Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 15.8.2011 12:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa, i ja nešto kontam, kad smo ušli u bolnicu, eoz su mu bili nebu pod oblake. Posle je dr rekla da smo 10 dana kasnije, sa već ukinutim alergenima, otpušteni sa i dalje visokim eoz. Valjda onda ne padaju preko noći.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 15.8.2011 12:32:27
|
|
|
|
Verus
|
Pa crvena zrnca zive 120 dana, e sad ne secam se za bela, sto su i eoz. oni zive duze...tako da samo pretpostavljam da bi se duze zadrzali u telu, sve dok se stvari ne smire i nisu vise potrebni da "Reaguju" i mnoze se od strane imuniteta...pa im treba vremena da se samouniste....mozda neki doca na forumu ume to lepse da nam objasni....
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 16.8.2011 0:57:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Šta su sastojci te kifle? Pšenično brašno sigurno. Cakli se od gore, tako da pretpostavljam da ima i jaje. A mleko, jel se stavlja? Našla sam na coolinarki, nema jaja, nema mleka. 400 gr brasna 20 gr svezeg kvasca 200 ml. mlake vode 1 kasicica secera malo soli Za premazivanje: ulje Za preliv: saka brasna pola sake soli voda
< Poruku je uredio Tash -- 16.8.2011 0:58:08 >
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 16.8.2011 22:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Sutra idemo na kontrolu. Pitaću za plavi patlidžan, kelerabu. Pitaću dal smem meso da dinstam na ulju i luku. Pitaću sme li pečene banane.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:28:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Bili na kontroli, dr zadovoljna! Kaze, jelovnik savrsen, ne bi ona tu nista menjala jos mesec dana, do 1og rrodj. Sme p.patlidzan, sme kelerabu, sme ulje i luk, davati i jaretinu sem jagnjetine, uvesti svinjetinu nakon prvog rodj, kontrola za 3 meseca, tada ce se razmatrati piletina i jaje. Alergo testove necemo ponavljati sad. Nece da ponavlja IgE iz krvi, hoce da radi prik test, kaze to sad ne moze jer se bebe mrdaju, alergeni pomesaju, koza je mlada i osetljiva, zacrveni se cim se zagrebe, te se bas i ne zna sta je reakcija a sta ne.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:30:25
|
|
|
|
Anoniman
|
super Tash. Navijam da se alergija povuče
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:32:12
|
|
|
|
Snelle
|
Super Jesi li joj spomenula reakciju na čokoladu?
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:44:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi luda? To nisam rekla nikome sem tebi (i još milionima upravo )
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:47:21
|
|
|
|
Snelle
|
Znala sam da sam te zeznula što sam napisala ovde
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:47:39
|
|
|
|
Jeca*
|
Ne smem ni da pitam
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jesi li joj spomenula reakciju na čokoladu? Psst Ja sam to kontala: jao što se iznenadio kad sam mu pokazala čokoladu!
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre par dana sam mu dala malo eurobloka, mrvicu. Ništa nije bilo. Dala sam mu malo milke, ništa nije bilo. Dala sam i čokoladnu bananicu, ništa nije bilo. Dala sam doboš torte, ništa nije bilo. (pričamo o periodu zadnjih mesec dana, malo jače; i u pitanju su zaista mrvice, ono što se okruni sa čokolade) Juče sam jela Mars, on ciči iz kolica i dala sam mu par mrvica. Za par minuta je pocrveneo oko usta, ništa strašno, drugarica koja je bila sa mnom nije ni skontala, ja naravno jesam. Može biti i da je trljao usnice na nov ukus, pa iziritirao kožu, međutim, umila sam mu usta, i povuklo se.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:55:16
|
|
|
|
Olga75
|
u marsu ima lesnika ? mozda je na to bila reakcija
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:00
|
|
|
|
Jeca*
|
uh..pa mars ima verovatno med, lešnik, kikiriki...ko zna...
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:09
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR u marsu ima lesnika ? mozda je na to bila reakcija Baš sam to htela da kažem.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto tako sam prećutala i kiflu. Naime, pitasmo dal možemo mi da pečemo kukuruzni hleb pa da mu damo, kaže dr "Nema zube, čime će da ga jede", mislim se u sebi "Jao kada bi znala kako lepo jede..."
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
U Doboš torti je bilo lešnika, tako da to nije. Može biti med, to je i meni palo na pamet, a kikiriki... ima isto u Marsu? Nemoguće, ja ne volim kikiriki u čokoladi.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:59:35
|
|
|
|
Anoniman
|
E glupe li doktorice Pa meni je Miša jeo plazmu BEZ ijednog zuba! Sisao bi dok ne omekša, pa hop i pojeo
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:59:51
|
|
|
|
New Mom
|
Pogledaj na omoru da li stoji da ima mogućih komadića nečega od toga. I drži se mlečne čokolade.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva crna čokolada, završili smo sa tim. Skenjala sam se kad je počeo da crveni, reko, majku mu, zasr*h mesece vrednog truda!
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:07:05
|
|
|
|
minavb
|
Ja bih se plasila cokolade na tvom mestu, bilo koje. Znam slucajeve sa anafilktickom reakcijom na cokoladu, bilo koju.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mojne me plašiš, breeeeeeeee! OT: sorry, propustila sam "date", a zaboravila da ti se javim. Bili smo kod dr, pa dok sam ga nahranila, uspavala, i evo tek sad se setih kad sam ti videla nick.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:20:58
|
|
|
|
minavb
|
Cool, ali moram da te plasim-cokolada je jak alergen, i dosta cest.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:22:37
|
|
|
|
Jeca*
|
ne znam i necu da pricam, ali nije mi jasno sto uopste pokusavas da mu das cokoladu kad se toliko namuciste oko svega
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.