Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 24.6.2010 11:04:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm to obožava a i ja ništa mi ne smeta, može i da se razmaže po telu nije loše malo proteina .
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 12:19:54
|
|
|
|
smeško
|
Oralni sex! Nikad ne reci nikad! Ja sam, pre mog supruga, bila zgrozena tom idejom. S njim, pevam dok ga skidam! I to sto mu radim mi uvek dodje kao najbolji uvod u pravi sex, jer se taaako primim, ko dabar na metar drva! Medjutim...Sinoc odemo na uz pred vadjenje krvi za double test. Vidimo nasu malu milicu kako mrda, zeva i nece da se namesti za merenje. Doktor kaze da su mere o.k. i ja se odusevim. Resim (posto sex ne smemo da imamo, bar ja, jer sam imala krvarenja) da ga cas_tim jednim oralnim, jer su mi kao prosle celodnevne mucnine. Da naglasim ovo KAO. Bacim ga na krevet, gotovo mu pokidam odecu,...Razmisljam da li ce bebi prijati ako progutam, meni nece smetati (inace to radim kako mi dune), kad ono...smuci mi se u roku od par sekundi i ne sto ne progutam, nego se ispovracam preko njega!!! Nego se moja mukica nije naljutila, bila je odusevljena sto mislim na njega. I zezao me cele veceri.
< Poruku je uredio smeško -- 7.7.2010 12:21:00 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 12:23:26
|
|
|
|
pepino
|
Smesko znam da ti nije lako i izvini,ali si me nasmijala,al bassss Ne sikiraj se,normalno je da ti se bilo sta smuci u trudnoci,a kamoli to,ja bi povratila 100% i ako nisam trudna A vidis kako je i muz dobrica,razumije da si sad u drugom stanju i da se trudis da ga usrecis
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 12:24:32
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaao E bas sam se ismejala sad Mi malo, malo pa ovde..
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 15:56:12
|
|
|
|
smeško
|
Da, i upravo me zove i pita:,,Je l' ti muka"? Rekoh:,,Jeste". E, pa stizem ja, da ponovimo ono od sinoc, da odmah povratis, posle ti je lakse"!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 15:59:18
|
|
|
|
pepino
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 18:03:35
|
|
|
|
Shishica
|
IZVORNA PORUKA: smeško Da, i upravo me zove i pita:,,Je l' ti muka"? Rekoh:,,Jeste". E, pa stizem ja, da ponovimo ono od sinoc, da odmah povratis, posle ti je lakse"! Dobar ti muz
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 18:17:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ćuti, smeško, ne tuguj, moglo je i njemu da se smuči pa da dobiješ još i povratno povraćanje u lice.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.7.2010 18:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: usamljena E moje drage, vidim ja temu i mislim na nesto sasvim drugo, ono tipa nekih prica, radnji pa progutati (preci preko toga) i sl. Kad ono ..... Ha , ha ... i ja sam isto mislila , i sve mi žao , kažem sebi : jadne mi žene , stalno moramo da GUTAMO , silne probleme , svađe ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 8.7.2010 1:10:41
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ćuti, smeško, ne tuguj, moglo je i njemu da se smuči pa da dobiješ još i povratno povraćanje u lice. U pravu si! Samo mi je rekao da sledeceg puta jedem nesto ,,lepse"!
< Poruku je uredio smeško -- 8.7.2010 1:11:09 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 8.7.2010 17:08:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 8.7.2010 18:38:51
|
|
|
|
Shishica
|
Sta vam je danas sa sexom
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 30.4.2011 15:59:09
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ne znam to se i ja pitam! Mislim, nije da je isto i da poredim, ali nekako....bilo koje izlucevina tela mi nisu privlacne za gutanje....mozda kontam da tipa pali kada vidi da mu zena guta decu! Ne znam!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2011 23:02:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:06:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Brate mili, stvarno imamo jaaako glupih tema na ovoj RR...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:07:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja čim vidim da su ove xxx teme aktivne, znam da je gagi online ŠTo se tiče teme, tj pitanja, meni nije gadno, i nije mi problem nikada
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:07:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vala bas.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:10:50
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Brate mili, stvarno imamo jaaako glupih tema na ovoj RR... Sto glupa, ti ne pricas sa drugaricama o ovakvim stvarima?
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2011 23:14:22
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne vidim poentu pričanja o gutanju sperme. I jedno su drugarice, a drugo je forum. Ne vidim šta može da bude korisno i edukativno u tome što ću ja da saznam da li je ti progutaš ili ne. Mislim, meni je totalno besmisleno.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2011 23:15:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:15:04
|
|
|
|
Olga75
|
a mene sramoootaaaa
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2011 23:16:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:16:10
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nasmejah se kad sam videla da imamo ovu temu. Podsetila me na jednu scenu iz serije "Sex & the City". Pitaju Samantu na nekom anketiranju prilikom testiranja za HIV, "Do You swallow?" a ona im odgovara "Only when surprised"
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.8.2011 23:16:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagi ko to ne zna taj nije ni dolazio na RR Vidiš da sam ja uvek tu da propratim ovakve teme, ja ih baš gotivim Mina sećam se te epizode, odlična je Buba nobles
< Poruku je uredio Nedja RR -- 15.8.2011 23:17:51 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?