se niko ne prijavljuje ja ću opet. Možda podstaknem i druge da se prijave.
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 2:08:53
|
|
|
|
snovi
|
Evo i ja ću da se prijavim u nadi da ću osvojiti kutiju ProxeedPlus-a. Spremamo se za VTO, to nam je jedina šansa da dobijemo bebicu, pa je svakako pre postupka preporučljivo popraviti spermogram. ProxeedPlus svakako u tome pomaže, Svaka čast za lepu akciju i Vidapharmu i Ringeraji
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 11:22:55
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 17.8.2011 12:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Snovi
|
|
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.8.2011 12:36:12
|
|
|
|
ksenija81
|
Evo prijavljujem se i ja ponovo... Nije nam uspela 3 IUI :(
|
|
RE: Odgovorom do ProxeedPlus-a 19.8.2011 12:37:15
|
|
|
|
degu
|
Ksenija
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одмор.пеперутка16Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?Мање од 3 месеца. (
0%)
Са 6 месеци. (
0%)
Са 9 месеци. (
50%)
Само са годину дана и више. (
50%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!