Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 15.8.2011 12:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa, i ja nešto kontam, kad smo ušli u bolnicu, eoz su mu bili nebu pod oblake. Posle je dr rekla da smo 10 dana kasnije, sa već ukinutim alergenima, otpušteni sa i dalje visokim eoz. Valjda onda ne padaju preko noći.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 15.8.2011 12:32:27
|
|
|
|
Verus
|
Pa crvena zrnca zive 120 dana, e sad ne secam se za bela, sto su i eoz. oni zive duze...tako da samo pretpostavljam da bi se duze zadrzali u telu, sve dok se stvari ne smire i nisu vise potrebni da "Reaguju" i mnoze se od strane imuniteta...pa im treba vremena da se samouniste....mozda neki doca na forumu ume to lepse da nam objasni....
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 16.8.2011 0:57:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Šta su sastojci te kifle? Pšenično brašno sigurno. Cakli se od gore, tako da pretpostavljam da ima i jaje. A mleko, jel se stavlja? Našla sam na coolinarki, nema jaja, nema mleka. 400 gr brasna 20 gr svezeg kvasca 200 ml. mlake vode 1 kasicica secera malo soli Za premazivanje: ulje Za preliv: saka brasna pola sake soli voda
< Poruku je uredio Tash -- 16.8.2011 0:58:08 >
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 16.8.2011 22:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Sutra idemo na kontrolu. Pitaću za plavi patlidžan, kelerabu. Pitaću dal smem meso da dinstam na ulju i luku. Pitaću sme li pečene banane.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:28:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Bili na kontroli, dr zadovoljna! Kaze, jelovnik savrsen, ne bi ona tu nista menjala jos mesec dana, do 1og rrodj. Sme p.patlidzan, sme kelerabu, sme ulje i luk, davati i jaretinu sem jagnjetine, uvesti svinjetinu nakon prvog rodj, kontrola za 3 meseca, tada ce se razmatrati piletina i jaje. Alergo testove necemo ponavljati sad. Nece da ponavlja IgE iz krvi, hoce da radi prik test, kaze to sad ne moze jer se bebe mrdaju, alergeni pomesaju, koza je mlada i osetljiva, zacrveni se cim se zagrebe, te se bas i ne zna sta je reakcija a sta ne.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:30:25
|
|
|
|
Anoniman
|
super Tash. Navijam da se alergija povuče
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 12:32:12
|
|
|
|
Snelle
|
Super Jesi li joj spomenula reakciju na čokoladu?
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:44:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesi luda? To nisam rekla nikome sem tebi (i još milionima upravo )
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:47:21
|
|
|
|
Snelle
|
Znala sam da sam te zeznula što sam napisala ovde
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:47:39
|
|
|
|
Jeca*
|
Ne smem ni da pitam
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jesi li joj spomenula reakciju na čokoladu? Psst Ja sam to kontala: jao što se iznenadio kad sam mu pokazala čokoladu!
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre par dana sam mu dala malo eurobloka, mrvicu. Ništa nije bilo. Dala sam mu malo milke, ništa nije bilo. Dala sam i čokoladnu bananicu, ništa nije bilo. Dala sam doboš torte, ništa nije bilo. (pričamo o periodu zadnjih mesec dana, malo jače; i u pitanju su zaista mrvice, ono što se okruni sa čokolade) Juče sam jela Mars, on ciči iz kolica i dala sam mu par mrvica. Za par minuta je pocrveneo oko usta, ništa strašno, drugarica koja je bila sa mnom nije ni skontala, ja naravno jesam. Može biti i da je trljao usnice na nov ukus, pa iziritirao kožu, međutim, umila sam mu usta, i povuklo se.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:55:16
|
|
|
|
Olga75
|
u marsu ima lesnika ? mozda je na to bila reakcija
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:00
|
|
|
|
Jeca*
|
uh..pa mars ima verovatno med, lešnik, kikiriki...ko zna...
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:09
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR u marsu ima lesnika ? mozda je na to bila reakcija Baš sam to htela da kažem.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:56:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto tako sam prećutala i kiflu. Naime, pitasmo dal možemo mi da pečemo kukuruzni hleb pa da mu damo, kaže dr "Nema zube, čime će da ga jede", mislim se u sebi "Jao kada bi znala kako lepo jede..."
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
U Doboš torti je bilo lešnika, tako da to nije. Može biti med, to je i meni palo na pamet, a kikiriki... ima isto u Marsu? Nemoguće, ja ne volim kikiriki u čokoladi.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:59:35
|
|
|
|
Anoniman
|
E glupe li doktorice Pa meni je Miša jeo plazmu BEZ ijednog zuba! Sisao bi dok ne omekša, pa hop i pojeo
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 13:59:51
|
|
|
|
New Mom
|
Pogledaj na omoru da li stoji da ima mogućih komadića nečega od toga. I drži se mlečne čokolade.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva crna čokolada, završili smo sa tim. Skenjala sam se kad je počeo da crveni, reko, majku mu, zasr*h mesece vrednog truda!
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:07:05
|
|
|
|
minavb
|
Ja bih se plasila cokolade na tvom mestu, bilo koje. Znam slucajeve sa anafilktickom reakcijom na cokoladu, bilo koju.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mojne me plašiš, breeeeeeeee! OT: sorry, propustila sam "date", a zaboravila da ti se javim. Bili smo kod dr, pa dok sam ga nahranila, uspavala, i evo tek sad se setih kad sam ti videla nick.
|
|
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:20:58
|
|
|
|
minavb
|
Cool, ali moram da te plasim-cokolada je jak alergen, i dosta cest.
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:22:37
|
|
|
|
Jeca*
|
ne znam i necu da pricam, ali nije mi jasno sto uopste pokusavas da mu das cokoladu kad se toliko namuciste oko svega
|
|
RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama 17.8.2011 14:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.