Anoniman
|
Ja ne znam jesam li ja jedina lujka kojoj muž stvarno pomaže do maksimuma. Ili je mm ludak? On mi kaže da uključim mašinu i sednem da gledsm film sa njim. Kasnije prebaci veš u sušilicu, a ujutru sam sebi ipegla majcu koju je hteo da obuče, ako je ona bila među tim opranim i osušenim. Nije da ja to forsiram, nego jednostavno, kaže, aj' mani se, ja ću ispeglati, pa ćemo se sutra organizovati. I toliko ga volim zbog toga! Juče je rekao da danas on želi da kuva ručak: grašak, a pravi najbolji grašak na svetu. I ok, ja kažem pa gde ćeš ti da kuvaš, ko zna kad ćeš doći s posla. On kaže da ima plan i da mu samo pripremim luk i eleminišem se iz kuhinje kad on dođe. Moja mama se 2 puta šokirala, došla je za vikend i pričale smo da ćemo da sređujemo stan generalno. On je rekao da je on već smislio nešto, pitam: šta? Kaže "ajde vas 3 lepo idite do grada, sladoled, pićence, a ja ću sve da sredim". Moja mama me gurka, diže obrve, kao "šta on to priča". Na kraju smo mama i ja zaista bile napolju skoro ceo dan, kada smo se vratile dočekao me je neeeeviđeno sređen stan, sa sve opranim prozorima, poslaganim vešom i ručkom na pola gotovim. Mnoge žene će reći da sam ovakva ili onakva. Lenja (ooo, daa, i šta mi možete), neodgovorna (ooo, neee, to nisam nikako, stvarno), ali jednostavno tako se potrefi i ja mm zaista ne teram na to. NIKAD mi nije rekao "ajde sad idi ribaj to ili to", uvek smo nekako radili zajedno, besneli na masne fleke na pločicama iznad šporeta, i smejali se "putokazima" u wc šolji. Moj muž zbog svog pomaganja za mene nikako nije manje muževan, jednako mi je i mačo, i sexipilan i privlačan i sto puta više ga poštujem zbog toga. Jeste da zna da baci čarape na sred čistog stana, ali onda za kaznu kuva kafu. I istina je za onaj džak soli. Mi smo pojeli džak soli za jako kratko vreme, pa zatim 2 džaka bibera. Pa onda kantu govana, da prostite. I možda smo baš zbog toga takvi kakvi smo jedno prema drugom... Oooo, Bože, opet sam off!
|